k.p.r.o.t 23.03.07, 16:49 wiem, wiem.. awangardowe.. no coz inne mi sie nie podobaja www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/39dfd8866012c979.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/39dfd8866012c979.html suknia: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/39dfd8866012c979.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.p.r.o.t orzesz... orzeszku :) jeszcze raz 23.03.07, 17:10 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0dd55587ff32a6fa.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/05cbea91f23cdeb3.html Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: orzesz... orzeszku :) jeszcze raz 23.03.07, 17:13 Buty świetne, ale sukienka Nie może być bardziej awangardowa? Buty zaostrzyły mi apetyt i zamiast wgryźc się w pyszne danie, pozgrzytałam zębami)) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: orzesz... orzeszku :) jeszcze raz 23.03.07, 17:40 dla lepszego efektu powiem ze kwiaty beda czerwone (nie roze.. brrr) i obwiazane bialo granatowa tasma efekt niezly Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: orzesz... orzeszku :) jeszcze raz 23.03.07, 19:15 No to już lepiej, ale będę czepiać się dalej Buty są tak oryginalnie piękne, że aż szkoda, zeby się zmarnowały Jesli zmarnujesz, osobiscie wirtualnie utłuczę. Jakieś drapieżne akcenty w sukni przydałyby się. Tak przynajmniej to widzę. I jak ktoś radził wczesniej - czerwona biżuteria. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: orzesz... orzeszku :) jeszcze raz 23.03.07, 17:16 Serio chcesz je ubrać? Suknia taka delikatna, zwiewna a buty...hmm takie bardziej na lato do jenasów. Są całkiem ok, ale do sukni ślubnej? bo ja wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: orzesz... orzeszku :) jeszcze raz 23.03.07, 17:41 chce buty sa urocze i delikatne. tyle ze kolorowe. A do jeansow tez sie nadaja. To jedyne jasne buty jakie moge stolerowac wiecej bialego bym nie przecierpiala. Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: orzesz... orzeszku :) jeszcze raz 23.03.07, 18:08 k.p.r.o.t i eary to ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: moje buty! :) 23.03.07, 17:16 Ale gdzie Ty w tych butach planujesz... chyba nie do ślubu? Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Też mi nie gra, ale ciiiii, bo jak już kupiła... 23.03.07, 17:18 ...to lepiej nie krytykujmy Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Też mi nie gra, ale ciiiii, bo jak już kupiła 23.03.07, 17:19 Brzydkie nie są, tylko kompletnie nie pasują do sukienki... ani do okazji. Chyba, że ślub w dyskotece Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Też mi nie gra, ale ciiiii, bo jak już kupiła 23.03.07, 17:24 Ja też jedne kupiłam, a teraz kupuję drugie, bo mi ktoś życzliwy przemówił do rozsądku Lepiej usłyszeć słowa konstruktywnej krytyki niż żałować "po". Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Też mi nie gra, ale ciiiii, bo jak już kupiła 23.03.07, 17:44 nie lubie dyskotek.. tak jak nie lubie bialych butow.. Jak mi sie nie spodobaja do sukienki. kupie inne ale narazie w zamysle bedzie cacy! Odpowiedz Link Zgłoś
eary nie, nie nie ma problemu 23.03.07, 17:43 mozna krytykowac. Kupilam - bo kupuje buty wrecz kompulsywnie. Ale jestem z nich bardzo zadowolona. Nie wyobrazam sobie na chwile obecna leprzego wyboru. Chyba ze do 9west przyjdzie nowa dostawa Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino No to krytykuję :-)))) 23.03.07, 17:53 W ogóle nie chodzi o kolor. Kolor jest OK. Ale już tu dziś w jakimś innym wątku napisałam, że na żadną, ale to żadną oficjalną okazję nie założyłabym butów z odkrytymi palcami. W szczególności na własny ślub! Nooo, wydaje mi się, że nie jestem taką znowu tradycjonalistką, ale tego akurat sobie nie wyobrażam. Według mnie ślub wymaga minimum oprawy i klasyki. Te buty to ewentualnie na wesele. Ale to oczywiście indywidualna sprawa. Dodam, że jestem fanatyczką pedicure i uwielbiam eksponować swoje wypieszczone pazurki, ale naprawdę są takie okazje, kiedy czuję, że powinnam powściągnąć moje instynkty )) Ślub jedną z nich. Własny lub cudzy. Mam nadzieję, że Twoje buty poczuły się skrytykowane )) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: No to krytykuję :-)))) 23.03.07, 17:58 i buty i wlasciciel przyjmuja krytyke godnie. dziekuje Tez mialam pewne obiekcje w tym kierunku. ale o dziwo przekonala mnie.. moja babcia szok.. A powaznie, jak znajde srebrno jasne peep toe to zamienie. Jesli nie to beda te. Ja mam na odwrot. nie chodze w odkrytych butach prawie wcale- taka praca. a jak chodze to po pracy i to japonki na ogol. Moze dlatego.. taka ekstrawagancja Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino No dobra, na peep toe ostatecznie się... 23.03.07, 18:00 ...zgadzam )) A ja z odkrytymi palcami też tylko też po pracy i w weekend - jasna sprawa. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: No dobra, na peep toe ostatecznie się... 23.03.07, 18:04 dziekuje bardzo! i dzieki w popukanie do mojego rozsadku.. choc nie wiem czy chociaz echo sie odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: moje buty! :) 23.03.07, 17:42 na imieniny babci tylko forum pomylilam hahahhaha Do slubu.. oczywiscie ze do slubu Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: moje buty! :) 23.03.07, 17:18 Świetne te buty, ale jakoś do tej sukni mi się nie widzą... Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: moje buty! :) 23.03.07, 17:18 Ja lubię takie przełamywanie konwencji Transparentne buciki z kolorowym akcentem do zwiewnej i klasycznej sukni Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: moje buty! :) 23.03.07, 17:45 dziekuje... slowo zrozumienia widze bukiet bedzie w kolorze butow. Czerwony z bialo granatowymi wstawkami Konwencjonalne biale buty wprawiaja mnie w depresje.. nie lubie bialego obuwia.. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: moje buty! :) 23.03.07, 17:20 Ja też zamówiłam buty, ale mam fotkę w telefonie i nie mogę jej zgrać bo zepsuł mi się bluetooth Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: moje buty! :) 23.03.07, 17:50 Mogę opisać moje Klasyczne peep toe na wysokim ocasie z kokardkami u góry. Kremowe z obwódką złotą i złotym obcasem, z jednej strony odkryte, a z drugiej zabudowane. Nie było mojego rozmiaru i muszę troszkę poczekać.. Zamówiłam w prima modzie Jak je zobaczyłam na wystawie to nie mogłam się oprzeć Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: moje buty! :) 23.03.07, 17:55 WIEM KTORE Meczylam ich czy nie ma takich w srebrnym zestawieniu bo u mnie nie moze byc zlota bo srebrne dodatki.. ech.. jak zobaczysz gdzies takie w srebrnych kolorach dawaj znac! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: moje buty! :) 23.03.07, 17:56 Był ten sam model nie kremowy tylko srebrny, ale obwódka też była złota.. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: moje buty! :) 23.03.07, 18:08 a no wlasnie.. tez widzialam.. a ja mam bizu cala srebrna i pan mlody zimno ubrany . a obcesy tam tez zlote byly Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: moje buty! :) 23.03.07, 18:19 Złoty ze srebrnym średnio się prezentował... Ale kremowe baaaaardzo mi się podobają Zazwyczaj noszę 37, ale tym razem było za duże..zamówiłam 36 bez mierzenia i już widzę jak będą mnie cisnąć... Ałłłł Odpowiedz Link Zgłoś
justeczka1 Re: fajne buty 23.03.07, 17:53 fajny wybor. swietnie beda wygladaly do czerwonego bukietu. przydalaby sie tez bizuteria z czerwonymi kamieniami... Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: fajne buty 23.03.07, 18:07 no z ta bizu nie tak prosto.. dostalam boskie kolczyki ze swaroskiego wiszace. na koncach maja takie lezki cale w malych krysztalkach.. ale na reke wlasnie chcialam srebro z takim kamieniem. TYLE ZE NIE MA NIGDZIE...brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
justeczka1 Re: fajne buty 23.03.07, 18:10 zajrzyj moze na www.wylegarnia.com. tam jest duzo oryginalnego bizu. mozesz tez sie skontaktowac z ktoryms z artystow, a on zrobi ci bizuterie na specjalne zmowienie Odpowiedz Link Zgłoś
gatta26 Re: moje buty! :) 23.03.07, 17:46 Musiałabym zobaczyć całość żeby ocenić, bo osobno, to jakoś mi to się nie zgrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: moje buty! :) 23.03.07, 18:05 jak sie uszyje kiecuchna to cykne i zobaczycie bedzie cacy Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: moje buty! :) 23.03.07, 17:47 Butki piękne ja też bym nie zniosła białych butów Ale suknia taka sobie Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: moje buty! :) 23.03.07, 18:06 ech... nie no.. nie znasz sie suknia maaaarzeeenie.. tyle ze moje A powaznie, to urzekla mnie jej prostota i juz inne mnie nie porywaja. ale szalenie mi milo ze byty sie spodobaly! hurra! nie jest tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: moje buty! :) 23.03.07, 17:51 suknia przepiękna i aż się prosi do niej założyć srebrne sandałki... Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: moje buty! :) 23.03.07, 18:03 a taka byla opcja.. ale nigdzie nie moglam znalesc jestem prawie pewna ze jeszcze jakies srebrne znajde ale to nie takie proste.. bo cale srebrne tez mnie wstrzasaja. Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: moje buty! :) 23.03.07, 18:07 Są z tego względu praktyczne, że będziesz mogła nosić je później Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: moje buty! :) 23.03.07, 18:14 to jest ich NAJWIEKSZA zaleta.. wiec niei wykluczam ze beda jeszcze inne- slubne Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe EARY! 23.03.07, 18:17 wredoto, gdzieś Ty się podziewała tyle czasu, hmm????? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe stanowczo za dlugo!!!!!!!!!!!! 23.03.07, 18:28 dobra dobra, bo ja tu LEZE przed PC chora i sie nudze~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: stanowczo za dlugo!!!!!!!!!!!! 24.03.07, 20:34 ojej a co ci??? jak tam leca przygotowania? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: stanowczo za dlugo!!!!!!!!!!!! 24.03.07, 20:47 eary napisał(a): > ojej a co ci??? od siostry wróciłam zaharatana! masz maila na gazecie > jak tam leca przygotowania? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Gioseppe!! 24.03.07, 20:46 aaa, mnie od klimy gardło siadło charczałam jak stary dziad!!! teraz jest juz lepiej n i juz nie mam tak seksownej chrypy kupilam juz kosmetyi, wydalam fortune, cwicze makijaz - raz zrobilam wyszed bardzo dobrze mam nadzieje ze jak ppocwicze bedzie jeszcze lepiej! dzisiaj spisalismy protokol, ksiadz mnie lekko podkurzyl ale powstrzymalam sie od komentarzy a -gratuluje! gdzie dstalas prace? co robisz teraz?) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka66 Re: moje buty! :) 23.03.07, 18:58 suknia piękna, buty mi się nie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Buty 23.03.07, 19:05 Butki ładne. Względy używania rozumiem jaknajabrdziej - sama kupiłam do białej sukienki buty koloru ecri i mam to gdzieś, przynajmniej nie będą na jeden raz. Ale ja mam inne pytanie czy masz wesele - bo jeśli tak to współczuję Twoim nogom i palcom Niestety mogą zostać podeptane i to całkiem niechcący. Ostatnio jak oberwałam obcasem w nogę na weselu całkiem przypadkiem to przez tydzień miałam sine w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu suknia 23.03.07, 19:16 Skrytykowałam buty, ale suknie muszę pochwalić. Strasznie mi się podoba, ciekawa jestem ceny jak możesz to napisz Aha i zgadzam się z poprzedniczkami,które pisały o srebrnych sandałkach, wydaje mi sie że o wiele lepiej by wyglądały. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: suknia 24.03.07, 20:36 to ajk znajdziecie cos fajnego w warszawie to piszcie Suknia kosztuje 8000. Droga. I do tego sprowadzaja na zamowienie. nie masz szansy przymierzyc i sie rozmyslic. Dlatego ja swoja szyje u mamy! juz teraz sie zapowiada pieknie. I koronka zdobiona krysztalkami swarovskiego. pieknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: suknia 24.03.07, 21:34 O kurczę ale cena Mam nadziję, że pochwalisz się suknią jak już będzie uszyta bo ciekawa jestem efektu końcowego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe MAMA?????????? 25.03.07, 22:42 zdecydowala sie uszyc dla Ciebie suknie?? respect dla mamy! moja powiedziala ze w zyciu mariana!!!! a szyje suknie na co dzien...wierzy ze malzenstwo by sie rozpadlo Odpowiedz Link Zgłoś
kar0la80 Re: moje buty! :) 25.03.07, 22:20 Prosze powiedz gdzie kupujesz sukienke i za ile bo tez strasznie mi sie podoba a nic o niej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kar0la80 Re: moje buty! :) 25.03.07, 22:27 sorki, nie doczytalam do konca, a tam bylo o cenie swoja droga bardziej sie oplaca poleciec do londynu przymierzyc i kupic, w anglii kosztuje 875 funtow, to jest ok 5 tys !!!!!!!!z lotem w obydwie strony i przerobkami juz w polsce spokojnie zostaja 2 tys w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: moje buty! :) 25.03.07, 22:38 czy w tych butach dobrze się będzie tańczyło? chodzi mi też o względy bezpieczeństwa, w razie jakby jakiś wujek nadepnął nam na stópki Odpowiedz Link Zgłoś
dodaa84 Re: moje buty! :) 25.03.07, 22:39 sukienka piękna!! fantastyczna, bardzo ładnie podkreśla figurę, super! A z butami zastanów się. podobno sandałki średnio wyglądają do sukni, a te Twoje są moim zdaniem wprawdzie bardzo ładne, ale mało ślubne. Chyba, że lubisz taki troszkę niekonwencjonalny styl Odpowiedz Link Zgłoś