zosiaczek25 18.03.07, 16:23 Juz kiedys o to pytalam, ale nikt mi nie pomogl, a to pilne. Mam mala stope- rozmiar 35. Moze ktos wie, gdzie znalezc buty takiego rozmiaru w Olsztynie? Please. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mollana Re: Olsztyn- HELP! 18.03.07, 19:05 A może warto by bylo zapytać się w sklepach czy nie ściągną ci z hurtowni modelu, który akurat ci się podoba. Wydaje mi się, że nie musisz wtedy kupować ich jeżeli nie pasują. A jeżeli szukasz czegoś na niskim obcasie to może sklepy z komunijnymi.. Odpowiedz Link Zgłoś
mollana Re: Olsztyn- HELP! 18.03.07, 19:24 Tak wlaśnie pomyslalam, że możesz zamówić buty u producenta profesjonalnych butów do tańca. Ja wlaśnie takie ostatnio zamówilam (za namową koleżanki, która tańczy), musialam podać wszytskie wymiary stopy, wybrać fason, kolor, wysokość obcasa, material - wszystko dokladnie opisane na stronie z mnóstwem zdjęć. I po 2 tygodniach przyslali mi piękne sandalki) są też kryte w ich ofercie. Polecam, bo buty nie dość, że idealnie dopasowane to jeszcze bardzo bardzo wygodne (z taką poduszeczką). Koszt ok 140zl w zależności od materialu. Odpowiedz Link Zgłoś