angelika8401 12.07.07, 22:36 z rodzicami czy bez rodzicow? male przyjecie z rodzicami czy sam na sam w romantycznym miejscu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emisia21 Re: jak sie zareczyc 14.07.07, 15:54 zawsze możecie zrobić zareczyny nieoficjalne i oficjalne, my zareczalismy sie sami w romantycznym miejscu w sylwestra, myślę ze romantyczniej jest to przezyc tylko we dwojkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: jak sie zareczyc 14.07.07, 16:29 My sie zaręczyliśmy na wyjeżdzie( rodzice wiedzieli) a potem był obiad zaręczynowy u mnie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: jak sie zareczyc 14.07.07, 18:35 my zaręczylismy sie we dwójkę (udalo mi się nieświadomie popsuc wszystkie plany mojego M.), później zawiadomiliśmy rodziny. Nie było oficjalnych zaręczym bo nasi rodzice mieszkają 3000 km od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
malutenka5 Re: jak sie zareczyc 14.07.07, 19:12 Zaręczyliśmy się bez udziału rodziców, a ich zawiadomiliśmy później. Nie było jakichś oficjalnych zaręczyn później. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia101 Re: jak sie zareczyc 14.07.07, 20:44 My mielismy zareczyny nieoficjalne (pomiedzy nami) a pozniej oficjalne z rodzicami. Moj P przyjechal do moich rodzicow ze swoja rodzinka, z bukietami kwiatow dla mnie i mojej mamy i flaszka dla ojca i poprosil ich o moja reke. To bylo troche stresujace ale pozniej poszlo juz z gorki ))) Rodzinki szybko zlapaly wspolny jezyk... Odpowiedz Link Zgłoś