Dodaj do ulubionych

kwiaciarnie w Warszawie

27.06.06, 09:16
dziewczyny szukam kwiaciarni w ktorej moge zamowic wiązankę, mozecie mi jakaś
polecić? bedę wdzięczna
Obserwuj wątek
    • monia76 Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 09:26
      polecam moja kwiaciarnie na wawrzyszewie. jesli pasuje ci lokalizacja, chetnie
      podam szczegolowe namiary. robia piekne wiazanki w sensownych cenach
      • anetgmu Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 09:38
        a gdzie jest wawrzyszew?
        • monia76 Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 09:51
          na zoliborzu smile
          • anetgmu Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 09:54
            ja mieszkam na mokotowie, wiec na zoliborz to nie koniec swiatasmile a moze dac mi
            namiary. Ty tam zamwialas? drogo?
            • monia76 Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 09:57
              Kwiaciarnia Sandra ul. Wólczyńska róg Horacego (okolice cmentarza
              wawrzyszewskiego) tel. 817 83 05 - kupuję tam kwiaty od lat - robią pięknie i
              nie zdzierają.
              • anetgmu Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 09:59
                dzieki monia za namiary, zadzwonie i dopytam sie co i jak, a najlepiej jak
                podjadesmile Ty tam tez zamawiasz wiazanke slubna?
                ile wczesniej trzeba zamowic wiazanke?
                • monia76 Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 10:13
                  tam zamawiam wszystkie kwiaty do slubu - ufam im i wiem, ze zrobia wszystko
                  super. ja mam dosc niepopularne kwiaty, wiec dla bezpieczenstwa zamowilam
                  bukiet 2 tyg przed slubem, ale tydzien po domawialam jeszcze kwiaty na samochod
                  i nie bylo problemu.
                  • anetgmu Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 10:22
                    no to super! dzieki wielkie za namiary! a jakie mialas kwitki?
                    ja mysle ze ja tez bede musiala zamowic co najmniej 2 tyg. przed, ja chce
                    kallie + jakies drobne jasne inne kwiatuszki. Zreszta sama juz nie wiem smile
                    • monia76 Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 10:26
                      tez zamowilam calle + roze, przy czym calle byly w kolorze brudnego rozu
                      (niezbyt popularny kolor). spokojnie przyjeli mi zamowienie na 2 tyg przed
                      slubem, a za bukiet policzyli mi 200 zl (w innych, renomowanych kwiaciarniach
                      chcieli od 300 do 400 zl)
                      • anetgmu Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 10:30
                        zamawiajac wiazanke mialas zdjecie i pokazalas co chcesz? ja nie znalazlam ani
                        w gazetach ani w necie dokaldnie tego co chce, wiec chyba bede musiala
                        wytlumaczyc mniej wiecej. tez myslalam o polaczeniu kalli z rożami-morelkowe
                        kallie i kreomowe roze. 200 zl. to chyba spoko cena
                        • monia76 Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 10:48
                          tak, pokazalam zdjecie, ale w kwiaciarni maja tez sporo katalogow. zagladalas
                          na gimblowe zasoby zdjec wiazanek? dosc duzo tego tam maja, moze cos wybierzesz
                          • anetgmu Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 11:47
                            nie zagladalam, co to? masz moze?
                            • monia76 Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 12:20
                              www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=28527
                    • burleska Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 10:27
                      Ja swoją wiązankę, bukiet dla świadkowej + kwiatuszki dla mężczyzn i bukiety dla
                      rodziców zamawiałam w kwaicarni Dream (róg Czerniakowskiej i Chełmskiej).
                      Kwiaciarnia jest czynna całą dobę.
                      • anetgmu Re: burleska 27.06.06, 10:31
                        a ile wczesniej skladalas zamowienie? ile zaplacisz za wiazanke?
                        • burleska Re: burleska 27.06.06, 12:26
                          Zamawiałam równo 2 tyg wczesniej, ale bukiet dla świadkowej 3 dni wczesniej (co
                          prawda nie mialam ścisłej wizji, poprosiłam o kompozycję konkretnych kolorów).
                          Nie chciałabym skłamac, bo za kwiaty dopłacał świadek. Na pewno bukiet
                          świadkowej kosztował 100 + 20 kwiatek dla świadka, moja wiązanka ok120- 150 (+20
                          zl 'butonierka'). Trafiłam tam z polecenia i się nie zawiodłam.
                          • burleska Re: burleska 27.06.06, 15:35
                            dopytałam się, moja wiązanka kosztowała 200zl, pozdrawiam
    • kasiababik Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 11:03
      Ja zamawiałam na Powstańców śląskich, bardzo miła obsługa i niedrogosmile)
      • ronja9 Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 11:36
        O!A mogłabyś Kasiu uściślić? Gdzie dokładnie na Powstańców (długa wszak smile) i co
        dla Ciebie znaczy niedrogo?
        Pozdrawiam.
        • kasiababik Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 11:48
          Powstańców Śląskich 61 niedrogo to znaczy za bukiet dla mnie i dla światkowej
          plus kosze dla rodziców jakieś 320-340 zł dla porównania koleżanka która
          ślubuje tego samego dnia co ja w Radzyminie za bukiet dla siebie i światkowej
          płaci 500 zł
          • ronja9 Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 16:36
            dziękuję ślicznie za odpowiedź, na pewno się przyda smile
            • kasiababik Re: kwiaciarnie w Warszawie 27.06.06, 16:39
              a proszę bardzosmile życzę powodzenia w przygotowaniach i poszukiwaniachsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka