marcys.k 28.12.06, 15:07 czy w hurtowni można kupić wódkę nie prowadząc działalności gospodarczej w zakresie sprzedaży alkoholu lub gastronomii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanwar Re: wódka z hurtowni 28.12.06, 15:37 my dziś kupiliśmy wódkę w hurtowni bez problemów.jesteśmy spoza branży gastronomicznej, itp.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszd-76 Re: wódka z hurtowni 28.12.06, 15:47 A w jakiej hurtowni możesz podać dokładny adres? Jaką wódkę kupiliście i po jakiej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 Re: wódka z hurtowni 28.12.06, 16:05 www.pf.pl/portal/Index i wpisz w branży alkohole a w miescie Warszawa. I znajdziesz mnostwo hurtowni. Przykład: company.yellowpages.pl/Polska/mazowieckie/Warszawa/20963/index.html Ja w ten sposób znalazłam hurtownie i wybrałam najbardziej konkurencyjną. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
dorka21 Re: wódka z hurtowni 28.12.06, 16:26 my też bez problemu kupiliśmy. Hurtownia Polmosu na ul. Wolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar ... 28.12.06, 18:25 hurtownia nie w Warszawie, więc myślę,że nie będzie Cię interesować. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: ... 28.12.06, 21:47 a czy myslicie ze czesc alkoholu pozostala po weselu mozna do hurtowni zwrocic? Odpowiedz Link Zgłoś
aga96961 Re: ... 29.12.06, 13:04 Cześć hanwar pisałeś że kupiłeś wódkę nie w Warszawie a możesz podać gdzie, bo my mieszkamy trochę od Warszawy ale mój przyszły małżonek jest gotów pojechać do innego województwa. Czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: ...aga96961 29.12.06, 13:35 myślę, że się nie zdecydujecie, bo to od Warszawy trochę .....Koszalin.myślę,że w stolicy spokojnie znajdziecie coś w odpowiedniej cenie, przecież wybór tam ogromny.słyszałam tylko,że w innych miastach czasem robią problemy z kupowaniem w hurtowni.i tak byliśmy nastawieni,ale nas miło zaskoczyli.pozdrawiam p.s.my byliśmy w Szczecinie na poszukiwaniu "dobrych cen", ale w miarę porównywalnie było, więc nie opłacało się tego wszystkiego ciągnąć taki kawał drogi Odpowiedz Link Zgłoś