Dodaj do ulubionych

villa czersk?

25.08.06, 14:46
czy któraś z Was robila tam przyjęcie/wesele?
chciałabym się zapytać o wrażenia, na co zwrócić uwagę, czy wszystko było ok,
czy coś był nie tak. Co Wam się podobało, a co nie. Jakbyście mogły
podzielcie sie uwagami.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • julkaka2 Re: villa czersk? 25.08.06, 15:23
      tez o tym kiedys myslelismy ale zastanowilo nas kilka rzeczy

1.jest ciasno , mimo ze pieknie udekorowane, meble aranzacje etc jest po prst
      ciasne, impreza na zakrytym tarasie odpada bo mimo wsyztsko jets zimno nawet w
      najgoretszy czas.
      2.to bardziej miejsce na roamntyczna kolacje chrzciny a nie wesele chyba ze na
      jakies 50 osob
      3.maja tylko 2 toalty po jeden dla kobiet i meczyzn za to z totalnie
      niepotrzebnymi marmuroow zloconym wannami i prysznicami 0absurd bo pokoi nie maja
      4.z tego co slyszalam na weselu jedzenie bylo marnie ale to tzreba przetestowac
      idac na obiad cyz kolacje tam
      5.nie najlepszy kontakt z wlascicielami ale to tez ze slyszenia my rozmaiwlaismy
      tylko z kelnerem
      6.nie ma miejsc noclegowych tzreba jechac gdzies dalej niby polecaja ale wiadomo
      kazdy woli na miejsucpo porstu wygodnije
      7.parking jest w innym miejscu do konca nie okreslone czy strzezony czy tez nie

reasumujac piekne wnetrza,aranzacja, ale duzo brakow typowo weselnych. jesli
      szukacie sali bardziej szykownej (tak jakniewatpliwie czersk) polecam marriott
      na okeciu my tam robimy. cenowo poodbnie ejsli nie taniej a mnostwo innych
      zalet. wrzuc w google courtyard marriot wesele a wyskoczy ci oferta.
      pozdrawiam i podwodzeniasmile
      • karolin-k Re: villa czersk? 25.08.06, 15:51
        wiesz, my już tam zarezerwowaliśmy salę, bo robimy malutkie wesele, nawet nie
        wiem czy bedzie 50 osób, długo szukalismy czegoś, bo chcemy wziąć tam od razu
        ślub, no i urzekl nas taras, który teraz rozbudowali, i ten wspaniały widok.
        Obsługa jest bardzo miła, ale niestety nie mielismy okazji nic zjeść tam i tu
        mnie zmartwiłaś z tym jedzeniem, bo menu zaproponowali nam wyśmienite
        (przynajmniej na papierze wygląda super). No i jeszcze widzielismy juz gotowy
        wystrój na przyjęcie i wyglądało to bosko. Wiem, że po fakcie zbieram info. Ale
        mam nadzieje ze jeszcze ktoś mi coś opisze smile
        dzięki za odpowiedz
        • ritak81 Re: villa czersk? 25.08.06, 15:59
          "długo szukalismy czegoś, bo chcemy wziąć tam od razu
          > ślub,"

Czy chodzi o slub cywilny w ogrodzie? Juz probowalismy i nie jest to do
          wykonania poniewaz urzedniczka sie na to nie zgadza.
          • karolin-k Re: villa czersk? 25.08.06, 16:09
            podobno 6 sierpnia w nd był tam ślub cywilny, my podpisywaliśmy umowe 9 i
            właśnie nam właściciel powiedział
            • ritak81 Re: villa czersk? 25.08.06, 21:38
              6 sierpnia w niedzile to wlasnie byla nasza pierwsza zarezerwowana data (ktora
              rezerwowalismy w styczniu tego roku). Niestety slubu cywilnego w restauracji
              nie dalo sie zalatwic i miesiac przed musielismy zmienic date na 10 sierpnia
              (czwartek). Slub mielismy w urzedzie, ale nie w czersku (tam tylko w soboty jak
              sie niemyle).

Moze cos w ostatnim miesiacu sie zmienilo i ktos inny mial tam slub 6 sierpnia?
              Sama bym sie chciala dowiedziec. Ale nie mysle ze odbyl sie tam slub. Po
              pierwsze w niedziele urzad jest zamkniety a po drugie to nam odmowiono slub poza
              urzedem.

Czy byliscie juz rozmawiac w USC?
              • ritak81 Re: villa czersk? 25.08.06, 21:39
                Oczywiscie slub nie odbyl sie w restauracji poniewaz nie zgodzili sie nam
                udzielic slubu poza USC.
          • karolin-k Re: villa czersk? 25.08.06, 16:17
            jak już pisałam w tamtym wątku smile
            jak możesz opisz coś więcej, może być na prv
            karolin-k@wp.pl

dzięki śliczne
            i super, że się Wam podobało wszystko
            • ritak81 Kilka ZDJĘĆ 25.08.06, 21:29
              Kilka zdjec z naszego przyjecia (na 50 osob do okolo 24). W skrocie moge
              powiedziec ze wszystko ze strony Villa Czersk bylo bardzo profesjonalnie
              wykonane. Obsluga i jedzenie swietne. Nasi goscie byli zadowoleni.

Szampan na powitanie

Szampan ponownie

Bufet

Bufet ponownie

Taras

Tort
              • karolin-k Re: Kilka ZDJĘĆ 25.08.06, 21:50
                super, bardzo dziękuję Ci za informację
                jakbys mogła cos więcej napisac, bo tak jak Ci na maila pisałam, w innym watku
                dostałam, ze przyjęcie było tragiczne i wszyscy niezadowleni.
                Niestety mysle że własciciel nas okłamał, bo sam mówił ze chodził do urzędu,
                więc myslę ze w Waszej sprawie i powiedział nam ze był ten ślub
                jakbyś mogła cos więcej napisac to może na maile
                karolin-k@wp.pl
                np. czy rezerwowaliście tez ten hotel niedaleko i czy spisywaliscie jakąś
                dodatkowa umowę z włascicielem
                dzięki śliczne
                życze dużo szczęścia
    • sierpniowa_julka Re: villa czersk? 25.08.06, 16:25
      jeżeli zarezerwowałaś tam salę, to lepiej chyba będzie, jeżeli przeczytasz
      wątek, który Ci wklejam:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=34457528&v=2&s=0
      Mam nadzieję, że uda Ci się uniknąć wszelkich nieprzyjemności, o których tam
      napisano. Mając świadomość masz przewagę. Powodzenia. smile
      • karolin-k Re: villa czersk? 25.08.06, 20:20
        jezu, ale mnie nastraszyłaś
        napisałam już na maile czy moga mi jakis informacji bardziej szczegółowych
        udzielić
        szkoda ze nie maiłam czasu tego wczesniej sprawdzić sad
        dzięki, będziemy kombinować
    • julkaka2 Re: villa czersk? 26.08.06, 00:18
      nie wiem czy spisaliscie juz umowe ale jesli nie to po prostu szczegolowo
      ustalcie w niej wsyztsko. a jesli jzu po to poprosc o aneks czy sama skonstruuj
      cos takiego z wyszczegolnieniem waznejszych kwestii jak jedzenie czy alkohol (
      ze na penwo bedzie tyle ile obiecuja i ze nic nie zginie) jelsi nie ma nic na
      sumieniu bez problemu podpisze . zawsze mozesz powiedziec ze np. "narzeczony
      ejst przewrazliwony a o on placi czy rodzice"cokolwiek smile a pozatym jesczze
      jedno...ile ludzi tyle opnii...ja zrezygnowalam glownie bo za male a opinie o
      jedzeniu i wlasciecielu byly od osob trzecich wiec nie zalamuj sie ale po porstu
      sczegolowo sie przyg do tematu usalcie wsyztsko by nie bylo " bo ja myslalm, nie
      wiedzialam" i an pewno bedzie dobrzesmile wiesz ja ogladalm z 10 polecanych sal czy
      zespolow co dla inncyh bylo rajem czy super dla mnei porazka. nie warto za
      barzdo sluchac. villa czersk jest przepikna widoki tez wiec nie ma co sie
      zamartwiacsmile
    • karolin-k Re: villa czersk? 26.08.06, 10:39
      bardzo dziekuję za odpowiedzi, postaramy sie spisac umowę, możesię jeszcze uda.
      Nie chcialabym rezygnować z tego miejsce, po pierwsze już wpłacilśmy zadatek,
      bo drugie bardzo bardzo nam się podoba.
      dziękuję za pomoc
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka