Dodaj do ulubionych

POMOCY WINDA!!!

24.08.06, 14:00
Czesc, czesc!
Prosze Mamusie blizniakow o rade- ktorym z wozkow blizniaczych "jeden obok
drugiego" mozna bez problemu wjechac do windy (bez zlozenia ;)).
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mariken Re: POMOCY WINDA!!! 24.08.06, 17:00
      do mojej windy nie da się wjechać nawet pojedynczym ;-PPPPP

joaśka
      • kugorki Re: POMOCY WINDA!!! 25.08.06, 11:58
        mam ten sam problem-dziecko się szykuje jedno i dobrze, bo z podwójnym wózkiem
        nie miałabym szans! tak to szukam, może znajdę wystarczająco wąski i krótki wózek :)
    • miska77 Re: POMOCY WINDA!!! 25.08.06, 12:41
      moj kolega sprowadzil jakis wozek z niemiec, nie wiem dokladnie jaki, ale na
      szerokosc i dlugosc jest jak zwykly wozek na pompowanych kolach, tylko miejsce
      dla dzieciaczkow jest skromniejsze.

Ewa
      • rafka44 Re: POMOCY WINDA!!! 25.08.06, 14:44
        przydały by się jakieś wymiary tej windy :) i mogę ci pomierzyc wózeczki na
        salonie w hurtowni :)
        • bibka764 Re: POMOCY WINDA!!! 25.08.06, 18:48
          Dzieki za pomoc- bardzo by mi pomoglo pomierzenie tych wozkow. Moja winda ma 74
          cm drzwi. Jedyny wozek, ktory sie miesci to Emmaljunga i polski Babyactive cos
          tam ale to mojeinformacje z internetu. Wbrew pozorom to duzy problem, bo
          mieszkanie na 10 pietrze a blizniaki urodza sie w zimie, wiec wozek musi miec
          gondolki albo duza bude...
          • rafka44 Re: POMOCY WINDA!!! 26.08.06, 11:13
            Witam,
            pomierzyłam wózeczki które aktualnie mamy na salonie dla bliźniaków. Wózek duet
            od HEbarta ma 84cm, Spider z Implasta 73 cm w kołach ale na stelażu niestety
            już 78cm :( Troszkę zawęża to obszar poszukiwań - szkoda bo bardzo ładny i
            przydatny wózeczek.
            Postaram się jeszcze sprawdzić wózeczki z Jane - te niestety są dosyć kosztowne.
            Rozumiem, że nie interesuja Panią wózeczki typu jeden za drugim?
          • kugorki Re: POMOCY WINDA!!! 26.08.06, 17:19
            jeśli będziesz kupować wózek w sklepie lub w sklepie internetowym, zawsze możesz
            zwrócić towar, jeśli się okaże że jednak nie wchodzi do windy :) z resztą jednak
            wiele sklepów nie potrzebuje argumentów w stylu "mam do tego prawo" (bo mamy...)
            tylko uprzejmie zgadza się na taki układ, że jeśli się okaże, że się nie mieści,
            to oddajesz wózek, a oni kasę :)

Pozdrawiam i powodzenia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka