Dodaj do ulubionych

wczuwam się hehe

28.06.06, 20:40
jw, zaczynam powoli wczuwać się w klimat ślubno-weselny big_grin a jak to u Was????
Ja już poprostu nie mogę smile słucham piosenek i zastanawiam się jak to będzie
hehehe może i to głupie, ale poprawiam mi to humor jak jest jakiś nijaki big_grin
Muszę ustalić "listę przybojów" dla orkiestry smile mam kilka tytułów, ale
troszke mało uncertain (oczywiście disco polo hehe bo przy tym się najlepiej
bawi big_grin) zarzućcie jakimiś kawałkami tongue_out błagam jeśli tylko jakieś znacie, bo
ja jestem ograniczona w tej dziedzinie smile
A tak poza tym jak nastroje?? Ja już nie mogę smile
W końcu wszystko zaczyna się układać tak jak powinno być big_grin teściowa sobie
odpuściła, znaleźliśmy mieszkanko smile, między nami w końcu jest tak jak
powinno być big_grin z czego się NAPRAWDĘ cieszę smile

Pozdrawiam kiss

Szczęśliwa jak nigdy D:

-
dziś i na zawsze...
Obserwuj wątek
    • szara82 Re: wczuwam się hehe 28.06.06, 20:48
      Nikusia, z tym disco-polo to ja Cię rozumiemsmile U mnie niby Grechuta, niby Turanu i Trójka na co dzień, ale wiem już, że będę miała na weselu kwadrans "piosenki chodnikowej". Czyli: Biały Miś, Jesteś szalona i Mydełko Fasmile)) Dostałam od chrzestnego mp3 z pierwszym (?) wykonaniem tej ostatniej przez... Marka Kondrata. Normalnie jak słyszę z jego ust "Cycolina pomachaj do mnie" to spadam z krzesłabig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • sylvi77 Re: wczuwam się hehe 28.06.06, 21:25
        szara - blagam CIe - podeslij mi to na gazetowego!!!!!!!!!! smile
        • szara82 Re: wczuwam się hehe 28.06.06, 21:33
          Wysłałam. A myślałam, że na Mydełko Fa nikt się tu nie połakomiwink
        • anetgmu Re: szara 29.06.06, 11:27
          szaraz plis podeslij i mi smile tez chce sie posmiacsmile
      • natasha20 Re: wczuwam się hehe 29.06.06, 09:55
        JA tez, ja tez!! na kroshka@wp.pl
        papa
    • maya28 Re: wczuwam się hehe 28.06.06, 21:52
      2 dni temu wybierałam muzyke, którą chcemy puścić w kościele, kiedy goście będą
      się schodzili, a my będziemy sie spóźniali smile Wybrane kawałki oczywiście
      puściłam mamie do "akceptacji" I mama sie popłakała ze wzruszenia, i przestały
      to być dla mnie już przygotowania do wesela, a zdałam sobie sprawę jak wielką
      tremę będę czuła tego dnia, jak niesamowite emocje. I przestałam sie przejmowac
      wszelką kwestią organizacyjną. Jestem w takim stanie emocjonalnym, ze mogłabym
      nawet zaakceptować flaczki w menu wg sugestii niektórych członków rodziny.
      Oglądam te wszystkie piękne zdjęcia ze ślubow, które się juz odbyły, a jeszcze
      wczoraj czytałam jak dziewczyny przeżywaly dobór wiązanki i inne równie istotne
      kwestie smile I wiem, ze się nawet nie zorientuję, jak przyjdze zamieścic nasza
      fotkę na forum ..
      • twitti Re: wczuwam się hehe 29.06.06, 07:02
        my za to eksperementujemy z muzyka i boje sie ze goscie nie beda zachwycenismile
        ale poniewaz klimat ma byc wakacyjny - tak jak by wszyscy spotkali sie na
        swobodnym grillu w niedzielesmile

na obiad wybieramy romantyczne spokojne kawalkismile
        na czas kiedy pojedziemy na zdjecia (ok.1-2 h) roznorodna muzyka, ktora zapcha
        ciszesmile

na grilla - najbardziej znane kawalki regee (You be 40), rnb i soul - wszystkie
        wesole i sklaniajace to zabawysmile niby to przyjecie bez tancow, ale jak ktos
        bedzie chcial troche potanczycsmile to czemu niesmile

Ale nie bedzie zadnych kawalkow disco polo (choc nawet niektore lubiesmile)..

Tylko czy goscie to zaakceptujasmile moja babcia na pewno niesmile ale ona nie lubi w
        ogole muzykismile

ps. co do ogolnego stanu moich przemyslen na 2 miesiace przed slubemsmile na razie
        dopiero przygotowania, a tak na prawde jeszcze do mnie nie docieraz ze to juz
        tylko do 9 wrzesnia zostalo 72 dnismile

Ostatnio myslalam, czy bede wzruszona jak bede stala pod oltarzem? i nie wiemsmile
        teraz wydaje mi sie ze nie, ale potem... smile jeszczze nie umiem sobie tego
        wyobrazicsmile

Pozdrawiam po moich "krociutkich" wywodachsmile
        • maya28 Re: wczuwam się hehe 29.06.06, 11:15
          Jeszcze kilka tygodni temu myslałam podobnie jak Ty, a w ciągu ostatnich dni
          jakoś mi się poprzestawiało, i czuję się z tym super. Mam te motylki, emocje
          jak ja to przezyje, a zupełnie mi odeszły stresy zwiazane z jakimis
          przygotowanimi. Co do muzyki my tez nie będziemy mieli tradycyjnej polskiej
          weselnej muzyki, a cos bardziej w stylu Franka Sinatry, standardów w stylu new
          york, new york. Aby goście nie byli rozczarowani za bardzo, ( bo nie ma
          polskiej muzyki) twierdzimy, ze to kolacja z muzyką do tanczenia i tyle smile My
          się przy niej bawiliśmy rewelacyjnie na sylwestra, ten sam muzyk grał u mojej
          siostry na weselu i jestesmy w nim zakochani.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka