Dodaj do ulubionych

Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdecyd...

07.04.07, 17:18
Zastanawiam się nad N.Kukulska "Zakochani" a Kiljańskim "Prócz Ciebie Nic" a
wy ??
Obserwuj wątek
    • zapominajka5 Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 18:40
      Ja waham się na razie pomiędzy niebieską piosenką Tomczaka, a psalmem kochania
      rubika. Ale do czerwca może jeszcze mi się zmieni... Pozdrawiam
    • misumi Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 18:54
      My się zdecydować tez nie możemy. Narazie myślimy nad Stachursky Z każdym Twym
      oddechem lub Farby Chcę tu zostać.
      • zapominajka5 Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 19:05
        Nigdy, przenigdy nie zdecydowałabym się na piosenkę Stachurskiego, ale
        oczywiście, kwestia gustu. Jedyny plus, to taki, że orkiestra, zagra to i
        pewnie zaśpiewa (lepiej lub gorzej). Dlatego my pierwszy taniec zatańczymy,
        przy muzyce z płyty. Pozdrawiam
        • marketa77 Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 19:19
          A my bedziemy mieli Przetańczyc chce z Toba cała noc-Anny Jantar, może troche
          oklepana ale w sumie dla nas njładniejsza.
        • misumi Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 19:45
          dlaczedo Stachurskyego nie? Jeżeli mozna spytac wink
          • zapominajka5 Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 21:45
            To taka bardzo subiektywna opinia. Po prostu nie cierpię jego piosenek, ale jak
            już mówiłam - kwestia gustu. Mi ten styl bardzo nie pasuje. Choć wiem, że na
            weselu orkiestra gra mnóstwo tego typu piosenek, bo ludzie dobrze się przy tym
            bawią. Ale ja już zapowiedziałam - Stachurskiemu mówimy stanowcze NIE smile
            Pozdrawiam cieplutko...

Przeglądam wszystkie propozycję, bo może znajdę jakąś inspiracje..
    • tishka Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 07.04.07, 19:54
      when a man loves a woman..
    • bb90 a u nas: 07.04.07, 20:07
      "Nothing else matters" - Metalica.

Zespół zagra, bo zna świetnie te klimaty smile i słyszeliśmy ich wykonanie, bardzo
      nam się podobało!
      • zapominajka5 Re: a u nas: 07.04.07, 21:47
        ooooo serio?? jesli tak to super.
    • lubna beatlesi 07.04.07, 22:09
      tanczymy do beatlesow - all you need is love;
      tylko skracamy wersje do 2 minut wink
      • gosiapol Re: beatlesi 08.04.07, 08:21
        Jeśli potrafi się tańczyć walca to zdecydowanie "Oczarowanie" Wodeckiego
    • iizabelaa Re: Prócz ciebie nic kiljanskiego lub Kochaj mnie 08.04.07, 09:27
      Wodeckiego
      Zastanaiwlismy sie pod tymi dwom ale w kocu wygral wodecki kochaj mnie bo
      chcemy zatanczyc walca
      • fraca1 Re: Prócz ciebie nic kiljanskiego lub Kochaj mnie 08.04.07, 10:40

HEj, czy mogłby mi ktoś przesłać Oczarowanie Wodeckiego?
        Pozdrawiam.
        Bede bardzo wdzięczna.

fraca1@2wp.pl
    • mirofree Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 08.04.07, 11:29
      "Wielka miłość" - Seweryn Krajewski

------
      www.weselnet.pl
    • motylek4444 Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 08.04.07, 17:33
      U nas piosenką na pierwszy taniec będzie "Zabiorę Cię" Kancelarii.
      pozdrawiam
    • kasiunia62 Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 08.04.07, 17:34
      Rubik smile czemu ze wszystkich pragnien na świecie wybrałam Ciebie= zapomniałam
      tytułu!
      • chaika Re: Co na 1szy taniec?Propozycje,bo nie mogę zdec 08.04.07, 17:43
        "Ten Taniec" Renaty Przemyk
      • biedroneczqa "Psalm dla Ciebie" to jest - bardzo ładne ... 08.04.07, 21:40
        j.w

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka