olajla 01.06.07, 13:35 A ja mam dziś urodziny A ślub równiuteńko za 3 miesiące))))) Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka Dziewczyny, cieszę się, że miałam okazję Was "poznać". Pozdrawiam))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maroonbug Re: Urodziny 01.06.07, 13:45 no to Wszystkiego Najlepszego!! super dzien zeby sie urodzic!!! uwielbiam Dzien Dziecka! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtus00 Re: Urodziny 01.06.07, 13:48 Każdy z Nas jest dzieckiem więc wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
madnessa Re: Urodziny 01.06.07, 13:51 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i dużo dobrego z okazji dnia dziecka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: Urodziny 01.06.07, 13:59 olajla napisała: > A ja mam dziś urodziny A ślub równiuteńko za 3 miesiące))))) > Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka Dziewczyny, cieszę się, że > miałam okazję Was "poznać". > Pozdrawiam))))))))))))))))) Wszystkiego naj! Jesteśmy spod tego samego znaku zodiaku - ja miałam urodziny wczoraj Wcale nie jest tak fajnie mieć urodziny blisko Dnia Dziecka. Jak byłam mała to się złościłam - siostra dostawała dwa prezenty (urodziny w kwietniu) a ja jakoś tak hurtowo - jakby jedno święto mniej. Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
olajla Re: Urodziny 01.06.07, 14:06 W takim razie przyjmij moje serdeczne życzenia urodzinowe elza_lui. Masz rację, mnie tez to złościło w dzieciństwie Taka data ma jednak również swoje plusy - nie sposób jej nie zapamiętać... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Urodziny 01.06.07, 14:08 Nie jest tak źle, można się urodzić w Wigilię i mieć Ewa czy Adam na imię, to jest przechlapane Wszystkiego najlepszego! Też mam urodziny w dzień świąteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: Urodziny 01.06.07, 14:12 ashton napisała: > Nie jest tak źle, można się urodzić w Wigilię i mieć Ewa czy Adam na imię, to > jest przechlapane Wszystkiego najlepszego! Też mam urodziny w dzień > świąteczny. Z tą Wiglią to fakt. Ktoś o imieniu Sylwester też ma kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Urodziny 01.06.07, 14:12 olajla napisała: > A ja mam dziś urodziny A ja też!. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia111 Re: Urodziny 01.06.07, 22:33 życzę samych pięknych, niezapomnianych chwil!!!Tak, wszyscy jesteśmy w środku dzieciaczkami, grzecznymi dziewczynkami Odpowiedz Link Zgłoś