agusia624 22.08.06, 16:59 Czy ktoś bawił sie na weselu w Hotelu Mikulskim w Gliwicach?? proszę o relacje tylko szczerze, wszystkie za i przeciw)Za rom chyba my sie tam bedziemy bawiś na naszym weselu, ale czy warto?? pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fragles78 Re: Hotel Mikulski - WESELE 22.08.06, 18:00 Ja miałam U Holendra w Gliwicach na ul. Tarnogórskiej przyjęcie weselne i mogę polecić bo spisali się na medal)))))))Natomiast kuzynka koleżanki z pracy miała w Mikulskim i była zadowolona z organizacji. Z tego co wiem to sporo ludzi tam robi wesela i lokal jest dość "wzięty". Jak na mój gust dość "stołówkowy", gdyż lubie kameralne i stylowe wnętrza. Świetne sa schody podświetlane, którymi nowożeńcy schodza na przyjęcie. W cene wesela z tego co koleżanka mówiła jest apartament dla nowożeńców gratis. Od osoby jej kuzynka płaciła 180 zł. W sumie słyszałam bardzo dobre opinie na temat Mikulskiego. Z doświadczenia i opowiadań koleżanek tudzież rodziny omijaj z daleka restaurację Uno na Wieczorka. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia624 Re: Hotel Mikulski - WESELE 25.08.06, 20:00 Dziękuję bardzo za wiadomość dobrze się skłafda bo juz zaklepaliśmy na bank termin a płacimy 200 zł na osobe ( moze troche dużo a;le cóż wesele ma sie raz w życiu ) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ma27 Re: Hotel Mikulski - WESELE 25.08.06, 21:51 Witam! Slubuje 2 wrzesnia i przyjęcie weselne bede miała w Mikulskim. Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: Hotel Mikulski - WESELE 26.08.06, 15:10 To życzę udanego przyjęcia i wszystkiego naj naj************ Odpowiedz Link Zgłoś
krysiulka Re: Hotel Mikulski - WESELE 26.08.06, 18:47 Też słyszałam, że w Mikulskim jest znakomicie! I że cena jest warta przyjęcia i jego organizacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: Hotel Mikulski - WESELE 27.08.06, 15:14 Tak, nie trzeba się o nic martwić, bo oni wszystkim zajmą się bardzo profesjonalnie. Słyszałam, że bardzo fajnie też organizują wesela (przy czym mniejsze i kameralne) w Restauracji Polskiej na ul Zwyciestwa w Hotelu Diament Plaza. Natomiast ja bardzo polecam Holendra-o nic nie musiałam się martwić, a wszystko było REWELACYJNE!!Tylko, że oni dysponują tylko pomieszczeniami na mniejsze imprezy. Restauracja jest w stylu starego domu (z wiatraczkiem)z pięknymi stylowymi holenderskimi meblami(można sobie kupić meble np krzesło na którym się siedziało). Obsługa i organizacja-super!!!Płaciliśmy 130 zł za osobę (z alkoholami i napojami wszelakimi). Jedynie kupowaliśmy sobie osobno tort a o ciasta zadbała nasza ciotka. Z tortem i ciastami jakieś 150 zł od osoby by wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś