Dodaj do ulubionych

co wiecie o andziashea? :-))))))))))))

04.04.07, 15:49
Bardzo intryguje mnie ta forumowiczka - kąśliwa, aktywnie udziela się na
forum,złośliwa (często zresztą jej komentarze są bardzo trafne) smile))
Zastanawiam się co wiecie o tej osobie, czy to też jest przyszła panna młoda,
czy jakis facet wysmiewający się z babskich ślubnych dylematów?
Obserwuj wątek
    • aska90 Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 15:51
      Napisz do Andzi albo poszukaj w wyszukiwarce.
      • ashton Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 15:52
        "napisz do Andzi" - hehe była kiedyś rubryka "napisz do Kasi" w Bravo czy innym
        Popcornie wink
      • mauveflower Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 15:53
        Andzia mi nie odpisze.
        Za duzo czytania, żeby skorzystac z wyszukiwarki. Ale dziękuję za radę wink
        • aska90 Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 15:58
          Skąd wiesz, że nie odpisze. Mnie odpisałasmile.
    • kamelia04.08.2007 inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie baby 04.04.07, 15:51
      Mikołaj Kopernik była kobietą. Maria Curie Skłodowska tez była kobietą.
      • marchewkowa_panienka Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 15:56
        Złosliwa i wredna? tak.
        trzeźwo patrząca, sprowadząjąca na ziemię? raczej tak, choć nie zawsze, częściej
        po prostu jędzowata.

inteligentna? z pewnością nie smile Wdałam się raz z nią w dyskuje i Andzia spękała
        smile) zaczęła sięgać po jakieś argumenty z kosmosu... z pewnością erystyka nie
        jest jej najmocniejszą stroną smile
        • aska90 Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:03
          Masz na mysli dyskusję na temat prowadzenia panny młodej do ołtarza przez ojca?
          • marchewkowa_panienka Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:05
            Tak, od tego tematu się zaczęło.
            • aska90 Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:11
              Abstrahując o prowadzenia panny młodej do ołtarza - moja opinia nie ma tu nic
              do rzeczy, nie zamierzam się wypowiadać - powiedziałabym raczej, że andzi ręce
              opadły i poszła spać, niż spękała. Ale to wyłacznie moje zdanie. Mozesz miec
              inne i masz. I w sumie bardzo dobrzesmile).
              • aska90 Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:12
                Absrahując OD miało być.
              • marchewkowa_panienka Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:13
                No cóż.. może i ręce jej opadły, ale jak ktoś na moje argumenty, odpowiada po
                prostu coś w stylu "jesteś głupia" ... to jak ocenić wynik dyskusji i wagę
                argumentów? Dla mnie to oczywiste.
                • aska90 Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:18
                  Zanim padła odpowiedź w stylu "jestes głupia", pojawił się już zarzut z twojej
                  strony o kompleksach andzi - waga argumentu co najmniej mocno dyskusyjna.
                  Rozumiem, że masz swoje zdanie, i nie mam nic przeciwko temu, że je
                  podtrzymujesz. Patrzę na waszą dyskusję z boku - bo ni mnie ziębi, ni grzeje -
                  i z perspektywy czasu. Po prostu.
                  • marchewkowa_panienka Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:22
                    bez względu na to w jakiej części dyskusji i kiedy ktoś używa argumentów "jesteś
                    głupia" przestaje być dla mnie partnerem do dalszej wymiany zdań. Jak z kimś
                    takim rozmawiać ? Tak samo z ludźmi, którzy zawsze wszystko wiedzą (np. mój
                    przyszły teść) - z takimi ludźmi dyskusja jest niemożliwa. Mój przyszły teść np.
                    wie, że Murzyni śmierdzą. Nieważne, że nigdy w życiu nie rozmawiał z żadnym
                    Murzynem, ale on po prostu to WIE. Murzyn śmierdzi - koniec, nie ma dyskusji. smile
                    • aska90 Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:24
                      Ech, widzę, że widzisz tylko jeden chybiony argument.
                      Miłego dnia.
                      • marchewkowa_panienka Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:26
                        Nie, ona często posługuje się takimi "argumentami" to nie był jedyny. Podaj mi
                        przykład dyskusji z jej udziałem, gdzie nie robi osobistych wycieczek, nei
                        obraża rozmówców... znajdziesz?
                        • inkageo Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:29
                          A mi pomogła i wcale nie dogryzała..
                        • aska90 Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:29
                          Pisząc, że widzisz tylko jeden chybiony argument miałam na myśli waszą
                          dyskusję, nie całą twórczość którejkolwiek z was.

Znajdę bez kłopotu. Pytanie po co.
          • kamelia04.08.2007 Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:12
            tę i różne inne. Porównanie do krowy prowadzonej na rzeź było jak najbardziej
            uzasadnione.
            Korzystanie z wyszukiwarki jest pożyteczną umiejętnością, lenistwo umysłowe
            niektórych (mówie tu ogólnie) jest straszne.
            Też mi sie raz dostało wink)))

• ashton Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 04.04.07, 16:33
              Dostawałam po ogonie - nie powiem, słusznie - od tak zwanych "normalnych"
              forumek, Andzie czy Ewiki mnie oszczędzają i aż mi głupio wink
              • napolnoc Re: inteligentna kobieta, która wyśmiewa głupie b 05.04.07, 23:39
                Jeszcze po ogonie nie dostalam, moze dlatego ze w 99 % zgadzam sie z andzia smile))
                Czyli, jakbym byla rownie aktywna jak ona, to moze bylabym andzia nr 2 ????
                • kamelia04.08.2007 czasem sama mam ochotę niektórym 06.04.07, 11:24
                  o bardzo małym rozumku napisać, ze myslenie to nie jest ich mocna strona. Gryzę
                  sie najczęściej w język. Andzia mi kiedyś wytknęła, że nie skorzystałam z
                  wyszukiwarki, miała oczywiście rację. Po co sie więc obrażać?
    • inkageo Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 15:55
      Andzia odpisuje na mailesmile
      • mauveflower Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 15:58
        To do niej napiszę.
        Amoże sama wypowie się o sobie w tym wątku. Na pewno coś mi dopieprzy (czy to
        słowo jest niecenzuralne?)...
        • inkageo Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 15:59
          Mi nie przeszkadza bo używam wielu niecenzuralnych słówwink
          • mauveflower Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 16:04
            Ale co na to admin? wink))
    • feluka Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 16:22
      A ja mam wrażenie, że Andzia na jakiś czas wzięła "urlop". Dawno nic nowego nie czytałam....
      • milka833 Re: nie odgrzebywać trupa 04.04.07, 17:40
        niebawem pojawi sie oklejne wcielenie...pod innym nickiem;
        nie wazne, czy fizycznie to ta sama osoba - sposób komentowania itd zawsze takie
        samo;
        • memphis90 Re: nie odgrzebywać trupa 05.04.07, 16:12
          Ostatnio chyba kasiulkkaasmile
    • folavril andziashea jest normalna... 04.04.07, 18:51
      w przeciwieństwie do 70 % kobiet (choć to w stosunku do niektórych
      panien "kobieta" to za mocne słowo) udzielających się na tym forum...
      • izulona Re: andziashea jest normalna... 04.04.07, 19:51
        Ty pewnie w tych 30? Gratuluję normalności, ale może te 70 procent woli być
        nieprzeciętnymi? Oj, jak dobrze, że jesteśmy różne - dlatego właśnie świat jest
        taki piękny i kolorowysmile. Pozdrawiam całe 100% forumeksmile.
        • folavril w dzisiejszych czasach to normalność 06.04.07, 07:53
          jest ekscentryczna i nieprzeciętna, patrząc na te głupie i naiwne przedslubne
          wywody 70 % forumowiczek...
    • golinda Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 19:53
      jedyne co potrafiła mi powiedzieć, to jakiś chory tekst o solarium...
      ale może to taki sposób droczenia się i podnoszenia innym ciśnienia?
      widziałam tu już większe idywidua wink
      • mika99 Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 20:04
        ja nic nie wiem ale na pewno teraz siedzi szczęsliwa ze inne panny o niej piszą
        i się upaja swoją "popularnością" smile
    • feluka Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 21:10
      Ale chyba nam jej brakuje....?
      Bo ten wątek pojawił sie właśnie w okresie, kiedy Andzia zamilkła...
      • izulona Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 04.04.07, 21:44
        Dokładnie dziewczyny! To samo pomyślałam, czyli jaki wniosek?smile Kto się czubi,
        ten się lubi?big_grin
        • memphis90 Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 05.04.07, 16:16
          No nie wiem, czy lubi. Ja akurat nie lubię czytać tych wszystkich pyskówek na
          forum, nieważne, czy w wykonaniu Andzi, Kasiulki, czy kogokolwiek innego. Jak
          kogos obserwowanie/uczestniczenie w czymś takim bawi, to proszę bardzo, ale mi
          wcale takich atrakcji nie brakuje.
          • izulona Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 05.04.07, 16:48
            No cóż, ja tego wątku nie zakładałam - ale on jest. Co to oznacza? No moim
            zdaniem, że część z Nas lubi właśnie klimaty utarczek, konfliktówsmile. Komuś
            brakuje andzishea... Mnie jakoś bardzo nie razi ona, co nie znaczy, że zgadzam
            się z jej postawą - często chamską. Po prostu takie andzieshea są wszędzie - i
            tu nie chodzi o to czy dobrze, że są czy nie... One po prostu są tak jak jest
            dobro i zło, miłość i nienawiśćsmile. W zasadzie równowaga wskazana zawsze - co nie
            znaczy, że jej przyklaskuję - w żadnym wypadkusmile. Pozdrawiamsmile
            • mauveflower po co? 06.04.07, 08:09
              Po co od razu dorabiać teorię, że mi jej brakuje i dlatego założyłam ten wątek.
              Wątek miał służyc jedynie zaspokojeniu mojej ciekawości i udzielić odpowiedzi
              na pytanie kim jest ta dziewczyna. I tyle. Po prostu zastanawiałam się czy ona
              sama wychodzi za mąż i tyle. Czytałam kilka jej kąśliwych wypowiedzi, ale
              niestety nie wywnioskowałam z nich czy to tez jest przyszła panna młoda czy
              osoba która robi tu tylko szum...
              • izulona Re: po co? 06.04.07, 11:09
                mam6lat ujęła to nadzwyczaj trafnie: "karmcie i nie dopieszczajcie trolli!!!
                najpierw wchodzicie w zażarte sprzeczki i troll sie cieszy, bo jest aktywny,
                sławny i i może dać popis erudycji,
                a potem dopieszczacie trolla błagając o wznowienie jego aktywności, niespotykana
                inteligencję i dowcip". Wszystko na ten temat.
      • little-jo Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 05.04.07, 10:05
        Też ostatnio zauważyłam, że przy niektórych watkach czekam aż coś napisze.
        A tu cisza...
    • sisigma andziashea wróć! ;))))) 04.04.07, 23:16
      • kingadaw Re: andziashea wróć! ;))))) 05.04.07, 09:36
        Jak wyzej!! Nudno się zrobiło smile
    • sensiblue Wróć!!!! 05.04.07, 12:26

• golinda pogięło was? 05.04.07, 12:28
        lubicie jak ktoś z was szydzi? a może z innych?
        co to za topic w ogóle?
        jak dla mnie nie jest to osoba godna jakiejś szczególnej uwagi...
        • kasiulkkaa Re: pogięło was? 05.04.07, 12:44
          I dlatego kolejny raz zabierasz głos w wątku dotyczacym andzi? Ciekawy sposób
          okazywania, że nie jest to osoba godna jakiejś szczególnej uwagi.
          • golinda Re: pogięło was? 05.04.07, 13:05
            zły sposób rozumowania...
      • sensiblue Re: Wróć!!!! 05.04.07, 16:16
        wbrew pozorom jest w 100% normalna smile
    • kocurki_dwa mysle ze 05.04.07, 22:53
      na pewno w realujest miła i to na pewno bardzo lubianabig_grin wiem ze takie osoby
      przewaznie są odzwierciedleniem swojej "osoby w necie"
      nie wiem nie mnie jej osoadzac mysle ze jakyby sie siadło do piwa to by sie
      spoko pogadałosmile
      dodam ze jest "oczytana i bardzoo pyskatabig_grin
    • mam6lat Re: nie karmcie i nie dopieszczajcie trolli!!! 05.04.07, 23:06
      karmcie i nie dopieszczajcie trolli!!!
      najpierw wchodzicie w zażarte sprzeczki i troll sie cieszy, bo jest aktywny,
      sławny i i może dać popis erudycji,
      a potem dopieszczacie trolla błagając o wznowienie jego aktywności, niespotykana
      inteligencję i dowcip
      • izulona Re: nie karmcie i nie dopieszczajcie trolli!!! 06.04.07, 11:10
        Racja - lepiej bym tego nie ujęłasmile
      • golinda Re: nie karmcie i nie dopieszczajcie trolli!!! 06.04.07, 11:32
        szczerze mówiąc nie widziałam w jej wykonaniu jakiegoś szczególnie
        spektakularnego popisu erudycji...
        • kasiulkkaa Re: nie karmcie i nie dopieszczajcie trolli!!! 06.04.07, 12:42
          Żeby widzieć czyjeś błedy,dajmy na to ortograficzne, trzeba wiedzieć, jak jest
          poprawnie. Resztę chyba sobie potrafisz dopowiedzieć.
    • slubna2 Re: co wiecie o andziashea? :-)))))))))))) 06.04.07, 13:49
      A pamiętacienatkę81 też nie głaskała wszystkich po głowach i miała swoje
      zdanie, słuszne zdanie, czasem ktoś na nią napadał słownie ...Szkoda że już jej
      nie widzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka