Dodaj do ulubionych

Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę!!

31.05.07, 18:06
Dziewczyny, mam dylemat. Otoz zamowilam juz ta sukienke:
biancaneve.com.pl/index.php/pl/gallery/4/119
Zaliczke (1000zl) juz wplacilam. Mam jednak problem, poniewaz zdecydowanie
nie jestem do niej przekonana. Zdecydowalam sie an nia pod wplywem naciskow
wielu osob (a zwlaszcza pan w ROZNYCH salonach), ze to najwyzszy czas (wtedy
byly rowno 3miesiace). Sposorod wszystkich, jakie do tamtej pory mierzylam,
ta rzeczywiscie wydawala sie najlepsza, jednak w ani jednym momencie nie
bylam do niej przekonana w 1000%.No i teraz mam problem. Codziennie o tym
mysle. Wiem, ze moze uznacie mnie teraz za pusta i prozna, skoro tak sie
przejmuje sukienka, jednak slubjest raz w zyciu i dla mnie to dosc istotna
sprawa. Chcialabym dobrze czuc sie tego dnia, a wniej jestem coraz bardziej
pewna, ze tak nie bedzie.
Bardzo spodobala mi sie natomiast ta sukienka (pokazywala ja jedna z forumek):
img112.imageshack.us/img112/6689/vera18bpd3.jpg
To jest dokladnie taki styl, o jakim zawsze marzylam, tylko ten pospiech
sprawil, ze w koncu juz mialam dosc i wzielam tamta.
No i teraz nie wiem co robic... Dziewczyny, co o nich sadzicie? Ktora wedlug
was jest ladniejsza???? I co byscie radzily teraz zrobic??? Patrzec na
zaliczke, czy nie w tej sytuacji??
Bardzo prosze o Wasze opinie i z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • gioseppe ta baba wyglada jak wieszak... 31.05.07, 18:10
      co do stylu - to zupelnie dwie rozne bajki
      zaliczki Ci raczej nie oddadza chociaz sprobowac zawsze mozesz smile
    • maroonbug Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 18:16
      to juz drugi watek dzis, w ktorym to wykorzystuje:
      www.kanacca.com/shopdisplayproducts.asp?id=278&cat=Vera+Wang+style
      zobacz na drugiej stronie suknie 0030.
      jak widac mozna zamowic na tej stronie suknie duzo taniej. jezeli uwazasz ze ta
      ktora zamowilas to nie to, to jak stracisz zaliczke, mozesz zamowic ta
      wymarzona suknie duzo taniej i nie bedzie Ci az tak zal za marnujesz duzo
      pieniedzy albo miec dwie i sie przebrac smile
      taka sugestia smile
      • gioseppe Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 18:21
        niektore fajne kiecki smile
        www.kanacca.com/kanacca_photo/Vera%20Wang/large/Vera%20Wang%200006.jpg ta
        mi sie dosc podoba
      • kc_mc Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 18:23
        maroonbug Ci tez piekna pokazala, nizej wklejam zdjecie, to nie bedziesz musiala
        szukac smile)))

www.kanacca.com/kanacca_photo/Vera%20Wang/large/Vera%20Wang%200030.jpg
    • periwinkle Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 18:17
      Mi sie podoba ta druga. Gdybym byla na Twoim miejscu i miala na tyle kasy no i
      czasu, wzielabym ta ktora mi sie bardziej podoba, bo nie chcialabym zeby taki
      drobiazg zepsul mi humor w tak waznym dniu. Oczywiscie 1000zl to dosc pokazna
      zaliczka. No coz zrobic, tak juz bywa z nami kobietami smile
    • kc_mc Niebo a ziemia ... 31.05.07, 18:21
      Ja Ci powiem ze roznica moim zdaniem ogromna, niebo a ziemia, na korzysc tej
      drugiej, jest swietna, delikatna, elegancka, skromna i z klasa :
      img112.imageshack.us/img112/6689/vera18bpd3.jpg
      ( Nie powiem na nia zlego slowa smile)))))
      Ja bym Ci poradzila abys kichala na zaliczke, chociaz 1000 zl to nie malo, no
      ale moze daloby cos sie zrobic ... Musialabys pogadac w salonie, moze
      zechcieliby Ci chociaz 500 zl oddac, choc szczerze watpie.

• ania853 Re: Niebo a ziemia ... 31.05.07, 18:39
        No ja jestem praktycznie pewna, ze nie oddadza.Nietstey..
        A co do tej drugiej, to czy ktoras z was zamawiala moze sukienke wlasnie z tej
        strony? Jak to wyglada? W sumie to wydaje mi sie to troche ryzykowne tak
        zamawiac sukienke slubna przez internet. Pominawsze kwestie kasy, jest rowniez
        aspekt smek sukni - dokladne wymierzenie, dopasowanie.. Wiecie moze cos na ten
        temat i odnosnie tej firmy??
    • inkageo Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 18:42
      Ale już nie zdążysz zmienić sukni... Pisałaś, że gdy zamawiałaś to były 3
      miesiące do ślubu, teraz jest pewnie jeszcze mniej czasu...
      • ania853 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 18:45
        No teraz sa 2,5 mies.
        p.s. Co dziwne, baardzo szybkoi ja uszyli. Juz po tygodniu od zebrania wymiarow
        zadzwonili do mnie, ze jest gotowa... Hmm..
    • iizabelaa Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 19:03
      Zdecydowanie druga, piekna klasyczna elegancka smile Ładnie będzi podkreślać
      sylwetkę.
      Pierwsza wg mnie jest strasznie tandetna, jak z odpustu!!!
    • ania853 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 19:24
      • np1979 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 19:37
        zastanów się, czy zdąrzą ci przysłać tę drugą sukienkę z kanacca, tam też na
        pewno trzeba dużo wcześniej zamawiać. no i nigdy nie wiadomo, czy będzie
        wyglądała tak, jak na zdjęciu. któraś forumka (nie inkageo) zamówiła tam suknię
        i podobno wyglądała zupełnie inaczej niż w internecie. więc dobrze się
        zastanów. w sumie szkoda tracić 1000 zł zaliczki, a skoro tę pierwszą sukienkę
        już zamówiłaś, to musiałaś się sobie w niej podobać. może przez tydzień spróbuj
        nie oglądać żadnych sukni, bo to tylko mąci w głowie. a potem przymierz swoją
        jeszcze raz i może będziesz z niej zadowolona!
        • inkageo Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 19:46
          Czekałam chyba 5 tygodni na suknię z Chin (Kanacca). Była podobna do tej ze
          zdjęcia, a na ile podobna do oryginału nie wiem, bo nigdy go na oczy na
          widziałam. I to błąd jeżeli się zamawia coś, czego się nie widziało i nie
          mierzyło (trzeba przymierzyć chociaż podobną). Okazało się, że źle czuję się w
          zamówionym fasonie i sprzedałam ją. Ale wszystkim, którzy ją widzieli bardzo
          się podobała i nikt nie wierzył, że kosztowała tylko 350 zł.
          • np1979 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 19:50
            w takim razie może warto zamówić na kanacca, wydać te 150$ i zobaczyć, jaka
            będzie ta suknia. jeśli fajna, to zrezygnować z zaliczki na biancanave, jeśli
            gorsza to trudno, można mieć jako wieczorową albo koszulę nocnąsmile))tak mi
            troszkę na koszulkę wyglądawink
          • ania853 Do Inkaego 31.05.07, 19:54
            A mozesz powiedziec cos wiecej? Np. w jaki sposob ja zamawialas - przez tel,
            czy internet? Czy zgadzaly sie wymiary itp. No i czy to rzeczywiscie 'solidna'
            firma? Ja osobiscie o niej nie slyszalam..
            • inkageo Re: Do Inkaego 01.06.07, 10:23
              Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, przegapiłam Twój post. Tu jest link do
              wątku, w którym są zdjęcia i wszystko opisane:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=49209881&a=49209881
    • ozi29 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 21:40
      Pierwsza jest przesadzona moim zdaniem, ale ta druga to znowu bardziej mi sie z
      koszula nocna kojarzy...
      • skarbun Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 22:30
        ja tez zdecydowanie popieram te druga - pierwsza jest przesadzona, co oczywiscie
        nie oznacza, ze do jakiejs pieknej sexi brunetki nie bedzie pasowac smile
        i rzeczywiscie obieto jak niebo i ziemia... smile
        ja swoja zamowilam w podobnym stylu do tej drugiej - wlasnie tez wolalam
        pomacac, przymierzyc, przekonac sie naocznie - warto
        tak wiec moja sukienka praktycznie nie ma niczego co normalnie maja suknie - nie
        mam gorsetu, halek usztywniajacych, zero koronek, tylko JEDNA ozdoba, odkryte plecy
        - bardzo spokojna, ale wbrew pozorom ponetna smile
        zrobie zdjecie i je zalacze
        • ania853 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 22:32
          o super. to czekamysmile
        • koraa2 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 22:38
          mnie sie bardzo podoba ta 1,poszukiwalam jej z drugiej reki smileIle kosztuje w
          salonie?
          • ania853 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 22:41
            2700
            • a.bc Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 22:47
              Powiem tak , zamówiona kiecka jest bardzo ciekawa- nie masz co sie denerwować!
              a to zdjęcie poniżej jest koszmarne- ta kiecka jest straszna, biust opuszczony,
              jedna wielka krawiecka pomyłka
              • myszkaa4 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 22:57
                No tak. Ale to, ze biust opuszczony i zle wyglada, to raczej nie wina sukienki
                tylko po prostu nie odpowiedniego dopasowania jej do figury modelki.
              • memphis90 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 23:11
                No właśnie, ta druga wygląda, jakby ramiączka rozciągnęły się w praniu, a biust
                modelki zwisał aż do pępka. Brrrr, zdjecie wręcz paskudne. Gdybym miała wybierac
                wyłacznie na podstawie tych zdjeć, to wybrałabym 1, mimo, ze kompletnie nie jest
                w moim stylu, a o dwójce (która jest bardziej w moim typie) chciałabym jak
                najszybciej zapomnieć...
          • koraa2 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 22:46
            moim zdaniem jest swietna,tzn nie widzialm jej na zywo,ale wlasnie jej
            poszukuje lub podobnej.Kupilam w tym stylu sukienke jednak sa do wymiany
            koronki i nie wiem czy bedzie mi sie to oplacac jednak przyznam ze nie jest tak
            sliczna jak ta.Masz fotki moze z przymiarki?
    • iosellin Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 23:20
      to zalezy od Twojej figury. Najlepiej jakbys pokazala swoje zdjecie w jednej i
      drugiej wink Jesli jestes wysoka, szczupla, brunetka, nie masz zbyt duzego biustu
      oraz idealnych nog to raczej pierwsza. Jesli Twoim atutem sa piekne i
      proporcjonalne biodra i duze piersi - wowczas lepiej bedziesz wygladac w
      drugiej. Generalnie, pierwsza bedzie tuszowac niedoskonalosci, druga moze
      uwypuklac zalety (o ile sie je posiada, do biustu mniejszego niz gorne C bym
      nie polecala).
      • ania853 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 01.06.07, 12:06
        No ja niestety nie jestem brunetką, lecz blondynką. Rozmiar biustu B. Szczupła.
        A co do wzrostu to 165cm. Więc...?
        • kl81 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 01.06.07, 13:51
          Moim zdaniem z tym C to przesada. B jest idealne do tej sukienki, górne C
          wyglądałoby tandetnie. Sukienka w stylu Very Wang jest piekna. Ja bym
          zaryzykowała. Możesz jeszcze spróbować u krawcowej taką uszyć, ale wyjdzie drożej.
        • iosellin Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 02.06.07, 00:35
          Jak jestes szczupla blondynka i 165 wzrostu, to chyba jednak lepiej bedziesz
          wygladac w tej 2, prostszej. Ta pierwsza jest typowo "hiszpanska", z masa
          ozdobek. Przy wzroscie 165 ilosc falbanek i reszty ozdobnikow moze Cie
          przytloczyc i "znikniesz". Tylko pokombinowalabym z inna gora, bo obawiam sie,
          ze biust B przy takim cieciu i dekolcie moze sprawiac wrazenie, ze czegos brak.
          Tzn., gora powinna byc, moim zdaniem, bardziej w stylu opinajacym i
          przylegajacym scisle do biustu, zeby go optycznie powiekszyc, przy
          takim "luznym" udrapowaniu materialu, biust moze wygladac na zbyt skromny.
    • gwiazdka825 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 23:46
      Hej; moim zdaniem również nie masz się czym denerwować,bo ta pierwsza suknia
      jest śliczna;ale jak masz się źle czuć...; zdecydowanie nie poleciłabym Ci tej
      drugiej sukni ,ponieważ nie ma uroku,rzeczywiscie wygląda jak koszulka nocna
      taka prawda; ta pierwsza jest oryginalna ,odpowiednia fryzura i makijaż ,z
      pewnościa będziesz ślicznie wyglądała w niej;ale to Twoja decyzja innym może się
      podobać,ale jak Ty się źle w niej czujesz,to na pewno nie będziesz się w niej
      dobrze prezentować,bo w sukni trzeba czuć się pewnie i wiedzieć,ze to o tym się
      marzyło; z pewnością na partnerze ta 1 zrobi większe wrażenie;powodzenia.To
      kwestia gustu,zalezy,czy lubisz rzeczy proste,czy raczej oryginalne;pozdrawiam
    • mexx100 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 31.05.07, 23:57
      Bardzo dziwne ze podobaja ci sie az tak dwie rozne sukienki mi zdecydowanie ta
      druga...bardziej sie podoba
    • czarodziejkakubusia Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 01.06.07, 11:38
      Te sukienki się wszystkim różnią, więc jestem zdziwiona,że masz tak rozbieżny
      gust.Pierwsza jest bardzo strojna i ślubna,druga jest jak dla mnie mniej
      ślubna,raczej wygląda jak uroczysta,ładna biała sukienka-ale bardzo piękna
      jest.Przede wszystkim musiałabyś ją przymierzyć,bo niekoniecznie będziesz w
      niej wyglądała tak pięknie,jak w tej,którą wybrałaś.Zupełnie,jak 2 osobowości.A
      co do sukienek sa dwie szkoły.Jedna mówi,że to jedna noc i nie warto
      oszczędzać,druga,że to tylko jedna noc i po co tyle kasy wydawać.Ja jestem za
      ta pierwszą szkołą.
    • myszkaa4 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 01.06.07, 12:40
      mi sie ta pierwssza baardzo podoba. zdecydowanie ma cos w sobie.
      • fragles78 Ani jedna ani druga.... 01.06.07, 12:59
    • ania853 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 01.06.07, 16:36
    • veevaa Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 01.06.07, 16:44
      ta pierwsza jest piekna. ja bym nie zmienialasmile ale twoja decyzja
      • ania853 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 01.06.07, 17:01
        A co Ci sie w niej podoba??
        I dlaczego uwazasz, ze jest lepsza?
    • ania853 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 01.06.07, 23:26
      pp
    • stokrota113 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 02.06.07, 06:59
      pierwsza ujdzie jeśli masz czarne kręcone włosy, ciemną cerę i będziesz miała
      wielkiego kwiata we włosach. druga jest o wiele ładniejsza ale ten dekolt uncertain ja
      lubię duże dekolty ale ten jest niepraktyczny. stanika pod nią raczej nie
      ubierzesz i jest duże prawdopodobieństwo że podczas energicznego tańca
      "wyskoczy" Ci pierś i zostanie uwieczniona na zdjęciu przez np jakiegoś gościa.
      nie będziesz mogła się pochylić i zamiast czuć się swobodnie będziesz się
      pilnować czy piersi są pod sukienką czy już nad. jeśli da się skrócić te
      sznureczki to ok.
    • wanesska Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 02.06.07, 15:12
      Mnie sie podoba ta druga bardzo. Jest bardzo ladna i bardzo ciekawa. Ozdobna,
      ale tak inaczej - z gustem. Druga tez jest fajna. Hmm... tylko tak sie
      zastanawiam czy kupowanie tej drugiej przez internet to nie za duze ryzyko..??/
      • kunsia Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 02.06.07, 15:34
        Sukienki Vera vang kosztuje od 8 tys funtow , jakos nie wydaje mi sie zeby te
        podroby byl dobrze zrobione...
        • wanesska Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 02.06.07, 15:42
          no tez racja. tez sie nad tym wlasnie zastanawiam...
          • olenka_a Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 02.06.07, 17:28
            Pierwsza sukienka jest na pewno dla osoby szczupłej. Bardzo ładna, oryginalna.
            Może ma trochę ozdobników, ale gdyby odpuścić sobie to bolerko to jest ok.
            Natomiast druga suknia - pomijając tragiczną modelkę - wygląda jak koszula
            nocna. Nie podoba mi się... Wybrałabym suknię pierwszą.

Aż trudno uwierzyć, że to jedna osoba wybrała az tak różne od siebie sukienki.

Możesz umówic się z paniami w salonie, że odsprzedadzą suknię komuś innemu kto
            pokryje Twoją zaliczkę. Chociaż może być tak, że salon weźmie zaliczkę, a
            suknię i tak sprzeda i zarobi podwójnie.
            • ania853 do olenka_a 02.06.07, 18:10
              A Ty rowniez uwazasz, ze ta pierwsza sukienka pasuje tylko do brunetki?? Bo ja
              jestem blondynka.. Szczuplą - ale blondynka niestety.
              • olenka_a Re: do olenka_a 02.06.07, 18:15

Nie! Ja jestem szczupłą blondynką i uważam, że ta suknia pasowałaby do mnie
                idealnie! Nie wiem skąd w ogóle pomysł, że mogłaby pasowac tylko do brunetki.
                Może dlatego, że modelka ma ciemne włosy.

nasz ślub smile
                • olenka_a Re: do olenka_a 02.06.07, 18:18
                  Jeszzce raz obejrzałam suknię pierszą - naprawdę jest bardzo ładna. Ma wyraz,
                  jest niepowtarzalna. A druga...
                  Ale o gustach się nie dyskutuje! To Tobie ma się podobać. A co doradzają
                  bliskie osoby, które widziały Cię w tej sukni? Czy podjęłaś już jakąs decyzję?
                  • ania853 Re: do olenka_a 02.06.07, 18:25
                    Osobom, ktore mnie w niej widzialy, bardzo bardzo sie podobalam. Mowia, ze
                    wygladalam w niej najladniej ze wszystkich, jakie do tej pory mierzylam. Mysle,
                    ze fakt, iz sie tak waham, wynika z dwoch rzeczy: po pierwsze tego, ze od kiedy
                    tylko pamietam, zawsze suknie slubna chcialam miec prosta, skromna (wlasnie cos
                    takiego jak ta druga), ale majac na karku naglacy czas wybralam te. Po drugie
                    zas dlatego, ze tak duzo negatywnych opinii o niej tutaj slysze. Ze straszna,
                    tragiczna, zbyt ozdobna, z przepychem itd.
                    • olenka_a Aniu 02.06.07, 18:48
                      Nie ma co sugerowac się opiniami na forum. O mojej sukni tez różnie się
                      wypowiadano: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=61433938&a=61433938

Ja odkąd pamietam to chciałam miec własnie albo hiszpankę albo suknię kolorową.
                      Myślałam, że w życiu nie kupię rybki. Stało się odwrotnie - zakupiłam białą
                      rybkę smile)), wbrew swoim wczesniejszym założeniom.
                      Przy wyborze sukni jest tak, że nasze wyobrażenia o niej są często zupełnie
                      inne od tego co widac na żywo. Ja miałam kilka typów sukni, w których
                      przewidywałam, że będę wyglądac super, a okazało się, że wyglądałam tragicznie.
                      I odwrotnie, kupiłam suknię, na którą w ogóle nie zwróciłam uwagi na wieszaku,
                      a jak ząłozyłam to stwierdziłam, że to będzie włąsnie ta. Nie mówię, że spełnia
                      ona wszystkie moje oczekiwania, bo sama do końca nie wiedziałam jakie one są.
                      Ale poczułam się w niej dobrze i po 5 minutach zastanawiania, kupiłam.

Nie sugeruj się też opiniami dziewczyn z forum...za bardzo...Jak pewnie sama
                      zauważyłas większość z nich ma podobne modele - skromne i bez wielu ozdób. Taka
                      jest polska tradycja. I są to piekne suknie. Ale nie każdy czuje się dobrze w
                      takiej klasycznej sukni. niektóre dziewczyny lubią kwiaty czy falbanki.

Ja do Twojej sukni nr 1 zamówiłabym w kwiaciarni bukiet-wachlarz. Będziesz
                      wyglądała wystrzałowo! Niektóre Hiszpanki są blondynkami, choć może trudno w to
                      uwierzyć smile
                      • ania853 Re: Aniu 02.06.07, 18:56
                        smile A jaka proponowalabys do niej fryzure i dodatki??
                        I czy myslisz, ze w wypadku tej sukienki welon nie bylby juz przesada? Bo mi
                        sie wydaje, ze z nim bylby juz zdecydowany przesyt..
                        • olenka_a Re: Aniu 02.06.07, 18:57
                          Bez welonu.
                          Fryzura...hmm... no tak na irokeza trochę. Z kwiatem we włosach.

Musze uciekac, ale jak znajdę jakąś fryzurkę to wkleję link!
                          • ania853 Re: Aniu 02.06.07, 18:59
                            Ok. Bede wdzieczna za propozycje fryzurkismile
                • ania853 Re: do olenka_a 02.06.07, 18:22
                  I dlatego. I dlatego, ze jak do tej pory, wszystkie dziewczyny, ktore
                  wypowiadaly sie na jej temat, mowily, ze jeszcze ewentualnie jest ona ok, ALE
                  jesli jestem brunetka o ciemnej karnacji. I jak tak sie zastanawialam, to
                  rzeczywiscie - to jest hiszpanka, i moze faktycznie bardziej pasuje do
                  dziewczyn o takim tez typie urody...
    • marycha46 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 02.06.07, 20:44
      super
    • dominikaa85 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 03.06.07, 10:24
      Śliczna moim zdaniem. A jaka fryzurke i dodatki do niej planujesz?
      • ania853 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 03.06.07, 15:12
        Co do fryzury to albo ta: img405.imageshack.us/my.php?image=010primarywn3.jpg
        (lub cos w tym stylu), albo troche podepne z przodu i reszte zostawie
        rozpuszczone.
        A jesli chodzi o dodatki to minimalizm. Na pewno nie bede miala rekawiczek,
        zadnych duzych ozdob na szyje, welonu tez chyba nie. CHcialanym tylko duze,
        takie hiszpanskie kolczyki i kwiat we wlosach (taki jakie sa na sukience).
        • olenka_a fryzura 03.06.07, 15:23
          Tę, którą wybrałas jest idealna smile Pomysł z kolczykami też jest ekstra! I tak
          jak mówiłam - może zdecydujesz się na wachlarz z kwiatów zamiast tradycyjnego
          bukietu.
          Będziesz naprawde śliczną panną młodą. Może nawet zdecydujesz się zamieścić
          zdjęcie na forum! smile
          • ania853 Re: fryzura 03.06.07, 15:55
            Jak na razie znalazlam tylko cos takiego:
            www.roza-kwiaty.pl/kwiaciarnia/kwiaty_na_okazje/imieniny_urodziny/sloneczny_wachlarz/860.
            html
            Cos takiego masz na mysli?
            Ale szczerze mowiac mnie srednio sie podoba...
        • justynuska1 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 03.06.07, 15:28
          2222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222
          bez dwóch zdańsmile
          • ania853 Re: Która sukienka??? Bardzo Was proszę o poradę! 03.06.07, 15:39
            sad
            No niestety chyba jednak zostaje 1.
    • ania853 mój pomysł... co sądzicie? 03.06.07, 16:54
      Wiecie co wymyśliłam.. Myślę, że jednak na ślub będę miała sukienkę 1.
      Natomiast ta druga tak bardzo mi się podoba, że chyba przebiorę się w nią po
      oczepinach. Poza tym w tej pierwszej będzie dość cięzko się poruszać. Co o tym
      sądzicie?? Tylko teraz pytanie: czy ta druga nie wyglada jak slubna?? Bo jesli
      tak, to troche glupio przepierac sie z jednej slubnej w drugauncertain Wierze
      dziewczynom, ktore wypowiedzialy sie, ze to nie suknia slubna, tylko koszula
      nocna:] Jak uwazacie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka