patina3 20.08.06, 20:01 Hej reklamuje się bardzo ale w necie nie ma informacji na temat tej firmy. Czy ktoś coś wie??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aruana Re: Lastminutefoto - co to właściwie jest? OPINIE 21.08.06, 09:37 www.lastminutefoto.pl/ Znajomi z pracy mają od nich zdjęcia - ciekawe, podkreślają atmosferę TEGO dnia, poza tym co dla mnie najważniejsze - są prawdziwe, bez sztczności! Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
aruana Re: gratuluję wpisu - idealna autoreklama!!!!!!!! 21.08.06, 09:45 wybacz, ale nie można się podzielić własnymi spostrzeżeniami? !?!?! w mojej pracy w tym roku brało/bierze ślub 5 dziewczyn, każda, która jest juz po, przynosi zdjęcia, chwali się, co w tym złego?!?! mnie wkurza ciągłe wysyłanie wszystkiego na priv - a to ma być jedyną formą, aby nie być posądzonym o reklamę? to że ktoś nie jest aktywnym członkiem forum - jedynie podczytuje, nie oznacza, że jeśli zabierze głos, bo w dobrej wierze chce pomóc, to musi być firmą reklamującą się. poza tym sprawdź, czy już nie wyrażałam swoejgo zdania o innej frimie robiącej zdjęcia. mimo wszystko pozdrawiam, również Agata Odpowiedz Link Zgłoś
agatha111 bla bla bla 21.08.06, 10:12 a nick wcale nie oznacza jak mam na imię! więc "również Agata" niezbyt tu pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
aruana Re: bla bla bla 21.08.06, 10:26 echhh, mam nadzieję, że za rok jak ślub będzie na dniach, to będę mniej agresywna i bardziej wyrozumiała. pozdrawiam i życzę trochę mniej stresów, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
melanika Re: gratuluję wpisu 21.08.06, 17:05 Widzę, że na tym forum pytanie o niektóre firmy wywołuje furę nienawiści u przedstawicieli/przedstawicielek tejże konkurencji. Dziewczyny, czy wy nie macie się czym zajmować? Nie masz nic do dodania w temacie to się nie odzywaj i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: gratuluję wpisu - idealna autoreklama!!!!!!!! 21.08.06, 20:28 a nie ądzisz, ze zagajenie tematu to...też reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
patina3 Re: gratuluję wpisu - idealna autoreklama!!!!!!!! 21.08.06, 20:31 Jakie zagajenie? Zagajenie to jest jak ktoś ma 1 wpis na forum i akurat przypadkiem dotyczy jednej wspaniałej usługi. Mam 6 lat - jesli możesz mi doradzić w kwestii fotografa to bardzo chętnie. Póki co jest tu kilka komentarzy i chyba tylko jeden w temacie. Szukam opinii kogoś kto korzystał z usług tej formy a skoro reklamują się na forum to licze na to że ktoś się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
patina3 Re: Lastminutefoto - co to właściwie jest? OPINIE 21.08.06, 18:30 Ja osobiście tez uważam że opinie nalezy prezentować na forum a nie na priv. Ja dzięki jednej z takich opinii znalazłam wspaniałą wizażystkę ! Forum ślubne jak sama nazwa wskazuje to forum czyli miejsce wymiany poglądów więc czemu nie? Co fo Lastminute foto Aruana to ja ich adres znam Na stronie mają ładne zdjęcia w bardzo przystępnej cenie, dlatego zastanawiam się czy nie skorzystać z nich w dniu slubu. No ale jak wiadomo - chwalić potrafi się większość firm a potem bywa różnie...... dlatego mnie interesują własnie opinie osób które korzystały z usług tej firmy. Jeśli możesz to zapytaj koleżankę o to jak ocenia współpracę. Może zamieściła gdzieś zdjęcia w necie - chętnie bym zobaczyła (o ile nie są to te same zdjęcia co na stronie www tej firmy) Jeśli jest jeszcze ktoś kto zna Lastminute to bardzo będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-studio1 Re: Lastminutefoto - co to właściwie jest? OPINIE 21.08.06, 20:08 I to jest właściwe podejście do sprawy! Lastminutefoto to chyba stosunkowo świeża sprawa na rynku i wyrabia sobie portfolio, więc i ceny mają niskie. Zdjęcia są na przyzwoitym poziomie, więc faktycznie warto teraz sprawdzić opinie a przede wszystkim odbitki, bo jedno widać na ekranie a drugie na odbitkach i albo się decydować albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
patina3 Re: Lastminutefoto - co to właściwie jest? OPINIE 21.08.06, 20:21 Ja też tak uważam, w końcu zdjęcia to ważna sprawa. A tak przy okazji i-studio1 - to jakaś firma?? Bo to chyba Wasz pierwszy post na forum A może tez współpracujecie z Lastminute )))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-studio1 Re: Lastminutefoto - co to właściwie jest? OPINIE 21.08.06, 21:25 Tu częściej czytam niż coś na piszę. Ale na codzień pisuję na gazetowym forum, tylko w innej jego części, nietrudno znaleźć pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś