Gość: PLAGIAT? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:53 Ma ktoś linka z tą piosenką Kiljańskiego w sieci,bo nie wiem jak reszta piosenki ,ale refren jest zerżnięty ze Stinga!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivo20 Re: Kiljański --Lokator - STING - Saint angel in 21.09.05, 18:51 a z jakiej piosenki stinga zerrzna kilijanski, bo jeszcze tej piosenki nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLAGIAT Re: Kiljański --Lokator - STING - Saint angel in IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:57 Saint angel in hell właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivo20 Re: Kiljański --Lokator - STING - Saint angel in 21.09.05, 18:59 nie kojarze tego utwotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plagiat? Re: Kiljański --Lokator - STING - Saint angel in IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:00 ivo20 napisał: > nie kojarze tego utwotu To sobie poszukaj na necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plagiat? Re: Kiljański --Lokator - STING - Saint angel in IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:04 ivo20 napisał: > nie kojarze tego utwotu Saint AUGUSTINE in hell ))) Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLAGIAT? Re: Kiljański --Lokator - STING - Saint angel in IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:59 LOKATOR sł. Damian Leszczyński muz. Witold Cisło -, Krzysztof Kiljański- AKURAT !!!!!! Posłuchajcie Stinga! Uwielbiam ją jaka jest, uwielbiam, gdy śmieje się i kocham jej każdy gest i to, jak mówi: nie i jestem z nią kiedy śpi, i kiedy zamyka drzwi i widzę najmniejszą łzę, usłyszę każdy szept Tak, to jest mój film, oglądam go od lat z mego okna patrzę wciąż, z tego okna widzę ją lecz ona nie zna mnie i nawet nie domyśla się gdy szminką dotyka ust, że śledzę każdy ruch i każdy jej gest Uwielbiam ją jaka jest, uwielbiam, gdy śmieje się i kocham jej każdy gest i to, jak mówi: nie i jestem z nią kiedy śpi, i kiedy zamyka drzwi i widzę najmniejszą łzę, usłyszę każdy szept To znów ten sam film, dałem jej główną rolę jestem tylko obserwatorem i tylko czekam czekam na właściwy moment i wszystko o niej wiem wciąż zasypia sama i sama budzi się tak dzień za dniem Uwielbiam ją jaka jest, uwielbiam, gdy śmieje się i kocham jej każdy gest i to, jak mówi: nie i jestem z nią kiedy śpi, i kiedy zamyka drzwi i widzę najmniejszą łzę, usłyszę każdy szept Mijają dni, oglądam ten sam film z mego okna patrzę wciąż, z tego okna widzę ją jestem tylko obserwatorem, czekam na właściwy moment bo przyjdzie taki dzień, gdy ona dowie się, że Uwielbiam ją jaka jest, uwielbiam, gdy śmieje się i kocham jej każdy gest i to, jak mówi: nie i jestem z nią kiedy śpi, i kiedy zamyka drzwi i widzę najmniejszą łzę, usłyszę każdy szept Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plagiat? Re: Kiljański --Lokator - STING - Saint angel in IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:04 Sorry,nie Angel tylko SAINT AUGUSTINE IN HELL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Stonesów Re: Kiljański --Lokator - STING - Saint angel in IP: 83.238.70.* 21.09.05, 19:12 ściągnąłem jedno, ściągnąłem drugie... no i niby coś w tym jest! ale czy tak do końca??? oczywiście twórca tematu zrobił błąd w tytule Stinga... ma być "Saint augustin in hell"! a dla mnie ewidentnym plagiatem jest kawałek piosenki "Lyla" Oasis ściągnięty od Rolling Stonesów "Street Fighting Man"!!! chociaż członkowie Oasis przyznali się do tego... (przykład bierze się od najlepszych) )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plagiat!!! Re: Kiljański --Lokator - STING - Saint angel in IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:18 No kurde refren Saint Augustine jest zerżnięty na maxa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skandal!!! Re: Kiljański --Lokator - STING - Saint angel in IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:23 Posłuchajcie Saint Angel od słów - The minute I saw her face the second I caught her eye The minute I touched the flame I knew it would never die The minute I saw her face the second I caught her eye The minute I touched the flame I knew it would never die czyli od refrenu i posłuchajcie całego Lokator'a Kiljańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moje na wierzchu:) Re: Kiljański --Lokator - STING - Saint angel in IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 06:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????????/ Re: Kiljański --Lokator - STING - Saint angel in IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 06:30 No i co? Odpowiedz Link Zgłoś