nitka401 28.12.06, 21:49 macie jakis pomysl jak nakrecic randke przed slubem zeby bylo jakies inaczej,troche smiesznie czy cos czekamna pomysly kazdego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikke2 Re: Randka przed ślubem krecona na kamere?? 28.12.06, 22:38 buuuu (((((((((( a myślałam, że tylko ja wpadłam, na taki genialny pomysł i to był mój taki mały sekret my chcemy także zrobić coś takiego. Umówiliśmy się z naszym kamerzystą na dodatkowy dzień filmowy wg naszego pomysłu. W skład 30 minutowego filmu ma wejść: - kilka kadrów z miejsc, w których pracujemy - kilka wywiadów z naszymi przyjaciółmi - nasze przygotowania do uroczystej kolacji odddzielnie (u mnie i narzeczonego) - uroczysta kolacja w knajpie, kilka minut - mój narzeczony ofiaruje mi prezent-niespodziankę, też będzie - spacer po Starym Mieście i nasze wygłupy, często to robimy - i kilka innych naszych pomysłów to będzie taki mały nasz filmik Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Randka przed ślubem krecona na kamere?? 28.12.06, 22:58 z tego co zdąrzyłam się zorientować to bardzo często stosowany manewr Odpowiedz Link Zgłoś
monikke2 Re: Randka przed ślubem krecona na kamere?? 28.12.06, 23:04 mówisz o takim filmiku ? Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Randka przed ślubem krecona na kamere?? 29.12.06, 00:15 My robimy pokaz slajdow/zdjec z naszego zwiazku. Tak sie sklada, ze w dniu slubu bedziemy prawie 3 lata razem, lecz nasze rodziny pominely ten etap, gdyz mieszkamy za granica. Wiec chcemy za pomoca zdjec pokazac im "historie" naszej milosci, jak sie poznalismy, gdzie w tym czasie mieszkalismy, jak spedzalismy w miedzyczasie swieta i wakacje itd. Mamy nawet uchwycony moment jak pierwszy raz sie wymieniany nr tele ! Zupelna niespodzianka, zdjecie zrobione przez znajomych ! Tak wiec my bedzimy korzstac z materialow archiwalnych, a nie nakreconych przez videoman'a dwa dni przed slubem. Odpowiedz Link Zgłoś
anniszka Re: Randka przed ślubem krecona na kamere?? 29.12.06, 00:27 Przed własnym slubem oglądałam wiele filmów, by wybrać "najciekawszego" kamerzystę. Niestety, na każdym niemal był film, o którym piszecie i - przykro mi - ale wypadał żenująco, sztucznie i całkowicie nienaturalnie, choć młodzi ewidentnie na uszach stawali, by osiągnąć inny efekt. Tragedia, brr. Nawet gdy kamerzysta kręcił ich z daleka, w ich zachowaniu widac było sztuczność niezmierną, zmieszanie, i pamięć o tym, że są nagrywani. Podczas slubu i wesela zapomina się o kamerze bo jest tysiąc innych wrażeń i owych sztuczności nie ma. Taka randka jednak jest organizowana pod kamerę właśnie i kamera jest "gwoździem" programu - wypada to moim zdaniem fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Randka przed ślubem krecona na kamere?? 29.12.06, 00:41 tak, o tej tzw randce Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: ale po co?????? nt 29.12.06, 08:14 Właśnie-ale po co???Niedawno oglądałam coś takiego i w ogóle to do mnie nie przemawia... Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: ale po co?????? nt 29.12.06, 08:18 chyba po to zeby z calego slubu i wesela zrobic jedno wielkie szoł! ale kazdy robi po swojemu... dodam tylko tyle ze jako "widz" (ogladajac film z takiej imprezy) nie podniecam sie i nie zachwycam (wiekszaosc pewnie tak ma nie tylko ja) i moge autorce watku jedynie dac wskazówke ze ludzi naprawde mało interesuje jak sie poznaliscie itp a ogladanie tzw "randek" ito naprawde zadna atrakcja dla ogladajacego. ale to moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: ale po co?????? nt 29.12.06, 08:22 Wydaje mi się, że na punkcie wesel to większość osób "dostaje do głowy". Mnie okrutnie wkurza jak jade do rodziny na święta i mi na siłe wciskają takie "wspaniałe filmiki weselne". Nie mam filmu z mojego wesela a jedynie zdjęcia i bynajmniej nie wciskam ich nikomu na siłe do oglądania jak robi to niestety większość w mojej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: ale po co?????? nt 29.12.06, 08:28 no i ogladajac takie rewelacje wypada sie usmiechac i zachwycac AH i OH ja takiego filmu miec nie bede miala i jest to moj/nasz swiadomy wybór bo nie potrzebujemy robic szopki z wlasnego slubu a tym bardziej z momentów w jakich np sie poznalismy itp bo chyba nikogo np z mojej rodziny to nie obchodzi a ci co maja wiedziec co i jak - to wiedza i nie ma potrzeby zeby robic z tego FILM Odpowiedz Link Zgłoś
aniamaciej2 Re: ale po co?????? nt 29.12.06, 09:49 Odradzam takie filmiki. Tak jak pisały poprzedniczki - wypadają sztucznie i pretensjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikke2 Re: najpierw czytajcie wątki 29.12.06, 11:23 Kobietki, czy Wy wogóle czytacie co jest napisane w pierwszym wątku NITKI ??? Nikt Was nie pyta o wasze zdanie na ten temat tylko o POMYSŁY na taki film. No chyba, że wg Was znakomitym pomysłem jest zaniechanie kręcenia takiej randki:- )))) - co potwierdza treść Waszych odpowiedzi. Dlatego piszczcie na temat jeśli takowe pomysły macie, jeśli nie to odgrzewajcie stare wątki tudzież zakładajcie nowe (pt KAMERZYSTA NIE !!! FOTOGRAF BLEEE !!!), w których można przedstawić swoje zdanie. jakbyście przeczytały cały topic - także byście zauważyły, że taki filmik - to: NIE FILMIK DLA ZNAJOMYCH, RODZINY, czy TZW KONESERÓW FILMU WESELNEGO - ten filmik ma być DLA MNIE, DLA NAS. Oj kobietki, kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu cos 29.12.06, 11:30 napisac od siebie piszemy jakie mamy zdanie na ten temat nie łamiemy netykiety chyba? nie obrazamy nikogo a ni nie klniemy w watku. Odpowiedz Link Zgłoś
monikke2 Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 11:35 Nikomu nie neguję prawa do własnego zdania. Na forum to podstawa. W tym wątku nie piszecie na temat, który interesuje NITKĘ i akurat MNIE. Wasze zdanie na temat zasadności takiego filmu mnie nie interesuje. Jak zechcę zapoznać się z opiniami na temat filmu weselnego przeczytam sobie we wcześniejszych wątkach (wbrew pozorom jest ich sporo). To oczekujemy na pomysły osób, które coś takiego mają i to tyle. Czytać dziewczyny CZYTAĆ ! Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 11:38 no wiesz, moze takie uwagi jak moja i tym podobne skłonią autorke watku i jej podobne jednak do zmiany planów...? w koncu piszmy jako osoby potrncjalnie ogladajace taki film i uwierz mi - oprcz mlodych i ew ich rodzicow - nie wiele osób taki film podnieca... Odpowiedz Link Zgłoś
monikke2 Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 11:41 A widzisz jednak nie doczytałaś do końca (sorry). To nie jest film na pokaz - to film tylko dla mnie i mojego męża, za 20 lat naszych dzieci. Nie chcemy się nim afiszować. Cieszę się, że dzielicie się swoimi doznaniami lecz w tym wątku ich nie chcę (sorry raz jeszcze) Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 11:49 nie "sorruj" mnie bo ja sie nie gniewam! nie pisze tez tego zeby kogos obrazic... Ty piszesz o pamiatce dla Was a nie dla rodziny i znajomych (OK) a autorka watku -nitka -pisze raczej ogolnie, ze chce mniec inny film niz standardowe wiec wnioskuje ze bedzie go pokazywala wszytskim kto zechce!? stad moja uwaga o tym co pisalam w/w jesli kogos urazilam to przepraszam ale napisalam swoje zdanie glownie z miejsca "widza" takiego filmu jak i osoby ktora czegos takiego jak film ze slubu i wesela robic nie bedzie (w sensie ze nie wynajmujemy zadnego porfesjonalisy do dvd i zdjec bo nie czujemy takiej potrzby i juz - owszem bedzie kamera i aparaty foto ale dzieki uprzjemosci naszych znajomych i najblizszych takie pamieatki powstana - do glowy by nam nie przyszlo placic po 1000 zł za film i foto) tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 do monikke2 ;-)))) 29.12.06, 11:55 Nikt nikogo nie obraża tutaj-forum nie jest po to aby ludzie pisali to, co chcesz przeczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
monikke2 Re: do fragles78 29.12.06, 12:13 napisałam już do MONALISA, że nie jestem obrażalska) Każde forum ma jakieś zasady, jedną z nich jest PISANIE NA TEMAT. Są jeszcze inne np NIE DUBLOWANIE WĄTKÓW (vide: tadeusz, który za każdym razem, kiedy pyta o tą swoją wódkę zakłada nowy wątek zamiast pisać w tym co założył wcześniej). Cenię sobie zdania innych użytkowników forum (odmienne od mojego), znam je doskonale z innych, starszych wątków i nie chcę ich czytać w tym. Jak będę potrzebowac przeczytać je jeszcze raz doszukam wcześniejsz wątek W tym miejscu (podobnie jak autorka wątku) oczekuję pomysłów na taki film a nie krytyki naszego pomysłu i waszych uwag o bezsensie. Chyba przyznasz mi rację ? Odpowiedz Link Zgłoś
monikke2 Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 12:06 Cieszę się, że nie uraziłam Ciebie Nie lubię wogóle jakichkolwiek konfliktów nawet z kimś kogo znam wirtualnie... Ja od początku miałam taki pomysł i do niedawna cieszyłam się, że jest to taka mała moja tajemnica Widzisz jak się kogoś wynajmuje od foto czy dvd i ktoś ma to dobrze zrobić na dobrym sprzęcie i dobrze zmontować - płacisz. Po to płacisz, aby mieć pewność, że Twój w zasadzie najważniejszy dzień życia będzie należycie udokumentowany. Płacisz i wymagasz odpowiedniej jakości zdjęć, filmu. Płacisz po to, aby mieć pewność, że twój kuzyn nie zapomni kamery (vide: brat naszej Olerki), płacisz za to, że film jakościowo będzie wyglądał jak film z TV (doświetlenie, kolorystyka, montaż). Płacisz za jakość, której oczekujesz. Właśnie takie oglądanie filmów z wesel naprowadza cię na twój film: wiesz czego możesz oczekiwać, co jest do zrobienia a co nie. Jest tylko jeden problem : trzeba się naszukać, stracić masę czasu, aby takiego kogoś co to zrobi odszukać. Trzeba się naoglądać kilkunastu filmów u różnych kamerzystów, aby podjąć decyzję, dobrą decyzję. To jest bardzo męczące, ale można. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 12:22 wiesz co? nam wystarczy ze film bedzie robil moj tata i jeszcze dwie inne osoby jak np moja siostra i kumpela a zdjecia beda robic ogolnie goscie z wesela ktorzy pozabieraja ze soba aparaty (nikt nie zapomni bo 3/4 naszych znajomych to pasjonaci fotograficy) a zdjecia z pleneru itp zrobi nam nasz kolega fotografik - wiec reasumujac nie mam cisnienia zeby bylo niewoadomo jak super nagrane itp wiem ze film wyjdzie fajnie bo bedzie spontaniczny i robiony przez ludzi ktorych znamy wiec nie bedzie zadnej krempacji itp co do fot to ciesze sie ze beda robione paroma aparatami - spontaniczne przynajmniej beda i robione roznymi rekoma nawet jakbym miala kupe kasy to bym obcym ludziom nie zaplacila za zrobienie dvd czy fot bo nie znam ich mozliwosci nawet po obejzeniu 100 ich filmów a mozliwosci swoich bliskich znam i ciesze sie ze wlasnie oni porobia nam i film i foty Odpowiedz Link Zgłoś
monikke2 Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 12:34 To jest Twoje zdanie i je szanuję. Ja będę mieć i foto i video. U mnie goście mają się bawić a nie kręcić z aparatami i kamerami jak team reporterów w sejmie. W kościele to ma być nabożeństwo i ślub a nie grupa wujków i znajomych błyskających fleszami. Widziałam filmy z wielu wesel i jako laik widzę w nich jakość, kolorystykę, stabilność zdjęć. Pomijam kwestię montażu. Widziałam u znajomych filmy amatorskie i jedno co mnie uderza to ciemność, brak koloru, drgawki pochodzące prawdopodobnie z niewłaściwej stabilizacji urządzenia. Montaż zaś składał się z wielu badziewnych efektów zbyt często następujących po sobie, aby wogóle można się było zorientowac o co w tym filmie chodzi. Mi tego typu filmy nie odpowiadają. Wiem jak powinin wyglądac film dobrej jakości i po prostu płacę za to. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 14:27 a ja szanuje Twoje zdanie i chce cos sprostowac: nie wykorzystuje bliskich do tego zeby nam robili w dordze oszczednosci film i zdjecia! jak wspomnialam wczesniej to ich pasja wiec nie widze problemu jesli sami chca nam robic film i zdjecia znaja sie na tym i wiedza co robic i nie bede napewno na siebie wpadac itp jak piszesz wyzej po za tym nie raz mialam przyjemnosci byc na takim weselu gdzie bliscy robili wlasnie film i foty i wg mnie jest to o 100 razy lepsze i bardziej profejsonalne od niejednego"specjalisty" ktory zgarnia gruba kase a efekt jest pol sredni... po za tym jak pisalam wczesniej uwazam ze lepiej jak takie reportaze robia osoby ktore znamy i ktore my znamy - wtedy na filmie czy fotach widac to serce wlozone w prace i szczery usmiech na twarzach mlodych aniżeli jak robi to obca nam osoba Odpowiedz Link Zgłoś
monikke2 Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 15:07 Twój wybór ja w rodzinie nie mam kamerzystów i fotografów dlatego zamówiłam te usługi u ludzi, którzy są polecani i zajmują się tym zawodowo. Od nich rzecz jasna wymagać będę jakości, a jestem bardzo wymagająca)) Od swoich gości niestety wymagać nic nie mogę nawet wtedy kiedy nie wyjdą zdjęcia czy wujek nie zabierze z roztargnienia kamery Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 15:10 oj ktos tu czyta wybiórczo pisalam ze kamere beda miec u mnie 3 osoby: tata, siostra i przyjaciołka fotografem w plenerze bedzie znajomy fotografik a zdjceia ogolnie beda robic na weselu i slubie znajomi ktorzy zawsze nosza ze soba aparaty bo to ich pasja takze ten tekst o wujku co zapomina kamery z roztargnienia to chyba nie do mnie ale skonczmy juz te słowne "przepychanki" co ktora bedzie miala co lepiej miec a co nie i u Ciebie i u mnie bedzie napewno tak jak sobie wymarzylysmy Odpowiedz Link Zgłoś
monikke2 Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 15:21 Ok))) jestem czasem taka wstrętna baba co nawet jak nie chce to potrąci kogoś biodrem i dobodzie)) Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 15:24 a ja podobno zawsze musze miec ostatnie zdanie i dotad sie "kłoce" az dopne swego)) Odpowiedz Link Zgłoś
monikke2 Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 15:30 czyli trafiły kosy na wspólny kamień))) pozdrawiam ciepło Monika Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 15:34 i oby wiecej bylo takich jak my na tym forum co to potrafia podyskutowac po swojemy ale za to z jaka kultura Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 Re: to jest forum dyskusyjne-kazdy ma prawo tu co 29.12.06, 12:32 płacisz > za to, że film jakościowo będzie wyglądał jak film z TV (doświetlenie, > kolorystyka, montaż). No, kochana, to was czeka kilkanascie powtorek i dokretek. Nie wiem, czy wy i goscie to wytrzymacie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikke2 do: anek45 29.12.06, 12:39 Ania - ale o jakie powtórki i dokrętki Ci chodzi? Wesela już nie da się powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 Re: do: anek45 29.12.06, 12:49 I dlatego nigdy nie będzie to film jak w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
monikke2 Re: do: anek45 29.12.06, 12:52 aaaa, zgadza się to nie będzie Kasia i Tomek))) Odpowiedz Link Zgłoś
kate21.07.07 Dziewcxzyny!! Opamietajcie się 02.01.07, 10:55 dziewczyny, a nie zauważyłyście że każdy temat z prośbą o pomoc w jakimś elemencie przygotowań ślubnych zaczyna się i kończy krytyką ????? Sama szukałam tutaj osób z podobnym problem, a odezwał się tylko chór krytyków i cyników... Założę się że niektórzy tylko czytają wątki na forum bojąc się napisac coś od siebie, inni zapewne boją się rzucić jakiś kontrowersyjny pomysł na swoje wesele, a kolejni nie pokazsuja swoich fotek... Bo po co, skoro celem tego forum jest babskie i złośliwe docinanie sobie i prześciganie się w tym która bedzie miała gorsze wesele... Odpowiedz Link Zgłoś
kate21.07.07 Dziewcxzyny!! Opamietajcie się!!! 02.01.07, 10:56 dziewczyny, a nie zauważyłyście że każdy temat z prośbą o pomoc w jakimś elemencie przygotowań ślubnych zaczyna się i kończy krytyką ????? Sama szukałam tutaj osób z podobnym problem, a odezwał się tylko chór krytyków i cyników... Założę się że niektórzy tylko czytają wątki na forum bojąc się napisac coś od siebie, inni zapewne boją się rzucić jakiś kontrowersyjny pomysł na swoje wesele, a kolejni nie pokazsuja swoich fotek... Bo po co, skoro celem tego forum jest babskie i złośliwe docinanie sobie i prześciganie się w tym która bedzie miała gorsze wesele... Odpowiedz Link Zgłoś
dixie2 Re: Dziewcxzyny!! Opamietajcie się!!! 02.01.07, 12:05 Niestety, ale to prawda ! Można zrozumieć wolność wypowiedzi i prawo do własnego zdania na forum, ale najpierw zasada: PISZ NA TEMAT tzn NIE PISZ W WĄTKU, W KTÓRYM NIE WNOSISZ NIC NOWEGO. Każdy z nas ma jakiś pomysł, ale jak zbierze się na odwagę i zacznie pisać w nowym topicu wnet pojawiają się wypowiedzi osób, które uważają, że jedna i jedyna jest tylko racja: WŁAŚNIE ICH... Dlatego trzymajmy się tej zasady i nie będzie obawy, że ktos kogoś zjedzie Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: ale po co?????? nt 29.12.06, 11:28 No tak, masz rację, płyta z wesela jest nudna dla osób, których na nim nie było. Oglądałam kilka płyt znajomych - jedni się pół godziny snują po lesie i uśmiechają sztucznie, boki można zrywać ze śmiechu Druga para sidzie na kanapie i najpierw ona, a potem on opowiadaja, jak to się poznali na pielgrzymce do Częstochowy, a potem się snują po mieście. W trakcie wesela znowu idą połazic wieczorem po ruinach zamku. No, ale widocznie tak im się podoba. Super płytę ma jedna z naszych kolezanek z forum. Po pierwsze nie za długa - jakaś godzinka i koniec. Wycięte sporoz mszy, bo po co nagrywać kazanie i każdą pieśń?? Na początku ma fajny motyw - fotograf im robi zdjęcia w plenerze, a kamerzysta filmuje. I to jest to! Z wesela też najciekawsze momenty, wszystko z super podłożoną muzyką. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: ale po co?????? nt 29.12.06, 11:35 No tak, masz rację, płyta z wesela jest nudna dla osób, których na nim nie było > . nigdy jeszcze nie ogladalam filmu z wesela na ktorym nie bylam Oglądałam kilka płyt znajomych - jedni się pół godziny snują po lesie i > uśmiechają sztucznie, boki można zrywać ze śmiechu Druga para sidzie na > kanapie i najpierw ona, a potem on opowiadaja, jak to się poznali na pielgrzymc > e > do Częstochowy, a potem się snują po mieście. W trakcie wesela znowu idą połazi > c > wieczorem po ruinach zamku. No, ale widocznie tak im się podoba. wg mnie takie filmy mlodzi powinni sobie darowac bo kogo to oprocz nich interesuje - ale to moje zdanie! Super płytę ma jedna z naszych kolezanek z forum. Po pierwsze nie za długa - > jakaś godzinka i koniec. Wycięte sporoz mszy, bo po co nagrywać kazanie i każd > ą > pieśń?? no wlasnie po co w ogole robic slub? ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
dziuneczka.pl Re: Randka przed ślubem krecona na kamere?? 29.12.06, 17:42 fajny pommysl pomysle i cos napisze Odpowiedz Link Zgłoś
greene3 Re: Randka przed ślubem krecona na kamere?? 02.01.07, 12:14 Takie filmiki i pokazy slajdów są ryzykowne, ale mogą być fajne. Grunt to dobry kamerzysta z wyczuciem artystycznym. Szybkie ujęcia, teledyskowe niemal. Dobra muzyka - może wypaść dobrze, ale zazwyczaj jest pretensjonalne i sztuczne. My zdecydowaliśmy się na kamerzystę, który od razu przynał, że po weselu możemy długo czekać na film i zdjęcia. Bo on nad materiałem pracuje wnikliwie i dokładnie - zarówno nad obrabianiem zdjęć jak i nad montażem filmu. I dlatego my rozważamy pokaz kilku śmiesznych zdjęć z naszego życia oraz jakiś teledysk z wieczoru panieńsko-kawalerskiego który planujemy tydzień przed ślubem przy grillu Odpowiedz Link Zgłoś
babaribka Re: Randka przed ślubem krecona na kamere?? 02.01.07, 12:59 no, smieszne to jest faktycznie i zenujące Odpowiedz Link Zgłoś
fiolek76 Re: Randka przed ślubem krecona na kamere?? 02.01.07, 13:25 Kilka miesięcy temu też miałam taki pomysł, ale nasz kamerzysta wybił mi go z głowy. Tzn powiedział, że nakręci jeśli będziemy mieli ochotę, ale zaznaczył, że to ma być film z naszego ślubu i wesela a nie z chodzenia ze sobą. Zaproponował że jeśli chcemy zrobi nam taki film tyle że nazwiemy go np. Chłopak i dziewczyna lub Narzeczony i Narzeczona i będzie to luźny film o nas a film ze ślubu powinien oddać chwile spędzone na własnym ślubie i chyba o to chodzi. Dlatego udało mu się mnie przekonać, z czego nawet teraz jestem zadowolona. Ale niech każdy robi jak uważa. To wasz ślub i to wy macie być zadowoleni z filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Uprzedzam - nie wyjdzie jak w kinie 27.01.07, 14:41 Z dwóch dość banalnych przyczyn: primo, nie jesteście (zgaduję) profesjonalnymi aktorami, secundo, naprawdę się (zakładam) kochacie. W związku z tym film nie wypadnie ani tak, jak porządnie zagrana scena miłosna w filmie fabularnym, ani jak rzeczywista scena miłosna z życia wzięta, sfilmowana bez wiedzy zainteresowanych. Chcecie w filmie jakiejś przedakcji - wrzućcie zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
cherie85 Re: Uprzedzam - nie wyjdzie jak w kinie 27.01.07, 14:55 my wybralismy 30 zdjec z dziecinstwa i z okresu, w ktorym sie znlismy oraz aktualne dodatkowo robimy ktorki filmik na plazy spacerek romantyczny i wyglupy na plazy - to miejsce jest szczegolnie wazne -tam byly nasze zareczyny POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
nitka401 Re: Randka przed ślubem krecona na kamere?? 27.01.07, 15:32 No wlasnie prosilam o pomysly nie o rozwazanie czy to dobry pomysl czy nie!! jesli sie zdecydowalam na taka randke to widocznie mis ie to podoba i chce miec pamiatke,nie robi nigdy nic na pokaz nie znacie mnie wiec nie mozecie tego wiedziec,czemu chce nakrecic taki co,po co itd...prosze tylko o pomysly chce zrobic jakis fajny filmikpoprostu i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
nitka401 Re: ale koszmarne pomysly... n/t 27.01.07, 15:38 koszmarne twoim zdaniem ja mam inne pie...kur... Odpowiedz Link Zgłoś
siesio1 Re: ale koszmarne pomysly... n/t 28.01.07, 04:32 Witam!Z wielkim zainteresowaniem przeczytałem wszystkie wypowiedzi.Niestety nie wszystkie są na temat.(Chyba reguła tego forum)Każdy może mieć film jaki chce i szanujmy to.Myślę ,że film jaki chciała byś mieć ,jest troszkę za długi.Wszystko co opisałaś można spokojnie zmieścić w max 10 minutach w formie teledysku.Dobry reportazysta weselny napewno dobrze Ci to zrobi.Ja takie "dżingelki" wkładam w trakcie wesela,dla urozmaicenia formy(oczywiscie po akceptacji Młodych).Jeśli ślub i wesele będą fajnie nagrane to i goście z przyjemnością TEN materiał zobaczą.(chociaż wiem ,że to film dla Was).Pozdrawiam i apeluję:szanujmy wybory innych.Przecież dlatego ,że tak sie różnimy, świat jest taki ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoszac Re: ale koszmarne pomysly... n/t 28.01.07, 09:44 nitka401 napisała: > koszmarne twoim zdaniem ja mam inne pie...kur... ???? masz problemy emocjonalne? mnie sie bardzo nie podobaja filmy z imprez weselnych, a w szczegolnosci jesli maja wlasnie taki wstepik a la randka...po porostu to jest tandetne. Juz lepszy pomysl z tymi zdjeciami z dziecinstwa, chociaz ja sama w ogole nigdy bym sie na takie cos nie zdecydowala Odpowiedz Link Zgłoś