Dodaj do ulubionych

Hotel Mikulski - WESELE

22.08.06, 16:59
Czy ktoś bawił sie na weselu w Hotelu Mikulskim w Gliwicach?? proszę o
relacje tylko szczerze, wszystkie za i przeciwsmile)Za rom chyba my sie tam
bedziemy bawiś na naszym weselu, ale czy warto??
pozdrawiam
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • fragles78 Re: Hotel Mikulski - WESELE 22.08.06, 18:00
      Ja miałam U Holendra w Gliwicach na ul. Tarnogórskiej przyjęcie weselne i mogę
      polecić bo spisali się na medalwink)))))))Natomiast kuzynka koleżanki z pracy
      miała w Mikulskim i była zadowolona z organizacji. Z tego co wiem to sporo
      ludzi tam robi wesela i lokal jest dość "wzięty". Jak na mój gust
      dość "stołówkowy", gdyż lubie kameralne i stylowe wnętrza. Świetne sa schody
      podświetlane, którymi nowożeńcy schodza na przyjęcie. W cene wesela z tego co
      koleżanka mówiła jest apartament dla nowożeńców gratis. Od osoby jej kuzynka
      płaciła 180 zł. W sumie słyszałam bardzo dobre opinie na temat Mikulskiego. Z
      doświadczenia i opowiadań koleżanek tudzież rodziny omijaj z daleka restaurację
      Uno na Wieczorka.
      • agusia624 Re: Hotel Mikulski - WESELE 25.08.06, 20:00
        Dziękuję bardzo za wiadomość dobrze się skłafda bo juz zaklepaliśmy na bank
        termin a płacimy 200 zł na osobe sad( moze troche dużo a;le cóż wesele ma sie
        raz w życiu wink)
      • alex_ma27 Re: Hotel Mikulski - WESELE 25.08.06, 21:51
        Witam!
        Slubuje 2 wrzesnia i przyjęcie weselne bede miała w Mikulskim.
      • fragles78 Re: Hotel Mikulski - WESELE 26.08.06, 15:10
        To życzę udanego przyjęcia i wszystkiego naj naj************
    • krysiulka Re: Hotel Mikulski - WESELE 26.08.06, 18:47
      Też słyszałam, że w Mikulskim jest znakomicie! I że cena jest warta przyjęcia i
      jego organizacji.
      Pozdrawiam
      • fragles78 Re: Hotel Mikulski - WESELE 27.08.06, 15:14
        Tak, nie trzeba się o nic martwić, bo oni wszystkim zajmą się bardzo
        profesjonalnie. Słyszałam, że bardzo fajnie też organizują wesela (przy czym
        mniejsze i kameralne) w Restauracji Polskiej na ul Zwyciestwa w Hotelu Diament
        Plaza. Natomiast ja bardzo polecam Holendra-o nic nie musiałam się martwić, a
        wszystko było REWELACYJNE!!Tylko, że oni dysponują tylko pomieszczeniami na
        mniejsze imprezy. Restauracja jest w stylu starego domu (z wiatraczkiem)z
        pięknymi stylowymi holenderskimi meblami(można sobie kupić meble np krzesło na
        którym się siedziało). Obsługa i organizacja-super!!!Płaciliśmy 130 zł za osobę
        (z alkoholami i napojami wszelakimi). Jedynie kupowaliśmy sobie osobno tort a o
        ciasta zadbała nasza ciotka. Z tortem i ciastami jakieś 150 zł od osoby by
        wyszło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka