angel228 26.08.06, 11:09 Chciałam zapytac jak zareerwowac "date" czy najpierw w kosciele a potem sala na wesele czy odwrotnie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: co pierwsze??? 26.08.06, 11:10 Zrób inaczej - zapytaj księdza, jakie ma terminy wolne i sobie zapisz, potem poszukaj sali na te terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
angel228 Re: co pierwsze??? 26.08.06, 11:18 ok,dzięki. bo totalnie nie wiedziałam jak zacząć pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: co pierwsze??? 26.08.06, 12:36 Księża radzą, żeby równo w tym samym czasie I żeby jednocześnie zacząć nauki przedmałżeńskie Według mnie należałoby rezerwować najpierw kościół, a potem do niego dopasowywać salę, bo przy rezerwowaniu sali na ogół wpłaca się zaliczkę, i może być problem ze zmianą terminu - gdyby się okazało, że w kościele upatrzony dzień jest już zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: co pierwsze??? 26.08.06, 12:45 my najpierw wybralismy date,a potem szukalismy sobie na spokojnie lokali.. no i zaraz tez zarezerwowalisy date w kosciele bo nam sie strasznie podobala 9.9.2006 Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: co pierwsze??? 26.08.06, 15:25 My mamy już salę, a do koscioła idziemy w przyszłym tygodniu. Ale kościół mało "popularny", data tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: co pierwsze??? 26.08.06, 16:24 wiesz co to zalezy... bo jesli bierzesz slub w Wawie czy innym duzym miescie to radzilabym zaczac od sali, a kosciol sie zawsze znajdzie, chyba, ze zalezy Ci na konkretnym kosciele to odwrotnie kwestia priorytetow poza tym warto zapytac ksiedza bo jesli chcesz na przyszly rok to czesto zapisy przyjmowane sa np od pazdziernika czy listopada wiec spokojnie bo kazdy termin bedzie wolny wtedy tez zacznij od sali... Odpowiedz Link Zgłoś