kasia_kar 04.09.06, 23:26 Witam wszystkie przyszłe panny młode i świeżo upieczone mężatki. Nasz ślub był 22 lipca, plener 2 tygodnie później (w między czasie byliśmy w podróży). Oto zdjęcia z pleneru: student.agh.edu.pl/~wrobel/Plener/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patina3 Re: nasze zdjęcia 04.09.06, 23:39 WOW super !!!!!! Śliczne zdjęcia ! Duzo zdrówka i miłosci na nowej drodze życia !!!!!!! ps: a gdzie znaleźliście takie fajne plenery?? Odpowiedz Link Zgłoś
litorija Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 00:11 Wszystkiego najlepszego! Dziekuję za miły spacer z Wami po Ojcowskim Parku Narodowym gdzie byłam w ubiegłym roku w wakacje - dzięki tym pięknym zdjęciom wróciły wspominienia. Jeszcze raz wszystkiego naj naj najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 07:02 ladna z was para wszystkiego naj..na nowej drodze zycia... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 07:58 Piekne zdjecia i wy super wygladaliscie Zycze wam duuuuuuuuzo szczescia i usimiechu na codzien )) Super mialas bukiecik i ozdoby we wloskach ) Odpowiedz Link Zgłoś
xa.xa Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 08:03 wszystkiego co najlepsze na wspólną przyszłość! ładne zdjątka w pięknym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 08:10 Fajne zdjęcia, bardzo naturalne Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
sabatinka Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 08:11 witam, ladne zdjeciapodoba mi sie jarzebina jako dodatek, fajny pomysl wszystkiego naj! Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 08:15 zdjęcia są super, choć jak dla mnie za dużo "ukośnych ujęć" - ale ja mam uraz przez moją koleżankę, która wszystkie tak robi hehe śliczne foto z butkami i to na pomoście z wyrytym sercem i w bramie cz-b wiele bradzo fajnych Najbardziej mi się podoba jarzębina śliczna jesienna para z Was Wszystkiego jarzębinowego czyli pięknego owocnego w wiele radości życia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kar Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 08:54 Dziękuję bardzo wszystkim za miłe słowa. Zgadza się - zdjęcia robiliśmy w Ojcowskim Parku Narodowym pod Krakowem. Pogoda nie dopisywała, bo kropił deszcz, a pod koniec zupełnie się rozpadało. Zdjęcia ukośne - zgadza się - fotografka, która robiła nam zdjęcia, lubi takie ujęcia i nam też się podobają - oczywiście nie wszystkie są takie Pozdrawiam serdecznie kasia_kar Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 09:07 Kasiu! najlepsze życzenia na nowej drodze życia! ładne zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 10:34 Pomysłowa ta jarzębinka! Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
wegeta23 Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 13:15 bardzo ładne fotki , Ślicznie wyglądaliście Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kar Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 14:44 Jarzębina to pomysł mamy mojego męża - zarówno bukiet jak i roślinki we włosach to jej dzieło - przyznaję, że wyszedł fantastycznie! Do ślubu miałam inne kwiatki - róże białe i czerwone i dużo zielonego, ale zdecydowałam, że na plener (był 2 tygodnie po ślubie) to mogę mieć taki domowy bukiet i efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 15:00 Świetny bukiet!!!! Żałujesz, że nie miałaś takiego na slubie? Ojców ładny, ale Wy naj, naj... Życzę szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
puella001 Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 14:49 wspaniały pomysł z tą jarzębiną, fotki śliczne) masz taki hiszpański typ urody, jakies korzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kar Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 17:06 Nie wiem nic o hiszpańskich korzeniach, raczej rodzina z dziada pradziada polska. Odpowiedz Link Zgłoś
an20 Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 15:49 Piekne zdjecia i piekna z Was para. Cudowna suknia i bukiet taki nastrojowy. Gratuluje i zycze duzo szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha aj lajk yt....rili najs parka z Was 05.09.06, 16:48 aż chce się patrzeć najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 20:29 Gratuluję! Ciekawe zdjęcia. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
alamea Re: nasze zdjęcia 05.09.06, 22:56 Super zdjęcia! Najfajniesze z bucikami i Wasz pocałunek w tle za jarzębiną Bardzo mi się podoba. P.S. Ty jesteś z AGH czy Mąż? W każdym razie pozdrawiam AGH Odpowiedz Link Zgłoś
malbru Re: nasze zdjęcia 06.09.06, 16:06 Gratuluję i wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia! Przepiękny bukiet... Czy moge dostać na gazetowego jakieś zdjęcie gdzie go fajnie widać - po prostu mnie zainspirował... Z góry Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: nasze zdjęcia 06.09.06, 17:48 zdjęcia bardzo realistyczne wyglądaliście ślicznie gratuluję i życzę wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś