emisia21 28.05.07, 10:10 hej kto jeszcze z was slubuje 9 czerwca, jak nastroje na 2 tyg przed co wam jeszcze zostalo do zalatwienia, ja powoli zaczynam odczuwac stres ale nie dochodzi do mnie ze to juz za 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedrona82 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 10:38 my również ślubujemy 9 czerwca. a to już tak nie długo. codziennie coś jeszcze załatwiamy ja też już troszkę się stresuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daissy6 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 10:43 w pt odbieram suknię, reszta załatwiona, w sob wpłacamy kase za salę...zaczynam sie stresowac, ale nie tak bardzo, wszystko z umiarem)) Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana13 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 11:29 I my 9 czerwca... Serce zaczyna szybciej bic... Jeszcze ostatnia wizyta u ksiedza przed nami,druga spowiedz,kupno kwiatow na dekoracje i bukiet,wybor i zakup win i szampanow,spotkanie z zespolem i fotogrfem...z dwie lekcje tanca i jestesmy gotowi Odpowiedz Link Zgłoś
kakki13 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 11:39 Ja ślubuję też 9.06 Suknia juz w odmu, alkohol kupiony, wiązanka zamówiona, organista obgadany, spotkanie z zespołem róznież było Została tylko kolejna wizyta u księdza, spowiedz, rozmowa z fotografem i kamerzystą (ale to juz telefonicznie) i próbne czesanie... I też się już denerwuję... Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 11:46 I my też dziewiątego Zostały drobiazgi, większość waznych spraw załatwiona. Ostatnie elementy garderoby, ćwiczyć taniec, dogadać się z organistą (żeby NIE grał), wystrój kościoła, układ stołów... Damy radę A stresujecie się już trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana13 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 11:51 ja zaczynam sie denerwowac,coraz bardziej nerwowo i w zwiazku Sprzeczek przez ostati tydzien mielismy tyle co przez 2.5 roku A jak to u was przebiega? Odpowiedz Link Zgłoś
emisia21 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 11:53 u nas tak samo, w tych nerwach człowiek nie panuje nad tym co mowi nam zostala spotkanie z księdzem, z organista, spowiedz, dekoracja sali i poza tym mnie czeka w srode przymiarka i przerobka sukni i zakup bielizny hmm same przyjemnosci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 11:55 Ja tylko czuję wewnętrzny niepokój, narzeczony pozostaje spokojny jak zawsze (albo dobrze udaje ). Zaczyna się trema... Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana13 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 11:59 ja mialam niesamowity problem z kupnem bielizny,miala byc ecru a w koncu kupilam biala bo juz nie mialam sily szukac U narzeczonego pojawil sie juz stres,jednak wiekszy u mnie...nie pracuje wiec mam wiecej czasu na rozmyslanie Suknia juz od miesiaca wisi w czarnym worku(zeby narzeczony nie podpatrzyl)...buty juz prawie rozchodzone...tylko czekac cierpliwie pozostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
emisia21 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 12:02 ja dzis zamierzam w koncu kupic bielizne, bo w srode na przymiarce musze miec juz stanik ten ktory założe na słub, buciki musze tez rozchodzic i zastanawiam sie nad kupnem nizszych na zmianę, nie mam tez jeszcze nic na poprawiny a jak wy sie ubieracie, elegancko czy juz bardziej na luzie Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana13 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 12:10 Rowniez mam buty na zmiane,na slub wysokie a na wesele niskie i wygodne Nie myslalam jeszcze o ubiorze na poprawinach Robimy tylko grilla pod domem to chyba bedzie wszystko na luzie Moj stanik pasuje idealnie i ladnie sie trzyma(suknia bez ramiaczek) No i nie wydalam majatku a to tez wazne Odpowiedz Link Zgłoś
emisia21 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 12:14 a mozesz cos dokladniej powiedziec na temat tego stanika, tez mam suknie bez ramiaczek a moze powiesz gdzie go kupilas ( w jakim sklepie) Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana13 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 12:27 kupujac stanik (bardotke) zwroc uwage zeby szycia byly pokryte silikonem.Nie jest latwo taki stanik dorwac i to w dobrej cenie.Ja nie chcialam wiele inwestowac w bielizne,jednak ceny sklepowe to tak 50-120zl...Ja zaplacilam cale 20 Odpowiedz Link Zgłoś
olaanet Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 12:43 a kupiłaś może w warszawie? Jeśli tak to daj namiary!!!!! ja mam problem z bielizną? Odpowiedz Link Zgłoś
emisia21 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 12:44 ja wlasnie szukalam takiego stanika z silikonem ale ceny mnie przerazily 79.90zł. gdzie ty tak tanio kupilas dziewczyno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
don.pedrowa Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 23:09 Zaczarowana a z jakiego miasta jesteś? Miałam ten sam problem i udało mi sie w Wawie kupić świetną, wygodną i w mierę w przystepnej cenie (ok 150 zł komlet biustonosz + majteczki) Ja jak na razie wyluzowana Też 9.06. Pozdrawiam, D. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana13 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 31.05.07, 12:14 Jestem z Rzeszowa Moja bardotke kupilam w jednym z tanszych sklepow z b ielizna.Stanik lezy rewelacyjnie,jest dobrze wykonany i swietnie trzyma bez ramiaczek Odpowiedz Link Zgłoś
sieczka2 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 28.05.07, 18:32 My też 9-tego czerwca odbieram suknię w sobotę. musimy jeszcze kupić napoje i zastanowić się nad dekoracją samochodu. i jeszcze 2 lekcje tańca już zaczynam mieć małego stresa i już miewam głupie sny ale myślę pozytywnie , chyba i tak najgorszy będzie ostatni tydzień pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dwucet Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 31.05.07, 08:11 Witam, ja też mam ślub 9 czerwca na śląsku. Dziś odbieram sukienkę i załatwiam ostatnie formalności w kościele, została nam jeszcze 2 spowiedź, ostatnie ustalenia z orkiestrą, pieczenie kołocza weselnego i roznoszenie po gościach weselnych i sąsiadach. Jakoś nie mogę uwierzyć, że to już. Macie może jakieś fajne podziękowania dla rodziców ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana13 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 31.05.07, 12:16 My nie bedziemy mieli podziekowan dla rodzicow,mamy zamiar podziekowac im przy blogoslawienstwie.Za wesele placimy co do grosza sami! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana13 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 01.06.07, 13:04 Praktycznie tydzien nam zostal... Jestem przerazona Odpowiedz Link Zgłoś
gosia19841 Re: 9 czerwca 2 tygodnie!!! 01.06.07, 13:44 ja tez 9 czerwca!!! juz sie denerwuje szczególnie przed ceremonia zaslubin, wszystko mamy juz gotowe a wy Odpowiedz Link Zgłoś
sieczka2 Re: 9 czerwca 02.06.07, 21:39 właśnie dziś odebrałam suknię jestem bardzo zadowolona , wisi sobie teraz spokojnie...a za tydzień o tej porze , to będzie się działo jeszcze tylko została nam 2 spowiedz i wybrać dekoracje na samochód. i trzeba się podlić o dobrą pogodę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś