Dodaj do ulubionych

pazdziernik 2007

05.12.06, 19:37
Był już taki wątek? smile Jeśli nie to zakładam smile)
Obserwuj wątek
    • sandstorm86 Re: pazdziernik 2007 05.12.06, 19:46
      Ja mam 6 października smile
      • marchewkowa_panienka Re: pazdziernik 2007 05.12.06, 19:47
        Ja też hihihihihih big_grin big_grin - ja w krakowie, a Ty?
        • sandstorm86 Re: pazdziernik 2007 05.12.06, 19:49
          Niedaleko bo w Wadowicach smile Piękna jesień rządzi tongue_out
          • marchewkowa_panienka Re: pazdziernik 2007 05.12.06, 19:51
            mam nadzieję, że jesień 2007 będzie tak piękna jak w tym roku smile
            • sandstorm86 Re: pazdziernik 2007 05.12.06, 19:55
              Na pewno będzie. A jak dużo już masz załatwionych spraw związanych ze ślubem i
              weselem?

Ja narazie mam :

sala
              fotograf (plener)
              kucharz + kelnerzy
              orkiestra

Kamerzysta jeszcze nie zaklepany ale mamy jednego na oku smile Szukam też
              dekoratora: niedrogiego, który pomoże mi w moim pomyśle na wystrój smile
              • marchewkowa_panienka Re: pazdziernik 2007 05.12.06, 19:59
                ooo, to ja mam o wiele mniej smile

- sala (w tym obsluga)
                - fotograf
                - upatrzony zespół smile
                - kamerzysty nie będzie
                - a reszta to właściwie wszystko o statusie "upatrzony" smile)
                • sandstorm86 Re: pazdziernik 2007 05.12.06, 20:01
                  smile Ja się przeraziłam gdy czytałam wątek o sukniach kupionych 9 miesięcy przed
                  ślubem! Wiele dziewczyn mających ślub w sierpniu,wrześniu i październiku już
                  chodzi po salonach! Ja mam zamiar zająć się tym w maju smile
                  • jola.pedagogspoleczny Re: pazdziernik 2007 05.12.06, 20:43
                    Myśmy w ostatni weekend ustalili datę- 13.10.2007!
                    Jutro mamy zamiar pobiegac po miescie w poszukiwaniu sali. Mam nadzieję, że na
                    13 łatwiej mi będzie salę załatwić, bo to chyba już ostatni dzwonek...
                    3majcie kciuki!
                    • sandstorm86 Re: pazdziernik 2007 05.12.06, 20:50
                      Jak my załatwialiśmy to w miejscu gdzie mamy akurat 6 październik był wolny smile
                      Chcieliśmy pod koniec sierpnia ale nigdzie miejsc nie było już sad pozajmowane od
                      ponad roku. Załatwialiśmy po 10 października
                    • jola.pedagogspoleczny Re: pazdziernik 2007 06.12.06, 08:44
                      Nam 6 nie pasuje- wtedy jest rocznica śmierci mojej babci...
                      Ale i tak wybralibyśmy tego 13;-D Musicie przyznać, że dośc oryginalna data!
                • marchewkowa_panienka Re: pazdziernik 2007 10.12.06, 20:29
                  up up up smile
                  • marchewkowa_panienka Re: pazdziernik 2007 10.12.06, 20:30
                    dodam tylko, ze jak na razie stan moich przygotowań bez zmian smile
    • witchy83 Re: pazdziernik 2007 06.12.06, 00:20
      ja się dołączam do 6 października. jesteśmy z zielonej góry. mamy narazie
      niewiele. sale z obslugą i jedzeniem, zespół i kościół na 16:00. Musimy znaleźć
      na już kamerzyste i fotografasmile pozdrawiam październikówysmile
    • pani_mw Październik 2007 r. - Warszawa 06.12.06, 09:48
      My mamy ustalony termin na 20 października 2007 r.
      Mamy już załatwioną salę, kamerzystę i orkiestrę. Szukamy fotografa do sesji -
      zdjecia raczej studyjne (pleneru chyba nie bedziemy ryzykowac o tej porze roku).
      Przy okazji - jakie macie sukienki upatrzone? Pytam, bo nie mam pomysłu na
      przykrycie ramion, tak zebym ew nie zmarzla... Bolerko, szal??

Pozdrawiam
      • yuliah Re: Październik 2007 r. - Warszawa 06.12.06, 11:00
        jupismile ja tez 20 pazdziernikasmile
        • sandstorm86 Re: Październik 2007 r. - Warszawa 06.12.06, 11:10
          Ja narazie mam nadzieję, że październik będzie taki ciepły jak w tym roku i nie
          myślałam o jakimś konkretnym przykryciu ramion. Ale jeśli już to szl smile Bolerka
          jakoś mi nie podchodzą ale nie zarzekam się, że mieć nie będę bo różnie bywa smile
          • jola.pedagogspoleczny Re: Październik 2007 r. - Warszawa 06.12.06, 22:07
            Udało sie zarezerwować salę na 13.10.2007! Jupi!!!
            • sandstorm86 Re: Październik 2007 r. - Warszawa 07.12.06, 09:36
              No to gratulacje smile Teraz życzę udanych dalszych załatwień smile
              • jola.pedagogspoleczny Re: Październik 2007 r. - Warszawa 07.12.06, 10:23
                A dziękuję bardzo! My mało będziemy załatwiali- bo to nie będzie typowe wesele
                z poprawinami itd tylko kilkugodzinne przyjecie dla najblizszej rodziny-
                orkiestry nie będzie, tylko muzyka z płyt (ewentualnie znajomy DJ), kolażanka
                obiecała już jakiś czas temu, że saśpiewa w kościele (ma w tym wprawę),
                znajomego studenta artystę (pasjonata fotografii) chyba poprosimy o robienie
                zdjęć, więc chyba naważniejszym następnym krokiem będzie dla nas wizyta w
                kościele- nie wiem tylko w którym: czy w tym, do którego teraz należę czy w
                tym, do którego będę należała od stycznia, bo na początku roku się
                przeprowadzam na inne osiedle (mój M. to z innego miasta, ale chcemy mieszkać w
                moim mieście więc i tu ślub- i potem będziemy należeli do mojej nowej parafii).
              • monisia440 Re: Październik 2007 r. - Warszawa 11.12.06, 10:52
                A my mamy 13.10.07 i jest już zarezerwowana sala i orkiestra. Kucharka jest w
                trakie poszukiwań. A fotografa i kamerzystę zaczniemy szukać po nowym roku...
                • sandstorm86 Re: Październik 2007 r. - Warszawa 11.12.06, 11:07
                  My narazie mamy problem z kamerzystą. Nie możemy się zdecydować. Ale po świętach
                  mamy zamiar w koncu to załatwić smile
                  • witchy83 Re: Październik 2007 r. - Warszawa 11.12.06, 12:29
                    ja tez wciaz nie mam czasu, zeby efektywnie poszukac kamerzysty. mam nadzieje,
                    ze po swietach wszyscy nie beda juz zarezerwowanismile
                    poki co klece prace mgr, idzie mi jak po grudziesad
                    • sandstorm86 Re: Październik 2007 r. - Warszawa 11.12.06, 15:46
                      To ja do pracy mgr mam jeszcze 3 lata smile Narazie szukamy mieszkania i nie możemy
                      znaleźć sad Wszystkie są b.drogie. a nam zalezy na kawalerce bądź jednopokojowym
                      - taniutkim smile Bo co z tego, że kamerzyste znajdziemy jak nie będziemy mieli
                      gdzie mieszkać po ślubie smile
      • prezessiedlce [...] 18.09.13, 15:45
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka