Dodaj do ulubionych

DJ - szukam intensywnie

31.07.06, 09:01
hej dziewczyny. Nadal szukam dj'a. Teraz poszerzam króg poszukiwań, może być to człowiek z Warszawy, Lublina. Skądkolwiek, oby fajnie poprowadził imprezę, na poziomie, nie biesiadnie i żeby ogólnie było ok. Na weselu będzie dużo młodych ludzi, więc, żeby umiał nas zachęcić do tańcasmile
I drugie pytanie, o co pytałyście rozmawiając z djami? Wiadomo, że o wolny nasz termin, ale co poza tym? Czy o jakieś nagrania jego występów? choroba, boję się, żebyśmy nie wybrali wodzireja takiego jakiego grał Stuhr wink
Obserwuj wątek
    • gosiaczek-82 Re: DJ - szukam intensywnie 31.07.06, 09:11
      hej my wybralismy dj malutkiego z Wrocławia jest rewelacyjny juz w pierwszych
      minutach rozmowy sytuacja sie rozładowała i przeszl;ismy na ty.Piotr nie gra
      techno na weselach ale tez nie gra tego czego nie chcecie mozecie sami
      przygotowac liste utworów jakie soboie zyczycie...chłopak ma takie gadane i nie
      ma cudów by nie rozgrzał do zabawy a co najwazniejsze nie wyciaga nikog na
      siłe...organizuje rózne zabawy o jesli weselnicy podłapuja to co jakis czas cos
      tam wymysla a jesli nie to nic na siłe..co do oczepin to sami wybieracie co
      chcecie a czego nie nie robi zadnych chamskich oczepin, zreszta ma cały zeszyt
      sympatycznych zabaw teraz nie przytocze bo juz nie pamietam ale mowie koles
      jest na prawde super....on jeszcze przygotowywuje 2 niespodzianki dla
      nowożeńców...ale jakie nei zdradze..powiem tylko ze sa super...na pewno
      bedziecie zadowoleni..i to co mi sie podobało to to ze cały czas przypominał ze
      to nasze wesel i mamy od niego wymagac a on jest po to by to spełniac, namowił
      nas bysmy dla siebie nawzajem czyli ja narzeczonemu a on mi przygotowali jakas
      niespodzianke...zreszta on tez ma wiele propozycji do wyboru dla urozmaicenia
      wesela...ale to jesli sie znim skonataktujesz to Ci powie...dobra koncze bo
      ktos powie ze to reklama..ale ja jestem po prostu pod wrazeniem tego człowieka
      i tego co robi..bo daje z siebie wszytsko na weselu byscie byli zadowoleni...a
      jesli chcesz namiary to pisz na gazetowego gosiaczek-82@gazeta.pl pozdrawiam
      • kasica1980 Re: DJ - szukam intensywnie 31.07.06, 10:59
        czy dj z Krakowa byłby ok? .

pozdrawiam
        mój suwaczek
        • lilly78 Re: DJ - szukam intensywnie 31.07.06, 11:57
          hmm... no właśnie nie wiem czy w ogóle chcieliby jechać z Wrocławia czy Krakowa, wesele będzie 100km na wschód od Warszawy, czyli do przejechania hohoho, dość daleko, ale jeśli podjęliby się przyjechać i fajnie poprowadzić wesele, to czemu nie (oczywiście zakładam, że za dojazd nie zaśpiewaliby horendalnych sum)
          • kasica1980 Re: DJ - szukam intensywnie 31.07.06, 12:11
            musisz pamiętać,że dojazd to raczej WY musicie pokryć://.

pozdrawiam
            • gosiaczek-82 Re: DJ - szukam intensywnie 31.07.06, 12:30
              z tego co wiem to jezdza po całej Polsce nie wazne czy Warszawa czy Gdańsk...ja
              tez nie jesem z Wrocławia...ale jednak ich wybrałam...nie dosc ze dj to jeszcze
              wodzirej i prowadzi super wesele...musiałabys zadzwonic i spytac czy maja wolny
              termin i czy dojechaliby tam gdzie mieszkasz i ile by to kosztowało...jak chesz
              podam Ci nr.tel...ale nie narzucam moze znajdziesz kogos ciekawego blizej
              siebie..pozdrówka
    • judyta32 Re: DJ - szukam intensywnie 31.07.06, 13:22
      Hej!
      Polecam Ci z całą odpowiedzialnościa DJ Adriana z Warszawy. Zresztą o ile
      pamietam mozesz poczytac o nim na forum. Bylam na dwoch weselach, ktore
      prowadzil (drugie w ostania sobote) i musze przyznac, ze ludzie wychodzili
      zadowoleni, wytanczeni i wybawieni. Mimo goraca na dworze potrafil zachecic do
      zabawy i malo kto siedzial przy stole (sama mam do dzisiaj zakwasy od
      tanczenia). Rzadko zdarza sie, zeby muzyka podpasowala w rownym stopniu i
      mlodym i starym a tak bylo w tym przypadku. Wiec jesli chcesz to moge jakos
      zdobyc namiary.
      Pozdrawiam
      Judka
      • lilly78 Re: DJ - szukam intensywnie 31.07.06, 13:56
        dziewczyny, jeśli mogłybyście zdobyć i przesłać mi na gazetowego maila namiary na tych dj'ów, z góry wielkie dzięki. A jakbyście jeszcze mniej więcej znały ich cenniki, to byłoby supersmile
        • judyta32 Lilly 78 dostals namiary na DJ?? 31.07.06, 14:57
          Probowalam do Ciebie wyslac namiary na DJ ze skrzynki gazetowej i cos mi dwa
          razy przerywalo. A moze jednak dotarly do Ciebie? Daj znac jesli jednak nie to
          sprobuje raz jeszcze. Judka
      • aawk Re: DJ - szukam intensywnie 04.08.06, 11:39
        Judyta a mi podeslesz tez?smiledzieki wielkie aawk@poczta.onet.pl
      • ewa.konopacka Re: DJ - szukam intensywnie 17.10.06, 21:14
        Adrian prowadził nasze wesele i musze powiedzieć, że po kilku minutach nie było
        czlowieka, który by siedział. Tak rozhuśtał starych i młodych, że wspominają to,
        jako najlepsza imprezę na jakiej byli ostatnio ( wesele było w lipcu). Naprawdę
        fajny cżlowiek. Poza tym potrafi dopasowac muzę do ludzi. My mieliśmy specjalne
        życzenia i nie było sprawy, zgrał naszą muzę wcześniej na dysk. Fajne było też
        to, ze nie krzywił sie, kiedy ostatni goście jeszcze o 5 rano nie schodzili z
        parkietu. Namiary na www.imprezariat.pl (jak mi sie wydaje). Pozdrawiam
    • koval1234 Re: DJ - szukam intensywnie 31.07.06, 19:02
      polecam Mariusz Krawczyk www.agencja-muzyczna.pl Olsztyn
      pozdrawiam

Jacek
    • calineczka57 Re: DJ - szukam intensywnie 31.07.06, 21:33
      Gorąco polecam DJ'a, który grał u mnie - jest REWELACYJNY!!!!
      www.prezenterwodzirej.zwarszawy.pl
      • lilly78 Re: DJ - szukam intensywnie 02.08.06, 13:24
        dziękuję Wam dziewczyny za odzew, do tych, na których namiary dostałam już wysłałam maile z pytaniami o wolny termin
    • kbor DJ Wawa 02.08.06, 14:41
      Tu masz kontakt:

Music & Light Service
      Renata i Rafał Kołodziejczyk
      022 756 75 13
      kolodziejzalesie@o2.pl
    • dyzio39 Re: DJ - szukam intensywnie 18.10.06, 17:25
      Witam ! Ja osobiscie polecam Waldka i Jacka dj + wodzirej to jest
      dopiero zabawa ! Ale oni sa z Poznania www.waldekijacek.pl
      Pozdrawiam
    • grajek2 Re: DJ - szukam intensywnie 23.10.06, 08:52
      Witam ja również szukałem D.J. na wesele wiadomo że taka impreza z założenia
      jest raz w życiu więc zależało mi na kimś kto poprowadzi imprezę a nie tylko
      będzie puszczał muzykę
      Było ciężko ale się udało polecam z czystym sumieniem Adriana Chryka
      Człowiek kilka razy przed weselem się kontaktował przedstawił kilka propozycji
      i w pełni się dostosował a jestem wymagający i bardzo wybredny nie zrobił nic o
      czym bym nie wiedział i nie zaakceptował wszystko było ustalone a pewne
      sprawy , które wyniknęły w trakcie wesela dyskretnie konsultował.
      Wszystko to sprawiło że impreza była naprawdę udana goście bawili się do
      białego rana
      Gorąco polecam

Adrian Chryk
      Telefon 606 649 176
      Nr gg 2666324
      e-mail adrian4u@imprezariat.pl

pozdrawiam Krzysiek
      • grajek2 Re: DJ - szukam intensywnie 23.10.06, 10:00
        bład w nr telefonu prawidłowy to 606-646-176
    • lewacz1 Re: DJ - szukam intensywnie 23.10.06, 20:04
      polecam sprawdzonych wodzirejów z Brzeska
      www.wodzireje.eu
      są świetni i jeżdżą po całej Polsce
      nasze wesele dzięki nim było super
    • misiakasia4 Re: DJ - szukam intensywnie 24.10.06, 00:30
      PRZEDE WSZYSTKIM UPEWNIJ SIĘ CZY MA ZAPASOWY SPRZĘT. NA MOIM WESELU DJ'OWI PADŁ
      SPRZĘT I OKOŁO PÓŁNOCY BYŁO PO ZABAWIE. WILEKIE BYŁO NASZE ROZCZAROWANIE.
      • kokochanel1 Re: DJ - szukam intensywnie 25.10.06, 07:24
        ale pewnie za to był bardzo tani.... a ja wiem od dawna że za jakość /również
        sprzętu/ trzeba zapłacić odpowiednio więcej
    • monalisa.pl czy moge prosic nr tel DJ'a Adriana na maila !? 24.10.06, 08:26
      bede wdzieczna
    • rolandregan www.djwodzirej.art.pl 25.10.06, 11:17
      jesli jestes jeszcze zainteresowany to polecam: www.djwodzirej.art.pl
      pozwink
      • rolandregan Re: www.djwodzirej.art.pl 26.10.06, 10:26
        Z wiazku z pytaniami do mnie pisze dla wszytkich:

Prowadzenie imprez muzycznych: weselnych, bankietów, imprez firmowych (w
        plenerze i na sali balowej) czy po prostu imprez okolicznościowych do tańca z
        zabawami. Jestem tez Wodzirejem i prowadze impreze.

Region działania Polska północna od Trójmiasta do Łodzi.

Film z przyjęć weselnych oraz muzyka z Pierwszym Tańcem do ściągnięcia na
        stronie: www.djwodzirej.art.pl

Pozdawiam przyszłe Młode Pary i już po ceremonii slubnej smile
    • andzia392 Re: DJ - szukam intensywnie 28.10.06, 17:29
      I ja goraco polecam Waldka i Jacka
      Jeszcze nigdy tak sie nie bawiłam na weselu polecam ,pierwszy taniec młoda para
      zatanczyła wsród dymów i baniek mydlanych - wygladało to cudnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka