andrea10 30.07.06, 10:12 5 sierpniówki,, chyba musimy juz teraz zacząc zaciskac mocno kciuki załadna pogode na nasz Wielki dzionek, bo inaczej.. tfu tfu tfu.. musi byc bez deszczu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnsoc5 Re: 5 sierpnień 30.07.06, 11:39 a ja wolałabym zeby w moj slub nie było takiego upału!! już chyba wolałabym deszcz..., a wiecie , ze deszcz oznacza urodzaj i powodzenie? np. we Francji mówi sie, mariage plereux mariage hereux - tzn, ze deszcz oznacza sczescie dla młodej pary, w kazdym razie życze Ci pogody jakiej sobie wymarzyłaś i szczescia! Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: 5 sierpnień 31.07.06, 23:57 > a ja wolałabym zeby w moj slub nie było takiego upału!! już chyba wolałabym > deszcz..., No i chyba wykrakałaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
monisia.nowak Re: 5 sierpnień 31.07.06, 09:43 ja tez mam nadzieję, ze będzie słoneczko bez upału, bo mi się przyszły mąż i goście pomęczą. A jak tam jest już lekki stresik? Mnie właśnie dzisiaj dopadł i mam nadzieję, że nie będzie destrukcyjny. Z drugiej strony jest zupełnie irracjonalny, ponieważ mam już wszystko załatwione od 2 tygodni, poza tym jakoś nie boję się późniejszych zobowiązań i "dorosłego" życia w rodzinie. tak właściwie to nie wiem czego się boję... Odpowiedz Link Zgłoś
andrea10 Re: 5 sierpnień 31.07.06, 09:54 wyczytałam na jakimś forum,, że trzeba wystawić bucik za okno bo to wrózy ładną pogode.. co prawda nie wierze w takie rzeczy.. ale co się nie robi by rozegnać deszczowe chmurki ) stresik..? do mnie tez przyszedł,, na razie za bardzo nie męczy.. ale czemu przybył tego nie wiem..? Odpowiedz Link Zgłoś
madzienka80 Re: 5 sierpnień 31.07.06, 10:14 Hej DziewczynyJa też mam już sresika !!! W sobote byłam świadkową u mojej przyjaciółki i wzruszyłam się strasznie w kościele, nie wiem jak to będzie u mnie ... Co do pogody.. hm... na www.twojapogoda.pl pokazują, że ma podać!!! Troszkę się tym martwie babcie z przesądami już mnie denerwują !!! Pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki Odpowiedz Link Zgłoś
agunia0716 Re: 5 sierpnień 01.08.06, 09:18 nio juz niedlugo,ja tam sie nie przejmuje,pogoda,szczerze wole chlodniejszy dzien miec niz te upaly,a deszcz wrozy szczescie,i pomyslnosc,jesli bedzie tak jak dzis to bedzie super sloneczko zachmurami,bez deszczu, Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia82 Re: 5 sierpnień 03.08.06, 14:15 juz mam mały stresik.... w domu prawie wszystko gotowe, ale wlasnie teraz, gdy ukochany pojechal do domu przypomialo mi sie to o czym zapomielismy!!!!!!!! Nie mamy nic na podziekowanie rodzicom..... ale wpadka. Dobrze ze sa komorki, internet... Kupimy winko i bombonierki i bedzie dobrze bo bukiet kwiatkow moze zwiednąc.... och.... troche mi sie w zoladku przewraca a moja swiadkowa szuka fryzjera bo akurat ja jej "zwinelam sprzed nosa" fryzjerke co byla bliziutko nas No nic, ide dalej robic Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś