julcia10 10.07.06, 14:30 Nie wiem jaką piosenkę wybrać na pierwszy taniec.Jest ich tyle,że mam mętlik w głowie.Prosze o podpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anabia Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 15:08 Gdybym sama wiedziała Ja też nic jeszcze nie wybrałam. Raczej nie będe tańczyła walca, dlatego nie wiem co można tańczyć i do czego Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 15:12 my tanczymy walca angielskiego. ale Ci którzy chcą się pobujać, zatanczyć na dwa, to często na weselach grają MOJE JEDYNE MARZENIE Anny Jantar. Fajne Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 15:13 Anabia zawsze można się pobujać w rytm jakieś ładnej piosenki o miłości ja niestety swojego nie nauczyłam tańczyć więc przytulaniec-bujaniec który ponoć nawet ładnie nam wyszedł) Odpowiedz Link Zgłoś
quali1 Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 15:30 mam dokladnie ten sam problem, my zaplonowalismy ze jak wybiezemy piosenke to pojdzimy na kilka lekcji tanca bo moj narzeczony twierdzi ze on nie umie tanczyc i jak nie bedzie lekcji to nie bedzie pierwszego tanca. w rezultacie liczymy ze obojetnie co wybiezemy to nam jakis uklad wymysla tak mieli znajomi. Narazie favorytem jest piosenka love is all around me ale nie jestesmy zdecydowani Odpowiedz Link Zgłoś
anabia Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 15:40 My mielismy mieć walca, ale ja zrezygnowałam. i nie wiem co nam teraz zaproponują... Zreszta musimy coś ładnie zatańczyć, nie może być inaczej. Kasiu napewno będzie to przytulaniec ale musie coś prezentować sobą o to pierwszy taniec Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 15:53 wiesz w sumie nawet nie pomyślałam żeby mojego zmusić by jakieś może figury nauczyć, jakieś obroty ( ale mój niechętny był do tego... no cóż we wrześniu mamy wesele może zmuszę Odpowiedz Link Zgłoś
babelek13 Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 17:56 my mamy piosenke endless love, bardzo wolniutka ma sliczne slowa, nie jestesmy zacietymi tancerzami na kurs tanca nie mamy czsu wiec bedzie po prostu przytulaniec) to nasz kochana piosenka i nie wyobrazam sobie uslyszec jakiejkolwiek innej!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Pierwszy Taniec 10.07.06, 18:55 "Chcę tu zostać" Farby. Nam to zagrał zespół, goście się rozczulili przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś