26.10.06, 13:45
POZYTYW FILM - zdecydowanie NEGATYW!!!!!!!
odradzam wszystkim którzy są nimi zainteresowani..............
Obserwuj wątek
    • monia76 Re: odradzam 26.10.06, 14:38
      czemu, Kasiu?
      • kacha95 Re: odradzam 26.10.06, 14:48
        na początku wydawało nam się ze będzie wszystko super, świetnie się sprzedali
        itp. potem ... m-c czasu czekalismy na film, wielokrotne pomyłki - efekt
        końcowy pierwszego filmu był taki, że pomylili nawet moje IMIĘ - poprawili,
        przygotowaliśmy im dokładnie jak ma wygladać lista gosci - ale oni chcieli
        chyba dobrze no i przedobrzyli - pomyłki w nazwiskach gości, z par -
        niemałżeńskich - zrobili małżeństwa.... - poprawili, ale i tak w ostatecznej
        wersji filmu są błędy...
        ponadto, końcowy efekt jest taki ze część filmu została źle skompresowana - to
        chyba taki fachowy slang - czyli w wielu wątkach filmu widać ekran składający
        sie z wielu kwadracików a za chwilę jest wszystko pieknie
        biorą za to spore pieniądze i uważam ze jesli chcą mieć klientów to powinni
        zrobić to rzetelnie.....
        na film czekaliśmy ponad 2 m-ce (oczywiście wersję ostateczna zawiera błędy w
        nazwiskach, bądź imionach gości + zła kompresja - niedoświadczony może
        niezauważyć, że jest coś nie tak ale w kilku przypadkach zła kompresja aż razi)
      • kacha95 Re: odradzam 26.10.06, 14:53
        widziałam monia w kilku wątkach, że ich polecasz, przypuszczam, że uzaleznione
        to było od montażysty - może niedoświadczony, może chciał szybko bo w końcu to
        sezon a terminy gonia... ja tekaże polecałam Olę Borgosz mimo, że wiele
        dziewczyn było niezadowolonych, mi się z nią udało byłam zadowolona - tak jak
        zapewne ty z POZYTYW FILM
        • monia76 Re: odradzam 26.10.06, 15:40
          Kasiu, zgadzam się, że współpraca z PozytywFilm nie była idealna, bo
          kilkakrotnie się mylili i musieli kilka razy zmieniać film wg naszych sugestii,
          ale muszę przyznać, że wszystkie nasze wymagania spełniali bez szemrania i
          marudzenia. materiał wyjściowy też był dobry, więc to, plus nasze poprawki
          sprawiły, że film wyszedł super. dlatego polecam firmę i pana Krzysztofa.
          bardzo mi przykro, że u Was tak nie jest. nie możecie zwracać filmu do poprawek
          do skutku - aż będziecie zadowoleni z efektu?
          my wypisaliśmy listę życzeń z konkretnymi wskazówkami dla montażysty i
          poprawiał to tyle razy aż zrobił dobrze.
          • kacha95 Re: odradzam 27.10.06, 07:47
            niestety po ostatniej rozmowie z Panem z którym podpisywaliśmy umowę, było zero
            reakcji...po odłożeniu słuchawki z naszej strony, nie byli w stanie nawet
            zadzwonić z propozycją poprawy filmu...
            sama widzisz skoro jest tyle poprawek itp. to chyba nie należy ich traktować
            poważnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka