golinda 01.09.06, 14:11 jedną udało mi się cichcem wydrzeć foto.onet.pl/upload/28/48/_626700_n.jpg obiecuję w przyszłości (nie wiem jak dalekiej) więcej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiad50 Re: Fotka 01.09.06, 14:15 Widziałam kiedyś Twoje zdjęcie,które umieściłaś w wątku Porozmawiajmy,a byłaś na nim razem z bratem. Wyglądałaś tam trochę inaczej :o) Szczerze powiedziawszy inaczej sobie Ciebie wyobrażałam p.s.A gdzie ta piękna kareta? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Fotka 01.09.06, 14:19 na żywo też inaczej wyglądam niż na tej fotce, bardziej tak jak na tej z bratem a jak sobie mnie wyobrażałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Fotka 01.09.06, 14:22 Napewno wyobrażałam sobie,że jesteś dużo starsza,a na tym zdjęciu wyglądasz na bardzo młodziutką osobę Po drugie myślałam,że jesteś średniego wzrostu szatynką o migdałowych oczach hehe Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Fotka 01.09.06, 14:23 mam 27 lat, ale to dobrze chyba, że wyglądam młodo Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Fotka 01.09.06, 14:28 Oczywiście,że dobrze Ja też mam tyle lat co Ty,ale wyglądam chyba trochę poważniej A tak na marginesie,też miałam takie odczucia,o Twoim podejściu w wielu kwestiach,o silnej osobowości,a tutaj taka "niewinna" rusałka na tym zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Fotka 01.09.06, 14:33 niewinność-chyba jestem ostatnią osobą na świecie, której tę cechę można przypisać... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Fotka 01.09.06, 14:35 Dlatego tak napisałam Tak wyglądasz na tym zdjęciu Ale to dobrze,Panna Młoda powinna wyglądać dziewczęco,po prostu inaczej niż na codzień :o) Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan Re: Fotka 01.09.06, 14:22 golinda, na forum jestes silna kobietka ze swoim zdaniem, nawet czasem przykrym dla innych (juz Ci nie bede wypominala twojej kuzynki, ktora posadzilas o kicz A tutaj na zdjeciu - rusalka, rozpuszczone wlosy, romantyczka sceneria. takie sa moje odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Fotka 01.09.06, 14:23 niezła zmyłka, co? ale to tylko tak na okoliczność ślubu Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan Re: Fotka 01.09.06, 14:27 no prawie dalam sie nabrac, jak zobaczylam zdjecie. dobrze ze wrocil ci jezyk, chociaz. koniec dysonansu poznawczego. Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan Re: Fotka 01.09.06, 14:17 bardzo mi sie podoba golinda. fajny kadr. troche ciemne, ale przez to nastrojowe. tak sie zastanawiam czy nie bralas slubu z tym samym facetem co kacha95, ale to chyba przez to swiatlo ) nie miej mi za zle. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Fotka 01.09.06, 14:19 Witaj Czy to jest sukienka Demetrios model 887? Bardzo podobała mi się w ostatnim "Ślubie jak z bajki" A Ty miałaś ślub jak z bajki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Fotka 01.09.06, 14:22 W takim razie będę cierpliwie czekać na kolejne zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Fotka 01.09.06, 14:28 Golinda! życzeń już nie będę składała, bo składałam. Ładne zdjątko. Rzeczywiście wyglądasz jak księżniczka. Czekam na wiecej zdjęć, co by karocę zobaczyć, JUZ-męża i Twojego brata-już-studenta ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
atalaia Re: Śliczne 01.09.06, 14:40 Przepraszam, ale czy ty zapomniałaś sie uczesać????????? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Śliczne 01.09.06, 14:43 ojej! to do ślubu trzeba się czesać? dlaczego nikt mi wcześniej nie powiedział? p.s. twój komentarz świadczy o twoim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Śliczne 01.09.06, 14:45 Ale o poziomie w takim sensie, że jak ktoś dobrze Ciebie komentuje to ma wysoki a jak źle to niski? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Śliczne 01.09.06, 14:47 nie, ale jak mi się ktoś na zdjęciu nie podoba, to zachowuję to dla siebie i staram się nikomu w ten sposób nie sprawiać przykrości... zresztą, zapomniałam, że na ślubach obowiązują koki... jaka niemodna i niedoinformowana jestem Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Śliczne 01.09.06, 14:55 ja tez tak robię że jak coś mi się nie podoba na zdjęciach (wiadomo że każdy ma inny gust) to po prostu albo nic nie piszę, albo składam tylko życzenia i tyle. Skoro komuś się to podobało to nic mi do tego... Golina! zobacz tyle na forum jesteś, a nikt Cię nie uprzedził, że się czesać trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
atalaia Re: Śliczne 01.09.06, 14:56 nie, po prostu wyglądasz okropnie i to zgarbienie - to naturalne czy specjalnie ćwiczone? Przykro mi, ale jechałaś tu po tylu osobach, że najwidoczniej nie pamiętasz o tym a teraz sama nie jesteś w stanie ścierpieć kogoś kto nie postrzega tych zdjęć jako arcydzieło jakimi miały być. Czytam forum od dawna, ale zmieniam konta - bo tak mi wygodniej i bo nie mam pamięci do haseł, i muszę przynać, że spodziewałam się po twoich opisach, że szczęka opadnie mi do ziemi i opadła....ale dlatego, że to chyba najgorsze zdjęcie jakie tu było zamieszczone! Cóż pozostaje mieć nadzieję, ze to po prostu słabe zdjęcie a nie panna młoda! Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Śliczne 01.09.06, 15:00 masz prawo mówić co myślisz, w końcu to forum ale nie przypominam sobie, żebym jakąś parę na zdjęciach "zjechała" "tych zdjęć"...? o czymś nie wiem? zamieściłam tu tylko jedno... pokażesz swoje, zobaczymy jak ty fantastycznie wyglądałaś i nie myśl, że uraziłaś mnie, czy zdenerwowałaś, nic dla mnie nie znaczysz, więc bez szans... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_meggi1 Re: Śliczne 01.09.06, 15:07 Jestes ładna, to widac nawet na taki ciemnym zdjeciu, tylko dlaczego tak okropnie jedziesz po ludziach, od razu: nic dla mnie nie znaczysz. I inne komentarze tu i tam w tym klimacie. To juz nie tylko wyolbrzymione poczucie wlasnej wartosci, ale niestety az arogancja. Ta cecha niestety nie dodaje uroku i wczesniej lub pozniej odzwierciedla sie takze na twarzy. Każdego dnia patrz uważnie w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Śliczne 01.09.06, 15:14 przepraszam bardzo, ale to ona próbowała mi ubliżyć komentując mój wygląd! mam spuścić łapki i załamać się, że jakiejś panience się coś nie podoba? nie skomentowałam tu nigdy niczyjego wyglądu! nie wyobrażam sobie, żebym mogła zrobić coś takiego ktoś od kilku miesięcy przygotowuje się do najważniejszego dnia w życiu, jest szczęśliwy i zakochany, a jakaś zupełnie obca mu osoba mówi: "wyglądasz okropnie" no to o czym to swiadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: Śliczne 01.09.06, 15:17 Golinda, masz moje pełne poparcie. Śledziłam Twoje wypowiedzi, personalnie nikomu nie powiedziałaś, że jest brzydki. Wyrażałaś li tylko swoje zjawisko o pewnych, hmm, trendach. Czasem bardzo wprost, co cenię. Wyobrażałam sobie Ciebie dokładnie tak, choć na tym zdjęciu wyglądasz bardzo młodo)) A objeżdżanie zdjęć za jedno, małe - hahahhahhahahhahha Odpowiedz Link Zgłoś
woi.mi Re: Śliczne 21.09.06, 12:33 No to jak twoja twarz wygląda.Wszystkim piszesz "komplementy" bez taktu,chyba z autopsji znasz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
atalaia Re: Śliczne 01.09.06, 15:22 Nie swoich nie zamieszczę, nie chcę tego typu komentarzy. Na razie widzę, że przynajmniej zdjęcia moje są o niebo lepsze. Tak, komentowałś i to w sposób bardzo przykry. A twoje zdjęcia widziałam, trzeba było tak wszem i wobec nie rozysłać, bez sprawdzenia do kogo! Najwidoczniej się pomyliłaś? Dziwi mnie to towarzystwo adorujące - nie widzicie jak słabe jest to zdjęcie? Prawie nic na nim nie widać oprócz zgarbionej sylwetki, ale może mam za słabe okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Śliczne 01.09.06, 15:27 widziałaś skanowane zdjęcia, wymagasz od nich wysokiej jakości? Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Śliczne 01.09.06, 15:30 kurczę ja też się spodziewałam zdjęć na wyższym poziomie. na tym ja niewiele widzę a to co dostrzegam mi się nie podoba. masz jakieś... lepsze? a przynajmniej lepiej doświetlone? wszystkiego dobrego dla młodej pary. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Śliczne 01.09.06, 15:32 będę miała, ale nie wiem kiedy, na pewno nie przez najbliższe dwa tygodnie jak dostanę, to zamieszczę Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkowo Re: Fotka 01.09.06, 14:46 Bardzo fajne zdjęcie. Życzenia już składałam. A ja wyobrażałam sobie Ciebie jako blondynkę w typie Sharon Stone )) Cóż za zaskoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ochkalinka a ja przeciwnie 01.09.06, 15:10 A ja czytając posty golindy tak właśnie ją sobie wyobrażałam. Kojarzy mi się z ze złośliwym ratlerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wyszywana Re: Do golindy 01.09.06, 14:49 Golinda masz piękne włosy!!! Czy to naturalnie krecone??? Napisz jeśli możesz jaki to kolor, bo chyba sa farbowane (albo sie mylę). Zdjęcie piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Fotka 01.09.06, 14:50 Fajnie, szkoda, z tak malo widac. Po Twoim nicku (nie wiem dlaczgo) myslalam, z jestes blondykna Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: Fotka 01.09.06, 14:51 wszystkiego najszczęśliwszego! Wydaje się, że jesteście bardzo piękną i szczęśliwą parą. Miałaś bardzo ładną fryzurę - włosy są naturalnie kręcone? jak się fryzura sprawdziła w tańcu? Pozdrawiam serdecznie! PS: czy to jest zdjęcie od fotografa profesjonalnego? bo jest takie ciemne, że można się właściwie tylko domyślać, że wyglądaliście ślicznie. aż się automatycznie przybliżyłam do ekranu, żeby dostrzec rysy Waszych twarzy (co oczywiście nie pomogło . Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Fotka 01.09.06, 14:53 zdjęcie w tym rozmiarze jest ciemne, ale większe wygląda normalnie nie wiem czemu w tych albumach się tak zmniejszają te fotki Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Ile zapłaciła Pani za taka fuchę???? 01.09.06, 14:52 och, drogi panie Zbyszku, czyżbym gdzieś skomentowałam pana dzieła? proszę o trochę cierpliwości wszystko było najlepsze, bez obaw fotograf również Odpowiedz Link Zgłoś
dark8 Re: Fotka 01.09.06, 14:52 "...niech będzie to dla was podróż pełna cudów, śmiechu, współczucia i życzliwej obecności". Jeszcze raz wszystkiego naj...i jak poprzedniczki jestem zaskoczona Twoim wyglądem Odpowiedz Link Zgłoś
paolka25 Re: Fotka 01.09.06, 14:53 Fajna z Ciebie laseczka i taka z "charakterkiem"...ponadto śliczne włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
foto-zbyszek Re: Fotka 01.09.06, 14:59 po prostu to zdjecie jest kiepskie a nie profesjonalne,co zreszta nie tylko ja zauwazyłem. No,cóz,Pani Golindo. Nie wyszło.jak sie poakzuje fotki na forum i poddaje ocenie,trzeba liczyc sie z tym,ze nie kazdy bedzie przymilnie kłamał "sliczne fotki,wygkladałas bosko" Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Fotka 01.09.06, 15:02 ale ja wcale tego nie oczekuje zdjecie w tym rozmiarze rzeczywiscie jest ciemne i wyglada na niedoswietlone, ale to jedyne jakim w tej chwili dysponuje pokazałam je tym, którzy chcieli zobaczyc "cokolwiek" nie podoba się, nie musisz patrzec zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
foto-zbyszek cienie,kadr ,garb i fryzura 01.09.06, 15:09 gdyby zdjecie było dobre,nawet zmniejszone byłoby ok. Inne dziewczyny maja piekne wyswietlone zdjecia i jasne buźki choć takze pokazuja fotki z albumów w Necie. Pomijajac juz kwestie cieni na twarzach to ustawienie (garb panny młodej,spadajace,rozczochrane włosy) i kadr są totalnie zespute. Wszyscy zapewne mamy nadzieje,ze inne zdjecia z sesji nie sa juz tak kiepskie Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: cienie,kadr ,garb i fryzura 01.09.06, 15:15 zapewniam cię, zbyszku (choc mysle, ze jestes raczej "zbyszką"), że włosy rozczochrane nie były Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: cienie,kadr ,garb i fryzura 01.09.06, 15:19 Acha, zdjęcie piękne, bo naturalne. A pozowane nawet bez garbka, włosów w artystycznym nieładzie i z postaciami w centrum kadru podobałoby mi się mniej. Złapałby wtedy jakiś fotograf taaaki uśmiech? Odpowiedz Link Zgłoś
kiitek Re: Zbyszku 23.10.06, 16:55 Jak na razie,to tylko krytykujesz czyjeś zdjęcia, skoro jesteś tak wspanialym fotografem,to moze podzielisz sie z nami wiedzą i pokażesz swoje profesjonalne zdjecia? zebysmy wiedzialy, na co zwracac uwage,co???? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Golindo :) 01.09.06, 15:14 Niestety, konsekwencje zamieszczania zdjęć na forum chyba tylko ja najlepiej znam, nie? Niczym się nie przejmuj, nie odpowiadaj na ataki, pancerna bądź! Ja też zamieściłam pozmniejszane, które skomentowano chiwlami okrutnie - a to że mam wąsy, a to że cienie pod oczami i tak dalej. Tym bardziej mnie to dziwio, bo ja przecież mam je w normalnej wielkości i są cudne! Dlatego też nie ma co się przejmować A do komentujących - czy trzeba komuś urwać łeb za to, że nam kiedyś urwał? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Golindo :) 01.09.06, 15:17 A mi się właśnie ustawienie podoba, na baczność macie stać niby? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Golindo :) 01.09.06, 15:21 agnrek: śmieszą mnie te syczące żmijki fakt, zdjęcie jest ciemne, fakt, nie najpiękniej się na nim ustawiłam gdybym jednak tego nie wiedziała, specjaliści szybko mi to uświadomią (przyznam, że tekst z wąsami pobił wszystkie, jakie do tej pory widziałam DD) ale wystarczy popatrzeć na komentarze na forach, gdzie np. pokazują zdjęcia gwiazd: "za gruba, za chuda, cycki za małe, kości wystają, włosy liche, włosy za ciemne, za jasne, usta nie takie..." i już mam obraz tych osób piszących takie bzdury... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Golindo :) 01.09.06, 15:24 No to i masz juz odpowiedź, prawda? Każda z nas po ślubie jest tak radosna i pogodna, że nie można sobie pozwolić tej radości zepsuć Odpowiedz Link Zgłoś
bogui Re: Golindo :) 01.09.06, 15:26 Golindo, olej małostkowość. Pozdrawiam szczęśliwą żonę! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Golindo :) 01.09.06, 15:31 Fakt faktem aż się bać będę swoje ślubne zdjęcia wrzucić... ale właśnie z ciekawości wrzucę! już zbieram siły na odpieranie ataków Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Golindo :) 01.09.06, 15:36 Ja do Ciebie wpadnę tego 16 września, jak dobrze pójdzie Zanotowałam w kalendarzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Golindo :) 01.09.06, 15:44 Nie, do ashton, chyba źle podpięłam posta. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Golindo :) 01.09.06, 15:38 do mnie? Jakby co, z góry dziękuję bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
bogui Re: Golindo :) 01.09.06, 15:41 Też bym chętnie do ciebie wpadła, ale nie sądzę żebym była w stanie tydzień przed własnym ślubem. Chociaż, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Golindo :) 01.09.06, 15:46 Tydzień przed własnym ślubem będę balować na weselu niedoszłej świadkowej Ciekawe czy welon złapię, hyhy... Odpowiedz Link Zgłoś
justm gadamy 01.09.06, 15:49 ja złapałam 3 tyg przed własnym weselem, tak agnrek majtnęła welonem że prosto w moje ręce Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: gadamy 01.09.06, 15:52 Na moim weselu też podobny "przypadek" się zdarzył Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: gadamy 01.09.06, 15:53 Na Każdym weselu rzucany welon mija mnie o włos. Zostało to zinterpretowane w końcu tak, że w ostatniej chwili zwieję sprzed ołtarza. Pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: gadamy 01.09.06, 15:54 Ale żęśmy wlazły w wątek golindy, wybaczy nam? Ja to w sumie lubię, gdy zacznie się od tematu A, zaś skończy na temacie Z. Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: gadamy 01.09.06, 15:55 Eeee, nie! Poprostu nie dajesz sobie nic na - rzucić Odpowiedz Link Zgłoś
mala_meggi1 Re: gadamy 01.09.06, 15:59 fajnie się bawisz słowem masz z tym cos wspolnego zawodowo? Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: gadamy 01.09.06, 16:01 Nie bardzo Chyba, że moje przebywanie na forum w czasie pracy potraktujemy zawodowo... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_meggi1 Re: gadamy 01.09.06, 16:04 po prostu bardzo lubie takie zabawy ze slowem, fajnie Ci wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadnie_myslaca Re: Fotka 01.09.06, 15:32 ale za to kwiaty wyszły dobrze.Nie jest więc az tak źle! Odpowiedz Link Zgłoś
orangewhatever Re: Fotka 01.09.06, 15:58 a mnie się to zdjęcie podoba, choć faktycznie, za ciemne. jest naturalne, i nie przypomina serii nadętych i godzinami ustawianych zdjęć na tle "pięknej" scenerii. takie fotki są najpiękniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Fotka 01.09.06, 16:15 ale się rozgadałyście, aż strach pomyśleć co będzie jak więcej fotek Golinda wklei Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: Fotka 01.09.06, 16:38 Golinda, ale masz super wlosy !!! Zawsze chcialam miec takie krecone... mialam jako dziecko, ale po pierwszym styzeniu wszystkie mi sie wyprostowaly i tak jest do dzis Odpowiedz Link Zgłoś
amberwind Re: Fotka 01.09.06, 16:46 Ilez emocji moze wzbudzic jedno zdjecie To chyba dobrze, skoro wobec ogromu fotografii codziennie ogladanych przechodzimy bez emocji Bohaterki/Bohaterow zdjecia nie znam, wiec bardzo obiektywnie stwierdze, ze piekna z Nich para i zycze Im wszystkiego NAJ A zdjecie ... obiektywnie rzecz ujmujac rzeczywiscie niedoswietlone. Jednak jesli to takie "wyrwane" z komputera, to po prostu moze mu brakowac szlifu i komputerowego obrobienia. serdecznie pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfire Re: Fotka 01.09.06, 16:51 >moze mu brakowac szlifu i komputerowego obrobienia. Aha, czyli mozna schrzanic kadr, oswietlenie, a pozniej sie wszystko naprawi przy pomocy Photoshopa... Tyko wtedy po co 1500 zl na fotografa?? Odpowiedz Link Zgłoś
amberwind Re: Fotka 01.09.06, 16:56 lucyfire, Oj nie do konca ... Jesli schrzani sie i kadr i poze i przeswietli zdjecie wykonane cyfra, to nie ma zmiluj Ale jak mniemam nie robia tego profesjonalisci. Co wiecej, osobiscie nawet nie wiem, czy zdjecie tutaj zapodane robil profesjonalista ... Nawet nie chce sie w to wglebiac, poniewaz jesli ten ktos zostal wybrany do robienia zdjec, to znaczy ze styl jego pracy sie podobal, a jak wiadomo de gustibus non disputandum est. lucyfire napisała: > >moze mu brakowac szlifu i komputerowego obrobienia. > > Aha, czyli mozna schrzanic kadr, oswietlenie, a pozniej sie wszystko naprawi > przy pomocy Photoshopa... Tyko wtedy po co 1500 zl na fotografa?? Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Fotka 01.09.06, 19:12 sliczna was para golinda masz piekne wlosy i w ogole super z ciebie ladna dziewczyna buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
lilla25 ja przepraszam bardzo......... 22.09.06, 21:23 ale gdzie wy widzicie,garba,rozczochrane wlosy itp???????ja widze ładna dziewczyne w lokowanych wlosach,opierajaca sie o barierke. wszystkiego naj naj Odpowiedz Link Zgłoś
gulka1234 Golinda bis 01.09.06, 19:41 Pozwoliłam sobie trochę to zdjęcie rozjaśnić...ale mam nadzieję, że pozostałe otrzymasz na wyższym poziomie technicznym. foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=52517&zid=626724&r=1 Odpowiedz Link Zgłoś
aga.hm Re: Fotka 01.09.06, 20:31 golinda- świetne zdjęcie, bardzo mi się podoba. Ładnie wyglądacie ze sobą i wreszcie ktoś z rozpuszczonymi włosami. Bardzo mi się podoba (ja też chce mieć rozpuszczone) Nie przejmuj się głupimi komentarzami, świadczą tylko o piszących, także głowa do góry. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cooletka Re: Fotka 21.09.06, 15:38 Super wygladacie i wszytskiego naj i niewazne co inni mowiac Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Fotka 21.09.06, 16:24 ładne zdjęcie, zywe kolorki, to chyba jasne że prawdziwe zdjęcie ogląda się inaczej, wcale nie musi być ciemne, zgadzam się że golinda wyszła troszkę przygarbiona, ale co z tego???? wyszła przede wszystkim ładnie i mąż też, przynajmniej zdjęcie jest niebanalne, a nie sztucznie pozowane, wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: Fotka 21.09.06, 16:29 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia )) Piękne włosy! Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Fotka 21.09.06, 19:30 kochane! możecie wierzyć albo nie, ale fotek ciągle nie mam! na jutrzejszy wieczór wprosiłam się do mojego fotografa, mam wybrać sobie koło 200 zdjęć, które nam "obrobi"... obiecuję, że je wstawię.. no może nie całe dwieście, ale kilkanaście na pewno (poza tym jestem w kiepskim stanie psychicznym...mam nadzieję, że minie kiepsko czuć się jak zabawka, nikomu nie życzę...) Odpowiedz Link Zgłoś
anabia Re: Fotka 22.09.06, 12:27 Może czasami zachowujemy się jak zabawki i inni tak nas traktują? Mimo to ja Tobie też nie życzę byś nadal tak się czuła... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Fotka 22.09.06, 12:34 uuu to trzymamy kciuki za polepszenie sytuacji. Usciski! Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Fotka 22.09.06, 12:49 ech, szkoda gadać mam po prostu wyjątkowe zdolności do wplątywania się w beznadziejne sytuacje... ale już mi lepiej i w dodatku dzisiaj jadę fotki wybierać Odpowiedz Link Zgłoś
justm gadamy 22.09.06, 12:57 no, u mnie też różowo nie jest. trzymam kciuki i czekam na zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: gadamy 22.09.06, 13:38 a dzisiaj jeszcze się dowiedziałam jakie plotki krążą o mnie po firmie jezu! jakie ja mam bogate życie erotyczne! nawet nie wiedziałam! żenua! czuję się jak w podstawówce! Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: gadamy 22.09.06, 14:08 a to nie przez forum? to nie ty kiedyś pisałaś o swobodzie seksualnej? może ktoś to przeczytał i puścił dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: gadamy 22.09.06, 14:11 raczej nie... ale wyobraznia znudzonych kobiet jest ogromna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Re: gadamy 22.09.06, 17:19 Golinda! Wpadnij do nas na plotki do "KAWIARENKI"! Normalnie stęskniłam się za Tobą, chociaż i ja przez ostatnie 2 tyg nie zaglądam do netu z powodu porąbanego nawału pracy, ale zamierzam nadrobić to nasze nowe miejsce spotkań: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42536 Odpowiedz Link Zgłoś
mimblaa miałam się nie wtrącać... 17.10.06, 13:53 ...bo najczęsciej tego nie robię, chyba że sytuacja z różnych względów jest kuriozalna, ale tym razem nie mogłam się opanować - tu jest wyjątek z forum kawiarenka, podpisany przez Golindę: • Fotka ze ślubu golinda 09.10.06, 09:51 + odpowiedz złą jestem, dostaliśmy pierwsze 100 zdjęć, wszystkie jakieś takie ciemne..., niby artystyczne, ale chyba fotki ślubne powinny być jasne i radosne, a nie ponure... zaraz wyślę grafikowi, żeby coś z nimi zrobił... www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=0d3ac01b75c3252a Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: gadamy 17.10.06, 14:23 chyba wiem o co im chodzi,pisałaś trochę kiedyś o tym.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=44589969&a=44596476 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42536&w=49352793&a=49407873 Odpowiedz Link Zgłoś
lilla25 ja bardzo przepraszam..... 22.09.06, 21:24 ale gdzie wy widzicie,garba,rozczochrane wlosy itp???????ja widze ładna dziewczyne w lokowanych wlosach,opierajaca sie o barierke. wszystkiego naj naj Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfire gdzie zdjecia artysty? 08.10.06, 19:36 zastanawiam się, czy kiedyś zobaczymy kilka innych zdjęć "prawdziwego artysty" (cytat) Odpowiedz Link Zgłoś
foto-zbyszek Re: gdzie zdjecia artysty? 13.10.06, 10:01 no własnie. Przeciez Golinda miała miec slub jak z bajki.Krytykowała inne diewczyny i ich zdjecia .Miała miec wszystko co najlepsze a tu taka wpadka z fotografem...Gdzie inne ujęcia tego mistrza? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Sa, są, kilka jest. 13.10.06, 10:11 Trzeba tylko poszukać. Poprzedni post za szybko wysłałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfire Re: Sa, są, kilka jest. 13.10.06, 12:19 np. tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42536&w=50015319&wv.x=2&v=2&s=0 sa duzo lepsze od tego wklejonego w tym watku, ale np. to zdjecie z panna mlodda przed lustrem jest niedopracowane. Po co ten bukiet ktorego "galezie" zaslaniaja twarz? Oczywiscie mozna powiedziec, ze sie czepiam, ale przynajmniej nie lece ze zdjeciami z forum do "znajomego fotografa" ktory mi powie, czy sa dobre czy zle. Sama to widze. Odpowiedz Link Zgłoś
foto-zbyszek Re: Sa, są, kilka jest. 14.10.06, 14:23 Nie,no to jest jakis pasztet a nie ślubne zdjecia,kóre maja byc pamiątka na całe zycie. Dla tego fotografa nalezy sie ...pięc lat i to bez wyroku! jak mozna komus takie zdjecia zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfire Re: Sa, są, kilka jest. 16.10.06, 16:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42536&w=50015319&wv.x=2&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
umber82 Re: Sa, są, kilka jest. 17.10.06, 15:41 nie pamitasz jak opowiadałaś o sexie zbiorowym i że nigdy nie będziesz wierna mezowi bo życie z jednym facetem to nuda Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Golindo -jestes piekna:) 17.10.06, 16:49 Golindo, pieknie wygladalas i w ogole sliczna z ciebie dziewczyna Troche sie toba zachwycilam Odpowiedz Link Zgłoś
ewik67 Re: Golindo -jestes piekna:) 18.10.06, 09:29 Troche sie > toba zachwycilam Twitti, rzadko prawię na tym forum kompelmenty, ale... Jesteś duzo ładniejsza od spieczonej na skwarkę Golinda, że nie wspomnę o jakości zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Golindo -jestes piekna:) 18.10.06, 09:34 No twitti jak Cię ewik pochwaliła, to możesz być pewna, że jesteś faktycznie ładną dziewczyną. I uwaga- co do golindy, zgadzam się z ewik. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti WOW:) 18.10.06, 09:37 w szoku jestem ewik cos milego napisala jeee! nie serio, dzieki za komplement! ale nie widzialas mnie bez makijazu dobry makijaz i fotograf moga zdzialac cuda Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: WOW:) 18.10.06, 09:39 Ja Ci powiem twiitti, że już parę razy natknęłam sie na sensowne wypwiedzi pani ewik67. Oczom nie wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
ewik67 Re: WOW:) 18.10.06, 09:43 A ty uważasz, że Golinda poprzestała na usmażeniu się na skwarkę i odmówiła specowi od szpachli nałożenia odpowiedniej warstwy? Notabene spec raczej kiepsko robotę wykonał, bo miss patelni się błyszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: WOW:) 18.10.06, 09:48 nie no, nie gadaj ladna jest dziewczyna, ma duze ladne oczy, usta na temat koloru skory nie gadam ps. widzisz ewik, jak milo ze czasem potrafisz byc mila Odpowiedz Link Zgłoś
ewik67 Re: WOW:) 18.10.06, 09:51 ładnych dziewczat jest mnóstwo, pięknych niewiele. I o ile Ty w dniu slubu zaliczałaś się do pięknych (mniejsza o to, czy zasługa makijażu, czy innych trików), o tyle Golinda mogła się zaliczać do bardzo ładnych, ale jak wygląda, widać. > ps. widzisz ewik, jak milo ze czasem potrafisz byc mila Sorry, ale jakoś dla galopującej głupoty miła być nie porafię. Odpowiedz Link Zgłoś
waderka Re: WOW:) 18.10.06, 11:50 I ja się tu zgodzę z ewik - twitti, moim zdaniem jesteś najładniejszą panną młodą, jaką widziałam tu na forum. I przyznam się, że skopiowałam sobie Twoje zdjęcia, mam je zapisane jako "piękne zdjęcia - inspiracje". Podoba mi się wszystko - suknia, fryzura, makijaż, welon... Naprawdę sama chciałabym tak wyglądać w dniu ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_1 Re: WOW:) 18.10.06, 12:05 A mi się wydaje że nie ma obiektywnych kryteriów "piękna". Nie można jednoznacznie stwierdzić, że ta panna młoda jest piękna, a ta tylko ładna, jeszcze inna brzydka! Bez sensu jest taka dyskusja. W pełni popieram tu Ashton, której fragment wypowiedzi zacytuję: "Poza tym do licha, dla naszych mężczyzn jesteśmy najpiękniejsze - czy to nie najważniejsze?" Dla mojego męża najpiękniejsza na świecie jestem ja, bez względu na "notowania" na forum, czy wybory miss świata Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: WOW:) 18.10.06, 19:33 Tez mi sie tak wydaje prawicie mi komplementy, a tak na prawde nie wszystkim sie podobam przeciez tak na prawde to rzecz gustu nie gadajmy juz o mnie - to temat golindy nia sie pozachwycajmy bo mi sie bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś