misiaczek187 07.04.07, 17:18 Zastanawiam się nad N.Kukulska "Zakochani" a Kiljańskim "Prócz Ciebie Nic" a wy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapominajka5 Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 18:40 Ja waham się na razie pomiędzy niebieską piosenką Tomczaka, a psalmem kochania rubika. Ale do czerwca może jeszcze mi się zmieni... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 18:54 My się zdecydować tez nie możemy. Narazie myślimy nad Stachursky Z każdym Twym oddechem lub Farby Chcę tu zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
zapominajka5 Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 19:05 Nigdy, przenigdy nie zdecydowałabym się na piosenkę Stachurskiego, ale oczywiście, kwestia gustu. Jedyny plus, to taki, że orkiestra, zagra to i pewnie zaśpiewa (lepiej lub gorzej). Dlatego my pierwszy taniec zatańczymy, przy muzyce z płyty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marketa77 Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 19:19 A my bedziemy mieli Przetańczyc chce z Toba cała noc-Anny Jantar, może troche oklepana ale w sumie dla nas njładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 19:45 dlaczedo Stachurskyego nie? Jeżeli mozna spytac Odpowiedz Link Zgłoś
zapominajka5 Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 21:45 To taka bardzo subiektywna opinia. Po prostu nie cierpię jego piosenek, ale jak już mówiłam - kwestia gustu. Mi ten styl bardzo nie pasuje. Choć wiem, że na weselu orkiestra gra mnóstwo tego typu piosenek, bo ludzie dobrze się przy tym bawią. Ale ja już zapowiedziałam - Stachurskiemu mówimy stanowcze NIE Pozdrawiam cieplutko... Przeglądam wszystkie propozycję, bo może znajdę jakąś inspiracje.. Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 19:54 when a man loves a woman.. Odpowiedz Link Zgłoś
bb90 a u nas: 07.04.07, 20:07 "Nothing else matters" - Metalica. Zespół zagra, bo zna świetnie te klimaty i słyszeliśmy ich wykonanie, bardzo nam się podobało! Odpowiedz Link Zgłoś
lubna beatlesi 07.04.07, 22:09 tanczymy do beatlesow - all you need is love; tylko skracamy wersje do 2 minut Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapol Re: beatlesi 08.04.07, 08:21 Jeśli potrafi się tańczyć walca to zdecydowanie "Oczarowanie" Wodeckiego Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Prócz ciebie nic kiljanskiego lub Kochaj mnie 08.04.07, 09:27 Wodeckiego Zastanaiwlismy sie pod tymi dwom ale w kocu wygral wodecki kochaj mnie bo chcemy zatanczyc walca Odpowiedz Link Zgłoś
fraca1 Re: Prócz ciebie nic kiljanskiego lub Kochaj mnie 08.04.07, 10:40 HEj, czy mogłby mi ktoś przesłać Oczarowanie Wodeckiego? Pozdrawiam. Bede bardzo wdzięczna. fraca1@2wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mirofree Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 08.04.07, 11:29 "Wielka miłość" - Seweryn Krajewski ------ www.weselnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
motylek4444 Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 08.04.07, 17:33 U nas piosenką na pierwszy taniec będzie "Zabiorę Cię" Kancelarii. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 08.04.07, 17:34 Rubik czemu ze wszystkich pragnien na świecie wybrałam Ciebie= zapomniałam tytułu! Odpowiedz Link Zgłoś
chaika Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 08.04.07, 17:43 "Ten Taniec" Renaty Przemyk Odpowiedz Link Zgłoś