miwonka81 Re: ile czasu wczesniej zamawiacie tort 19.03.07, 15:12 my zamówiliśmy tydzień temu (wesele 30.06) tylko dlatego, że chcieliśmy stojak "ślimak", który jest produktem dość deficytowym (przynajmniej tam gdzie zamawiamy) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: ile czasu wczesniej zamawiacie tort 19.03.07, 15:16 3 tygodnie przed slubem. Odpowiedz Link Zgłoś
kotrabina Re: ile czasu wczesniej zamawiacie tort 19.03.07, 20:27 w cukierniach mówią, że wystarczy tydzień przed Odpowiedz Link Zgłoś
bulinka_ek Re: ile czasu wczesniej zamawiacie tort 19.03.07, 21:38 Torta zamówiliśmy w zeszłym tygodniu. Ślub na 23.06. bardzo nam zależało na wypożyczeniu upatrzonego wcześniej stelaża. Wygląd tortu wstępnie omówiony - szczególy do dopracowania na spotkaniu po swiętach wielkanocnych. Cukiernia mówi, że najpóźniej 3 tyg. przed ślubem - to wystarczający termin na złozenie zamówienia. Wszystko też zależy od popularności danej cukierni i terminu ślubu. Miesiące letnie są bardziej oblegane niż np; zimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: ile czasu wczesniej zamawiacie tort 19.03.07, 21:45 my zamowilismy juz dawno (slub w polowie czerwca) to bylo niby takie wstepne ale wymyslilam torcik ktory wymaga jakiejs innej blachy wiec wolalam sie upewnic czy warto sie na taki napalac ) i dobrze ze zapytalismy bo trzeba bylo blache zamawiac poza tym ja lubie jak mam wszystko czarno na bialym zaplanowane Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar 4-7 dni wcześniej zamówimy... 19.03.07, 23:14 tyle starczy,więc nie widzę sensu zamawiać wcześniej.ślub w przyszłym miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: 4-7 dni wcześniej zamówimy... 19.03.07, 23:18 no chyba dzien wczesniej, inaczej sie zepsuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: 4-7 dni wcześniej zamówimy... 20.03.07, 10:12 ja zamierzam zapytać w wybranej cukierni na ile wcześniej przyjmują zamówienia. Obawiałabym się pojawić tam dopiero 4 dni przed weselem, mogłoby być za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: 4-7 dni wcześniej zamówimy... 20.03.07, 21:22 my byliśmy w naszej cukierni i pani powiedziała,że tyle czasu w zupełności starczy, by zdążyli przygotować to, co chcemy na nasz dzień.wybieramy z katalogu albo dajemyswój pomysł i jest na czas.nie trzeba się spieszyć.zresztą tyle wcześniej zamawiała tort moja przyjaciółka i nic nie nawaliło. Odpowiedz Link Zgłoś