18.08.06, 22:05
Witajcie
Czy sa juz mlode pary na 2012 rok?
Termin nieco odlegly, ale planujemy wynajac stadion. Slub bedzie w Warszawie
zastanawiamy sie czy wybrac Stadion Legii czy Polonii, czy moze ktorys z
mniejszych stadionow, choc to moze byc ryzykowne czy wszyscy goscie sie
zmieszczą (rodzice mają wielu znajomych). Czy mieliscie moze taki nieco
wiekszy slub?
Obserwuj wątek
    • msikk Re: Slub 2012 18.08.06, 22:20
      świetny pomysł !!!

Jednakże ja osobiście namawiałabym Ciebie
      na ślub i wesele na STADIONIE DZIESIĘCIOLECIA w Warszawie
      ( tzw. Jarmark Europa )
      - urocze miejsce !!!
      Ślub o 12 w południe ( wtedy jest duży ruch, przy okazji byłoby więcej "gości"
      a wesele o 14-stej ( wśród fruwających pudeł , nietrzebabybyło zamawiać
      konfetti !!! )

Gościom polecam przyjechać trochę wcześniej ( około 4 tej rano )
      i ubrać się u chińczyka ( mają tam najnowsze ciuszki !!! ), zjeść kotka na
      śniadanie w barze "Ciam ciam "....pychota ! ... i cały dzionek byłby taki
      uroczy !!!

Życzę powodzenia !
      ( też jestem romantyczką ! )
      • wodnik30 Re: Slub 2012 18.08.06, 22:32
        Hej,

Mam zle wiesci sad Do tego czasu Stadion Dziesieciolecia ma zniknac z powierzchni
        ziemi a na jego miejsce ma byc wybudowany Stadion Narodowy. Dobra wiadomosc to
        przewidywana pojemnosc tego stadionu - 35 000 miejsc siedzacych. Dodatkowo
        troche gosci powinno sie udac upchnac na murawie. Biorac pod uwage te liczby
        faktycznie czasu jest juz bardzo niewiele. Wydruk zaproszen moze troche potrwac.
        Moze oplacaloby sie rozpisac przetarg wsrod firm poligraficznych?
        • hrabia2012 Re: Slub 2012 18.08.06, 22:40
          Wydrukiem sie nie mam co martwic, pewna drukarnia juz jest zainteresowana i z
          mila checia wykona ta mozolna prace. Zaproszenia beda w formie pamfletow na
          papierze ryzowym.
          • wodnik30 Re: Slub 2012 18.08.06, 22:41
            hrabia2012 napisał:

> Wydrukiem sie nie mam co martwic, pewna drukarnia juz jest zainteresowana i z
            > mila checia wykona ta mozolna prace. Zaproszenia beda w formie pamfletow na
            > papierze ryzowym.

A co ze zdobieniami? Gdzie sa zdobienia?!!!
            • hrabia2012 Re: Slub 2012 18.08.06, 22:48
              w kazdym pamflecie jest wewnatrz specjalne miejsce na 1g sztabke zlota z
              hologramem przedstawiajacym date 2012 24 XII specjalnie zamowione w mennicy
              szwajcarskiej (Tym samym mamy od razu zalatwione prezenty dla gosci - bedzie
              ekonomiczniej)
      • hrabia2012 Re: Slub 2012 18.08.06, 22:35
        Stadion X lecia to swietny pomysl aczkolwiek niechcial bym aby zeszly mi sie
        obce osoby na impreze. Do tego czasu pewnie stadion bedzie odnowiony ma zostac
        Stadionem Narodowym, ponoc jest konkurs architektoniczny.
    • sabatinka Re: Slub 2012 18.08.06, 22:42
      Witam!
      A moze chcielibyscie przyspieszyc wasz wielki dzien o dwa lata i przezyc go z
      goscmi, ktorzy:
      - beda z calego swiata
      - sami zaplaca za wstep
      - sami kupia sobie zarcie i napoje
      - beda ubrani w miare podobnie(adekwatnie do rangii imprezy)
      - sami zadbaja o oprawe muzyczna
      - zdecydowana wiekszosc wykona szczegolowa dokumentacje filmowa i fotograficzna
      Oprocz tego wasze wesele obejrzy okolo 25% ludzkosci, napisza o nim wszystkie
      gazety, a co najwazniejsze ksiadz bedzie w krotkich spodenkach podobnie jak jego
      22 ministrantowsmile
      Kontakt na organizatorow: tinyurl.com/h4x7n wink
      pozdrawiam
      • hrabia2012 Re: Slub 2012 18.08.06, 22:51
        Tak to fajny pomysl ale dla nas data 2012 ma szczegolne znaczenie i poza tym nie
        zdazylibysmy sie przygotowac, niecale 6 lat by sie ze wszystkim wyrobic.
    • vzorka Re: Slub 2012 19.08.06, 12:34
      Byłam niedawno szukac sali na wesele i pan kierownik powiedział nam ze ma juz
      zajete terminy na komunie do 2012r i to nie jest żart!!!
    • mirella_25 Re: Slub 2012 19.08.06, 12:48
      Z tego co wiem to w tym dniu 21.12.2012ma być koniec świata,wiec nie trudz sie
      z przygotowaniami.

Datę końca świata większość znawców tematu wyznacza na rok 2012, a ściślej
      rzecz biorąc - na 21 grudnia roku 2012, na godzinę 11:11 GMT, kiedy nastąpi
      przesilenie zimowe. Skąd ta data? Otóż kalendarz Majów podaje właśnie tę dzień
      jako ostatni dzień historii, co posłużyło wielu wizjonerom jako punkt wyjścia
      do budowania teorii o mającej wtedy nastąpić apokalipsie.

Szczególnie datę tę rozpowszechniła w swoim czasie książka "Proroctwo Oriona
      2012", której autorami są panowie Patrick Geryl i Gino Ratinckx. Autorzy
      twierdzą, że właśnie 21 grudnia 2012 roku ma nastąpić tzw. przebiegunowanie
      Ziemi, w efekcie którego nasza planeta ma się zacząć obracać w przeciwnym
      kierunku, czemu mają towarzyszyć liczne katastrofy naturalne - powodzie,
      trzęsienia ziemi, huragany itd., które spowodują śmierć większości ludzi.

Nie będzie to jednak oznaczać zupełnej zagłady planety, ale raczej koniec
      naszej cywilizacji. Co więcej, nie będzie to pierwsza taka apokalipsa. Według
      Geryla, Ratincksa i naprawdę niemałej rzeszy ich zwolenników takie
      przebiegunowanie zdarza się cyklicznie co ok. 11,5 tys. lat. Poprzednie miało
      miejsce w roku 9792 p.n.e., a katastrofę, jaka mu towarzyszyła, Biblia opisuje
      jako wielki potop. Proroctwa mówią zaś, że w roku 2012 gwiazdy znajdą się w
      takiej samej pozycji
      • hrabia2012 Re: Slub 2012 23.08.06, 09:24
        Witam

[...] Apokaliptyczna katastrofa nasuwa mistyczne refleksje. Morze podnosi się,
        unosi swe ogromne ciało, prostuje grzbiet i ryczy niczym mityczny olbrzym, zmywa
        łodzie i wioski, unicestwia rodziny, śmierć spłukuje Raj i przeistacza go w
        Piekło. Oto, co widzą nasze oczy.

Otrzymaliśmy potężną lekcję pokory. Nawet trudno powiedzieć straszną, okrutną
        lekcję. Natura nie jest ani dobra, ani zła, nie ma wyrzutów sumienia, nie ponosi
        za nic odpowiedzialności, natura jest ślepa i bezmyślna, natura JEST.

Lekcja pokory? A może to akt łaski? Ocean jednym potężnym oddechem unicestwia
        ciała, nie dając im długo cierpieć. Czy uwalnia dusze? Może. Mistycy i sybille,
        wiedzmy i szamani, od stuleci nawołują, przestrzegają — uważajcie COŚ się
        zbliża, uważajcie COŚ jest tuż. Rok 2012 [...] Andrzej Szmilichowski

Moim skromnym zdaniem Koniec swiata z przyczyn technicznych znow bedzie
        odwolany, za naszego zycia juz tyle mialo byc koncow swiata...
    • kaluha :) 20.08.06, 20:12

• pipistrelle Re: :) 21.08.06, 18:05
        po prostu genialne!!!
        • trzeciasiostra2 Re: :) 21.08.06, 20:45
          super!!!
          Panie hrabio, czy wśród swoich gości mógłby Pan uwzględnić mnie, mojego męża i
          moje pięcioraczki???
          jestem wziętym gościem weselnym. Co prawda grafik mój napięty, ale ten termin
          mam wolny!
          • hrabia2012 Re: :) 23.08.06, 09:36
            Witam

Wszyscy mile widziani, Zapraszam wszystkie miłe Panie i Panów, z dziecmi
            rowniez. Będzie tłoczno, miło i przytulnie.
            • agnieszka5661 Re: :) 23.08.06, 09:43
              ok! na forumki możesz liczyć! na pewno przybędziemy!

a lista prezentów przygotowana?? żebyśmy się wyrobiły z kupnem prezentu... tak
              mało czasu już zostało... wink
              • chipcia13 Re: :) 23.08.06, 10:45
                A fontanna czekoladowa będziesuspicious?
                • malgoszac Re: :) 23.08.06, 11:18
                  a szampan i truskawki dla wszystkich tez? wink
                  • ashton Re: :) 23.08.06, 11:19
                    A bramę zrobią kibole z bejzbolami wink
                    • hrabia2012 Re: :) 23.08.06, 11:45
                      Nie bedzie fontanny czekoladowej, nie bedzie truskawkowego szampana, nie bedzie
                      kiboli z bejzbolami - nie bedziemy sie powtarzac z pomyslami. Mamy pomysl, na
                      ktorym prace przejeli przyjaciele od choreografi, 'underground performers'. Na
                      ta chwile wiem ze bedzie specjalny helikopter strazacki, ale nie mowie hop puki co
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka