marketa77 16.11.06, 19:59 to moja druga połówka,ja ryba,co sadzicie o takim połączeniu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuti Re: jego znak skorpion 16.11.06, 20:05 ja z jednym baranem absolutnmie, tera z zenie sie z innym. naprawde znak nie powinien przesadzac o Twoich decyzjach... Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: jego znak skorpion 16.11.06, 20:07 ja takze rybka...a moj to blizniak... Wedlug moich spostrzezen do ryb najbardziej pasuje druga ryba... Ale to przeciez nie regula... Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: jego znak skorpion 16.11.06, 23:13 Ja rybka a on skorpion, tak jak u Was Połączeenie jak połączenie, nie znam się i raczej nie wierze w takie rzeczy ale tak czy siak jesteśmy ze sobą szczęśliwi juz tyle lat Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: jego znak skorpion 17.11.06, 08:53 a u nas ja skorpion a on lew oboje jesteśmy nerwusami ale bardzo się kochamy i nigdy na siebie nie krzyczymy tylko czasami przynosimy brudy z pracy Slub był 3 września 2005r. )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa741 Re: jego znak skorpion 17.11.06, 08:58 Sądzę, że wam się nie uda. A teraz leć go rzucić, wszak forum wydało wyrok. Jedno pytanie, zamierzasz wziąć slub koscielny? Odpowiedz Link Zgłoś
kendix25 Re: jego znak skorpion 17.11.06, 13:56 Ja jestem skorpion, a mój mąż Wodnik - fatalne połączenie. Jednak jakoś dajemy sobie radę. Wniosek - traktować horoskopy trochę z przymrużeniem oka. Bardzo dużo zależy od dwojga ludzi. Ale najłatwiej wszystko zrzucić na znaki zodiaku Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielka25 Re: jego znak skorpion 18.11.06, 13:32 dobry watek,....ja jestem skorpionkiem..moj facet to blizniak, a drugi facet ktorego kocham to ryba..............Sadze ze ryby posiadaja niezla inteligencje emocjonalna, wyczucie chwili, ktora jest tak wazna dla skorpiona....a blizniaki sa tez kochane ale wiele aspektow traktuja powierzchniowo(ktore dla skorpiona sa wazne..)ale chyba najwazniejsze jest czy sie kocha i jaki ta druga polowka ma charakter i.."nie szukaj partnera z ktorym mozesz zyc, ale bez ktorego nie mozesz zyc.." Odpowiedz Link Zgłoś
julla1 Re: jego znak skorpion 20.11.06, 16:15 Ja waga on skorpion. Gdybym miała przejmować się horoskopami napewno nie bylibyśmy razem. Stanowimy wzajemnie uzupełniającą się parę. Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: jego znak skorpion 20.11.06, 16:24 ponoć skorpiony są wredne gdyby wszyscy byli tacy wredni jak mój kochany, to ten świat byłby piękny! jeszcze dużo czasu... bardzo dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_powolny1 Re: jego znak skorpion 20.11.06, 21:38 A co to takiego? Co ma ze sobą wspólnego jakiś umowny znak i miłość? No co? Odpowiedz Link Zgłoś