Dodaj do ulubionych

jak się poznaliście?Wasze historie

• rudi_ruda Re: Nigdy nie mów nigdy. 22.06.07, 14:34
      Poznaliśmy się w pracy. Ja byłam z kimś od dłuższego czasu ale właśnie się
      rozlatywało aż w końcu rozleciało sie zupełnie. Pomógł mi wtedy bardzo bo
      spotykaliśmy się w knajpach tak czysto koleżeńsko - było to dla mnie dobre bo
      on nie wiązał się w żaden sposób z tamtym światem i tamtymi wspomnieniami, a
      poza tym głupio tak się rozczulać nad sobą przy kimś kogo sie mało zna. Więc na
      początku było tak czysto koleżeńsko ( chociaż jak teraz o tym myślę,
      to....gdzieś mi się coś zapaliło tylko chyba nie chciałam się do tego przyznać )
      Potem juz było mniej koleżeńsko chociaz my nadal udawaliśmy że nic się nie
      zmieniło. Taki czeski film....bardzo fajny czas...spotyklaliśmy się własciwie
      codziennie, chodziliśmy od wieczora do białego rana po knajpach - piliśmy
      duuużo herbaty z cytryną i strasznie dużo gadaliśmy. Łaziliśmy po dworze (a to
      była zima)umawialiśmy się o dziwnych porach na spacery (np.: o 24) i nadal
      twierdziliśmy, że to tylko takie koleżeńskie he, he. Mnie się właściwie nawet
      tak do końca nie podobał Zawsze mówiłam jak ktoś się pytał że mały łysy w
      okularach (ale żeby nie było tak poważnie to wygląda ok i teraz podoba mi sie
      strasznie)a jak się moja ukochana szefowa spytała tak pół żartem czy ma się
      spodziewać jakiegoś romansu w pracy to ja wtedy z pełnym przekonaniem :No co
      ty Hanka, ja i F. nigdy w zyciu. No a potem to już poszło....Przyznaliśmy się
      sami przed sobą do tego 21 stycznia 2005 a w czerwcu zaszłam w ciążę
      (oczywiście dziecka nie planowałam)Mamy fantastyzcznego syna!!! W tym roku w
      październiku ślub. Nie wiem jak to sie podziało wszystko...ta ciąża była dla
      mnie dużą niespodzianką, ale nie miałam żadnych obaw, że mało się znamy i
      wogóle....może dla tego, że czułam od początku, że tak ma być i że to ten
      facet. Coś mnie od początku do niego przyciągało....ale nie potrafię tego
      nazwać. Jak w tej piosence SDM-u "...ciągnie mnie do Ciebie, jak mnicha do
      nieba, cygana do skrzypiec, głodnego do chleba, jak pijaka do szklanki, do
      miodu niedzwiedzia, na oślep na pal licho...i jak wszyscy diabli i wszyscy
      anieli co sie w Twoich oczach tak na mnie zawzieli..."Acha...i pamiętam że jak
      był ten etap czeskiego filmu to cały czas chodzila za mną piosenka
      Kultu....."czy myślałaś o tym co sie stać może mniedzy nami dwojgiem..tu stać
      się może coś dobrego / strasznego"
      Nie da się tego wszystkiego tutaj tak opisać ...
    • madziulka1108 Re: jak się poznaliście?Wasze historie 22.06.07, 20:42
      My poznaliśmy się też przez internet na www.grono.net, to mój N. mnie zaczepił
      a było to 21.03.2006r.Pierwszy raz spotkaliśmy się już 04.04.2006r. bo
      uznaliśmy ze nie chcemy tylko gadac przez neta. 30.04.2006r. wyjechalismy razem
      na weekend majowy no i od tego czasu jestesmy razem a ślub już 11.08.2007r.
      jesteśmy bardzo szczęśliwi

Pozdrawiam smile)
    • pumeczka Re: jak się poznaliście?Wasze historie 22.06.07, 22:16
      połączył nas komunikator tlenowy
      byłam z kimś, ale mój obecny wybranek nie dawał za wygraną, tak bajerował, że
      wymiękłam, która z nas nie jest łasa na komplementy?, która z nas nie potrzebuje
      bratniej duszy, z którą można pogawędzić o polityce i kolorze włosówsmile?
      mój N jest w zasadzie pierwszym chłopakiem, który rozumie mnie prawie na 100%
      widzę swoje odbicie w Jego oczachsmile
      błysk w Jego źrenicach pozwala mi się czuć Jego księżniczką ubóstwianą pod
      niebiosa, to jest tak cudowne, że nie jestem pewna czy się nie popłaczę z
      wrażenia na ślubie
      nasze spotkanie było randką w ciemno, ale w ogóle nie czuliśmy się skrępowani,
      nikt nie klecił w myślach "co by tu powiedzieć", żeby zainteresować drugą stronę
      jedyne co mi utkwiło to to,
      że mój N troszkę gapił mi się w biust, oboje dziś się z tego zaśmiewamy
      oraz to,że spławiłam Go zdawkowym buziakiem pożegnalnym, cudowne było, że
      zadzwonił zaraz jak dojechał do domu tylko po to by powiedzieć mi, że już się
      stęskniłsmile
      wiem,że to banalne opowieści dla osób postronnych, ale dla nas mają magiczną
      moc, ostatnio na naukach mój N powiedział o mnie "od pierwszego spotkania
      wiedziałem, że Ania będzie moją żoną, jest tak cudowna, że trudno znaleźć
      stosowne epitety żeby to opisać, po prostu kocham ją nad życie"
      to miłość nadaje naszemu życiu sens
    • kasiaisebastian Re: jak się poznaliście?Wasze historie 22.06.07, 22:25
      U nas byla dyskoteka i milosc od pierwszego wejrzenia. Jestesmy razem 8 lat i 20
      dni a slub 29.09.2007

Szczegoly:
      kasiaisebastian.blox.pl
    • bozena.dp Re: jak się poznaliście?Wasze historie 22.06.07, 23:46
      poznaliśmy się na weselu mojej siostry i kuzyna mojego N. :o)
      nie chciałam iść sama na to wesele, ale jedyny kumpel z którym
      mogłabym=chciałabym pójść akurat jechał na urlop w tym czasie, mój N. też miał
      przyjść z jakąś koleżanką z która miesiąc wcześniej bawił się u swojego brata
      na weselu, ale w końcu był sam
      z początku nie zwróciłam na niego większej uwagi, on chyba na mnie też nie, a
      jak mnie zobaczył pod kościołem myślał, że mam dobre 30 lat a miałam 25.
      kiedyś tam w trakcie wesela zatańczyliśmy raz, drugi, trzeci... potem po
      tygodniu rozmow na gg, spotkaliśmy się i tak spotykamy się do dziś :o) nie była
      to miłość od pierwszego wejrzenia, ale od samego początku czułam się tak jakbym
      go znała już "wieki"
      w lipcu mija 2 rocznica ślubu mojej siostry, a 29. września nasz :o)

P.S. będę miała po mężu to samo nazwisko co siostra, hehe
    • kaga9 SPAM, nie warto 07.07.16, 19:28

Re: W jakim wieku się poznaliście?
      caroline410 07.07.16, 15:06
      my poznaliśmy sie w weiku 22 lat na portalu ezeo.pl dziś mija 3 rocznica naszego ślubu smile

Duuużo musisz się jeszcze nauczyć o spamowaniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka