Dodaj do ulubionych

Sala we Wrocławiu

11.09.06, 22:42
Cześć dziewczyny czy któraś z Was jest z Wrocławia?chciałabym poznać opinie o
dwóch salach we Wrocławiu a mianowićie "Orle Gniazdo" oraz "Villa Caprice".
Napiszcie co o nich sądzicie i czy warto tam się wybrać aby ewentualnie
zaklepać termin,ślub 22.09.2007 pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • eve26 Re: Sala we Wrocławiu 11.09.06, 22:50
      Dlaczego akurat te dwie?, zadna nie wydaje mi sie dobra, ja 6 tygodni przed
      slubem znalazlam piekne miejsce- w piwnicy swidnickiej, a moze zobaczysz z
      fajnych karczme rzym, pod kasztanami, art hotel i casablance?
      • adrianna79 Re: Sala we Wrocławiu 11.09.06, 22:53
        Ja tez zawsze marzylam o piwnicy swidnickiej ale kazdy mi mowil ze to nie bylby
        dobry posmysl to nie ma tam zadnej intymnosci! pol Wroclawia byloby Twoim
        gosciem na weselu! Villa Caprice podobna jest piekna!
        Pozdrawiam
    • adrianna79 Re: Sala we Wrocławiu 11.09.06, 22:51
      Wejdz na forum Wroclaw. Tam wiecej sie dowiesz o organizowaniu wesela we
      Wroclawiu. Tutaj wiekszosc dziewczyn jest z Warszawy albo z Krakowa. Wiem ze na
      forum Wroclaw ktos mial cos do powiedzenia od Villa Caprice.
      Pozdrawiam
    • aniak25 Re: Sala we Wrocławiu 20.10.06, 13:37
      A ja robilam wesele w sali hotelu Polonia. Moze nie jest to super nowoczesny
      hotel ale sala, obsluga i kuchnia jest bardzo dobra. Przy hotelu jest tes piekna
      restauracja Galicja ale tam robia wesela tak ok 60-70os a my mielismy na 100
      wiec robilismy na gorze, gdyby nie to to pewnie bym w Galicji robila. Tak wiec
      zalezy ile ludzi jest na weselu. Jak chcecie zobaczyc Galicje to na stronie
      www.galicja.wroclaw.pl
      pozdrawiam
      • medea11 Re: Sala we Wrocławiu 20.10.06, 14:40
        Hej tak sie sklada ze o Piwnicy Swidnickiej moge cos powiedziec z wlasnego
        doswiadczenia, bo urzadzalam tam swojego czasu impreze na ponad 170 osob.
        Powiem tylko tyle ze moja noga progu tego miejsca juz nie przestapi i chyba w
        ogole bym wolala nie miec wesela niz miec je tam. Jesli to Was nie przekonuje
        to powiem tylko ze nietrzezwy kucharz, kelnerzy, ktorzy na naszych oczach
        okradali gosci i totalny brak profesjonalizmu to argumenty ktore kazdego chyba
        powinny przekonac. Osobiscie przy wyborze sali kierowalismy sie przede
        wszystkim wygladem sali, ale rowniez wazna bylo dla nas wrazenie jakie
        wynieslismy po rozmowie z osoba, ktora zajmuje sie tam organizowaniem takim
        imrez. Villa Caprice owszem calkiem ladne miejsce, pan ktory z nami rozmwial
        dosyc konkretny...ale malo sympatyczny i usmiechniety. Zdecydowalismy sie na
        ART Hotel, bo sala jest przepiekna, a pani Magda ktora zajmuje sie tam
        organizacja wesel jest wspaniala i niesamowicie pomocna osoba. Polecam
        wszystkimsmile
        • jannik Re: Sala we Wrocławiu 20.10.06, 21:30
          podpisuje sie pod tym, co pisze medea.
          sama mialam wesele w art hotelu i jestem bardzo zadowolona. wiecej o tym
          pisalam na podforum wroclaw.
          villa caprice nie podobala mi sie za bardzo. w piwnicy swidnickiej bedziesz
          miala pol wroclawia na przyjeciu, a w villi caprice plazowiczow z "morskiego
          oka". niezbyt ciekawe miejsce, sala, moim zdaniem, taka sobie. zreszta obejrzyj
          sama.
          • mileczkahmmm Re: Sala we Wrocławiu 21.10.06, 22:18
            Szczerze polecam Karczme Michelle i Miroslaw pod wroclawiem w jankowicach, tak
            profesjonalnie zorganizowanej imprezy dawno juz nie przezylam. mialam tam wesele
            23 wrzesnia i bede polecac wszystkim. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka