Dodaj do ulubionych

5 sierpnień

30.07.06, 10:12
5 sierpniówki,, chyba musimy juz teraz zacząc zaciskac mocno kciuki załadna
pogode na nasz Wielki dzionek, bo inaczej.. tfu tfu tfu.. musi byc bez deszczu
Obserwuj wątek
    • agnsoc5 Re: 5 sierpnień 30.07.06, 11:39
      a ja wolałabym zeby w moj slub nie było takiego upału!! już chyba wolałabym
      deszcz..., a wiecie , ze deszcz oznacza urodzaj i powodzenie? np. we Francji
      mówi sie, mariage plereux mariage hereux - tzn, ze deszcz oznacza sczescie dla
      młodej pary, w kazdym razie życze Ci pogody jakiej sobie wymarzyłaś i
      szczescia!
      • ewik_75 Re: 5 sierpnień 31.07.06, 23:57
        > a ja wolałabym zeby w moj slub nie było takiego upału!! już chyba wolałabym
        > deszcz...,

No i chyba wykrakałaś....
    • monisia.nowak Re: 5 sierpnień 31.07.06, 09:43
      ja tez mam nadzieję, ze będzie słoneczko bez upału, bo mi się przyszły mąż i
      goście pomęczą.
      A jak tam jest już lekki stresik? Mnie właśnie dzisiaj dopadł i mam nadzieję,
      że nie będzie destrukcyjny. Z drugiej strony jest zupełnie irracjonalny,
      ponieważ mam już wszystko załatwione od 2 tygodni, poza tym jakoś nie boję się
      późniejszych zobowiązań i "dorosłego" życia w rodzinie. tak właściwie to nie
      wiem czego się boję...
      • andrea10 Re: 5 sierpnień 31.07.06, 09:54
        wyczytałam na jakimś forum,, że trzeba wystawić bucik za okno bo to wrózy ładną
        pogode.. co prawda nie wierze w takie rzeczy.. ale co się nie robi by rozegnać
        deszczowe chmurki smile)
        stresik..? do mnie tez przyszedł,, na razie za bardzo nie męczy.. ale czemu
        przybył tego nie wiem..?
        • madzienka80 Re: 5 sierpnień 31.07.06, 10:14
          Hej DziewczynysmileJa też mam już sresika !!! W sobote byłam świadkową u mojej
          przyjaciółki i wzruszyłam się strasznie w kościele, nie wiem jak to będzie u
          mnie ... Co do pogody.. hm... na www.twojapogoda.pl pokazują, że ma podać!!!
          Troszkę się tym martwiesad babcie z przesądami już mnie denerwują !!! Pozdrawiam
          wszystkie sierpnióweczkismile
      • agunia0716 Re: 5 sierpnień 01.08.06, 09:18
        nio juz niedlugo,ja tam sie nie przejmuje,pogoda,szczerze wole chlodniejszy
        dzien miec niz te upaly,a deszcz wrozy szczescie,i pomyslnosc,jesli bedzie tak
        jak dzis to bedzie super sloneczko zachmurami,bez deszczu,
    • jagusia82 Re: 5 sierpnień 03.08.06, 14:15
      juz mam mały stresik....
      w domu prawie wszystko gotowe, ale wlasnie teraz, gdy ukochany pojechal do domu
      przypomialo mi sie to o czym zapomielismy!!!!!!!! Nie mamy nic na podziekowanie
      rodzicom.....sad ale wpadka. Dobrze ze sa komorki, internet... Kupimy winko i
      bombonierki smile i bedzie dobrze bo bukiet kwiatkow moze zwiednąc....
      och.... troche mi sie w zoladku przewraca a moja swiadkowa szuka fryzjera wink bo
      akurat ja jej "zwinelam sprzed nosa" fryzjerke co byla bliziutko nas smile
      No nic, ide dalej robic
      Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka