Dodaj do ulubionych

Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t

10.12.06, 20:09

Obserwuj wątek
    • marchewkowa_panienka Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 20:19
      raczej jakimś zabytkowym, ale nie mamy jeszcze sprecyzowanego modelu smile
      • adrianna79 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 20:32
        mamy do wyboru zabytkowy rollce royce albo bentley.
        • mada.d.n Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 21:30
          błękitnym focusem albo granatową vectrą - w każdym razie samochodem któregoś z
          naszych ojców

jeszcze dużo czasu...
          Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać,
          jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom.
    • emeelka Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 21:39
      Własnym - Hondą Accord (1 roczna) albo Toyotą Avensis (3 letnia).
      Wydaje mi się że szczytem głupoty byłoby wynajmować w naszym przypadku samochód
      do slubu.
      • adrianna79 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 22:04
        zgadzam sie z toba emeekla! niestety w moim przypadku nie mam samochodu i nie
        mam od kogo pozyczyc, tak wiec zostaje tylko wynajem. pozdrowienia
    • agawia84 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 22:22
      My jedziemy długą (11m.) białą limuzyną Lincolnem Towncar, najnowszym modelem
      na szczęście bo te starsze kanciaste wcale mi się nie podobają.

mój suwaczek
      • natina0 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 10.12.06, 23:58
        a ja za oczywiste uważałam(nie wiem dlaczego),ze pojedziemy swoim autem(czarna
        VECTRA 3-letnia)jestem bardzo przywiazana do naszego autkasmilewięc zabralismy je
        ze sobą na ślubwink
      • monalisa.pl agawia!!! 11.12.06, 09:39
        jestes moze z wawy?
        szukam po warszawie limuzyny na lipiec i nic nie moge znalezcsad
        • agawia84 Re: agawia!!! 12.12.06, 03:11
          Jestem z Radomia ale samochód do ślubu wynajęliśmy w Warszawie.
          www.limuzyny.waw.pl/ zajrzyj na tę stronę jeści Cię to interesuje. Jak
          byliśmy z narzeczonym obejrzeć samochód i podpisać umowę to na miejscu okazało
          się że tych limuzyn jest kilka i można sobie wybrać, np. czy tapicerka ma być
          jasna czy ciemna. Oprócz Lincolnów właściciel ma tez zabytkowe auta, wszystkie
          są w doskonałym stanie (wiem, bo pojechałam tam z 4 osobową ekipą, która sie na
          tym zna smile Nie wiem tylko jaka jest obsługa bo mam ten adres nie z polecenia
          lecz w internecie znalazłam a ślub biorę 30 czerwca.
          Warto sprawdzić! Właściciel to bardzo sympatyczny i konkretny facet.

mój suwaczek
          • emka_waw Re: agawia!!! 12.12.06, 13:24
            Polecam... Jechaliśmy Daimlerem smile Samochód - cudeńko, obsługa - super, efekt -
            hohoho!
            • monalisa.pl juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-(nt 12.12.06, 13:28
              zastanawiamy sie nad Austinem 1960 r smile
              ale 1500 zł za 5 godz mnie przerazasad cena nie mała
              • adrianna79 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 13:35
                a ja za bentley albo rollce roye bede musiala zaplacic 350zl za godzine!
                • monalisa.pl Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 13:50
                  no wiem ze takie ceny sasad lipa
                  no nic
                  szukamy dalejsmile
                  • adrianna79 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:07
                    no tak. niestety nie mam swojego samochodu a jedyna kumpela od ktorej moglabym
                    pozyczyc ma smarta...i w zadny sposob nie wejde w niego z moja sukienka...
                    • isztarek Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:12
                      smile sorki, ale jak wyobrażam sobie panne młoda w smarcie to buzia sama mi sie
                      smiejesmilesmile jeszce welon fruwajacy przez otwarte oknosmile
                      • adrianna79 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:14
                        mi tez chce sie smiac!!! smile... wiec musze zaplacic kase zeby w czyms jechac do
                        tego slubu... smile...
                        • isztarek Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:19
                          Ale jst tez druga strona medaly- bedziecie sami w samochodzniesmile nie wydawaj za
                          duzo kasy na wypozyczenia samochodusmile daj znac jak Ci poszłosmile
                          • adrianna79 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:25
                            moj narzeczony nie jest polakiem i cala jego rodzinka bedzie musiala wpakowac
                            sie w samolot zeby dojechac na nasz slub... moj plan jest taki:
                            1) zagraniczna rodzinka i moj narzeczony bedzie ustytulowany w hoteliki przy
                            kosciole (jestem z wroclawia i slub w kosciele uniwersyteckim wiec jest tam
                            kilka hoteli)
                            2) bede miala dostep do pokoju hotelowego gdzie sie przebiore przed slubem i
                            bede mogla po prostu dojsc do kosciola
                            3) moj narzeczony bedzie na mnie czekal przy oltarzu, bo nie chce zeby mnie
                            widzial przed slubem (blogoslawienstwo bedzie ale wczesnie z rana)
                            tak wiec samochod bede potrzebowala tylko na godzinke! w ten sposob moze uda mi
                            sie zaoszczedzic na samochodzie! i mam nadzieje ze bede mogla sie dogadac z
                            facetem zeby mi obnizyl taryfe, bo 350zl za godzine to troche duzo!!!
                            • ashton Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:29
                              O, jak fajnie że pieszo do kościoła smile))
                            • isztarek Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:31
                              a gdzie mieszkasz? moze pieszo przejdziesz sie do kościoła??
                              • adrianna79 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 15:06
                                moi rodzice mieszkaja na placu grunwaldzkim. a kociol jest w rynku i miesci sie
                                kolo uniwersytetu wroclawskiego. za pokoj w hotelu nie bede musiala placic bo
                                juz bedzie oplacony przez rodzine mlodego.
                              • adrianna79 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 15:06
                                moi rodzice mieszkaja na placu grunwaldzkim. a kociol jest w rynku i miesci sie
                                kolo uniwersytetu wroclawskiego. za pokoj w hotelu nie bede musiala placic bo
                                juz bedzie oplacony przez rodzine mlodego.
              • emka_waw Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 12.12.06, 14:51
                > zastanawiamy sie nad Austinem 1960 r smile
                > ale 1500 zł za 5 godz mnie przerazasad cena nie mała

Usługa warta każdej złotówki, zaręczam. I jeszcze można wózek zabrać gdzieś w
                plener i pstryknąć parę fotek.
              • agawia84 Re: juz nie ma pan limuzyn - wlasnie dzwonilam:-( 20.12.06, 01:04
                Mnie też bardzo się spodobał Austin! Zrobił na mnie piorunujące wrażenie swoim
                rozmiarem... Niestety jak dla mnie to w środku odrobinę za mało miejsca bo moja
                suknia będzie mocno odstająca i bym się cała wygniotła. Bardzo cieszę się z
                pozytywnej opinii tej firmy na forum. Mam nadzieję, że się nie zawiodę, tym
                bardziej, że jest to spory wydatek! Szkoda że już nie ma wolnych limuzyn bo
                naprawdę pięknie wyglądają! Zanim trafiłam na tą firmę, byłam w kilku innych
                ale samochody były w opłakanym stanie. A gdy zjawiłam się u tego pana to aż
                mnie zatkało! Na Twoim miejscu myślę, że zdecydowała bym się na Austina z 60r.
                Jeśli jeszcze go nie widziłaś to dłużej nie czekaj i spotkaj się z panem!
                Jestem pewna, że Ciebie tez zauroczy!
                Pozdrawiam!

mój suwaczek
    • lubna Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 00:10
      złotawą micrą smile))))))))
      pożyczam od "teściów" ;-P
    • alexa38 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 07:38
      My jedziemy Mercedesem Pagoda 113 z 1963 roku-cabrio smile
      • isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 08:11
        a my jedziemy rajdowym subaru mojego Nsmile z kubełkami i klatąsmile
        • sub69 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 09:55
          no to zycze powodzenia w wysiadaniu i wsiadaniu w sukni slubnejwinkmy jeszcze sie
          zastanawiamy czy subaryna czy lancelotwinkpozdrawiam
          • isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 10:04
            też sie nad tym zastawnawiała. ale jakos dam rade a cosmile noge do góry i hejasmile
            Nie ma rzecy niemożliwychsmile aczkolwiek, bez kiecki tez mam problemy z
            wsiadaniemsmile
            • sub69 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 10:33
              hehe,rozumiem Cie doskonalewinkalez to bedzie ciekawie wygladac,taka panna mloda
              w sukni slubnej gimnastykujaca sie zeby wysiascsmiledlatego my rezygnujemy z
              klatkismile...no,ale nareszcie ktos jedzie naprawde super furmanka do slubusmile
              • isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 10:39
                My nie mozemy zrezygnowac bo subari i opel maja kalte a ausi nie chemy jechac-
                tak wiecniacko troche. A znajomi tez rajdowymi beda jechali, wiec bedzie fajnie
                wygladałosmileMam taka nadzieje
                • sub69 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 10:45
                  na pewno bedzie fajnie wygladalosmile
              • aluszru Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 18:10
                Witam w klubie, lancer z klata i numerami startowymi
    • hatige Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 08:49
      srebrnym seatem toledo lub nasza srebrna mazda 323... W sumie uwazamy, ze jest
      to najmniej wazne w tym wszystkim.
      • zaba002 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 09:03
        My jedziemy czarniutką Audi A8 wink)))
        • isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 09:10
          tez mamy czarna audi A8,ale jedziemy subarynką:0 Audi jest na codzieńwink
    • kasia_niemcy Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 09:08

My bedziemy jechac tym samochodem:

www.kakol.gd.pl/cel/strony/baron%20zloty%20wesele1.htm
      Pozdrawiam

• liste_k Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 09:09
      A ja proszę, a raczej podsuwam pomysł mojemu narzeczonemu abyśmy jechali jego
      samochodem do śłubu - tj. czarnym leonem, który ma ciemne szybki. Tego dnia
      wyglądałby bardzo ładnie, zresztą i jasmile
      Ech, ta wrodzona skromność big_grin
    • kenzoania Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 09:25
      www.salvador.com.pl/ - tym dwuosobowym
    • sylki Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 10:00
      Czarny peugeot 307 teściowej. Jest piękny smile Chociaz wolałabym jechac swoim
      ukochanym bzyczkiem czyli Polo ale jest niestety za mały
    • ania0701 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 13:24
      Swoim własnym smile Mamy białą A4, więc świetnie się nada smile
      • isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 13:25
        do kiecki będzie psowałasmile
    • tchiopentalik Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 13:32
      Ja jadę motorem . A to zagadka co? Jak się zmieszczę w sukni ślubnej na motor ?
      Uwierzcie zmieszcze się .
      • isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 13:38
        wierzymy, ze sie zmieścisz.Wcale zagadka dla mnie to nie było...
    • ozi29 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 14:57
      Albo narzeczonego czarna skoda octawia...
      Albo zastanawiamy se nad mojego taty volkswagenem yetta ale srebrnym...
      Jeszcze mamy czas;P
    • panna_turkus Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 17:02
      powiem szczerze, że mi wszystko jedno. aby jechał.
    • ma-la Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 17:23
      Warszawa albo Fiatem 125p. Fajnie ustyliowane!
      • emeelka Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 11.12.06, 23:34
        ma-la napisała:

> Warszawa albo Fiatem 125p. Fajnie ustyliowane!

Baaaardzo chciałabym zobaczyć "fajnie ustylizowanego" dużego fiata. Szczerze.
    • divaa Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 12.12.06, 12:44
      A my jedziemy naszym seicento, tylko ma byc całe oklejone kwiatkami, białymi
      margaretkamismile, wg mnie bez sensu jest wypozyczac samochód, a lepszego auta
      niestety nie mamy smile. Pozdrawiam
    • olera24 a ja nie wiem, choc ślub za dwa tygodnie 12.12.06, 13:13

• adrianna79 olera, piekna sukienka! 12.12.06, 14:16
        smile i coreczka!!!! gratuluje!
        • olera24 Re: olera, piekna sukienka! 12.12.06, 14:27
          dziekujęsmile kurna, ale fajnie przeczytac coś miłego. Normalnie potem taki
          prózniak jak ja ma dobry humor przez cały dzień. Córa to moja dumasmile jeszcze raz
          stokrotne dziekismile
          • adrianna79 Re: olera, piekna sukienka! 12.12.06, 15:12
            coreczka jest naprawde sliczna! zycze wiele szczescia! i prosze daj znac jak
            udal sie slub! bede trzymac kciuki za dwa tygodnie!!! smile
    • isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 12.12.06, 14:34
      a jak ma córa na imię?? juz sie kiedym pytalam, ale ten watek zgubiłam. Jest
      sliczna az chce sie ja wziac w ramiona i wycałowacsmile
      • isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 12.12.06, 14:35
        mam cicha nadzieje ze moje tez takie śliczne bedziuesmile
        • olera24 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 12.12.06, 14:38
          Tata wybrał imię, Gabriela, ale wołamy Gabasmile Za trzy dni kończy cztery
          miesiące, na tym zdjęciu miała dwasmile muszę dac juz jakieś nowe...
          • isztarek Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 12.12.06, 14:43
            sliczna, moja przyjacióla urodziła córe, ma juz 6 miesiecy. Uwielbiam ogladac
            jej zdjecia na blogusmile sa cudne, Twoja Gabi tez jest cudnasmile
    • maglas1 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 19.12.06, 22:17
      Puntem
      • napolnoc Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 19.12.06, 23:21
        obojetnym smile))
        i juz mnie zjedza niewiasty od zabaw weselnych i drogich aut big_grinDDDD
    • stella_22 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 19.12.06, 23:35
      My pojedziemy czarnym roverem 75.
    • panna_mysza Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 20.12.06, 19:51
      roza-kwiaty.com.pl/limo.php?id=5
      "Kubuś"....marzenie...i moze nam sie udasmile
    • akima2406 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 23.12.06, 17:44
      ja bede jechala 23 czerwca super kabriolecikiem znalazlam go na stronie
      www.partycar.pl
    • vivi22 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 26.12.06, 21:48
      ponieważ mój przyszły mąż jest kierowcą TIR-a, był pomysł na TIR-a. Ale chyba
      zwyciężył rozsądek bo o będzie jak ubrudzę albo porwę ubranie? obrócę się na
      pięcie i do domu? Więc wygrała wersja z normalnym samochodem. Wujek zawiezie
      nas Mercedesem combi smile
    • cherie85 Re: Jakim samochodem jedziecie do ślubu? n/t 26.12.06, 21:49
      ja jade samochodem z 2 wijny swiatowej.. zapomnialam marki smile powiem jak mojluby
      wroci z pracy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka