mayagaramond 01.02.07, 16:16 w sobote o 12.30 ide do salonu mierzyc kiecki. Mam kilka typow, zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieje, ze szukanie sukni slubnej nie zajmie mi tyle czasu ile szukanie sofy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siog Re: ide mierzyc 01.02.07, 18:46 Witam! czy wybierasz sie do Cymbeline? daj znac jak poszlo Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: ide mierzyc 01.02.07, 22:49 Miedzy innymi, ide w monachium do la kope. Maja Cymbeline, ST. Patrick i cala reszte. Mam nadzieje, ze maja te sukienki Cymbeline - Saline i Aamu, ktore chce przymierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond tak sobie... 04.02.07, 21:36 Bylam w dwoch salonach, ale jak na zlosc ani w jednym ani w drugim nie mieli tych dwoch sukienek cymbeline, ktore chcialam przymierzyc. Powinnam byl umowic sie jeszcze w trzecim (w sobote w monachium bez terminu ani rusz), ale coz. Zadzwonie tam w poniedzialek czy maja te sukienki. Paranoja. W Niemczech Cymbeline jest chyba malo popularne. Mam nadzieje, ze nie bede musiala jezdzic gdzies do Wiesbaden (600km). Blizej mam juz do Wiednia - 250 Wiem w kazdym badz razie, ze w rybkach mi dobrze. Ale ta, ktora przymierzalam (lombardia - san patrick) wygladala OK, ale bez wielkich ochow i achow. Tak poza tym to mam wrazenie, ze te wszystkie kiecki prawie tak samo wygladaja... I dlatego podoba mi sie Saline i Aamu. Przymierzylam tez taka falbaniasta Pronvias albo San Patrick, falbany od kolan. Tragedia. Czulam sie jak zawinieta w 100m tiulu. Z pustymi rekami jednak nie przyjechalam, bo zakupilam sliczna czarno-bialo sukienke mini w stylu lat 60.- Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond masz babo placek 05.02.07, 18:16 Ha, ha, ha. Wlasnie obdzwonilam salony w Monachium. Nie maja ani Saline ani Aamu. Zadzwonilam do butiku Cymbeline w Wiesbaden - jedynego w calych Niemczech!!! - (ale to ode mnie z 600 km) maja tylko Aamu. Moze maja je w Wiedniu. Paranoja, czuje sie jak Jetset, tylko nie mam wlasnego odrzutowca Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: masz babo placek 05.02.07, 18:19 hej a moze tani lot do Pl? w Warszawie masz kilka Cymbeline i wybor maja naprwde imponujacy. moze pomysl o tym? abo zadzwon jeszcze do Wiednia... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: masz babo placek 05.02.07, 18:22 To prawda, wybór w Polsce jeżeli chodzi o suknie Cymbeline jest naprawdę zadziwiający aż dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: masz babo placek 05.02.07, 18:23 Jedz do Polski ale najpierw spytaj telefonicznie czy maja Twoje modele. Wymysl pare innych jeszcze na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: masz babo placek 05.02.07, 18:30 Ktoś pisał na forum, że koleżanka pracuje w zakładzie szyjącym suknie Cymbeline w Polsce, więc może stąd ten duży wybór Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: masz babo placek 05.02.07, 21:30 Bede w W-wie w marcu. Lot rezerwowalym jeszcze w zeszlym roku, bo ode mnie tanich lotow nie ma. I tak udalo mi sie trafic bo lece z Monachium Lufthasa za niecale 110€. Germanwings lata te Stuttgartu, ale przy tych cenach biletow na pociag, to sie w ogole nie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: ide mierzyc 05.02.07, 18:55 naszukałam się na stronie cymbeline i akurat Aamu tylko górę widać... może masz jakieś zdjęcia całości? Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: ide mierzyc 05.02.07, 21:27 golinda napisała: > naszukałam się na stronie cymbeline i akurat Aamu tylko górę widać... > może masz jakieś zdjęcia całości? No wlasnie nie mam. A juz sie tyle na googlowalam. Jesli chcesz przezyc maly horror to wpisz w google aamu i kliknij na grafiki. Pojawi sie zdjecie bardzo ponetnej pani Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond mierzenie cz. 2 10.02.07, 12:00 Tym razem wyciagnelam moja druga polowe na pokaz. Przejechalismy kawal drogi, bo koniecznie chcialam przymierzyc daife z San Patrick. Na zdjeciach wyglada oblednie. Przymierzylam i czar niestety prysl. Do tej sukienki trzeba byc na prawde wysokim plus zalozyc wysoki obcas, inaczej nie ma efektu. Zupelnie nie rozumiem, dlaczego centymetry mojej mamy nie przeszly na mnie - miala 178 Przymierzylam kolejna rybke: Rhin z San Patrick, kolekcja Style. I ta lezala jak ulal. Wiec cos mi sie wydaje, ze skoncze z rybka. Przymierze jeszcze w W-wie Cymbeline, zeby byc na 100% pewna. Odpowiedz Link Zgłoś