panna_mysza 23.01.07, 10:28 Wybieracie sie 11.02?...na co liczycie? ja po cichu mam nadzieje wreszcie trafic na zespol pozdrawiam i do zobaczenia w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
videobeta Re: Targi Ślubne w SPODKU 23.01.07, 11:02 Oj mysle, że jesteś w błędzie. Impra na ok. 10.000 ludzi, kupe gapiów, ogromny ścisk, gwar, a co do zespołów to nie licz na kogoś dobrego i z wolnym terminem. Na targach jestem obecny od praktycznie początku jak Andrzej Gontarz je wymyslił. Impreza jest w porzo ale ilość ludzi i natłok informacji nie dla wszystkich jest do zniesienia. Powodzenia. Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ania_1609 Re: Targi Ślubne w SPODKU 23.01.07, 11:11 Zgadzam się, ja byłam w Spodku przed swoim ślubem i oprócz masy papierów, wizytówek, ulotek i katalogów nie wyniosłam z nich nic. Można się tam przejść poogladać pokazy sukien, można iść na przegląd kapel, ale w tym kociokwiku ciężko coś wybrać na spokojnie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Targi Ślubne w SPODKU 23.01.07, 13:44 Faktem jest to że wychodząc z targó macie pełną reklamówkę ulotek, danych itp. Co raz mniej firm daje profesjonalnie przygotowaną prezentację multimedialna która jest najlepszą wizytówką dobrej firmy. Ja osobiście nie wystawiam się, bo tak naprawdę jak mam przekazać Młodym moją wiedzę na temat filmu czy zdjęć, jak zaprezentować się korzystnie jak nad głową mam kilkanaście par, a każda pyta o co innego? Wolę więc wyłożyć duże pieniądze na reklamę a Młodzi którzy będą zainteresowani i tak napiszą meila, czy przyjadą do mnie. Najlepszą rzeczą w/g mnie jest pokaz mody ślubnej. Szkoda tylko, że modelki odbiegają trochę od ideau kobiety, ale to moje zdanie faceta. Byłem kilka razy na pokazie mody ślubnej organizowanej przez Salon Sukien Ślubnych i Wieczorowych KSYMENA z Tąpkowic k/Pyrzowic i przynajmniej. p. Iwona Czapla /właścicielka salonu/ potrafi zrobić z pokazu prawdziwy szoł i dobrać naprawdę piękne, wysokie i zgrabne fotomodelki. Mam nadzieję, że zobaczę się z moimi forumenkami pod sceną podczas pokazu mody w Spodku.Obiecuję porobić extra zdjęcia sukien specjalnie dla Was. Pozdrówka od Marcusa videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjane Re: Targi Ślubne w SPODKU 23.01.07, 14:28 Tylko, że w życiu to nie modelki będą nosiły te suknie, więc co za różnica Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Targi Ślubne w SPODKU 23.01.07, 14:42 ladyjane...zgadzam się w 100% ale czy widziałaś modelki z ubiegłorocznego pokazu? Nie mam nic przeciwko takim dziewczynom, ale ja będąc organizatorem takiego pokazu raczej wybrałbym najładniejsze a co poza tym idzie najzgrabniejsze fotomodelki. Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: Targi Ślubne w SPODKU 23.01.07, 14:49 ide,bo musze nacieszyc oko,w tamtym roku byłam miałam sporo ulotek,ogladałam głównie sukienki i zaproszenia,liczylam na stoiska cukiernicze,ale byly tylko dwa,ale co tam w tym roku tez bede Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta do epox123 23.01.07, 14:53 Najlepsza cukiernia na Śląsku do cukliernia Ania z Jaworzna.........oj Miodzio, Miodzio. Smaczne a co najważniejsze PIĘKNE TORTY! Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: do epox123 23.01.07, 15:02 piękne torty,ale też i cena "super",ale i tak nad nimi mysle,dziękuje videobeta Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: do epox123 23.01.07, 15:13 No cóż.......cena Górna Półka na Śląsku. Szkoda, że drogie są te torty, ale jakość kosztuje. Wszystko co jest Profesjonalne to jest drogie. Jednak ja bym wybrał tą cukiernie, bo tort powali Waszych gości na nogi! Pozdro Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: do videobeta 23.01.07, 16:01 chciałam się zapytać czy znasz może tą cukiernie?? www.irek-cukiernik.freehost.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: do epox123 23.01.07, 16:21 Stronka ciekawa, oferta również, więc życzę smacznego. PS. Nie znam ale wygląda nieźle. Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
karhar Re: do epox123 23.01.07, 21:19 a możecie mi podać namiary na tą cukiernię w Jaworznie?? Może mają swoją stronę internetową?? dzięki za info i do zobaczenia na targach) Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: do epox123 23.01.07, 21:46 Prosze bardzo: www.tortyweselne.pl/ A szukaj mnie ok. 12.00-14.00 pod sceną z najdłuższym teleobiektywem hi hi hi Pozdro Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś