Dodaj do ulubionych

ide mierzyc

01.02.07, 16:16
w sobote o 12.30 ide do salonu mierzyc kiecki. Mam kilka typow, zobaczymy co z
tego wyjdzie. Mam nadzieje, ze szukanie sukni slubnej nie zajmie mi tyle czasu
ile szukanie sofy...
Obserwuj wątek
    • siog Re: ide mierzyc 01.02.07, 18:46
      Witam!smile czy wybierasz sie do Cymbeline? daj znac jak poszlosmile
      Powodzenia!
      • mayagaramond Re: ide mierzyc 01.02.07, 22:49
        Miedzy innymi, ide w monachium do la kope. Maja Cymbeline, ST. Patrick i cala
        reszte. Mam nadzieje, ze maja te sukienki Cymbeline - Saline i Aamu, ktore chce
        przymierzyc.
    • a.bc Re: ide mierzyc 01.02.07, 19:14
      hehesmile powodzenia i czekamy na relacjesmile
    • siog jak poszlo? 04.02.07, 18:47
      Heysmile bylas? mierzylas? Daj znac jak Ci poszlosmile
      • kartynka Re: jak poszlo? 04.02.07, 21:32
        POchwal sie Maya! Jak wrazenia???
      • mayagaramond tak sobie... 04.02.07, 21:36
        Bylam w dwoch salonach, ale jak na zlosc ani w jednym ani w drugim nie mieli
        tych dwoch sukienek cymbeline, ktore chcialam przymierzyc. Powinnam byl umowic
        sie jeszcze w trzecim (w sobote w monachium bez terminu ani rusz), ale coz.
        Zadzwonie tam w poniedzialek czy maja te sukienki. Paranoja. W Niemczech
        Cymbeline jest chyba malo popularne. Mam nadzieje, ze nie bede musiala jezdzic
        gdzies do Wiesbaden (600km). Blizej mam juz do Wiednia - 250
        Wiem w kazdym badz razie, ze w rybkach mi dobrze. Ale ta, ktora przymierzalam
        (lombardia - san patrick) wygladala OK, ale bez wielkich ochow i achow. Tak poza
        tym to mam wrazenie, ze te wszystkie kiecki prawie tak samo wygladaja...
        I dlatego podoba mi sie Saline i Aamu. Przymierzylam tez taka falbaniasta
        Pronvias albo San Patrick, falbany od kolan. Tragedia. Czulam sie jak zawinieta
        w 100m tiulu.

Z pustymi rekami jednak nie przyjechalam, bo zakupilam sliczna czarno-bialo
        sukienke mini w stylu lat 60.-smile
        • mayagaramond masz babo placek 05.02.07, 18:16
          Ha, ha, ha. Wlasnie obdzwonilam salony w Monachium. Nie maja ani Saline ani
          Aamu. Zadzwonilam do butiku Cymbeline w Wiesbaden - jedynego w calych
          Niemczech!!! - (ale to ode mnie z 600 km) maja tylko Aamu.

Moze maja je w Wiedniu. Paranoja, czuje sie jak Jetset, tylko nie mam wlasnego
          odrzutowcawink
          • siog Re: masz babo placek 05.02.07, 18:19
            hejsmile
            a moze tani lot do Pl? w Warszawie masz kilka Cymbeline i wybor maja naprwde
            imponujacy.
            moze pomysl o tym? abo zadzwon jeszcze do Wiednia...
            Powodzenia
            • ozi29 Re: masz babo placek 05.02.07, 18:22
              To prawda, wybór w Polsce jeżeli chodzi o suknie Cymbeline jest naprawdę
              zadziwiający big_grin aż dziwne tongue_out
            • nionczka Re: masz babo placek 05.02.07, 18:23
              Jedz do Polski ale najpierw spytaj telefonicznie czy maja Twoje modele. Wymysl
              pare innych jeszcze na wszelki wypadek.
              • inkageo Re: masz babo placek 05.02.07, 18:30
                Ktoś pisał na forum, że koleżanka pracuje w zakładzie szyjącym suknie Cymbeline
                w Polsce, więc może stąd ten duży wybórwink
            • mayagaramond Re: masz babo placek 05.02.07, 21:30
              Bede w W-wie w marcu. Lot rezerwowalym jeszcze w zeszlym roku, bo ode mnie
              tanich lotow nie ma. I tak udalo mi sie trafic bo lece z Monachium Lufthasa za
              niecale 110€. Germanwings lata te Stuttgartu, ale przy tych cenach biletow na
              pociag, to sie w ogole nie oplaca.
    • golinda Re: ide mierzyc 05.02.07, 18:55
      naszukałam się na stronie cymbeline i akurat Aamu tylko górę widać...
      może masz jakieś zdjęcia całości?
      • mayagaramond Re: ide mierzyc 05.02.07, 21:27
        golinda napisała:

> naszukałam się na stronie cymbeline i akurat Aamu tylko górę widać...
        > może masz jakieś zdjęcia całości?

No wlasnie nie mam. A juz sie tyle na googlowalam. Jesli chcesz przezyc maly
        horror to wpisz w google aamu i kliknij na grafiki. Pojawi sie zdjecie bardzo
        ponetnej paniwink
        • golinda Re: ide mierzyc 06.02.07, 08:15
          o Jezuuuuuuuuu!!! tak z rana?!?
          • mayagaramond mierzenie cz. 2 10.02.07, 12:00
            Tym razem wyciagnelam moja druga polowe na pokaz. Przejechalismy kawal drogi, bo
            koniecznie chcialam przymierzyc daife z San Patrick. Na zdjeciach wyglada
            oblednie. Przymierzylam i czar niestety prysl. Do tej sukienki trzeba byc na
            prawde wysokim plus zalozyc wysoki obcas, inaczej nie ma efektu. Zupelnie nie
            rozumiem, dlaczego centymetry mojej mamy nie przeszly na mnie - miala 178wink

Przymierzylam kolejna rybke: Rhin z San Patrick, kolekcja Style. I ta lezala jak
            ulal. Wiec cos mi sie wydaje, ze skoncze z rybka. Przymierze jeszcze w W-wie
            Cymbeline, zeby byc na 100% pewna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka