marchewkowa_panienka Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 20:19 raczej jakimś zabytkowym, ale nie mamy jeszcze sprecyzowanego modelu Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 20:32 mamy do wyboru zabytkowy rollce royce albo bentley. Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 21:30 błękitnym focusem albo granatową vectrą - w każdym razie samochodem któregoś z naszych ojców jeszcze dużo czasu... Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
emeelka Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 21:39 Własnym - Hondą Accord (1 roczna) albo Toyotą Avensis (3 letnia). Wydaje mi się że szczytem głupoty byłoby wynajmować w naszym przypadku samochód do slubu. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 22:04 zgadzam sie z toba emeekla! niestety w moim przypadku nie mam samochodu i nie mam od kogo pozyczyc, tak wiec zostaje tylko wynajem. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 22:22 My jedziemy długą (11m.) białą limuzyną Lincolnem Towncar, najnowszym modelem na szczęście bo te starsze kanciaste wcale mi się nie podobają. mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
natina0 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 23:58 a ja za oczywiste uważałam(nie wiem dlaczego),ze pojedziemy swoim autem(czarna VECTRA 3-letnia)jestem bardzo przywiazana do naszego autkawięc zabralismy je ze sobą na ślub Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl agawia!!! 11.12.06, 09:39 jestes moze z wawy? szukam po warszawie limuzyny na lipiec i nic nie moge znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: agawia!!! 12.12.06, 03:11 Jestem z Radomia ale samochód do ślubu wynajęliśmy w Warszawie. www.limuzyny.waw.pl/ zajrzyj na tę stronę jeści Cię to interesuje. Jak byliśmy z narzeczonym obejrzeć samochód i podpisać umowę to na miejscu okazało się że tych limuzyn jest kilka i można sobie wybrać, np. czy tapicerka ma być jasna czy ciemna. Oprócz Lincolnów właściciel ma tez zabytkowe auta, wszystkie są w doskonałym stanie (wiem, bo pojechałam tam z 4 osobową ekipą, która sie na tym zna Nie wiem tylko jaka jest obsługa bo mam ten adres nie z polecenia lecz w internecie znalazłam a ślub biorę 30 czerwca. Warto sprawdzić! Właściciel to bardzo sympatyczny i konkretny facet. mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: agawia!!! 12.12.06, 13:24 Polecam... Jechaliśmy Daimlerem Samochód - cudeńko, obsługa - super, efekt - hohoho! Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-(nt 12.12.06, 13:28 zastanawiamy sie nad Austinem 1960 r ale 1500 zł za 5 godz mnie przeraza cena nie mała Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 13:35 a ja za bentley albo rollce roye bede musiala zaplacic 350zl za godzine! Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 13:50 no wiem ze takie ceny sa lipa no nic szukamy dalej Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:07 no tak. niestety nie mam swojego samochodu a jedyna kumpela od ktorej moglabym pozyczyc ma smarta...i w zadny sposob nie wejde w niego z moja sukienka... Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:12 sorki, ale jak wyobrażam sobie panne młoda w smarcie to buzia sama mi sie smieje jeszce welon fruwajacy przez otwarte okno Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:14 mi tez chce sie smiac!!! ... wiec musze zaplacic kase zeby w czyms jechac do tego slubu... ... Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:19 Ale jst tez druga strona medaly- bedziecie sami w samochodznie nie wydawaj za duzo kasy na wypozyczenia samochodu daj znac jak Ci poszło Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:25 moj narzeczony nie jest polakiem i cala jego rodzinka bedzie musiala wpakowac sie w samolot zeby dojechac na nasz slub... moj plan jest taki: 1) zagraniczna rodzinka i moj narzeczony bedzie ustytulowany w hoteliki przy kosciole (jestem z wroclawia i slub w kosciele uniwersyteckim wiec jest tam kilka hoteli) 2) bede miala dostep do pokoju hotelowego gdzie sie przebiore przed slubem i bede mogla po prostu dojsc do kosciola 3) moj narzeczony bedzie na mnie czekal przy oltarzu, bo nie chce zeby mnie widzial przed slubem (blogoslawienstwo bedzie ale wczesnie z rana) tak wiec samochod bede potrzebowala tylko na godzinke! w ten sposob moze uda mi sie zaoszczedzic na samochodzie! i mam nadzieje ze bede mogla sie dogadac z facetem zeby mi obnizyl taryfe, bo 350zl za godzine to troche duzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:29 O, jak fajnie że pieszo do kościoła )) Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:31 a gdzie mieszkasz? moze pieszo przejdziesz sie do kościoła?? Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 15:06 moi rodzice mieszkaja na placu grunwaldzkim. a kociol jest w rynku i miesci sie kolo uniwersytetu wroclawskiego. za pokoj w hotelu nie bede musiala placic bo juz bedzie oplacony przez rodzine mlodego. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 15:06 moi rodzice mieszkaja na placu grunwaldzkim. a kociol jest w rynku i miesci sie kolo uniwersytetu wroclawskiego. za pokoj w hotelu nie bede musiala placic bo juz bedzie oplacony przez rodzine mlodego. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:51 > zastanawiamy sie nad Austinem 1960 r > ale 1500 zł za 5 godz mnie przeraza cena nie mała Usługa warta każdej złotówki, zaręczam. I jeszcze można wózek zabrać gdzieś w plener i pstryknąć parę fotek. Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 20.12.06, 01:04 Mnie też bardzo się spodobał Austin! Zrobił na mnie piorunujące wrażenie swoim rozmiarem... Niestety jak dla mnie to w środku odrobinę za mało miejsca bo moja suknia będzie mocno odstająca i bym się cała wygniotła. Bardzo cieszę się z pozytywnej opinii tej firmy na forum. Mam nadzieję, że się nie zawiodę, tym bardziej, że jest to spory wydatek! Szkoda że już nie ma wolnych limuzyn bo naprawdę pięknie wyglądają! Zanim trafiłam na tą firmę, byłam w kilku innych ale samochody były w opłakanym stanie. A gdy zjawiłam się u tego pana to aż mnie zatkało! Na Twoim miejscu myślę, że zdecydowała bym się na Austina z 60r. Jeśli jeszcze go nie widziłaś to dłużej nie czekaj i spotkaj się z panem! Jestem pewna, że Ciebie tez zauroczy! Pozdrawiam! mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 00:10 złotawą micrą )))))))) pożyczam od "teściów" ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
alexa38 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 07:38 My jedziemy Mercedesem Pagoda 113 z 1963 roku-cabrio Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 08:11 a my jedziemy rajdowym subaru mojego N z kubełkami i klatą Odpowiedz Link Zgłoś
sub69 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 09:55 no to zycze powodzenia w wysiadaniu i wsiadaniu w sukni slubnejmy jeszcze sie zastanawiamy czy subaryna czy lancelotpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 10:04 też sie nad tym zastawnawiała. ale jakos dam rade a co noge do góry i heja Nie ma rzecy niemożliwych aczkolwiek, bez kiecki tez mam problemy z wsiadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
sub69 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 10:33 hehe,rozumiem Cie doskonalealez to bedzie ciekawie wygladac,taka panna mloda w sukni slubnej gimnastykujaca sie zeby wysiascdlatego my rezygnujemy z klatki...no,ale nareszcie ktos jedzie naprawde super furmanka do slubu Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 10:39 My nie mozemy zrezygnowac bo subari i opel maja kalte a ausi nie chemy jechac- tak wiecniacko troche. A znajomi tez rajdowymi beda jechali, wiec bedzie fajnie wygladałoMam taka nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
sub69 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 10:45 na pewno bedzie fajnie wygladalo Odpowiedz Link Zgłoś
aluszru Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 18:10 Witam w klubie, lancer z klata i numerami startowymi Odpowiedz Link Zgłoś
hatige Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 08:49 srebrnym seatem toledo lub nasza srebrna mazda 323... W sumie uwazamy, ze jest to najmniej wazne w tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 09:03 My jedziemy czarniutką Audi A8 ))) Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 09:10 tez mamy czarna audi A8,ale jedziemy subarynką:0 Audi jest na codzień Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 09:08 My bedziemy jechac tym samochodem: www.kakol.gd.pl/cel/strony/baron%20zloty%20wesele1.htm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
liste_k Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 09:09 A ja proszę, a raczej podsuwam pomysł mojemu narzeczonemu abyśmy jechali jego samochodem do śłubu - tj. czarnym leonem, który ma ciemne szybki. Tego dnia wyglądałby bardzo ładnie, zresztą i ja Ech, ta wrodzona skromność Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 09:25 www.salvador.com.pl/ - tym dwuosobowym Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 10:00 Czarny peugeot 307 teściowej. Jest piękny Chociaz wolałabym jechac swoim ukochanym bzyczkiem czyli Polo ale jest niestety za mały Odpowiedz Link Zgłoś
ania0701 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 13:24 Swoim własnym Mamy białą A4, więc świetnie się nada Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 13:25 do kiecki będzie psowała Odpowiedz Link Zgłoś
tchiopentalik Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 13:32 Ja jadę motorem . A to zagadka co? Jak się zmieszczę w sukni ślubnej na motor ? Uwierzcie zmieszcze się . Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 13:38 wierzymy, ze sie zmieścisz.Wcale zagadka dla mnie to nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 14:57 Albo narzeczonego czarna skoda octawia... Albo zastanawiamy se nad mojego taty volkswagenem yetta ale srebrnym... Jeszcze mamy czas;P Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 17:02 powiem szczerze, że mi wszystko jedno. aby jechał. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 17:23 Warszawa albo Fiatem 125p. Fajnie ustyliowane! Odpowiedz Link Zgłoś
emeelka Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 23:34 ma-la napisała: > Warszawa albo Fiatem 125p. Fajnie ustyliowane! Baaaardzo chciałabym zobaczyć "fajnie ustylizowanego" dużego fiata. Szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
divaa Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 12.12.06, 12:44 A my jedziemy naszym seicento, tylko ma byc całe oklejone kwiatkami, białymi margaretkami, wg mnie bez sensu jest wypozyczac samochód, a lepszego auta niestety nie mamy . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 Re: olera, piekna sukienka! 12.12.06, 14:27 dziekuję kurna, ale fajnie przeczytac coś miłego. Normalnie potem taki prózniak jak ja ma dobry humor przez cały dzień. Córa to moja duma jeszcze raz stokrotne dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: olera, piekna sukienka! 12.12.06, 15:12 coreczka jest naprawde sliczna! zycze wiele szczescia! i prosze daj znac jak udal sie slub! bede trzymac kciuki za dwa tygodnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 12.12.06, 14:34 a jak ma córa na imię?? juz sie kiedym pytalam, ale ten watek zgubiłam. Jest sliczna az chce sie ja wziac w ramiona i wycałowac Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 12.12.06, 14:35 mam cicha nadzieje ze moje tez takie śliczne bedziue Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 12.12.06, 14:38 Tata wybrał imię, Gabriela, ale wołamy Gaba Za trzy dni kończy cztery miesiące, na tym zdjęciu miała dwa muszę dac juz jakieś nowe... Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 12.12.06, 14:43 sliczna, moja przyjacióla urodziła córe, ma juz 6 miesiecy. Uwielbiam ogladac jej zdjecia na blogu sa cudne, Twoja Gabi tez jest cudna Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 19.12.06, 23:21 obojetnym )) i juz mnie zjedza niewiasty od zabaw weselnych i drogich aut DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
stella_22 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 19.12.06, 23:35 My pojedziemy czarnym roverem 75. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_mysza Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 20.12.06, 19:51 roza-kwiaty.com.pl/limo.php?id=5 "Kubuś"....marzenie...i moze nam sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
akima2406 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 23.12.06, 17:44 ja bede jechala 23 czerwca super kabriolecikiem znalazlam go na stronie www.partycar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 26.12.06, 21:48 ponieważ mój przyszły mąż jest kierowcą TIR-a, był pomysł na TIR-a. Ale chyba zwyciężył rozsądek bo o będzie jak ubrudzę albo porwę ubranie? obrócę się na pięcie i do domu? Więc wygrała wersja z normalnym samochodem. Wujek zawiezie nas Mercedesem combi Odpowiedz Link Zgłoś
cherie85 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 26.12.06, 21:49 ja jade samochodem z 2 wijny swiatowej.. zapomnialam marki powiem jak mojluby wroci z pracy Odpowiedz Link Zgłoś