Dodaj do ulubionych

Macie jakies sny przedslubne?

29.03.07, 11:28
Mnie sie snilo niedawno ze szłam do slubu w przezroczystej sukni (bez
majtektongue_out) i nie moglam znalezc Pana Mlodego.
Ciekawe co bedzie dalej..
Obserwuj wątek
    • nives1 Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 11:29
      Śniło mi się że zapomniałam pojechać na przymiarke i dopiero w dzień ślubu
      sobie przypomniałam ze nie mam sukienki
      pojechałam do salonu no i ona była ale nieskończona i babka ją na mnie szyła -
      zrobiła ja za krótką i nie dała mi halki
      I potem przez to nie zdążyłam do fryzjera i kosmetyczka nie zdażyła mnie
      umalować
      No i się obudziłam
      Ehhhh stressss się chyba zaczął czy co??
      • listek_a Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 11:30
        No to mnie przebiłasbig_grin
        Chyba sie zaczal stres, biedna nives.
        • ashton Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 11:33
          Kilka nocy z rzędu miałam sny-koszmary że coś się spieprzy i ślub trzeba będzie
          odwołać. Nie było to irracjonalne, jako że raz już ślub odwoływaliśmy...
      • kasienka2522 Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 23:39
        ja tez mialam sen podobny do nives1 a dokladniej to ze moja suknia byla za
        ciasna za krotka i tez bez kola jakos tak wrednie to wygladalo i na dodatek
        jeszcze nie zdazylam sie pomalowac ani paznokci nie zrobilam . przyjecie bylo w
        pomieszczeniu 5na5 m - straszne . wszyscy mi cos dogadywali - koszmar .
        obudzilam sie ze lzami w oczach . I to nie pierwszy moj taki straszny sen
        zwiazany ze slubem . Ogolnie bardzo szybko sie wzruszam Wiec nie wiem jak to
        wszystko sie potoczy . 3majcie sie . Pozdrawiam
    • zosiaczek25 Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 11:38
      Ja ostatnio mam regularnie jakies sny zwiazane ze slubem. O tym, ze szlam bez
      majtek tez mi sie snilo. smile Mam tez sny, w ktorych albo narzeczony zdradza mnie
      tuz przd slubem, albo ja jego. Ostatnio snilo mi sie na przyklad, ze zdradzilam
      go z jego... bratem blizniakiem w noc poslubna ( a nie ma takiego)... Nie lubie
      sie po takich snach.
    • ola1311 Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 11:43
      a mi się sniło jakieś 2 mce temu czyli na pół roku przed ślubem, ze wlasnie
      wybił 10 sierpnia czy jakoś tak przed samym ślubem i że nie mam jeszcze sukni i
      zaczynam jej szukać, i znajduję tylko biły kostium - martnarka + spudnica i do
      tego ogromny kapelusz(jak starsza kobitka co idzie do ślubu ->przynajmniej tak
      mi sie to kojarzy) śniło mi się to 2 razy, więc stwierdziłam, by mi się to 3raz
      nie śniło, a tym bardziej nie zdażyło na prawde zaczełam szukać sukni i już po 2
      tyg miałam znalezioną, teraz ona trafiła do krawcowej na przeróbki, i mam
      nadzieję, że w tym dniu będę najpiękniejszą panną młodą na podbeskidziusmile
    • ala-81 Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 11:49
      mam i to jakie smile
      koszmary ogolnie

moja siostra która bedzie naszym świadkiem, sni że zapomniała o tym zę ma być
      świadkową smile
      • kamu2 Re: Macie jakies sny przedslubne? 16.04.07, 17:26
        Ja jeszcze mam ponad 4 miesiące do ślubu a koszmary senne to już miałam chyba
        3,ten ostatni to był strasznysmile)) śniło mi się że zapomniałam kupić sobie
        pończoch i założyłam czarne skarpetki do białych szpilek,jak klękałam w
        kościele to wszyscy to widzieli i się ze mnie śmiali,następnie miałam jakąś
        dziwną fryzure,jakąś tragiczną opaske miałam założoną na włosy w ogóle
        wygladałam tragicznie. Już po mału czuje ten stres przedślubny
        • kenzoania kamu2 :-) 20.04.07, 15:28
          przez te Twoje skarpetki to poplułam monitor big_grinDD
    • monalisa.pl mialam kilka i zawsze koszmary 29.03.07, 11:51
      ze nie moglam znalezc pana mlodego pod kosciołem, ze nie mamy wcale terminu w
      kosciele zaklepanego (okazalo sie to niby w dn slubu) ze mam za duza suknie i
      ze jest bródna (tez dzien slubu) ze nikt na slub nie przyszedl nie wspominajac
      o weselu...masakrawink)))
      • pomidorekk Re: mialam kilka i zawsze koszmary 29.03.07, 12:14
        ja tez mam same koszamry- oststnio, że zdecysowałam się wziać ślub 2 tyg przed
        terminem, nasz zespoł zastrajkował i mielismy pszaśna kapelę o nazwie "Dźwięk",
        hotel tez nas olał i tylko były 2 krótkie stoliki i przy nich moja mam z
        teściową załamane kompletnie...
        mojemu narzeczonemu sie śniło, że go z pracy na własny slub nie chcieli
        póścić...
        a ostatnio, że rodzę i podobno się strasznie denerwowałsmile
        • listek_a Re: mialam kilka i zawsze koszmary 30.03.07, 08:13
          zdecydowanie kapela DŹWIĘK mnie powaliła!!!
    • sub69 Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 12:15
      a mi sie snilo ,ze ide do slubu i mam za duza suknie i cala mi sie
      zsuwa,pozniej mi sie snilo,ze juz mamy jechac do kosciola i moja fryzura slubna
      sie rozlatuje albo ze sie spozniam na wlasny slubsmile))))
    • gioseppe Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 13:41
      tak
      poszlam do kosciola na msze a tam wszyscy czekaja na nas
      my normalnie ubrani, zdziwieni, zapomnielismy o wlasnym slubie smile)))
    • zosiaczek25 wilkolak 16.04.07, 17:34
      Mialam dzis koszmar. Nie wiem, czy to ma jakis zwiazek ze slubem, ale moj n gral
      w tym snie glowna role. A bylo to tak. Caly czas byla noc, choc akcja ciagnela
      sie przez kilka dni. Atmosfera zlowroga, jak na horror przystalo. Mieszkalismy
      sobie w malej wiosce i pewnej nocy okazalo sie, ze grasuje w niej wilkolak,
      ktory podgryza ludziom gardla i wyrywa serca. Zaczelismy scigac tego wilkolaka i
      podejrzewac kazdego o to, ze nim jest, a kazdego podejrzanego zabijalismy. Nic
      to jednak nie zmienialo, bo wilkolak dalej straszyl po nocach. Az wreszcie
      pewnej nocy zobaczylam, jak moj n zmienia sie w tego wilkolaka... Straszne. Caly
      dzien o tym mysle.
    • ange99 Re: Macie jakies sny przedslubne? 17.04.07, 00:19
      Dziś mi się w nocy śniło ,ze przygotowuję się do ślubu,że suknia
      idealna,wszystko niby takie cud miód.W tym snie ,aż się dziwiłam,że jak to
      tak,że żadnych przeszkód i wszytsko cacy.Nagle wchodzę do kościoła okazuje się
      ,że mam nie ogolone nogi;];] i w dodatku nie założylam pończoch.W dodatku w
      kościele na moją godzine nie ma mojego ślubu tylko jakaś próba generalna,nagle
      patrze na konfesjonał i przypomniało mi się ,że w zasadzie dziś data ślubu nie
      dość ,że ślubu nie ma,to i tak przecież nie byłam u spowiedzi!!! Więc taka
      piękna w tej sukni,staje w kolejce,wszyscy na mnie czekają a ja sie uparłam i
      czekam na spowiedź.No mówię Wam ,jaki stres w nocy przeżyłam.haha rano się
      obudziłam i aż się z siebie zaśmiałam.
      • listek_a Re: Macie jakies sny przedslubne? 17.04.07, 08:24
        Czyli bedziesz teraz pamietac o goleniu i spowiedzibig_grin
      • nesca77 Re: Macie jakies sny przedslubne? 17.04.07, 08:27
        Ja tez ostatnio mialam koszmarny sen...

Byl dzien slubu, rano zobaczylam mojego mezczyzne pieknie usmiechajacego sie do
        mnie, bylam przekonana, ze cieszy sie, ze to nasz Wileki Dzien.... a on mi
        powiedzial..... ze jego Eks wrocila do niego i nie mogl sobie wymarzyc
        piekniejszego dnia...

Matko, myslalam, ze go udusze po przebudzeniu... a to moje Biedactwo nie
        wiedzialo o co mi chodzi...
    • bacha1979 Re: Macie jakies sny przedslubne? 17.04.07, 08:28
      Oj pamiętam te koszmary.smile
      Nie pamiętam dokłądnie treści, ale napewno było coś o tym, że idę w starych
      butach i za dużej sukience.tongue_outP
    • zosiaczek25 Re: Macie jakies sny przedslubne? 17.04.07, 08:37
      Zapowiada sie u mnie tydzien kolorowych snow, bo dzis znow snilam bardzo
      ciekawie. Tym razem nic strasznego na szczescie, ale sie we snie zbulwersowalam.
      Szukalam w moim rodzinnym miasteczku fryzjerki i kosmetyczki (moze to dlatego,
      ze moja dotychczasowa fryzjerka stwierdzila ostatnio, ze nie wie, czy jeszcze
      bedzie pracowac w lipcu...).
      Poszlam do jednej fryzjerki, wszystko bylo super. Juz prawie sie umowilismy, a
      ona mi wyspiewalala ponad tysiac za upiecie fryzurki. uncertain Do tego jeszcze
      stwierdzila, ze musi oplacic najem lokalu, wiec jeszcze trzeba doplacic (heh?).
      A na koniec kosmetyczka spieprzyla mi cere. Okropienstwo.
    • kenzoania Re: Macie jakies sny przedslubne? 20.04.07, 15:21
      mnie się śniło, że w dniu ślubu okazało się, że nie mam kupionej sukienku. Mam
      w domu suknię, ale to jest tylko pierwsza lepsza pożyczona z salonu, nie mój
      rozmiar nie ten kolor w ogóle jakieś badziewie. A najgorsze jest to, że nogi
      mam niewydepilowane (nie mówiąc o reszciewink, brwi niewyregulowane że nie mam
      fryzury i zrobionych paznokci nie muszę już mówić. Ale nagle okazuje się, że to
      jednak nie dziś ten mój ślub i mam jeszcze tydzień. Uff. Idę więc do sklepu
      wybrać sukienkę i przymierzam czarną przezroczystą a pod spodem tylko stringi.
      Mam nadzieję, że ten sen się nie spełni big_grinDD
      • postka Re: Macie jakies sny przedslubne? 20.04.07, 15:29
        a mnie sie dzisiaj przysnil pierwszy "slubny" sensmile Slub i wesele bylo w jakims
        domu wczasowym nad jeziorem, sala wygladala jak teatralna, mielismy brac slub
        na scenie, a przygotowywalismy sie w garderobie za kulisami. Bylam juz ubrana w
        sukienke i stwierdzilismy z T., ze jeszcze sobie pojdziemy nad jezioro przed
        slubem. Poszlismy, siedzialam na jakims lezaku czy cos, moj T. robil mi zdjecia
        i bylo cudnie az spojrzalam na zegarek, a tu za piec czwarta, a slub o
        czwartej. Wiec jak wte pedy wrocilismy na "sale" to moi rodzice na mnie
        strasznie zle patrzyli, mialam mokre wlosy (nie wiedziec czemu), zaczelam w
        panice malowac paznokcie, suszyc grzywke, smarowac sie podkladem, ale nie
        zdazylam i wyszlam na scene taka totalnie w rozsypce i zamiast przysiegac i
        wogole, zrobilo mi sie tak strasznie wstyd, ze zwialam za kulisy i slubu nie
        bylo...

A jak sie obudzilam to byla 7:30 i wiedzialam, ze spoznie sie, owszem, ale do
        pracysmile
        • listek_a Re: Macie jakies sny przedslubne? 26.04.07, 08:34
          Ty to masz dopiero wyobrazniesmile
    • zosiaczek25 sny o Ex 26.04.07, 08:41
      Dziwne jest to, ze zawsze jak mam jakiegos faceta i dobrze mi sie z nim uklada,
      to zaraz nie wiedziec czemu zaczynam snic o poprzednim. Najgorsze jest to, ze
      zawsze w dzien po takim snie dochodzi do klotni pomiedzy mna a moim aktualnym
      facetem. I tak ostatnio im blizej do slubu (29dni) tym czesciej w snach pojawia
      sie moj niedoszly maz. Albo pojawia sie gdzies epizodycznie we snie- soi i sie
      przyglada mojemu slubowi, albo to on zamiast mojego narzeczonego soi ze mna
      przed oltarzem... Ja nie chce miec takich snow!
    • kocurki_dwa Re: Macie jakies sny przedslubne? 26.04.07, 09:28
      byłosmileforum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=60998573&a=60998573
      • listek_a Re: Macie jakies sny przedslubne? 26.04.07, 10:29
        smile
        jak juz tak sie czepiamy to ja ten watek zalozylam w marcu, a Ty w kwietniu hihi
    • nives1 O następny miałam 26.04.07, 09:32
      śnilo mi sie że Narzeczony założył adidasy do garnituru i przed ołtarzem
      zapalił sobie papierosa podczas składania przysiegi a potem na tekst że mozesz
      pocalować pannę młodą pocałował moją swiadkowa hehehe
    • malinakalina Re: Macie jakies sny przedslubne? 26.04.07, 09:46
      O jezzusssiee...........Tak.
      Na razie mialam dwa takie sny.

Numer 1.
      Okazalo sie w dniu slubu ze nie mam sukienki i w sobote rano lece z moja
      swiadowa ( czyli moim starszym sisterem ) ogladac kiecki a moja siostra zamiast
      mi pomoc i wspolczuc w takim ciezkim stresie opierdzielila na maksa i
      stwierdzila ze jestem beznadziejna, niezorganizowana itp. Brrrr

numer 2.

okazalo sie za moja suknia slubna to nie jest dokladnie ta ktora wybralam,
      tylka ta ktora mierzylam wczesniej, ale nie poddaje sie tylko stwierdzam ze no
      dobra tez moze byc.Suknia jest brudna i postrzepiona na dole ( jakby ktos jej
      intensywnie uzywal )do tego jest wstretna pogoda ( jak w listopadzie ) wieje
      wicher i leje deszcz. Hotel w ktorym mamy wesele jest zamkniety moj W. idzie
      szukac kogos kto nam otworzy i znika a goscie stwierszaj ze nie chce im sie
      czekac i ida do domu. A ja w tej kiecce z mokrymi wlosami stoje sama przed tym
      hotelem jak ostatnia idiotka

No koszmar po prostu............

Moja mam mowi ze jak sni sie " ambaras " to znaczy ze bedzie dobrze wink ale nie
      wiem czy to prawda ;-(
    • kenzoania Re: Macie jakies sny przedslubne? 26.04.07, 10:35
      dzisiaj miałam kolejny sen z cyklu ślubnych smile
      Śniło mi się, że goście siedzą ładnie w ławeczkach w kościele i czekają na nas.
      My się w tym czasie przygotowujemy - to znaczy głownie ja winkNo i tak mi zeszło
      45 minut (goście już oczywiście zdążyli wyjść przed kościół rozprrostiwać kości)
      a i tak nie wyszłam do końca gotowa smile
      Mam nadzieje, że jak przyjdzie co do czego to wszystko pójdzie sprawniej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka