rewelacja3 12.08.06, 21:30 dajcie parę propozycji zespołów ,muszę podzwonic bo w pazdzierniku wesele. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucynaaa1 Re: zespoły muzyczne 12.08.06, 21:39 Polecam duet z Poznania.Dobrze ,profesjonalnie grają.Repertuar bardzo zróżnicowany.Swietne wokale. Kontakt 606221173 -Tom. Odpowiedz Link Zgłoś
rewelacja3 Re: zespoły muzyczne 12.08.06, 21:45 potrzebuje zespołu z Wielkopolski.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
buziaaa Re: zespoły muzyczne 13.08.06, 09:29 Polecam zespół RAPSODIA - profesjonalni muzycy, wszystkie instrumenty grają NA ŻYWO - żadnych minidysków ( źle mi sie robi jak słysze ze duety grają PROFESJONALNIE hehe ) Zespół łączy tradycje oraz ambitne utwory. Niewątpliwie stylu zespołówi dodaje pieknie brzmiący saxofon no i wspaniały wokal - damski i męski. Szczegóły udzielam po skontaktowaniu się na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
lloret Re: zespoły muzyczne 13.08.06, 14:40 hej RAPSODIA - widać,że jesteś kiepski i nic nie wiesz o muzyce!!Najważniejsze, żeby goście byli zadowoleni a nie stali po kątach i patrzyli jak sie mylisz na swoim saksofonie. Słyszałam wiele zespołów. Najlepiej z zespołem porozmawiać i zobaczyć co mają w ofercie. Duet MUSI sie posłużyć mini dyskiem. Każdy profesjaonalny muzyk to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
prostownica Re: zespoły muzyczne 13.08.06, 14:51 hejka po co tyle hałasu? Ważna jest muza, a nie ilość muzyków. Musi porywać do tańca a nie powodować odruch wymiotny! A propos problemu dwoje czy pięcioro to czy Jean Michel Jarre jest też do Dupy? a gra sam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kontrabanda3 Re: zespoły muzyczne 13.08.06, 15:06 halo,halo,faktycznie dobrze jest posłuchac dobrego kwartetu ,ba...kwintetu..ale to niewątpliwie jest kasa.Moim zdaniem rzemiosło musi być dobrze wykonane.Nie powinno się krytykowac muzyków ,którzy dobrze radzą sobie w mniejszych składach.AA...słyszałam kwintet który w wiekszosci grał z minidyska.Ludzie w zespole to słupy które zarabiaja kase....to dopiero jest oszustwo!!!i często tak jest..... Odpowiedz Link Zgłoś
rewelacja3 Re: zespoły muzyczne 14.08.06, 14:23 czy ktos zna zaespół Rapsodia z Wielkopolski? Odpowiedz Link Zgłoś