Dodaj do ulubionych

Pierwszy Taniec

10.07.06, 14:30
Nie wiem jaką piosenkę wybrać na pierwszy taniec.Jest ich tyle,że mam mętlik w
głowie.Prosze o podpowiedż.
Obserwuj wątek
    • anabia Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 15:08
      Gdybym sama wiedziała smile Ja też nic jeszcze nie wybrałam. Raczej nie będe
      tańczyła walca, dlatego nie wiem co można tańczyć i do czegowink
      • anetgmu Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 15:12
        my tanczymy walca angielskiego. ale Ci którzy chcą się pobujać, zatanczyć na
        dwa, to często na weselach grają MOJE JEDYNE MARZENIE Anny Jantar. Fajne
      • kasiababik Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 15:13
        Anabia zawsze można się pobujać w rytm jakieś ładnej piosenki o miłości ja
        niestety swojego nie nauczyłam tańczyć więc przytulaniec-bujaniec który ponoć
        nawet ładnie nam wyszedłsmile)
    • quali1 Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 15:30
      mam dokladnie ten sam problem, my zaplonowalismy ze jak wybiezemy piosenke to
      pojdzimy na kilka lekcji tanca bo moj narzeczony twierdzi ze on nie umie
      tanczyc i jak nie bedzie lekcji to nie bedzie pierwszego tanca. w rezultacie
      liczymy ze obojetnie co wybiezemy to nam jakis uklad wymysla tak mieli znajomi.
      Narazie favorytem jest piosenka love is all around me ale nie jestesmy
      zdecydowani
      • anabia Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 15:40
        My mielismy mieć walca, ale ja zrezygnowałam. i nie wiem co nam teraz
        zaproponują... Zreszta musimy coś ładnie zatańczyć, nie może być inaczej. Kasiu
        napewno będzie to przytulaniec ale musie coś prezentować sobą o to pierwszy
        taniec smile
        • kasiababik Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 15:53
          wiesz w sumie nawet nie pomyślałam żeby mojego zmusić by jakieś może figury
          nauczyć, jakieś obroty sad( ale mój niechętny był do tego... no cóż we wrześniu
          mamy wesele może zmuszę smile
    • babelek13 Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 17:56
      my mamy piosenke endless love, bardzo wolniutka ma sliczne slowa, nie jestesmy
      zacietymi tancerzami na kurs tanca nie mamy czsu wiec bedzie po prostu
      przytulaniecsmile) to nasz kochana piosenka i nie wyobrazam sobie uslyszec
      jakiejkolwiek innej!pozdrawiam
    • agnrek Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 18:55
      "Chcę tu zostać" Farby. Nam to zagrał zespół, goście się rozczulili przy tym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka