Dodaj do ulubionych

a kto 8 września 2007 .... kto z okolic Bydzi??

12.12.06, 11:31

ja nie mogę sie doczekać a Wy?? jeszcze tylko przed tym wspaniałym
wydarzeniem czeka nas obrona dyplomu... a później...już na zawsze razem..

to kto z Bydgoszczy??

p.s. co już macie?
Obserwuj wątek
    • suziliu Re: a kto 8 września 2007 .... kto z okolic Bydzi 12.12.06, 11:45
      Ja z Bydgoszczy, 2 tygodnie później termin. Pozdrawiam serdecznie
      • soleil08.09.2007 Re: a kto 8 września 2007 .... kto z okolic Bydzi 12.12.06, 11:51
        suziliu napisała:

> Ja z Bydgoszczy, 2 tygodnie później termin. Pozdrawiam serdecznie

Kto będzie grał u Ciebie w kościele?? masz jakieś namiary na kwartet
        smyczkowy.. albo coś podobnego???
        • suziliu Re: a kto 8 września 2007 .... kto z okolic Bydzi 12.12.06, 11:56
          jeszcze nie mam nawet koncepcji na temat kościoła (tz. kościół ma, termin w
          kościele 'wstepnie' zamówiony) Ale nagłosnienie - to juz nie. Ale wstepnie
          chciałabym kogoś, kto profesjonanie zaspiew Ave Maria (bo nasz organista to
          delikatnie mówiąc nie da rady), może własie jakis kwartet smyczkowy...

Z twojego postu z innego watku wnioskuję że wesele urzadzasz w karczmie rzym?
          A jak z zespołem/dj-em?
          • soleil08.09.2007 Re: a kto 8 września 2007 .... kto z okolic Bydzi 12.12.06, 12:00
            nie nie... ja już później napisałam do Ciebie na tamtym wątku gdzie urządzam
            wesele...
    • suziliu Re: a kto 8 września 2007 .... kto z okolic Bydzi 12.12.06, 12:06
      No to ja też na tamtym atku zamieściłam info gdzie mam wesel. A U Ciebie jak w
      przygotowaniami?
      Gdzie będziesz szukać sukienki ?
      • soleil08.09.2007 Re: a kto 8 września 2007 .... kto z okolic Bydzi 12.12.06, 12:13
        smile wiem pozniej zauważyłam... ja mam już zespół, kościół, oczywiście salę,
        zdjęcia w kościele będą nam robić znajomi jeszcze zobaczymy, a pozniej chce
        zdjęcia w plenerze, i zastanawiam się ajkeigo fotografa wybrać...

za suknią będę się rozglądała w Poznaniu bo tutaj aktualnie mieszkam..- studia,
        poza tym w styczniu są tutaj targi ślubne.. moja wymarzona suknia którą
        znalazłam przez internet jest w Warszawie wiec jak nic nie znajdę to tam
        pojadę..
        • suziliu Re: a kto 8 września 2007 .... kto z okolic Bydzi 12.12.06, 12:15
          ja ze względu że pracuję w Warszawie - będę tu szukać sukni - wiekszy wybór :0
          • soleil08.09.2007 Re: a kto 8 września 2007 .... kto z okolic Bydzi 12.12.06, 12:16
            to zazdroszczę.. smile
            • soleil08.09.2007 Re:do suziliu 12.12.06, 12:45
              a masz juz wizażystkę? jeśli nie to mogę polecić..
              • suziliu Re:do suziliu 12.12.06, 13:25
                Przeslij mi namiary, jeśli moższe. Będę wdzięczna smile
                • monaliska1985 Re:do suziliu 12.12.06, 17:17
                  dziewczyny mam do was prośbę.Byliśmy wczoraj dać na zapowiedzi i ksiądz nas
                  wysłał do poradni przy kościele świetej trójcy w Bydgoszczy, macie może tam
                  jakieś namiary albo słyszałyście coś o tej poradni, bo my jesteśmy z okolic
                  Bydgoszczy.
                  • soleil08.09.2007 Re:monaliska1985 13.12.06, 13:03
                    nie ja niesety nic nie wiem na ten temat, ale dlaczego do poradni???
                    chodzi o kurs??
                • soleil08.09.2007 Re:do suziliu - wizażystka 13.12.06, 13:09

bardzo polecam Tobie Jowitę z Sephory w Geancie, bierze za próbny i juz
                  prawdziwy po 70 zl, a makijaż trzyma się świetnie, moja siostra robiła u niej
                  na studniówkę i wyglądała super przez całą imprezę, co nie można powiedziec o
                  makijażu jej koleżanek który sie poprostu rozmył.. numer do Jowity napiszę
                  wieczorem.. bo teraz nie mam przy sobie..pozdrawiam

p.s. przy malowaniu kilku osób można sie dogadać
                  • soleil08.09.2007 Re:do suziliu - wizażystka 13.12.06, 13:23
                    wysłałam Tobie numer na prv , na konto w portalu gazeta
            • olajk Re: a kto 8 września 2007 .... kto z okolic Bydzi 19.12.06, 10:05
              Dziewczyny, a gdzie kupujecie alkohol? Słyszałam, że najtaniej w naszej okolicy
              jest w Makro, ale może macie inne informacje na ten temat?
              • monaliska1985 Re: a kto 8 września 2007 .... kto z okolic Bydzi 19.12.06, 20:00
                ja kupiłam w makro. tam wyszło nam najtaniej. I chcieliśmy zdążyć przed
                1stycznia bo podrożeje alkohol
        • olajk Re: a kto 8 września 2007 .... kto z okolic Bydzi 13.12.06, 13:26
          O, no proszę! To mamy podobną sytuację smile Ja równnież z Bydgoszczy, ślub 3
          sierpnia, a za sukienkami już rozglądam się w Poznaniu, bo też tu studiuję (i
          idę na targi) smile)))
          Weselicho jednak w Bydgoszczy.
          Mamy załatwione miejsce, kościół, kamerzystę, DJ-a, kumpelka-fotografka będzie
          robić zdjęcia, surdut angielski dla Tomcia odkupujemy prawdopodobnie 2 stycznia
          i to chyba na tyle. Mam tylko problem z organistą, bo w naszym kościele zawsze
          wszystkim gram i śpiewam ja, więc nie mam pojęcia kto mi to zrobi lepiej wink

P.S. Na początku marca w Bydgoszczy na Łuczniczce też odbędą się targi ślubne.
          • soleil08.09.2007 do: olajk 13.12.06, 15:56
            możesz mi powiedziec jaki będzie ten surdut angieslski na jaki wzrost Pana Młodego... ja też poszukuję do odkupienia.. ale nie mogę nigdzie znależć dla mojego B. potrzebny tak na 1,73
            • olajk Re: do: olajk 13.12.06, 16:27
              Mój T. ma dokładnie 10 cm więcej, ale jakby co nogawki można bez problemu
              skrócić. Gorzej z górą. Tomek to prawdziwy chudzielec, więc cały surdut będzie
              szczuplutki.
              Przesyłam Ci linka na stronkę, gdzie widziałam inny tani surdut angielski do
              odkupienia na niższego Pana Młodego:
              we2test.we2.yn.pl/sprzedam;surdut;angielski,ogloszenie,1219.html
              Powodzenia w szukaniu smile
              • soleil08.09.2007 Re: do: olajk 13.12.06, 16:31
                dzięki wielkie..pozdrawiam...

a masz juz upatrzoną jakąś sukienkę?
                • maga801 Re: do: olajk 14.12.06, 15:35
                  ja wprawdzie już po ślubie, ale z Bydgoszczy.
                  Jeśli chcesz niedrogi surdut,a nie możesz od nikogo odkupić, polecam salony
                  Derred. Szyją za przyzwoite pieniądze. masz do wyboru katalogi z
                  najmodniejszymi tkaninami z całej Europy. Doradzą Wam odpowiedni odcień oraz
                  pasujące dodatki. Surdut skrócą do długości marynarki na życzenie po ślubie i
                  jest to gratis.
                  My tam szyliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni.
                  Na specjalne zamówienie sprowadzili nam też koszulę, która pasowała do surdutu.
                  • olajk Re: do: olajk 15.12.06, 15:24
                    Co do Der&Red to już się też tam dopytywaliśmy o koszt uszycia. Surdut
                    angielski to cena ok. 1200 zł, więc lepiej odkupić.

A z sukienkami mam problem, bo 4 mi się podobają i nie wiem którą wybrać sad - 3
                    są w Madonnie w Poznaniu, a 1 w Romantice w Bydzi.
                • olajk Re: do: olajk 09.01.07, 22:12
                  I jak z tym surdutem angielskim? Udalo wam sie odkupic? My juz mamy smile
    • anetan39 My rowniez z Bydzi !!! 10.01.07, 10:25
      Oboje jestesmy z Bydzi wiec i slub bedzie w Bydzi, tyle ze juz 2 czerwca 2007r,
      wiec troszke szybciej. Ja wypozyczam sukienke z salonu Dominika na
      ul.Dworcowej. Pozdrawiam
      • monaliska1985 Re: My rowniez z Bydzi !!! 10.01.07, 17:14
        witaj. my 21kwiecien. ja kupuję sukienke równiez z salonu dominika.co u ciebie?
        • anetan39 Wow ja tak samo !!! 10.01.07, 17:18
          Ja tak samo w salonie Dominika, tyle ze ja wypozyczam od nich. Dziewczyny tak
          mile, ze szok. Skacza przy tobie, ze az milo. Nie tak jak tu dziewczyny
          opisuja. A gdzie robicie impreze, bo my w Ogniem i Mieczem. Pozdro
        • anetan39 Sorki !!! 10.01.07, 17:46
          Sorki, ze napisalam 2 razy to samo. (tak to jest jak sie nie czyta co bylo
          wczesniej) Jeszcze pomyslisz, ze jakas wariatka jestem. He he !!!
          A Wy gdzie slubujecie ??? My wybralismy Bazylike a nie jak polowa naszych
          znajomych we Farze. Pozdro
          • monaliska1985 Re: Sorki !!! 10.01.07, 18:10
            spoko smile. a jaka cię obsługuje w dominice? bo mnie ta czarna, drugiej jeszcze
            nie widziałam. ona jest super, ten salon najbardziej mi sie spodobal. a masz
            juz wybrana sukienke? my nie jestesmy z bydgoszczy , tylko z okolic. jak chcesz
            napisz na gg 323165.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka