olaanet 16.06.07, 10:43 Już niedługo nasz dzień jak sie trzymacie? ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexa38 Re: 18 sierpień 16.06.07, 11:04 Ja także na razie się trzymam,ale zobaczymy co przyniesie czas We wtorek obroniłam tytuł magistra,więc na razie stresu mam dość, ale dopiero teraz mogę cieszyć się ślubem ))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
agniechan Re: 18 sierpień 16.06.07, 12:21 Wszystko stoi w miejscu ze względu na moją magisterkę Odpowiedz Link Zgłoś
stella_22 Re: 18 sierpień 16.06.07, 12:59 Jak na razie wszystko fajnie. Zero stresów, śpię spokojnie bez ślubnych koszmarków Jeszcze caaałe dwa m-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: 18 sierpień 16.06.07, 14:22 ja do przedwczoraj bylam spokojniusia jak dziecko i spalam jak niedzwiedz,az do dnia, w ktorym trafilam do tragicznej pracowni, ktora ma dopasowac moja suknie. po tym co tam przezylam snie drugi dzien o tym, jak to wszystko sie nam nie udaje. za dwa tygodnie odbieram suknie i mam nadzieje ze bedzie ok, choc boje sie tego, co zobacze. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: 18 sierpień 16.06.07, 18:52 dowiedzialam sie ze z tej pracowni wiele dziewczyn wychodzi zalamanych, ta uslyszy ze krzywa, ta ze gruba, to ja juz daje sobie spokoj i znow spokojnie sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
olaanet Re: 18 sierpień 16.06.07, 19:31 wszystko będzie dobrze ja na sukienkę czekam do połowy lipca i też sie juz denerwuje czy aby wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
curly1981 Re: 18 sierpień 16.06.07, 22:44 jakis dziwny spokoj mnie ogarnał mam nadzieje ze to nie zwiastu jakiejs katastrofy (odpukac hihihi).Bedzie dobrze! pozdrawiam wszystkie przyszłe mężatki Odpowiedz Link Zgłoś
mada.g Re: 18 sierpień 18.06.07, 13:27 my w kompletnej rozsypce, ale spokojni póki co... Odpowiedz Link Zgłoś
sasiadeczka Re: 18 sierpień 18.06.07, 16:46 Oooo, troche nas jest Ja ogólnie spokojnie, choc powoli udziela mi sie stres mamy, ale daję radsę! W czwartek załatwiam formalności urzedowo-kościelne, sukienka do odbioru 10 lipca, reszta załatwiona... dożyjemy, przezyjemy!!! z jakich miast jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
figula5 Re: 18 sierpień 18.06.07, 20:01 Czesc U nas kilka tygodni zastoju w przygotowaniach. Rozdaliśmy zaproszenia i osiedli na laurach. Chyba czas zrobic zakupy : koszula, krawat, dla mnie buty, alkohol. Musze zamówic bukiet, ustalic menu, dekoracje sali i pewno jeszcze bardzo duzo drobiazgów, ktore wyjda w trakcie. Dopiero 14 lipca mam przymiarke sukni. Jeszcze bez nerwow, ale cos mi sie wydaje, ze ostatnie tygodnie bardzo szybko zlecą. Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
fiolek76 Re: 18 sierpień 18.06.07, 21:29 Zaproszenia w trakcie rozdawania, wszystko co sie dalo zalatwic wczesniej juz pozalatwiane. U mnie juz zaczna sie stres przedslubny. woj.swietokrzyskie Odpowiedz Link Zgłoś