nekokoneko 14.09.06, 18:36 no właśnie..boli mnie kręgosłup. rano budze sie ze strasznym bólem, w ciagu dnia czasem przechodzi i wiecorem znowu boli- tak jak teraz co na to poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota123 Re: kręgosłup 14.09.06, 19:25 Chyba niestety nic-możesz najwyżej zatrudnić męża do masażu)Mi też kręgosłup daje porządnie w kośś,najbardziej odcinek lędźwiowy.Czasami jak się dłużej zasiedzę albo nie daj boże położę na twardym np.podłodze to potem ledwo wstać mogę.Czuję się zastana jak 80-letnia babcia) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_stop86 Re: kręgosłup 15.09.06, 10:30 ja odczuwam bole kregoslupa ale tylko kiedy leze na wzaz albo posiedze chwilke boli tak bardzo ze nie moge sie ruszyc to pewnie przez te rozrastajace sie biodra trzeba sie duzo ruszac zebysmy sie nie zastaly!!! a pozniej i rodzic bedzie latwiej Odpowiedz Link Zgłoś
koziolkowa11 Re: kręgosłup 15.09.06, 14:35 moja kolezanka fizykoterapeutka poradzila co by lezec na wznak z girkami wyzej , ale tak ulozonymi co by w kolanie kąt prosty byl i od dupci nogi tez w gore prościótko.... sprawdzilam jak jeszce moglam.... dziala )) Odpowiedz Link Zgłoś