dziewczynka10 24.06.05, 21:00 czy gdy chce wam sie intensywnie kupe ,a nie mozecie tego zrobic w danej chwilei czy robi wam sie sabo i niedobrze?Wiem ze wiekszosc was mnie zjedzie za te pytanie,ale ten post pisze na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sedes666 Re: Czy,,,,, 24.06.05, 21:13 Wpadłabyś do mnie czasem z kurtuazyjną wizytą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka 10 Re: Czy,,,,, IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 24.06.05, 21:40 Hmmmmm......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali [...] IP: *.ztpnet.pl 24.06.05, 21:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: Czy,,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:14 wiem o co jej chodzi, jak chce sie kupe (czyli wydalić toksyny i odpadki z organizmu) i nie można w danej chwili to jest taki efekt. jednym robi sie słabo albo zaczyna boleć głowa to oznaka że organizm chce się odtruć, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali [...] IP: *.ztpnet.pl 24.06.05, 23:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeeeeee Re: Czy,,,,, IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 27.06.05, 16:13 taaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Czy,,,,, IP: *.tvgawex.pl 14.07.05, 23:15 Ja to na przyklad momentalnie trace czucie w konczynach Robie sie tez zielony na twarzy i zaczynam spiewac wegierskie piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analizator spalin Re: Czy,,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:21 A później kloc pewnie pali kiszeczkę, jak wychodzi, nie? Znam to uczucie aż za dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Czy,,,,, 15.07.05, 12:53 Znałam dziewczyne, która na tydzień przed okresem dostawała takiego zaparcia, że za Chiny nie mogła sie wypóżnić. Dopiero, gdy dostała okresu, tamy puszczały. Przez ten czas męczyła się strasznie, bolał ją brzuch, wyglądała jak w piątym miesiącu ciąży i wyskakiwały jej krosty na twarzy i na plecach. Tak reagował organizm na nadmiar toksyn. Nie pomagały jej żadne środki przeczyszczające, co najwyżej lewatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec z róży Re: Czy,,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:56 Doodbytnicza czy dowcipna? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_truskawka Re: Czy,,,,, 15.07.05, 13:35 Taki poruszający wątek a coś mało postów:-D Odpowiedz Link Zgłoś