piera16 18.07.07, 21:51 Aż się nie spodziewałam że tak szybko zostanie usunięty mój wątek, prawda w oczy kole. No cóż dowiedziałam się wszytskiego co chciałam, to już nie te forum co było kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayagaramond Re: Cenzura panuje 18.07.07, 22:29 Oswiec mnie jaki watek? Czlowiek na chwile odjedzie, bo musi do pracy i znow go cos omija Odpowiedz Link Zgłoś
piera16 Re: Cenzura panuje 18.07.07, 22:46 A tak sobie wywód strzeliłam na temat kopania leżącego, kiedyś jak pamiętam te forum to jak jakaś forumka miała problemy sercowe zaraz inne jej pomagały a teraz jak się czyta to jest kilka forumek które wytykają tylko niedojrzałość głupote itd, mogłyby dać sobie spokój, a pozatym przyłważyłam że te same dziewczyny krytykują na prawo i na lewo a same nie znoszą krytyki, tyle. A tak pozatym ja się spotkałam na tym forum z dużą dozą serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Cenzura panuje 18.07.07, 22:53 Rzeczywiscie ostatnio nie za dobrze tu sie dzieje. Moze to te upaly. Niektorym sie chyba wydaje, ze krytyka pokaza swoj gust, smak i co tam jeszcze. No bo jak ktos nie ma co krytykowac, to znaczy ze sie nie zna. > A tak pozatym ja się spotkałam na tym forum z dużą dozą serdeczności ja tez, ale te osoby z korymi sie najlepiej dogaduje rzadko tu zagladaja. Coz, moze ja mam rzeczywiscie za duzo czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
piera16 Re: Cenzura panuje 18.07.07, 22:59 Tak przeglądam tytuły wątków i główne pytania jakie dodatki, kwiaty, sala, buty, a wątki moje zdjęcia z przymiarki i te posty z krytyką są w sumie zabawne dla czytających, ale dla tych dziewczyn nie, bo w sumie jak się kupuje suknie to się jest nią zachwyconą, chcesz się podzielić swoją radością a tu kubły zimnej wody ehh Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Cenzura panuje 18.07.07, 23:10 Mnie dziwi troche, dlaczego tak wiele dziewczyn po zakupie sukni wysla post pt: "moja suknia, co o niej sadzicie?". No ja rozumiem, ze mozna sie konsultowac przed zakupem, ale pytac innych co sadze o juz nabytej kieece??? Rozumiem, ze nie kazdy umie dobierac dodatki, ale to inna bajka. W tym mozna pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
piera16 Re: Cenzura panuje 18.07.07, 23:15 Raz rozmawiałam z taką dziewczyną na prywatnym co wystawiła zdjęcia sukni po zakupie powiedziała mi że zrobiła to bo miała wątpliwości czy dobrze wybrała i dziewczyny z forum tak ją zaszczuły że dziewczyna na tydzień przed ślubem szukała nowej kiecki choć każdy kto ją znał mówił że wygląda w niej świetnie tylko fotki z przymiarki są okropne Odpowiedz Link Zgłoś
basiabarbara2 Re: Cenzura panuje 18.07.07, 23:16 ojoj biedactwa uciśnione co to zdania swojego nie mają ... Odpowiedz Link Zgłoś
piera16 do basiabarbara2 18.07.07, 23:21 Ja mam swoje zdanie i często mi coś się nie podoba ale nie muszę mówiąc to dokładać jeszcze troche jadu, a poza tym po co komu psuć ten dzień, ja wiem że często my na forum wyżywamy się bo mamy gorszy dzień a jakąś dziewczyne nasze opinie wpędzają w dołka Odpowiedz Link Zgłoś
basiabarbara2 Re: do basiabarbara2 18.07.07, 23:41 no sorry ale jak dziewczyny których nie znasz, anonimowo na forum Ci powiedzą że jesteś mrówkojadem to co zaczynasz mieć pociąg do mrówek...? a co do mojej asertywności-nie znasz mnie więc tez nie wyjeżdżaj ze staruszką na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: do basiabarbara2 18.07.07, 23:44 > no sorry ale jak dziewczyny których nie znasz, anonimowo na forum Ci powiedzą > że jesteś mrówkojadem to co zaczynasz mieć pociąg do mrówek...? Ale ja juz mam pociag do mrowek > a co do mojej asertywności-nie znasz mnie więc tez nie wyjeżdżaj ze staruszką > na ulicy Ty tez nie znasz innych dziewczyn, a wyjechalas z "biedactwami ucisnionymi" Odpowiedz Link Zgłoś
basiabarbara2 Re: do basiabarbara2 18.07.07, 23:49 taaaa jak łapie doła bo forumka powie że coś z nią nie tak a Ty się tak wstawiasz za nią to co się ciśnie na usta... ..takie bidactwo uciśnione... bo wiesz ja tez tu zamieszczę zdjecia z przymiarki i potem ze slubu, owszem zapytam o dodatki i czy buty pasują ale jak mi ktoś napisze że wyglądam jak krowa/prosię itp itd to sorry ale swój rozum i oczy mam.no i faceta i przyjaciółki w realu... Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: do basiabarbara2 19.07.07, 00:00 > bo wiesz ja tez tu zamieszczę zdjecia z przymiarki i potem ze slubu, owszem > zapytam o dodatki i czy buty pasują ale jak mi ktoś napisze że wyglądam jak > krowa/prosię itp itd to sorry ale swój rozum i oczy mam.no i faceta i > przyjaciółki w realu... I oczywiscie bedzie Ci bardzo przyjemnie, jak cos takiego przeczytasz Zamiast zarzucac innym niska samoocene, nalezaloby od innych wymagac kultury wypowiedzi i dyskusji. A tak swoja droga, po co pytasz czy buty pasuja, skoro i tak nie interesuje cie co mamy do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
piera16 Re: do basiabarbara2 19.07.07, 00:03 Każdy wystawia suknie do oceny po to żeby usłyszeć coś miłego to się próżność nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
basiabarbara2 Re: do basiabarbara2 19.07.07, 00:07 taaak zrozumiałysmy sie widzę doskonale...zapytam o buty bo liczę się z WASZYM zdaniem ale na milość boską może bez przesady. jak któraś napisze że mam łydkę jak baleron-a nie mam-to sorry...pociagu do mrowek nie będę miała. Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: do basiabarbara2 19.07.07, 00:17 I jak Ci napiszemy, ze nie pasuja to polecisz do sklepu kupic nowe? Chyba, ze zapytasz przed zakupem, ale pamietaj, ze w wiekszosci wypadkow ludzie Ci doradza takie buty, w ktorych sami chodza. Odpowiedz Link Zgłoś
basiabarbara2 Re: do basiabarbara2 19.07.07, 00:22 oj naprawdę się nie rozumiemy jasne że zapytam przed, nie wiem po grzyba miałabym pytać się po, ale kumam-jak powiedziała koleżanka- próżność Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: do basiabarbara2 20.07.07, 00:37 mayagaramond napisała: > I jak Ci napiszemy, ze nie pasuja to polecisz do sklepu kupic nowe? Chyba, ze > zapytasz przed zakupem, ale pamietaj, ze w wiekszosci wypadkow ludzie Ci doradz > a > takie buty, w ktorych sami chodza. > trafnie, w samo sedno generalnie cały myk polega na tym ze kazda z nas ma inny gust i to co dla jednej piekne dla innej koszmarne-poza sytuacjami kiedy cos jest na prawde tak zle dobrane ze wszytskie krecimy nosami. Zasada jest taka zeby owszem posłuchac co mowia, ale decyzje podjac swoja głowa co z tego ze komus sie nie podba to czy tamto-niech sobie pisze, po to jest forum zeby bez skrepowania wypowiadac swoje zdanie (a nie takie jak wypada) na dany temat osoba, ktora sie wystawia z danym elementem do oceny musi byc przygotowana na to ze jednym sie spodoba innym nie (no chyba ze to Inkageo w swojej sukni-podoba sie kazdemu ) i ze kmentarze moga byc zarowno pozytywne jak i negatywne a decyzje nalezy podjac według własnego gustu upodoban, itp jeszcze sie taki nie urodził ktory kazdemu dogodził Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Cenzura panuje 18.07.07, 23:27 basiabarbara2 napisała: > ojoj biedactwa uciśnione co to zdania swojego nie mają ... Jacy tu wszyscy na tym forum sa asertywni, szkoda tylko, ze jak banda doczepi sie do strauszki w tramwaju to wszyscy patrza w druga strone... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Cenzura panuje 18.07.07, 23:17 A ja tak będąc na miejscu tej czy innej forumki prezentującej swój ślubny ekwipunek byłabym wdzięczna za krytykę (rzecz jasna konstruktywną), zawsze to bardziej wiarygodne niż lukrowanie sobie aż do przesady. Już nie raz było tu mówione: dziewczyno, jeśli nie umiesz radzić sobie z krytycznymi uwagami pod własnym adresem - nie ujawniaj się zbytnio. Ust (znaczy się palców) nikomu się nie zamknie, chyba że naprawdę zachowa się bardzo nieprzyzwoicie, a i to tylko do następnego razu Co do "spraw miłosnych" - większość narzeczonych/świeżych mężatek jest tak bezwstydnie szczęśliwa, że problemy innych traktuje z wysoka, nie omieszkając dodać "a mój N. to jest idealny i nigdy by czegoś takiego nie zrobił". I co, trzeba na to odpowiadać "jak sama tego co ja doświadczysz to taka mundra nie będziesz"? Osobiście wolę się nie wdawać w takie dyskusje, mój związek nigdy do łatwych nie należał i być może też mam spaczone spojrzenie. Dobra, kończę to pitolenie na antenie. Śpijmy dobrze, jutro będzie lepszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Cenzura panuje 18.07.07, 23:26 ashton napisała: > A ja tak będąc na miejscu tej czy innej forumki prezentującej swój ślubny > ekwipunek byłabym wdzięczna za krytykę (rzecz jasna konstruktywną), Krytyka moze byc wtedy konstruktywna jak ktos wstawi zdjecia z przymiarki w 4 roznych sukniach i spyta, w ktorej wyglada najlepiej. A jak ktos kiecke juz kupil, to po ptokach. Poza tym to co tu czesto czytamy nie jest konstruktywna krytyka, tylko opinia jakies tam osoby, ktora sie zna albo i nie. > Już nie raz było tu mówione: dziewczyno, jeśli nie umiesz radzić sobie z > krytycznymi uwagami pod własnym adresem - nie ujawniaj się zbytnio. Na ulicy ma sie tez nie ujawniac??? Krytyke mozna wyrazic na rozne sposoby i jak ktos ma styl to zachowa go rowniez w swojej wypowiedzi. Naprawde nie sadze, zeby ktorakolwiek z forumek w prawdziwym zyciu powiedziala do nieznanej osoby "w tej sukience wygladasz jak krowa, buty sa paskudne, a rekawiczki nadaja sie do smietnika" > Co do "spraw miłosnych" - większość narzeczonych/świeżych mężatek jest tak > bezwstydnie szczęśliwa, że problemy innych traktuje z wysoka, nie omieszkając > dodać "a mój N. to jest idealny i nigdy by czegoś takiego nie zrobił". Normalnie raj na ziemi. Az dziwne, ze istenie forum "Rozwod" Odpowiedz Link Zgłoś
piera16 do basiabarbara2 19.07.07, 00:00 Każdy może ma swój rozum ale są ludzie którzy bardzo biorą do siebie krytykę innych, i dla nich słowa mężatek to wyrocznia, są różni ludzie dlatego moim zdaniem powinłyśmy się troche pochamować i się nie wyżywać za to że nasz mąż w nocy wolał spać niż się z nami kochać Odpowiedz Link Zgłoś
basiabarbara2 Re: do basiabarbara2 19.07.07, 00:20 no dobra dobra przecież ja się nie wyżywam po prostu nie rozumiem że ktoś się tak może przejmować. ale ok, ludzie są różni. mnie by nie obeszło jakby ktoś mnie objechał (MĘŻATKA WYROCZNIA)ale może faktycznie trochę jestem bardziej dojrzała bo i starsza żeby do tego dojść.ale ok, po zastanowieniu przyznaję rację, że młodej dziewczynie może być przykro i może się zasugerować- choć czuję wewnętrzny sprzeciw...kończąc dyskusję- może i jakaś niewyżyta, sfrustrowana wylewa swoje żale-ale dziewczyny miejcie swoje zdanie i swój rozum Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: do basiabarbara2 19.07.07, 07:17 to ja dalam watek do skasowania, po tym jak dodalas drugi post o tym, ze jak ktos chce sobie po tobie pojezdzic za to co napislaas, to prosze bardzo, bo rzadko tu zagladasz. pomyslalam ze nie koniecznie prawda ze rzadko i ze najdalej drugiego dnia zajrzysz. to po pierwsze. a po drugie - niezbyt ladny bylby watek, gdyby jednak ktos skorzystal z propozycji nawrzucania ci. Odpowiedz Link Zgłoś
pronovia Re: do basiabarbara2 19.07.07, 09:34 czyli jednak cenzura, dlaczego na tym formu nie może być "niezbyt ładnych wątków"? Nie mówię o prostackich postach z chamskimi komentarzami, różnice poglądow można wyrażać też kulturalnie, dlaczego a priori uznałaś, że dziewczyny będą się napierdzielać? W ostateczności można usunąć pojedyncze posty, a nie cały wątek, bo wydaje się potencjalnie konfliktogenny. Jeszcze trochę i rzeczywiście tu będzie tylko wymiana pomysłów na menu i winietki. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Ani ja, ani ashton nie usunęła tego wątku. 19.07.07, 09:40 Został on przeniesiony na tzw. oślą ławkę przez władzę absolutną. O proszę linka bezpośrdeniego do tegoż wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=66123911&a=66124085 Może najpierw trzeba sprawdzić co się stało z wątkiem, anie pisać, że zsotał usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Ani ja, ani ashton nie usunęła tego wątku. 19.07.07, 09:42 Już dawno zauważyłam, że gdy powie sie tu coś, co absolutnie nie pasuje do uwag całej reszty to jest się uważanym za trolla! to po co zakładac forum i czekać na opinie, skoro oczekuje sie tylko słodkich zachwytów? a te, które najgorzej znoszą krytykę, najwięcej atakuja... Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe święta prawda nati.82 :) 19.07.07, 09:43 nati.82 napisała: > a te, które najgorzej > znoszą krytykę, najwięcej atakuja... zgadzam się w 1000000000000000000000000000000000000000% Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: Ani ja, ani ashton nie usunęła tego wątku. 20.07.07, 00:39 dokładnie sie z Toba zgadzam, niestety oczekuje sie tylko słodkich komentarzy, a idea forum taka ze sie pisze co sie mysli)) w pełni sie z Toba zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 09:42 ja to tuman jestem i nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 09:45 Np. zajrzeć na oślą ławkę czy tam go nie ma.Go- znaczy wątku.) Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 09:48 eee to duzo szukania az mnie oczy bolą myslalam ze jest jakis inny super hiper sposob Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 09:49 gioseppe napisała: > eee to duzo szukania > az mnie oczy bolą > > myslalam ze jest jakis inny super hiper sposob Mam taki sposób, wrzucam autora (nick) do wyszukiwarki i wszytsko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 09:50 mhmmm no dobrze zapamietam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 10:00 Ale zobaczcie dziewczyny jak to jest... Pyta sie przyszła panna młoda czy podoba nam się jej zestaw ślubny i przykładowo któraś napisze, że suknia owszem, ale buty nie. Pisze tak, bo tak sądzi, a nie dlatego, żeby sprawić komuś przykrość. Na co odzywa się 7 innych osób, że nie słuchać trola, że jak się komuś nie podobaja te buty to nie ch sie nie odzywa... i jak tu być mądrym;- ) zwłaszcza, że w następnym wątku same krytykują. A jeszcze jedno zauwazyłam: są tu takie całe grupki, które dziwnym trafem zawsze mają podobne zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 10:06 Na kółka wzajemnej adoracji/opluwacji nie ma rady, pani w szkole mogła przesadzać do osobnych ławek, ale to nie te czasy A co do uwagi Piery że kiedyś forum było fajniejsze - no, niekoniecznie, osób powszechnie uważanych za "trolle" było więcej i aktywność ich często porażała... Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe ahton, dziala Ci dwukropek? 19.07.07, 10:08 bo u mnie ne mozna przejsc z glownej slub i wesele na suknie... Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: ahton, dziala Ci dwukropek? 19.07.07, 10:11 ashton napisała: > Działa kurcze, u mnie przechodzi na str www.dwukropek.pl/0,73417,3096513,0,Slub_i_wesele___Suknie_slubne,m1-33.html i jest puste pole.... no pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe adoracja własnego kręgu :) 19.07.07, 10:07 nie bede sie powtarzac forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=65972275&a=65992806 Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 10:07 a ja nie rozumiem dlaczego ten watek skasowano, chyba jednak nie przekroczyl netykiety. Przynajmniej nic nie zauwazylam rzeczywiscie jest wiele innych postow na forum,ktore nadaja sie do skasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 10:09 lifesurfer napisała: > a ja nie rozumiem dlaczego ten watek skasowano, chyba jednak nie przekroczyl > netykiety. Przynajmniej nic nie zauwazylam rzeczywiscie jest wiele innych > postow na forum,ktore nadaja sie do skasowania. Powatrzam- nie skasowano, a przeniesiono na oślą ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 10:22 a jaka to roznica? i dlaczego w takim razie przeniesiono na osla lawke? mi osobiscie osla lawka kojarzy sie z kara, to w takim razie jaka kare ma zamiar zastosowac szefostwo wzgledem dziewczyn, ktore wrzucaja tutaj innym od grubasow, bezgusc i takich tam? W koncu kara powinna byc proporcjonalna... Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 10:25 lifesurfer napisała: > a jaka to roznica? i dlaczego w takim razie przeniesiono na osla lawke? mi > osobiscie osla lawka kojarzy sie z kara, to w takim razie jaka kare ma zamiar > zastosowac szefostwo wzgledem dziewczyn, ktore wrzucaja tutaj innym od > grubasow, bezgusc i takich tam? W koncu kara powinna byc proporcjonalna... Po pierwsze- tak jak wyżej napisałam nie zrobiłam tego ani ja, ani ashton, więc nie do nas te pytania. Po drugie- przeniesienie to nie usnuięcie, wątek nadal istniej, choć w innym miejscu i nie mozna się tam dopisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 10:28 Może stwierdzono, że krytyka krytyki łatwo przerodzi się w krytykę krytyki krytyki, ta znów w krytykę krytyki krytyki krytyki i tak w kółko Macieju ewentualnie dookoła Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 19.07.07, 10:28 jak jest watek o grubasach to tez klikam, ale nie ida na lawke ani nie sa usuwane. tutaj juz napisalam dlaczego tak zrobilam. przy czym ani nie naleze do kregu ani nie jestem chyba jakos szczegonie aktywna i zwiazana z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
piera16 A se zajrzałam co se bede żałować :) 19.07.07, 20:47 Hej dziewczyny mam neta w domu to co se bede żałować poczytać to co napisałyście a tak na poważnie może przegiełam z tym wrzucaniem ale wole żeby mnie objechano wyżyto się na mnie niż na jakiś laskach, które traktują te forum jak wyrocznie. A dziś koleżanka mi opowiadała ( pracuje w salonie ślubnym ) przyszła dziewczyna z matką i teściową na przymiarke sukni, dziewczyna weszła do przymierzali a teściowa na cały głos że dziewczyna wygląda jak wieloryb i żadna kiecka nie będzie pasować dopóki nie zrzuci tego cielska mało przyjemne no cóż ale my na tym forum zachowujemy się podobnie. Albo znalazłam sobie wątek dziewczyna wkleiła foty z zapytaniem co sądzimy o sukni a jedna z forumek, odpisała że suknia jest paskudna tragiczna i że wogóle to jedna wielka pomyłka a czemu bo nie lubi koronek. No moje drogie to jest konstruktywna krytyka????? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: a jak ktos nie wie jak to sprawdzic? :-P 20.07.07, 00:43 bacha1979 napisała: > Np. zajrzeć na oślą ławkę czy tam go nie ma.Go- znaczy wątku.) fajowa ta osla ławka, nie wiedziałam ze jest cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: Cenzura panuje 20.07.07, 00:30 Piera, jak tam z Twoimi problemami o ktorych pisałas jakis miesiac temu? wtedy cos tam było nie tak z Twoim postem i dziewczyny zarzuciły Ci kłamstwo.... wtedy wymknęłas sie po angielsku... Odpowiedz Link Zgłoś
piera16 Moja historia 20.07.07, 20:40 A nie wchodziłam dawno bo się troche mi w życiu popaprało, wyszłam teraz na prostą i tak z ciekawości zajrzałam na te forum, poprostu napisałam co myślałam o forum,a z tego zrobiła się wielka afera jedna drugą obraża, a dajcie spokój. A wiem zarzucałyście mi kłamstwo itd bo ile można przed kompem siedzieć ale wierzcie mi że komp to moje całe życie moja paraca, przez kompa gadam ze znajomymi bo tu w wawie nie mam ich dużo wszyscy zostali w moim starym mieście, a co do moich spraw sercowych narazie otoczyłam się ciepłą pierzynką i mam gdzieś facetów, a co do wymknięcia się po angielsku, poprsotu wyjechałam na pare dni do mamy nie wziełam kompa telefonu, odciełam się od wszystkiego, a potem jakoś mnie poprostu nie ciągneło do forum, wpadłam w wir pracy, poprostu jak to się zwyczajowo mówi nie miałam czasu. ok zmykam na dłuższy czas bo jade na wakacje miłych wakacji i udanych ślubów Odpowiedz Link Zgłoś
basiabarbara2 Re: dziwne... 20.07.07, 21:48 sorry Piera coś mi się pomieszalo, to nie do Ciebie było, zadumalam się nad Gioseppe bo to chyba faktycznie jakaś pomyłka. milego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
ashton no cóż... 20.07.07, 11:46 Loltka, trzymam za słowo, że więcej razy zdania nie zabierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Mam władzę i nie zawaham się jej użyć ;-) 20.07.07, 14:17 Wszelkie osobiste animozje - jeśli już trzeba uzewnętrzniać - na maila proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe ja mam smoka co zieje ogniem :-P 20.07.07, 14:18 ashton napisała: > Wszelkie osobiste animozje - jeśli już trzeba uzewnętrzniać - na maila proszę. nie bądź drastyczna chcę wiedzieć, tu na forum, o co kobiecie chodzi bo naprawdę nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe chciałaś mi dopiec? :-) 20.07.07, 14:09 jeśli tak to Ci się nie udało... loltka napisała: > witaj, rzadko sie tu wypowiadam, szczególnie w watkach "szarpanych" > bo nie mam zbyt dużo czasu a i wole czytać niz pisać.... witam ja w watkach szarpanych sie praiwe nie udzielam wyjątkiem był ostatni wątek salsy > Uważam, ze osobą, o której piszesz jesteś Ty sama! dla mnie jesteś wyjątkowo > niesympatyczna i zgryźliwą personą na tym forum. niesympatyczna? - być może zgryźliwa? - no nie wiem... każdy ma prawo do własnej opinii jeśli tak uważasz to przyjmuję to do wiadomości > każda Twoja wypowiedz jest > podszyta czymś niemiłym, taka nutką jadu > ciągle próbujesz kogoś sprowokować, nie udaje Ci sie, ja prowokuję? nie pomyliłaś przypadkiem nicków? > bo Cie każdy zlewa na tym > forum, ale Ty dalej probujesz ja niczego nie próbuję. miło mi, że każdy mnie zlewa na szczęście jest sporo osób z tego forum, z którymi rozmawiam mailowo i super mi sie z nimi dyskutuje, na przeróżne tematy. > w rożnych watkach dostawiasz sie do "kogoś" piszesz "o kimś" i na tyle to > zawoalowujeszy żeby nie było do koca wiadomo o kim to jest-i w sumie to nie wie > m > o kogo Ci chodzi, bo nie masz na tyle odwagi cywilnej żeby bezpośrednio sie do > tej osoby odezwać. odwagę mam, nie należę natomiast do osób, które lubią sprawiać innym przykrość a tymbardziej do tych, które zamiast konstruktywnie udzielić rady zaczynają słodzić Uwierz mi, że taka forma wypowiedzi daje zawsze najlepsze efekty. Zainteresowani/e zawsze zastanowią sie czy to nie o nie chodzi > Dla mnie jesteś żałosnym przykładem zakompleksionej, zazdrosnej dziewczyny, > która leczy swoje kompleksy albo nie wiem co > toczy Cie jakiś wewnętrzny robak, jakaś żółć wewnętrzna i wylewasz ją gdzie sie > da. kompleksów brak. przeciwnie - nigdy nie byłam zazdrosna. Nie mam do tego powodów. Robaków nie mam, żółtaczki również nie. > Każda z dziewczyn mniej lub bardziej sie wyróżnia > maja osobowość > o większości stałych bywalczyń można coś napisać, bo dały sie poznać i widać ze > to osoby ciekawe wewnętrznie Może mi po prostu na tym nie zależy? Osobowośc to ja mam I to bardzo konkretną. Ścisle sprecyzowaną. Nie każdy musi ją znać, bo i po co? to Ty jesteś wybitnie uzdolniona skoro potrafisz po wypowiedziach na forum > na Ciebie nikt nie zwraca uwagi, nie masz nic ciekawego do powiedzenia, jestes > nudna i nijaka, tylko probujesz zwrócić uwagę na siebie swoimi podpuchami i > prowokacjami. cały ten post to chyba jakaś jedna wielka podpucha > nie lubię Cie i chciałam to napisać bo w tym wątku już przeszłaś sama siebie! trudno. Jest sporo osób, których i ja nie lubię. Tak to już bywa. będę bardzo wdzięczna jeśli przytoczysz moje słowa bo niebardzo wiem o co Tobie chodzi pozdrawiam, NUDNA< NIJAKA< ŻMIJOWATA GIOSEPPE Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: chciałaś mi dopiec? :-) 20.07.07, 14:35 O rany, to jakaś pomyłka, Gioseppe to jedna z najbardziej pomocnych, sympatycznych i bezinteresownych osób na tym forum! Ten post jest bardzo krzywdzący! Protestuję! Oczywiście każdy ma prawo do własnej opini, ale ta nie jest poparta żadnymi faktami.. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: chciałaś mi dopiec? :-) 20.07.07, 14:48 to pomylka jak nic. ja podejrzewam o kogo chodzilo autorce, ale nie bede rozsiewac swoich podejrzen na glos, bo jak sie myle, to tez kogos bardzo skrzywdze. poczekam czy samo sie wyjasni. ale pomylka ewidentna Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe loltka się ulotniła 20.07.07, 14:50 więc raczej się nie wyjaśni może na rękę jej oczernianie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond dolaczam do protestu! 20.07.07, 14:52 inkageo napisała: > O rany, to jakaś pomyłka, Gioseppe to jedna z najbardziej pomocnych, > sympatycznych i bezinteresownych osób na tym forum! > Ten post jest bardzo krzywdzący! Protestuję! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 protest!!! 20.07.07, 21:59 ja też się dolączam do tego protestu!!! gioseppe jest szczera, co niektorym myli się ze zlośliwościa ale zawsze robi to konstruktywnie - podsyla zdjęcia innych propozycji. Nie krytykuje dla samej krytyki. inkageo napisała: > O rany, to jakaś pomyłka, Gioseppe to jedna z najbardziej pomocnych, > sympatycznych i bezinteresownych osób na tym forum! > Ten post jest bardzo krzywdzący! Protestuję! > Oczywiście każdy ma prawo do własnej opini, ale ta nie jest poparta żadnymi > faktami.. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe kłamstwo ma krótkie nogi salsa.loca 20.07.07, 22:37 dla zainteresowanych forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=66249092 Odpowiedz Link Zgłoś