listek_a 29.03.07, 11:28 Mnie sie snilo niedawno ze szłam do slubu w przezroczystej sukni (bez majtek) i nie moglam znalezc Pana Mlodego. Ciekawe co bedzie dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nives1 Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 11:29 Śniło mi się że zapomniałam pojechać na przymiarke i dopiero w dzień ślubu sobie przypomniałam ze nie mam sukienki pojechałam do salonu no i ona była ale nieskończona i babka ją na mnie szyła - zrobiła ja za krótką i nie dała mi halki I potem przez to nie zdążyłam do fryzjera i kosmetyczka nie zdażyła mnie umalować No i się obudziłam Ehhhh stressss się chyba zaczął czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 11:30 No to mnie przebiłas Chyba sie zaczal stres, biedna nives. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 11:33 Kilka nocy z rzędu miałam sny-koszmary że coś się spieprzy i ślub trzeba będzie odwołać. Nie było to irracjonalne, jako że raz już ślub odwoływaliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka2522 Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 23:39 ja tez mialam sen podobny do nives1 a dokladniej to ze moja suknia byla za ciasna za krotka i tez bez kola jakos tak wrednie to wygladalo i na dodatek jeszcze nie zdazylam sie pomalowac ani paznokci nie zrobilam . przyjecie bylo w pomieszczeniu 5na5 m - straszne . wszyscy mi cos dogadywali - koszmar . obudzilam sie ze lzami w oczach . I to nie pierwszy moj taki straszny sen zwiazany ze slubem . Ogolnie bardzo szybko sie wzruszam Wiec nie wiem jak to wszystko sie potoczy . 3majcie sie . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 11:38 Ja ostatnio mam regularnie jakies sny zwiazane ze slubem. O tym, ze szlam bez majtek tez mi sie snilo. Mam tez sny, w ktorych albo narzeczony zdradza mnie tuz przd slubem, albo ja jego. Ostatnio snilo mi sie na przyklad, ze zdradzilam go z jego... bratem blizniakiem w noc poslubna ( a nie ma takiego)... Nie lubie sie po takich snach. Odpowiedz Link Zgłoś
ola1311 Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 11:43 a mi się sniło jakieś 2 mce temu czyli na pół roku przed ślubem, ze wlasnie wybił 10 sierpnia czy jakoś tak przed samym ślubem i że nie mam jeszcze sukni i zaczynam jej szukać, i znajduję tylko biły kostium - martnarka + spudnica i do tego ogromny kapelusz(jak starsza kobitka co idzie do ślubu ->przynajmniej tak mi sie to kojarzy) śniło mi się to 2 razy, więc stwierdziłam, by mi się to 3raz nie śniło, a tym bardziej nie zdażyło na prawde zaczełam szukać sukni i już po 2 tyg miałam znalezioną, teraz ona trafiła do krawcowej na przeróbki, i mam nadzieję, że w tym dniu będę najpiękniejszą panną młodą na podbeskidziu Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 11:49 mam i to jakie koszmary ogolnie moja siostra która bedzie naszym świadkiem, sni że zapomniała o tym zę ma być świadkową Odpowiedz Link Zgłoś
kamu2 Re: Macie jakies sny przedslubne? 16.04.07, 17:26 Ja jeszcze mam ponad 4 miesiące do ślubu a koszmary senne to już miałam chyba 3,ten ostatni to był straszny)) śniło mi się że zapomniałam kupić sobie pończoch i założyłam czarne skarpetki do białych szpilek,jak klękałam w kościele to wszyscy to widzieli i się ze mnie śmiali,następnie miałam jakąś dziwną fryzure,jakąś tragiczną opaske miałam założoną na włosy w ogóle wygladałam tragicznie. Już po mału czuje ten stres przedślubny Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania kamu2 :-) 20.04.07, 15:28 przez te Twoje skarpetki to poplułam monitor DD Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl mialam kilka i zawsze koszmary 29.03.07, 11:51 ze nie moglam znalezc pana mlodego pod kosciołem, ze nie mamy wcale terminu w kosciele zaklepanego (okazalo sie to niby w dn slubu) ze mam za duza suknie i ze jest bródna (tez dzien slubu) ze nikt na slub nie przyszedl nie wspominajac o weselu...masakra))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: mialam kilka i zawsze koszmary 29.03.07, 12:14 ja tez mam same koszamry- oststnio, że zdecysowałam się wziać ślub 2 tyg przed terminem, nasz zespoł zastrajkował i mielismy pszaśna kapelę o nazwie "Dźwięk", hotel tez nas olał i tylko były 2 krótkie stoliki i przy nich moja mam z teściową załamane kompletnie... mojemu narzeczonemu sie śniło, że go z pracy na własny slub nie chcieli póścić... a ostatnio, że rodzę i podobno się strasznie denerwował Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: mialam kilka i zawsze koszmary 30.03.07, 08:13 zdecydowanie kapela DŹWIĘK mnie powaliła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sub69 Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 12:15 a mi sie snilo ,ze ide do slubu i mam za duza suknie i cala mi sie zsuwa,pozniej mi sie snilo,ze juz mamy jechac do kosciola i moja fryzura slubna sie rozlatuje albo ze sie spozniam na wlasny slub)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Macie jakies sny przedslubne? 29.03.07, 13:41 tak poszlam do kosciola na msze a tam wszyscy czekaja na nas my normalnie ubrani, zdziwieni, zapomnielismy o wlasnym slubie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 wilkolak 16.04.07, 17:34 Mialam dzis koszmar. Nie wiem, czy to ma jakis zwiazek ze slubem, ale moj n gral w tym snie glowna role. A bylo to tak. Caly czas byla noc, choc akcja ciagnela sie przez kilka dni. Atmosfera zlowroga, jak na horror przystalo. Mieszkalismy sobie w malej wiosce i pewnej nocy okazalo sie, ze grasuje w niej wilkolak, ktory podgryza ludziom gardla i wyrywa serca. Zaczelismy scigac tego wilkolaka i podejrzewac kazdego o to, ze nim jest, a kazdego podejrzanego zabijalismy. Nic to jednak nie zmienialo, bo wilkolak dalej straszyl po nocach. Az wreszcie pewnej nocy zobaczylam, jak moj n zmienia sie w tego wilkolaka... Straszne. Caly dzien o tym mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
ange99 Re: Macie jakies sny przedslubne? 17.04.07, 00:19 Dziś mi się w nocy śniło ,ze przygotowuję się do ślubu,że suknia idealna,wszystko niby takie cud miód.W tym snie ,aż się dziwiłam,że jak to tak,że żadnych przeszkód i wszytsko cacy.Nagle wchodzę do kościoła okazuje się ,że mam nie ogolone nogi;];] i w dodatku nie założylam pończoch.W dodatku w kościele na moją godzine nie ma mojego ślubu tylko jakaś próba generalna,nagle patrze na konfesjonał i przypomniało mi się ,że w zasadzie dziś data ślubu nie dość ,że ślubu nie ma,to i tak przecież nie byłam u spowiedzi!!! Więc taka piękna w tej sukni,staje w kolejce,wszyscy na mnie czekają a ja sie uparłam i czekam na spowiedź.No mówię Wam ,jaki stres w nocy przeżyłam.haha rano się obudziłam i aż się z siebie zaśmiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Macie jakies sny przedslubne? 17.04.07, 08:24 Czyli bedziesz teraz pamietac o goleniu i spowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
nesca77 Re: Macie jakies sny przedslubne? 17.04.07, 08:27 Ja tez ostatnio mialam koszmarny sen... Byl dzien slubu, rano zobaczylam mojego mezczyzne pieknie usmiechajacego sie do mnie, bylam przekonana, ze cieszy sie, ze to nasz Wileki Dzien.... a on mi powiedzial..... ze jego Eks wrocila do niego i nie mogl sobie wymarzyc piekniejszego dnia... Matko, myslalam, ze go udusze po przebudzeniu... a to moje Biedactwo nie wiedzialo o co mi chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Macie jakies sny przedslubne? 17.04.07, 08:28 Oj pamiętam te koszmary. Nie pamiętam dokłądnie treści, ale napewno było coś o tym, że idę w starych butach i za dużej sukience.P Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: Macie jakies sny przedslubne? 17.04.07, 08:37 Zapowiada sie u mnie tydzien kolorowych snow, bo dzis znow snilam bardzo ciekawie. Tym razem nic strasznego na szczescie, ale sie we snie zbulwersowalam. Szukalam w moim rodzinnym miasteczku fryzjerki i kosmetyczki (moze to dlatego, ze moja dotychczasowa fryzjerka stwierdzila ostatnio, ze nie wie, czy jeszcze bedzie pracowac w lipcu...). Poszlam do jednej fryzjerki, wszystko bylo super. Juz prawie sie umowilismy, a ona mi wyspiewalala ponad tysiac za upiecie fryzurki. Do tego jeszcze stwierdzila, ze musi oplacic najem lokalu, wiec jeszcze trzeba doplacic (heh?). A na koniec kosmetyczka spieprzyla mi cere. Okropienstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: Macie jakies sny przedslubne? 20.04.07, 15:21 mnie się śniło, że w dniu ślubu okazało się, że nie mam kupionej sukienku. Mam w domu suknię, ale to jest tylko pierwsza lepsza pożyczona z salonu, nie mój rozmiar nie ten kolor w ogóle jakieś badziewie. A najgorsze jest to, że nogi mam niewydepilowane (nie mówiąc o reszcie, brwi niewyregulowane że nie mam fryzury i zrobionych paznokci nie muszę już mówić. Ale nagle okazuje się, że to jednak nie dziś ten mój ślub i mam jeszcze tydzień. Uff. Idę więc do sklepu wybrać sukienkę i przymierzam czarną przezroczystą a pod spodem tylko stringi. Mam nadzieję, że ten sen się nie spełni DD Odpowiedz Link Zgłoś
postka Re: Macie jakies sny przedslubne? 20.04.07, 15:29 a mnie sie dzisiaj przysnil pierwszy "slubny" sen Slub i wesele bylo w jakims domu wczasowym nad jeziorem, sala wygladala jak teatralna, mielismy brac slub na scenie, a przygotowywalismy sie w garderobie za kulisami. Bylam juz ubrana w sukienke i stwierdzilismy z T., ze jeszcze sobie pojdziemy nad jezioro przed slubem. Poszlismy, siedzialam na jakims lezaku czy cos, moj T. robil mi zdjecia i bylo cudnie az spojrzalam na zegarek, a tu za piec czwarta, a slub o czwartej. Wiec jak wte pedy wrocilismy na "sale" to moi rodzice na mnie strasznie zle patrzyli, mialam mokre wlosy (nie wiedziec czemu), zaczelam w panice malowac paznokcie, suszyc grzywke, smarowac sie podkladem, ale nie zdazylam i wyszlam na scene taka totalnie w rozsypce i zamiast przysiegac i wogole, zrobilo mi sie tak strasznie wstyd, ze zwialam za kulisy i slubu nie bylo... A jak sie obudzilam to byla 7:30 i wiedzialam, ze spoznie sie, owszem, ale do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Macie jakies sny przedslubne? 26.04.07, 08:34 Ty to masz dopiero wyobraznie Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 sny o Ex 26.04.07, 08:41 Dziwne jest to, ze zawsze jak mam jakiegos faceta i dobrze mi sie z nim uklada, to zaraz nie wiedziec czemu zaczynam snic o poprzednim. Najgorsze jest to, ze zawsze w dzien po takim snie dochodzi do klotni pomiedzy mna a moim aktualnym facetem. I tak ostatnio im blizej do slubu (29dni) tym czesciej w snach pojawia sie moj niedoszly maz. Albo pojawia sie gdzies epizodycznie we snie- soi i sie przyglada mojemu slubowi, albo to on zamiast mojego narzeczonego soi ze mna przed oltarzem... Ja nie chce miec takich snow! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: Macie jakies sny przedslubne? 26.04.07, 09:28 byłoforum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=60998573&a=60998573 Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Macie jakies sny przedslubne? 26.04.07, 10:29 jak juz tak sie czepiamy to ja ten watek zalozylam w marcu, a Ty w kwietniu hihi Odpowiedz Link Zgłoś
nives1 O następny miałam 26.04.07, 09:32 śnilo mi sie że Narzeczony założył adidasy do garnituru i przed ołtarzem zapalił sobie papierosa podczas składania przysiegi a potem na tekst że mozesz pocalować pannę młodą pocałował moją swiadkowa hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: Macie jakies sny przedslubne? 26.04.07, 09:46 O jezzusssiee...........Tak. Na razie mialam dwa takie sny. Numer 1. Okazalo sie w dniu slubu ze nie mam sukienki i w sobote rano lece z moja swiadowa ( czyli moim starszym sisterem ) ogladac kiecki a moja siostra zamiast mi pomoc i wspolczuc w takim ciezkim stresie opierdzielila na maksa i stwierdzila ze jestem beznadziejna, niezorganizowana itp. Brrrr numer 2. okazalo sie za moja suknia slubna to nie jest dokladnie ta ktora wybralam, tylka ta ktora mierzylam wczesniej, ale nie poddaje sie tylko stwierdzam ze no dobra tez moze byc.Suknia jest brudna i postrzepiona na dole ( jakby ktos jej intensywnie uzywal )do tego jest wstretna pogoda ( jak w listopadzie ) wieje wicher i leje deszcz. Hotel w ktorym mamy wesele jest zamkniety moj W. idzie szukac kogos kto nam otworzy i znika a goscie stwierszaj ze nie chce im sie czekac i ida do domu. A ja w tej kiecce z mokrymi wlosami stoje sama przed tym hotelem jak ostatnia idiotka No koszmar po prostu............ Moja mam mowi ze jak sni sie " ambaras " to znaczy ze bedzie dobrze ale nie wiem czy to prawda ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: Macie jakies sny przedslubne? 26.04.07, 10:35 dzisiaj miałam kolejny sen z cyklu ślubnych Śniło mi się, że goście siedzą ładnie w ławeczkach w kościele i czekają na nas. My się w tym czasie przygotowujemy - to znaczy głownie ja No i tak mi zeszło 45 minut (goście już oczywiście zdążyli wyjść przed kościół rozprrostiwać kości) a i tak nie wyszłam do końca gotowa Mam nadzieje, że jak przyjdzie co do czego to wszystko pójdzie sprawniej... Odpowiedz Link Zgłoś