Dodaj do ulubionych

Bezpieczny flirt

03.07.06, 19:15
Za 5 miesięcy ślub z moim Ukochanym, a ja czuję się atrakcyjną kobietą. Oprócz komplementów od Niego słyszę od innych mężczyzn miłe rzeczy na temat mojej urody i intelektu. Większość moich przyjaciół to mężczyźni, niektórych znim znam ponad połowę mojego życia. Są dla mnie mili, czasem piję z nimi alkohol, wspominamy dawne czasy (gdy o nieszczęśliwe czasy - nie znałam jeszcze mojego Przyszłego Mężusia), zwierzamy się sobie. Oni również mają pochlebne zdanie o mnie. Ale czy nic za tym nie stoi? Czy wśród żartów i uśmiechów (a nawet całusów gdy witamy się po dłuższej nieobecności) nie czai się nic więcej? Czy mogę chodzić na kawę z kolegami? Czy mogę puścić oczko do znajomego faceta? Czy kiedy mężczyzna przepuszcza mnie w drzwiach to jestem suką? Czy mogę opowiadać sprośne żarty? Czy mogę koledze doradzić jak ma się obstrzyc, żeby wyglądał atrakcyjnie? Czy mówiąc koledze, że świetnie wygląda w tej koszulce, albo wyrażając podziw dla przyjaciela gdy pokazuje czego nauczył się na treningach kung-fu podświadomie zdradzam Narzeczonego? Na imprezy czasem chodzę tylko z koleżankami. Tańczę z innymi facetami. Błagam pomóżcie. Bo podobno w pełnym i szczęśliwym związku nie ma miejsca na flitr...
Odwołać ślub?
Zrozpaczonasad
PS: Mojemu narzeczonemu też pokazuję czasem, że jakaś dziewczyna ładnie wygląda, ma ładne ubranie - czy jestem zboczona pokazując mu że są inne atrakcyjne kobiety na tym świecie?
Obserwuj wątek
    • patina3 Re: Bezpieczny flirt 03.07.06, 19:34
      Co Ty chcesz odwoływać kobieto????? smile

To co napisałaś świadczy po prostu o tym że jesteś ZDROWA I NORMALNA smile))

gratuluje ! tak trzymać ! ślub to nie więzienie smile)
      • zaba772 Re: Bezpieczny flirt 03.07.06, 19:38
        Mam nadzieje, ze to jest ironiczny poscik, bo usmialam sie za wszystkie czasysmile
        Odwolac! Jasne ze odwolac, po co Ksiedzu czas zajmowacwink LOL!
        • agnieszka5661 Re: Bezpieczny flirt 03.07.06, 19:39
          jak możesz robić mu coś takiego... ja też myślę, że odwołać wink hehehehe
          Pozdrowionka
    • sixbyseven Re: Bezpieczny flirt 03.07.06, 19:45
      To straszne,straszne... Współczuję Ci rozdarcia emocjonalnego, wątpliwości...
      Również głosuje za odwołaniem ślubu smile Pozdrawiamsmile))))))))))))
    • paolka25 Re: Bezpieczny flirt 03.07.06, 19:50
      Gratuluję poczucia humoru!!!I gdy czytałam Tój post to tak jakby ktoś napisał o
      mniesmileŚwiadczy to o tym , że jesteśmy normalnymi i szczęśliwymi dziewczynami!!!
      Pozdrawiam Cie serdecznie!
      • annajustyna Sluchajcie, a jak idziemy z T. po miescie 03.07.06, 19:51
        i widzimy piekna dziewczyne, to sie oboje za nia odwracamy...Czy to podstawa do
        stwierdzenia niewaznosci slubu???wink))))))). Pzdr!
        • agnieszka5661 Re: Sluchajcie, a jak idziemy z T. po miescie 03.07.06, 19:54
          ja myślę, że tak
          w ogóle skoro my tu jednogłośnie głosujemy za odwołaniem ślubu, to chyba nie
          macie innego wyjścia... wink
          • annajustyna Re: Sluchajcie, a jak idziemy z T. po miescie 03.07.06, 19:57
            To wezmiemy jeszcze razsmile)))). Ale tym razem wybiore zupelnie inna sukienkewink))).
            • agnieszka5661 Re: Sluchajcie, a jak idziemy z T. po miescie 03.07.06, 20:00
              siem nie liczy... bo tu już jest przegłosowane... wink no i jakie koszta... nowa
              sukienka.... hehehe
              takie rzeczy to tylko w Erze... ;-D
              PS. (od razu piszę, żę nie pracuję w Erze, ani nie mam u nich telefonu wink
              hhehehe)
            • manti75 Re: Sluchajcie, a jak idziemy z T. po miescie 03.07.06, 20:00
              szara..?? to ty ???
              smile)))))
              • annajustyna Re: Sluchajcie, a jak idziemy z T. po miescie 03.07.06, 20:03
                Nie to jasmile))).
                • szara82 To mój wątek! 03.07.06, 20:10
                  Annajustyna, weź Ty się nie podpinaj pod moją osobistą tragedię i dylemat, że jestem ładna i mądra i se może sama wątek załóż. Jesteś zawistna i dwulicowa że na moim piszesz, wiesz? Jesteś za miesiąc 30latką, a ja dopiero we wrześniu skończę 24, nie wiesz że się trzydziestki z dwudziestkami nie trzymają? To jest czysta HIPOKRYZJA!!!!
                  Dziewczyny, to co, co odwoływać???
                  To pisałam ja, Szara!
                  • sixbyseven Re: To mój wątek! 03.07.06, 20:13
                    Odwołać! Szara może jakieś referendum rozpisać? Żeby społeczeństwo się
                    wypowiedzało? Bo wiesz, im więcej głosów tym lepiej! Pozdrowionkasmile
                    • agnieszka5661 Re: To mój wątek! 03.07.06, 20:17
                      ja jestem za referendum... niech naród jednym głosem powie co myśli...
                      najwyżej potem się unieważni jak będzie coś nie po Waszej myśli... że fekwencja
                      była, za mała czy co... albo się zatrudni Begerową to nafałszuje trochę
                      podpisów... wink
                      to pisałam ja agnieszka5661
                    • agnieszka5661 Re: To mój wątek! 03.07.06, 20:17
                      ja jestem za referendum... niech naród jednym głosem powie co myśli...
                      najwyżej potem się unieważni jak będzie coś nie po Waszej myśli... że fekwencja
                      była, za mała czy co... albo się zatrudni Begerową to nafałszuje trochę
                      podpisów... wink
                      to pisałam ja agnieszka5661
                      • agnieszka5661 Re: To mój wątek! 03.07.06, 20:18
                        kurczę... 2 razy się klikneło... sorki... jakieś rozdwojenie jaźni normalnie...
                        tym bardziej unieważnić!!!!!! odwołać!!
                        • zaba772 Re: To mój wątek! 03.07.06, 20:21
                          hehe, tak tak...2 razy polecialo i juz 2 dodatkowe glosy na referendum sawink Sie
                          zna te trikitongue_out Ale co tam, ja tez sie podpisujesmile
                          • agnieszka5661 Re: To mój wątek! 03.07.06, 20:22
                            alem mnie rozgryzłaś... ;-D
                            • szara82 A może by tak... 03.07.06, 21:49
                              ... zrobić sobie operację plastyczną? Odssysanie piersi i przeszczepienie tego w biodra?
                              Bo mi się wydaje, że ja szukam potwierdzenia atrakcyjności w oczach innych ludzi. Nie ma we mnie WEWNĘTRZNEJ pewności siebiesad((
                              • 7marchefka7 Re: A może by tak... 04.07.06, 01:06
                                ej, szara, ale jak nie ma wewnetrznej pewnosci, to ja podpompowac. Taka pompka
                                jak do roweru, tylko nie z powietrzem, a z pewnoscia siebie. mozna tez w aptece
                                kupic i zazywac podczas inhalacji. tez podobno dziala.
                                a z odsysaniem piersi to uwazaj, odessiesz za duzo, pojawi sie mleko i bedziesz
                                musiala trzymac sie kwot mlecznych przyznanych w Unii - a za wysokie to one nie
                                sa. Wiec z odsysaniem to, mowie powaznie, uwazaj wink
        • nionczka Re: Sluchajcie, a jak idziemy z T. po miescie 04.07.06, 10:49
          My tez oboje sie ogladamy za ladnymi dziewczynami a potem to jeszcze musimy
          obgadac, ze ladne nogi, ze fajnie obciete wloski, etc.
    • gardenia_nowak Re: Bezpieczny flirt 04.07.06, 09:44
      na serio nie widzisz różnicy?
    • kiwigirl Re: Bezpieczny flirt 04.07.06, 11:09
      szara82 napisała:

> Za 5 miesięcy ślub z moim Ukochanym, a ja czuję się atrakcyjną kobietą. Oprócz
      > komplementów od Niego słyszę od innych mężczyzn miłe rzeczy na temat mojej
      > urody i intelektu.

ZBOCZEńCY !!!!!

> Większość moich przyjaciół to mężczyźni (...) Są dla mnie mili, czasem piję z
      nimi alkohol...

ALKOHOLICZKA !!!

> ... Oni również mają pochlebne zdanie o mnie. Ale czy nic za tym nie stoi? Czy
      > wśród żartów i uśmiechów (a nawet całusów gdy wita my się po dłuższej
      > nieobecności) nie czai się nic więcej?

OCZYWIśCIE ZE SIE CZAI!!! ONI CHCą Z TOBą UPRAWIAć SKS, MężCZYźNI PRZECIEż MYSLą
      TYLKO O JEDNYM!! MIEJ SIE NA BACZNOśCI, A NAJLEPIEJ ZERWIJ Z NIMI WSZELKIE
      KONTAKTY !!!

> Czy mogę chodzić na kawę z kolegami? Czy mogę puścić oczko do znajomego
      faceta? Czy kiedy mężczyzna przepuszcza mnie w drzwiach to jestem suką? Czy mogę
      opowiadać sprośne żarty?

ABSOLUTNIE NIE! TO WBREW MONOGAMII NARZUCANEJ PREZ NASZE SPOłECZEńSTWO!!!
      PUSZCZASZ SIE!!

> Czy mogę koledze doradzić jak ma się obstrzyc, żeby wyglądał atrakcyjnie?

ABSOLUTNIE NIE !!!

> Czy mówiąc koledze, że świetnie wygląda w tej koszulce, albo wyrażając podziw
      dla przyjaciela gdy pokazuje czego nauczył się na treningach kung-fu
      podświadomie zdradzam Narzeczonego?

ABSOLUTNIE TAK!!! KAżDą TAKą MYśLą O CZYNACH NIE WSPOMNę!!!

> Na imprezy czasem chodzę tylko z koleżankami. Tańczę z innymi facetami.

TO JUż TOTALNE POGRążANIE SIę! NIE POWIEM KIM JESTES TAK SIE ZACHOWUJąC BO MI
      TAKIE SłOWA PRZEZ GARDłO NIE PRZECHODZą... TO PRAKTYCZNIE BISEKSUALIZM, SEKS
      GRUPOWY ORAZ ORGIE... IMPREZY Z DZIEWCZYNAMI I TANIEC Z FACETAMI!!!

> Błagam pomóżcie. Bo podobno w pełnym i szczęśliwym związku nie ma mIejsca na
      flitr...

ABSOLUTNIE NIE MA!!!

> Odwołać ślub?

KONIECZNIE!!!

> PS: Mojemu narzeczonemu też pokazuję czasem, że jakaś dziewczyna ładnie
      wygląda, ma ładne ubranie - czy jestem zboczona pokazując mu że są inne
      atrakcyjne kobiety na tym świecie?

TAK TAK I JESZCZE RAZ TAK!!!

smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • kiwigirl Re: Bezpieczny flirt 04.07.06, 11:14
        osobiście uważam ze należy pielęgnować dawne przyjaźnie - zarówno męskie jak i
        damskie - równiez po ślubie, wolno zatańczyć z innym facetem i że każdemu
        zdarzają sie nie tylko myśli że ktoś tam inny wyglada atrakcyjnie ale tez i
        fantazje oraz sny... które dobrze "wykorzystane" tylko wzniecają płomienie w
        małżeńskiej sypialni smile

nie ma nic nienormalnego ze zwrócimy uwage na kogoś fajnie wyglądajacego na
        ulicy i ze widzimy coś jeszcze poza mężowym/żonowym obliczem.

A szczerze, to uważam ze wątek to wielka podpucha smile
        • maya28 Re: Bezpieczny flirt 04.07.06, 11:26
          Dziewczyny, powiem tak, nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe. Jeżeli nie ma sie
          nic przeciwko temu, zeby inne dziewczyny podobnie postepowały z Twom wybrankiem
          jak Ty postepujesz z ich, to wszystko jest OK. Jeżeli identyczne zachowanie
          Twojego partnera do innych osób nie sprawiałoby Ci żadnej przykrości, to
          prawdopodobnie, Ty swoim zachowaniem też go nie ranisz. Po prostu trzeba czuć,
          gdzie sie niewinny flirt kończy, a zaczyna coś więcej, i nie ma co udawać -
          każda z nas to wie. Chyba nie jest tak trudno wypośrodkować miedzy chustą na
          twarz a wchodzeniem komuś do łóżka.
    • azanna Re: Bezpieczny flirt 04.07.06, 11:16
      Szara - odwołać ślub i to natychmiast!
      Annajustyna - skoro oboje się oglądacie to z czyjej winy byłoby unieważanione
      małżeństwo? chyba obopólnej, bo oboje się nie nadajecie do związku małżeńskiego
      Nioczka - razem ze swoim mężczyzną do seksuologa, no nie- jeszcze komentować
      czyjeś nogi - to już jest czysta perwersja!!

Pozdrsmile))
      • mada.d.n Re: Bezpieczny flirt 04.07.06, 11:37
        to widzę, że ja także muszę odwołać mój ślub smile
        no i jeszcze pewnie kilka innych par by się znalazło
        mamy grupę przyjaciół - same pary, razem wyjeżdżamy, bawimy się, nie mówię już
        o spotkaniach towarzyskich parę razy w miesiącu i buziaku na przywitanie i
        pożegnanie - no cóż, wychodzi mi na to, że każda z tych par powinna się rozejść
        (jest wśród nas jedno małżeństwo - rozwodzik? ;P)

zabrałam sie za pisanie ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) big_grin
        jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
        <Pyrda i Kajtek
        • kiwigirl Re: Bezpieczny flirt 04.07.06, 11:42
          zdecydowanie tak!!!

no chyba ze założycie komunę ja za czasów hipisowskich ...? ale wtedy jednak
          para małżeńska powinna sie najpierw rozejść!
          • mada.d.n Re: Bezpieczny flirt 04.07.06, 11:48
            no tyle, ze wszyscy jesteśmy monogamiczni i hetero, więc sensu stricte komuna
            hippisowska odpada big_grin ale może kiedyś, na starość ;P
            a za 2 tygodnie jedziemy razem całą bandą na wakacje na 3 tygodnie - pilnować
            dzieci na obozie big_grin i po paru dniach będiemy się zabijać, ale zmęcznie i ciągły
            stres robi swoje

zabrałam sie za pisanie ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) big_grin
            jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
            <Pyrda i Kajtek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka