Dodaj do ulubionych

porozmawiajmy

23.07.07, 01:45
nom jak obiecalam tak jestem 1smileciezki dzien sie zapowiada
Obserwuj wątek
    • salsa.loca fotki ze slubu 23.07.07, 01:58
      to ja sie dołączę z jednym postem, choć już miałam iść spaćsmile

zdjecia ze slubu evy z 7 lipcasmile:

www.pudelek.pl/artykul/4280/zdjecia_ze_slubu/
      • maraxela Re: fotki ze slubu 23.07.07, 02:19
        haha ok powinnam najpierw otworzyc link zanim zadam pytaniewink
      • nati.82 Re: fotki ze slubu 23.07.07, 08:33
        Fajny ten jej facetsmile dzień dobry w poniedziałek!
    • maraxela Re: porozmawiajmy 23.07.07, 02:18
      a czyje to zdjecia??
      • sweedee maraxela 23.07.07, 12:04
        > a czyje to zdjecia??

to Eva Longoria (Gabrielle Solis z "Gotowych na wszystko") smile
    • golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 08:12
      ech, jak miło się patrzy na taką laskę, już o facecie nie wspominając wink
      szkoda, że wcześniej nie brała slubu, skopiowałabym jej fryzurę

weekend był super, ale z przyjemnością wracam do pracy smile
      • mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 08:34
        witam wszystkich z rana i pędzę do pracy odezwę się za jakiś czas
        buziaki
      • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:46
        przeciez miałas podobna fryzuresmile)
    • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 09:59
      Też się zgłaszamsmile
      • mayagaramond porozmawiajmy 23.07.07, 10:02
        Ja tez jestem, jak na razie nie za wiele sie u nas w biurze dzieje. Wlasnie sie
        zorientowalam, ze za trzy tygodnie slub..., a moze by tak uciecwink
      • eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:02
        widze, ze pelna gotowosc do pogaduch smile a mnie na tych zdjeciach najbardziej
        podoba sie bukiet. wyglada okazale.
      • mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:07
        No co tam dziewczyny?? u mnie w pracy trochę się uspokoiło... ale mi się dziś
        wstać nie chciało ... piję kawke ktoś chce?
        • kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:14
          To ja też się przyłączam, kawka "się robi".... smile
        • eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:14
          mnie sie wlasnbie woda na kawke gotuje smile no i ja siedze w domciu....
        • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:16
          ja poszłam wczoraj spać o 1.30 bo dorabiam jako kelnerka. Dziś pobudka 6.15 i do
          pracy. Dobrze, że siedząca smile
          • nati.82 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:18
            Ja już po pierwszej kawie, sniadaniu i herbacie miętowej! I pracuję sobie, bo
            szef standartowo w poniedziałek jest pełen nowych pomysłówwink
            • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:48
              ja nie pije kawy rano, bo mnie zamula, dlatego kawe raczej po południu, ale to
              raczej w miescie, w domu nie pijam, wiec kawa raz, moze dwa razy w tygodniu.

rano wole zielona herbate-budzi powoli ale skuteczniej niz kawasmile
    • golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:17
      a mnie uwierają nowe buty...
      ale za to jak ładnie wyglądają wink
      • mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:21
        ja byłam w weekend na pomorzu i w nine west widziałam takie butkiiiii o rany
        jakie piękne i za 199 zł szkoda że mają taki kosmiczny obcas buuuuuuuuuuu
      • mayagaramond Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:25
        Taa, tez mam kilka par butow do siedzenia. Ale ja sie teraz wygodna zrobilam,
        kiedys tylko wysokie obcasy, ale troche sobie skrzanilam stopy i teraz chodze
        czesto na plaskim. A jak kupuje na wysokim, to musza byc super wygodne.
        • golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:27
          mayagaramond napisała:

> Taa, tez mam kilka par butow do siedzenia. Ale ja sie teraz wygodna zrobilam,
          > kiedys tylko wysokie obcasy, ale troche sobie skrzanilam stopy i teraz chodze
          > czesto na plaskim. A jak kupuje na wysokim, to musza byc super wygodne.
          >

one będą wygodne jak się trochę rozejdą
          szpilka jest bardzo wysoka i wąska, ale są jednocześnie dobrze wyprofilowane
          • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:48
            szpilki potrafia byc super wygodnesmile
    • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:20
      Jestem przygnębiona tą wczorajszą tragedią..
      • mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:24
        ja o tej tragedii dowiedziałam się dziś rano z gazety bo wczoraj jak było o tym
        w mediach to byłam w pociągu ... straszne
      • mayagaramond Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:24
        Czy mowisz o tym autokarze? Ile osob tam zginelo?
        • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:25
          27 ofiar, ale jesze sporo ciężko rannych jest..
      • eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:25
        ja tez, i wspolczuje tym ktorzy stracili tam bliskich bo wiem jak sie teraz czuja.
      • kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:25
        Fakt - przygnebiające - ale czy nie dziwne Wam sie wydaje, że podsumowując wszystkie wypadki autokarowe w przeciagu kilku lat - najczęściej przytrafiają się one pielgrzymom? paradoks - niby Bóg nad nimi czuwa??
        • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:26
          Pielgrzymki są chyba organizowane najniższym kosztem.. Może stąd te wypadki..
        • golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:29
          kate.zet1 napisała:

> Fakt - przygnebiające - ale czy nie dziwne Wam sie wydaje, że podsumowując
          wszy
          > stkie wypadki autokarowe w przeciagu kilku lat - najczęściej przytrafiają się
          o
          > ne pielgrzymom? paradoks - niby Bóg nad nimi czuwa??

też mi to przyszło do głowy

nie rozumiem też kompletnie wypadków autokarów - przecież to jedzie stałą
          prędkością, nie za dużą, najczęściej autostradą, więc o co chodzi?
          jak nie umieją prowadzić tych pojazdów, to niech się nie zabierają...
          >
          • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:33
            Przy awarii hamulców na krętej drodze w Alpach chyba Kubica by sobie nie
            poradził...
            • golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:35
              no to trzeba sprawdzać to przed wyjazdem
              • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:36
                Jasne..
      • eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:27
        najbarziej denerwuja mnie media, ktore jak hieny poluja na bliskich tych osob i
        pytaja jak sie teraz czuja. Drobne mi sie nie zgadzaja jak widze ten totalny
        brak szacunku dla cierpienia innych.
        • elza_lui Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:39
          eva_luna2 napisała:

> najbarziej denerwuja mnie media, ktore jak hieny poluja na bliskich tych osob
          i
          > pytaja jak sie teraz czuja. Drobne mi sie nie zgadzaja jak widze ten totalny
          > brak szacunku dla cierpienia innych.

Ja mam to samo - cholera mnie trafia jak widzę człowieka który się dowiedział o
          wypadku w którym byli jego bliscy a reporterzy mało go mikrofonami nie
          poobijają. I do tego durne pytania jak się ten człowiek czuje; a jak się ma
          k... ma czuć? Dla każdego to chyba oczywiste. Mam ochotę tych reporterów
          rozszarpać bo zachowują się gorzej niż hieny przy padlinie. Przełączam wtedy
          kanał bo wścieklica mnie bierze...
        • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:39
          też jakoś nie mogę przejść z tym do porządku dziennego... Dobiły mnie też
          ostatnio wiadomości o pijanych matkach i biednych dzieciach które rodzą sie w
          promilami we krwi... Nie mieści mi sie to w głowie, smutne....

Ksiądz który dawał nam ślub w zeszłą sobotę jedzie właśnie tamtą trasą na
          pielgrzymkę i gorąco nas namawiał, bysmy zrobili sobie taką podróż poślubną,
          tylko ze względu na pracę wiadomo ze nie pojedziemy... Ciekawe czy oni pojadą...
          • kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:41
            Po wczorajszej tragedii raczej juz bym się nie zdecydowała....
        • kc_mc Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:41
          Jezeli by byla jakas komisja do sprawdzania autobusow ( tak jak jest w Niemczech
          ) to nie dochodziloby do takich wypadkow, polowa ( jak nie wiecej )Polskich
          samych miejskich autobusow zostalaby skreslona z listy do uzytku.
          Nikt o to nie dba, niestety ...
        • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:45
          Ludzie uwielbiają oglądać takie rzeczy, im bardziej elektryzujące wiadomości tym
          więcej ich leci do telewizora. to absurdalne, ale ludzie uwielbiaja tragedie,
          moga wtedy o tym gadac, wymieniac swoje spostrzeżenia, wzdychac jaka to tragedia
          i tak dalej-az znajda sobie nowa zabawkę, nowa informacje, na ktora moga sie
          rpzeżucic. Amedia są nastawione na kase-wice doskonale wiedza jak zarobic na
          tych wydarzeniach. tak na prawde gdyby nikt tego nie ogladał nie byłoby tego
          "hienowania " w mediach.
          • eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:48
            niestety masz racje.
          • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:49
            Salsa zawsze możemy wrócić do Twojego tematuwink
            • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:51
              inkageo napisała:

> Salsa zawsze możemy wrócić do Twojego tematuwink

a co, barkuje sensaji na forum??
              jesli masz ochote, proszę Cie bardzosmile))
            • mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:28
              jakiego tematu??
          • kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:51
            To prawda - tragedia przyciąga. a propos ogladałyście kiedyś film "Zgromadzenie"
            - porusza omawiany problem...
    • kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:42
      Cześć dziewczynki wink

O wypadku nie będę pisać, bo to rzeczywiscie tragedia wielka. Ale swoją drogą,
      też o tym pomyślałam, że akurat tylu pielgrzymów ginie. Pojechali ludzie się
      pomodlić, poprosić o zdrowie i kasę... i nie wrócili już do domu żeby zaznać
      tego wymodlonego szczęścia...

Trochu egoistycznie jednak jestem dzisiaj w dobrym nastroju, bo... za tydzień
      wakacje. Jupiii!! A do środy nie ma szefowej, więc w pracy też trochę luźniej.
      Kawki niestety się z wami nie napiję, bo mimo, iż moje drugie nazwisko od
      trzech tygodni to KAWKA, to jednak kawki nie piję nadal wink

Miłego dzionka wink
      • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:57
        Heh, fajnie się nazywasz smile Ja od tygodnia jestem pani Burza i nie moge sie
        nauczyc tego ze tak się już nazywam smile

Moi teściowie dziś wyjechali na wakacje na 5 dni i mamy chatę wolną. Dziś robię
        mężowi leczo i winko na obiad big_grin
        A na wieczór mam obiecany "deser" smile
        • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:59
          ja tez nie moge sie przyzwyczaic do podwojnego nazwiskasmile)

podpisywałam nowym ostanio papiery u notariusza i czułam sie idiotycznietongue_out
          • kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:03
            Hehe. Ja mam podwójne nazwisko, ale wszędzie się przedstawiam jeszcze swoim
            starym. Bo już sama nie wiem czy skoro nie mam jeszcze dokumentów zmienionych,
            to mam używać stare, czy podwójne nowe... Ale zamieszanie z tymi slubami wink

W pracy się ze mnie śmieją, że tak ogrodniczo teraz brzmię, bo swoje nazwisko
            mam SADOWSKA. Więcej teraz SADOWSKA-KAWKA hehehe!
            • kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:05
              A wlaściwie czemu zdecydowalaś sie na podwójne nazwisko?
              • kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:10
                Jestem przywiązana do swojego nazwiska. Poza tym wydaje mi się, że zmiana
                nazwiska, to troche takie zagubienie tożsamości. Wszak żadna ze mnie KAWKA.
                SADOWSKA jestem od urodzenia wink

A że narobiłam sobie zamieszania z dłuższym podpisywaniem się, przedstawianiem
                itp... cóż... tak chciałam.
                • kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:12
                  Pewnie masz rację - od września zapewne nie bede reagować na nowe nazwisko - z czasem pewnie bedzie lepiej...
                  • golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:14
                    a mi się bardzo podoba moje nowe nazwisko i mój mąż mówi, że w zestawieniu z
                    moim imieniem brzmi pięknie
                    no i jest dumny, kiedy słyszy jak odbieram telefon i się przedstawiem w ten
                    sposób smile
              • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:14
                kate.zet1 napisała:

> A wlaściwie czemu zdecydowalaś sie na podwójne nazwisko?
                >

zalezało mi na zachowaniu własnego, z którym wiąże sie cała moja torzasamośc,
                mam dosc zwarta rodzine i świadmoośc przynależności uwypuklam nazwiskiem
                rodowymsmile dlaczego to na kobiete ma byc nacisk co do zmieany nazwyska? a w czym
                moje ma byc gorsze od nazwiska mojego męza? on przeciez sobie zostawił swojesmile)
                a drugi człon wziełam po to zeby zaznaczyc ze jest nowa rodzina, nowa podstawowa
                komorka społecznasmile) no i mam dwa.
                a poza tym szkoda mi było tego co juz zapracowałam na swoje nazwisko.
            • eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:07
              witam pania o tym samym panienskim nazwisku smile
              • kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:10
                witam! witam! sporo nas na świecie!!
              • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:11
                ja bym się nazywała Dawid-Burza (zupełnie jaki Maria Rokita) smile smile
                • kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:13

no to ładnie hihi! smile smile
                • kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:16
                  brzmi EXTRA!!! I tak złowrogo wink Dawid (od Dawida i Goliata) i Burza (taki
                  mały huraganik) wink
                  • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:20
                    taaaa smile

musze się kopnąć do urzędu po akt małżeństwa o trzeba dowodzik zmienić wreszcie.

Głodna jestem. Robie dziś po pracy leczo, kto chętny???
                    • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:23
                      jasmile) jestem maniaczką leczosmile)
                      a gdzie robisz??
                    • eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:24
                      ja chetnie bym sie zalapala smile ale z wczoraj gulasz mi zostal i bedziemy go
                      chyba przez caly tydzien jesc. Wczoraj mial byc obiad na szczycie, tzn. nasi
                      rodzice mieli przyjechac i mielismy rozmawiac o slubie. Mowilam o tym tesciowej
                      w zeszla niedziele. Wczoraj moj N zadzwonil spytac o ktorej dojada a tesciowa na
                      to, ze nie przyjada bo my nie potwierdzilismy spotkania.... Chinska cesarzowa,
                      kurcze- nie mogla zadzwonic i spytac jak miala watpliwosci czy spotkanie jest.

cos sie zapedzilam, mialo byc o leczo smile
                      • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:27
                        nie przejmuj sie tesciową, skąd ja to znam.... ale po naszym slubie jej sie
                        odmieniłosmile
                        • eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:30
                          tylko moja tesciowa jest do mnie super mila i zawsze mowi jaka to bedzie miala
                          wspaniala synowa. A wczoraj olala nie tylko nas ale i moich rodzicow. Nie
                          powiwedzialam im prawdy, dlaczego tesciowie nie przyjada bo bylo mi glupio.
                          • kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:32
                            Cholerka. Durni teściowie. Moi są beznadziejni. Wczoraj dojechali, ale też
                            trzeba było setki razy do nich wydzwaniać, żeby potwierdzić. Nie lubie takiej
                            dwulicowości... (mówię o teściowej). Przed ślybem dała mi do zrozumienia (a na
                            wet wyraźnie powiedziała), że ten slub nie ma sensu, a teraz mi kadzi.
                            GRRRRRRR!!

A swoimi teściami... trudno, żebyś się nie przejmowała, jak takie numery robią,
                            ale trza ich jakoś do porządku ustawić!!
                            • eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:38
                              gdyby jechali tylko do nas to bym sie wogole nie przejela. Ale sciagam moich
                              rodzicow 120 km a tamci nie przyjada bo my nie potwierdzilismy. Ja z geby
                              cholewy nie robie wiec jak powiedzialam, ze obiad jest to jest. Pol biedy, ze N
                              widzi, ze jego rodzice sie nie bardzo zachowuja. Wczoraj to w sumie ja
                              uspokajalam jego.
                              • kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:47
                                No to skoro N. widzi, to pierwszy krok w kierunku pewnych zmian i ustalania
                                zasad (nienawidzę tego słowa) współzycia z teściami. Ja miałam ostrą jazdę
                                przed ślubem (poeiwdzieli, że skoro cywilny to nie przyjadą). Było dużo łez,
                                nerwów, żalu, smutku i wściekłości też. Ale teraz przestałam się już zupełnie
                                nimi przejmować i zabiegać o ich sympatię, obecność, uznanie i co kolwiek
                                (wcześniej się trochę starałam, bo chciałam mieć dobre układy z rodzicami
                                mojego męża). Przegięli i są niepisane co prawda, ale nowe zasady zabawy!

I chyba w Waszym przypadku też warto żebyście z N. pogadali i zastanowili się
                                co zrobić w takiej sytuacji. Teściom trza chyba jasno dać do zrozumienia, że
                                nawalili i zachowali się niepoważnie, bo wystawili Was i Twoich rodziców.

Kicha wyszła, to fakt, ale jest to doświadczenie na przyszłość wink
                                • eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 12:11
                                  niestety moi tesciowie sa niepowazni i maja wszystko w glebokim powazaniu....
                                  Dla mnie oni sa z innego swiata i spotykam sie z nimi o tyle o ile musze.
                        • ann_k-o Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:30
                          No hej! smile jestem! Po pierwsze przeslicznie wygladałaś!!!! i moje wielkie
                          gratulacje smile Po drugie, tamtym forum w ogole sie nie przejmuj! to jest jakies
                          chore!
                          • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:43
                            ann_k-o napisała:

> No hej! smile jestem! Po pierwsze przeslicznie wygladałaś!!!! i moje wielkie
                            > gratulacje smile Po drugie, tamtym forum w ogole sie nie przejmuj! to jest jakies
                            > chore!

DZiekuję Ci Aniusmile to był wspaniały dla nas dzien. ty chyba nie poznałas nigdy
                            mojego męza, prawda?
                            Ej no, nie przejmuje sie takimi głupotami jak lincz publiczny na forum, w
                            samorzadzie były większe jazdy i podkładane świetnie i jakoś człowiek to przeżył
                            i sie nie przejmowałsmile) co jakiś czas musi być jakas sensacja, żeby forum
                            odzyło, inaczej zaczyna sie robić nudno wśród sukien koszul i innych bukietów.
                            smile

A co tam u Ciebie??
                            jak sobie radzisz? jestes w Krakowie??
                            • mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:51
                              salsa o jakim linczu ty mówisz czy ja o czymś nie wiem??
                              • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:54
                                mika9983 napisała:

> salsa o jakim linczu ty mówisz czy ja o czymś nie wiem??

mika, napisze CI na maila.

ale neistety, mimo iz watek skasowano ze wzgledu na złaniae prawa, sa takie
                                osoby ktore czuwaja zeby znow watek zaistniał.

i po prostu nie bede dalej udowadniac z enie ejstem wielbładem
                            • ann_k-o Re: porozmawiajmy 23.07.07, 12:01
                              Tak, pracuję i mieszkam w Krakowie smile i całkiem dobrze mi się układa, zwłaszcza
                              w życiu osobistym smile ślub będę miec 29 września. Niestety całkowicie urwał mi
                              się kontakt ze znajomymi z prawa, bo poszłam w innym kierunku smile Pozdrawiam Cie
                              serdecznie i Twojego męża też! smile
                              • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 12:04
                                29.09??? oj szkoda, bo sie nie wybiorę na wasz slub-świadkuje wtedy mojej
                                świadkowejsmile))

a w jakim kierunku Panna poszła??

napisz do mnie na maila, umowimy sie na jakas kawe i rozmowy w realu??
                    • kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:30
                      Do urzędu... taaaa... ja też muszę. Ale za tydzień jedziemy na wakacje i tyle
                      spraw jeszcze do załatwienia. I dostałam dziadowskie wezwanie do US w sprawie
                      PITu. Cholerka. Ale to dlatego, że odliczaliśmy odsetki od rat kredytowych.
                      Grrr (warczę na US).
                      Na leczo to ja chętnie. Chociaż chyba mi jeszcze jakieś miąsko zostało po
                      wczorajszej wizytacji teściów. Na szczęście przeżyłam wink
                      • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:52
                        leczo będzie dziś popołudniu w Tuchowie smile Ciekawe, czy ktoś wie gdzie to jest smile

Dziś dodam trochę cukinii bo obrodziła. I będzie duuuużo ciągnącego się żółtego
                        sera, mniam!!

Lepsze białe wino czy czerwone?
                        • mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:54
                          lepsze i białe i czerwone (dwie butelki najlepsze) mniam serek uwielbiam ale za
                          samym leczo nie przepadam chyba że jest bez papryki bo jestem na nią uczulona
                          ale cukinia jest boska
                        • golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:54
                          lepsze czerwone, australijskie albo chilijskie
                          Merlot poproszę smile
                          i ostre!
                          • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:57
                            oo też mam ochotę na merlota.

Będzie ostro, bo przywiozłam z Włoch rewelacyjną przyprawe do pomidorów.

Żołądek już owija mi się wokół kręgosłupa ;D
                            • mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:59
                              mi się już nie owija wokół kręgosłupa bo zjadłyśmy z koleżanką z pracy kebab
                              dobry był
                        • kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 12:01
                          kingadaw napisała:

> leczo będzie dziś popołudniu w Tuchowie smile Ciekawe, czy ktoś wie gdzie to
                          jest
                          > smile
                          >
                          Cholerka, daleeeekooo. Mam do Ciebie jakieś 260 km. Ser zastygnie na amen zanim
                          dojadę. Ale narobiłaś smaka.
                          A winko czerwone. I jedna butla nie wystarczy patrzącc na ilość
                          zainteresowanych.

Ehh... sama chyba walnę dzisisja takie leczo. Albo najpierw wyjemy mięcha
                          wczorajsze, a leczo będzie jutro wink
                          • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 12:05
                            chyba powinnam zrobić kolejne poprawiny albo zaległy panieński bo nie miałam. i
                            Ogołocimy monopolowy, heh Mam wolną chatę do soboty tongue_out

Uproszę męża żeby zrobił striptiz big_grin ;D
                            • kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 12:12
                              Ehhh ja bym zrobiła i panieński i poprawiny!!
                              Panieński miałam, ale był beznadziejny. Nie miałam siły sama nic organizoawć,
                              więc moja świadkowa się niby wziłęła... Efekt... opłakany! pojechałam do domu,
                              ipiłam się jak trzeba i poszłam spać czekając na mojego męża (wtedy jeszcze
                              nie) aż wróci ze swojego zajebistego kawalerskiego wink Panowie się bawili
                              zajebiście. Aż pozazdrościć.

Poprawin nie było sad Mieliśmy zrobić takie małe poprawinki na działce u
                              znajomych, ale pogoda była iście zimowa, więc zrezygnowaliśmy. A teraz...
                              wakacje za pasem i nie ma kiedy ani gdzie ;-(

Kurczę. W ogóle bym całe wesel powtórzyła!! Szkioda tylko, że to tyle kosztuje!!
    • salsa.loca do zuzi :) 23.07.07, 10:58
      a co to za badania krwi??

wszystko gra?
      • zuzia_8 Re: do zuzi :) 23.07.07, 14:31
        nowa praca i kazali się badać.
        okulistka jak mi w oczęta poświeciła to mało nie padłam.
    • kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:33
      Kurcze 3 paznokcie mi sie złamały...jak zawsze mam długie i mocne to na mięsiąc przed ślubem szlak je trafił sad będę zmuszona do tipsów coś mi się wydaję - nie znoszę ich - raz w zyciu miałam -wybryk młodości i potem przez rok miałam problemy z naturalnym ..... sad
      • mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:35
        no właśnie ja się też zastanawiam nad jakimś sztucznym cholerstwem na ślub
        nigny nie miałam i totalnie się na tym nie znam... moje paznokcie są dość
        mocne i łanie rosną ale ich kształt jest brzydki tzn. dwa paznokcie mam takie
        szerokie i nie wiem czy manikurzystka coś z nimi zrobi żeby wyglądały po ludzku
        • golinda mika 23.07.07, 11:44
          zrób zdjęcie tych nieszczęsnych pazurków, to ci powiem czy da się coś zrobić
          czy nie smile
          • mika9983 Re: mika 23.07.07, 11:49
            niestety jestem w pracy i nie mam jak... a poza tym pewnie i tak mi dowalisz że
            się nie da nic zrobić hehe
            • golinda Re: mika 23.07.07, 11:55
              a może chcesz namiary na moją manikurzystkę? jest świetna, na pewno ci coś
              ładnego zrobi smile
              • mika9983 Re: mika 23.07.07, 11:58
                Ola pewnie że chcę a droga jest??
                • golinda Re: mika 23.07.07, 12:04
                  600 250 250
                  salon Irena, jest na Bielanach
                  manicure kosztuje coś koło 30zł, więc raczej tanio

naprawdę godna polecenia
                  jakbyś się zapisywała to najlepiej do Mileny
                  • mika9983 Re: mika 23.07.07, 12:06
                    super dziękuje
      • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:44
        kate.zet1 napisała:

> Kurcze 3 paznokcie mi sie złamały...jak zawsze mam długie i mocne to na mięsiąc
        > przed ślubem szlak je trafił sad będę zmuszona do tipsów coś mi się wydaję - ni
        > e znoszę ich - raz w zyciu miałam -wybryk młodości i potem przez rok miałam pro
        > blemy z naturalnym ..... sad
        >

KOCHana, ja miałam to samo, łamały sie i zadzierały, jak przyszłam na manicure
        to ani mi powiedziałą ze to standard = ona po paznokciach widzi ze klientka
        przyszła na slubny, bo kazda prawie ma połamane paznokciesmile
        • zwierzatko_mojej_mamy Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:55
          te pani, gadu nie chodzi czy co ? suspicious
          o 02.00 to jest komu włączać.. tongue_out

suwaczek
          • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:59
            zwierzatko_mojej_mamy napisała:

> te pani, gadu nie chodzi czy co ? suspicious
            > o 02.00 to jest komu włączać.. tongue_out
            >
            > *******
            > suwaczek

o kur...smile
            zapomniałam sie na tlenie zalogowacsmile
            Dzieki smile)) juz wchodze, a co piszesz do mnie??
          • malutenka5 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:59
            A ja dzisiaj pracuję tylko do 12, a później do domu. Mam trójpodzielną uwagę, bo pracuję, przeskakuję na forum, a na dodatek przyszedł mi dziś pocztą nowy Harry Potter;D
    • sweedee Cześć laski! 23.07.07, 12:08
      Jakoś mi tak dzisiaj sentymentalnie... To pewnie z powodu tego wczorajszego
      wypadku. Współczuję rodzinom, dla nich data 22 lipca będzie żałobą, dla mnie też
      - wczoraj minął rok od śmierci mojego Tatka...
      • kongool Re: Cześć laski! 23.07.07, 12:20
        To przykre... Trzymaj się Dziewczyno!!
      • mika9983 Re: Cześć laski! 23.07.07, 12:35
        tydzień zaczął się świetnie: dostałam premie!!! huraaaaaaaaa
        • np1979 premia:) 23.07.07, 12:52
          ja też! byłam w złotych tarasach i kupiłam sobie fajną sukienkę, właśnie w niej
          siedzę w pracysmile
          • mika9983 Re: premia:) 23.07.07, 12:53
            no ja właśnie też się chyba z tej okazji wybiorę na zakupy hihi też poluje na
            taką jedną sukienke, więc czuję że będzie moja... N. właśnie dzwonił i też się
            cieszy
        • golinda Re: Cześć laski! 23.07.07, 12:53
          ciekawe za co taka miotła mogła dostać premię?!?
          pewnie zrobiła coś szefowi...wink))

a poważnie: gratuluję! mam nadzieję, że wysoka ta premia smile
          • mika9983 Re: Cześć laski! 23.07.07, 12:58
            równa prawie że z pensją więc jak dla mnie wysoka... tym bardziej że to dopiero
            druga w moim życiu... a ta pierwsza była prawie nie zauważalna...aha i dostałam
            ją bo ŁADNIE PRACUJE A NIE OBIJAM SIę NA FORUM, a tak na prawdę to pracuje tak
            efektywnie że mogę się też trochę w pracy poobijać nma forum
            • golinda Re: Cześć laski! 23.07.07, 13:00
              to super! smile

btw, jak się umowisz na paznokcie do Mileny,to daj znać, ja mieszkam bardzo
              blisko, to wyskoczymy na kaffffę smile
              na priva mogę ci nr tel. wysłać, ew. gg
              • mika9983 Re: Cześć laski! 23.07.07, 13:02
                a możesz mi jeszcze podać adres do tego salonu?? i prześlij mi na gazetowego nr
                gg to napisze do Ciebie wieczorem bo w pracy nie mam gadu
            • salsa.loca Re: Cześć laski! 23.07.07, 13:29
              no no, MIka, nie wiedizałam ze za pitolenie na forumie mozna dostac premiesmile)

jade zawiezc suknie do czyszczenia, w srode wysyłam ja do gdyni

i mam do was pytanie:
              ile bedzie kosztowało servisco lub inny kurier do Gdyni? macie rozeznanie?
              a moze UPC lepsze?
    • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:23
      właśnie zrobiłam leczowe zakupy smile i przy okazji zrobiłam sobie imieninowy
      prezent: spodnie rybaczki i spódnicę big_grin
      • mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:27
        wszystkiego najlepszego smile)
        • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:42
          dzięki, to dopiero jutro ale na prezenty nigdy za wcześnie ;D
          • kongool sto lat! sto lat! 23.07.07, 13:49
            Wszystkiego naj naj najlepszego. Nie ma jak zacząć świętować dzień przed i
            skończyć tydzień po!!!
      • golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:29
        kingadaw napisała:

> właśnie zrobiłam leczowe zakupy smile i przy okazji zrobiłam sobie imieninowy
        > prezent: spodnie rybaczki i spódnicę big_grin
        >

spodnie rybaczki, czyli, wg mojego męża, najbardziej aseksualny ciuch, jaki
        może na siebie włożyć kobieta...wink
        • salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:30
          golinda napisała:

> kingadaw napisała:
          >
          > > właśnie zrobiłam leczowe zakupy smile i przy okazji zrobiłam sobie imieninow
          > y
          > > prezent: spodnie rybaczki i spódnicę big_grin
          > >
          >
          > spodnie rybaczki, czyli, wg mojego męża, najbardziej aseksualny ciuch, jaki
          > może na siebie włożyć kobieta...wink
          >
          juz keidys o tym było-moj mowi na to "woda w piwnicy" smile
          • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:39
            może i aseksualny, ale wygodny.

Krótkich spodenek nie założę za nic w świecie, a w upały też trzeba jakoś
            funkcjonować (choć dziś nie ma tak źle).
        • np1979 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:48
          w sumie ma rację, ale jest jeden typ sexi rybaczek, takie ala lata 50te, z
          podwyższonym stanem, koniecznie do butów na obcasach.
          a ja jak tylko nie pracuję to paraduję w szortach, a co!
          harel.blox.pl/resource/globetrotter_zestaw_3.jpg
          podobne do tych tylko krótsze i z marszczonymi kieszeniami, granatowe
          ostatnio je założyłam a moja babcia zapytała się, czy ja w takich majtkach mam
          zamiar wyjść na ulicęsmile))
          • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:58
            czy one nie nazywają się bermudy??
            • np1979 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:59
              moje szorty są o połowę krótszesmile
          • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:58
            Muszę stanąć w obronie rybaczeksmilesmile Właśnie mam na sobie jeansowe, bardzo je
            lubięsmile Mam też czerwone z kantamismile
            • np1979 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:01
              ja mam takie czarne, dosyć obcisłe ale jakoś ostatnio ich nie noszę. a do pracy
              mam czarne z kantem, fajnie wyglądają z balerinkami
            • mayagaramond Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:03
              Ja tam tez lubie i rybaczki i szorty. A w upal najbardziej lubie lniane spodnie.
              • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:09
                Ja w szortach wstydzę się chodzić... Nastolatką już nie jestemwink Kupiłam sobie
                też na upały dwie sukienki wiązane na szyi z gołymi plecami i ani raz ich nie
                założyłam... Chyba poczekają do podróży poślubnej...
                • kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:10
                  laska, dlaczego sukienki mają czekać? ja uwilbiam takie wiązane na plecach!!
                  • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:15
                    Do pracy tak nie pójdę... Na zakupy też nie, bo w sklepach klima i mi zawsze
                    zimno... Więc wisząsmile
                • sweedee inkageo 23.07.07, 14:21
                  Nie żartuj, kobieto! Kiedy będziesz w takich kieckach chodzić, jak się
                  pomarszczysz i zwiędniesz?! Garba chyba nie masz?! Poza tym, lato się zaraz
                  skończy! A sukienki wiązane na szyi są bardzo kobiece, sexowne i genialnie
                  podkreślają figurę! Jazda, wskakuj i nie marudź!
                  • kongool Re: inkageo 23.07.07, 14:37
                    sweedee napisała:

> Nie żartuj, kobieto! Kiedy będziesz w takich kieckach chodzić, jak się
                    > pomarszczysz i zwiędniesz?! Garba chyba nie masz?! Poza tym, lato się zaraz
                    > skończy! A sukienki wiązane na szyi są bardzo kobiece, sexowne i genialnie
                    > podkreślają figurę! Jazda, wskakuj i nie marudź!

Właśnie właśnie!! Wskakuj w te kiecki szybciutko. i weź sobie jakieś coś (czal
                    np) żeby ramionka nie zmarzły w klimie.
                    Nie ma nic gorszego niż znaleźć zimą jakąs nową kieckę, której nie zdąrzyło się
                    założyć kiedy był na nią pora!!
                    • inkageo Re: inkageo 23.07.07, 14:41
                      Hahasmile Pójdę w nich trawę kosićwinkwinkwink Tylko jest problem, bo jeszcze nigdy tego
                      nie robiłamwinkwink
                      • kongool Re: inkageo 23.07.07, 14:47
                        na kilku pierwszych zdjęciach znajdziesz dokładną instrukcję jak to robić.
                        picasaweb.google.com/maszowate/CiKaPracaWPopielarzach
                        A jak będziesz miała problem, to Cię odeslę do mojego małżonka szanownego.
                        Uwielbia kosić trawę u znajomych na działce (buuu nie mamy swojej!!). Teren
                        wielki, a on cały obskoczy zawsze w weekend. Pewnie chętnie da Ci kilka dobrych
                        lekcji!
                        • inkageo Re: inkageo 23.07.07, 15:01
                          Uuuusmile Fajne fotysmile
                        • inkageo Re: inkageo 23.07.07, 15:04
                          Kangoolos jest boski... A Inka właśnie mi śpi na stopach i nie mogę się ruszyć..
                          • kongool Re: inkageo 23.07.07, 15:10
                            Dzięki. Właściwie nazywa się Kongo, ale mówię na nią Kongool(os). Różnie. A ten
                            drugi to Cyprian - duuuży kot.
                            Ty też masz kociaka?
                            • inkageo Re: inkageo 23.07.07, 15:16
                              Tu moja pociechawink
                              picasaweb.google.pl/Inkageo/Inka
                              • kingadaw Re: inkageo 23.07.07, 15:26
                                Słodycze! smile
                              • kongool Re: inkageo 23.07.07, 15:27
                                Jaka boska!! Oczęta żółte. Zupełnie jak Kongo!! Czadowa jest!!
                                • inkageo Re: inkageo 23.07.07, 15:32
                                  Pół pers - pół dachowiec. Matka popełniła mezalianswink
                                  • kongool Re: inkageo 23.07.07, 15:34
                                    hehe. co za nietakt wink
                                    a nasza Kongo dachówka - jak na nią mówię, a Cyprian maine coon - taki wielki
                                    tiger. ganiają się wariaty niesamowicie. nie ma jak dwa szurnięte koty w domu.
                                    polecam., nie ma chwili nudy!
            • golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:14
              inkageo napisała:

> Muszę stanąć w obronie rybaczeksmilesmile Właśnie mam na sobie jeansowe, bardzo je
              > lubięsmile Mam też czerwone z kantamismile

znajdź mi faceta, któremu się to podoba!
              zwłaszcza do płaskich butów...
              • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:16
                Mój nie narzekasmile
                • kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:21
                  mój widział mnie w takim stroju cały wczorajszy wieczór i nic nie mówił, wręcz
                  podejrzanie miźliwy był smile
                • malutenka5 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:21
                  A ja wolę w upały sukienki i spódnice. W rybaczkach nie chodzę, bo nie lubię, a już do szału doprowadza mnie widok kobiety w takich spodniach i kozakach. Nie wiem czy tylko mnie taki zestaw się 'gryzie'. Ze spodni uznaję tylko dżinsy i dziś dokonałam zakupu - nowiutkie czarne firmy diesel za 5 eurowink)))) Niech żyją second handy!!!
              • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:22
                A tak na serio, to ja się raczej nie ubieram dla facetów, tylko dla własnego
                dobrego samopoczuciasmile Gdybym się ubierała dla facetów, to chyba właśnie w
                szorty i bluzki nad pępekwink
                • sweedee Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:28
                  dokładnie!!!
              • mayagaramond Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:24
                golinda napisała:

>
                > znajdź mi faceta, któremu się to podoba!
                > zwłaszcza do płaskich butów...

Ale czy to takie wazne, co sie im podoba? Moja wspollokatorka mowila, ze nigdy
                nie obetnie wlosow, bo faceci wola dlugie...
                • golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:41
                  mayagaramond napisała:

> golinda napisała:
                  >
                  > >
                  > > znajdź mi faceta, któremu się to podoba!
                  > > zwłaszcza do płaskich butów...
                  >
                  > Ale czy to takie wazne, co sie im podoba? Moja wspollokatorka mowila, ze nigdy
                  > nie obetnie wlosow, bo faceci wola dlugie...
                  >
                  >

jak tak patrzę na strój wielu kobiet na ulicy, to stwierdzam, że raczej ich nie
                  obchodzi co się facetom podoba...
                  mnie obchodzi. oczywiście bez przesady, muszę się w tym dobrze czuć, ale nie
                  zakładam balerin/rybaczków/sukienek do spodni i tym podobnych koszmarnie
                  aseksualnych wynalazków - w tym się z mężczyznami zgadzam!
                  • np1979 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:46
                    a ja uważam, że moje rybaczki z balerinkami nie wyglądają aseksualnie, tylko
                    tak ala audrey hepburnsmile
                    • np1979 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:57
                      www.girlscene.nl/images/library/articles/christina_aguilera.PNG
                      prawie jak jawink))
                  • inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:47
                    Moja przyjaciółka jest zawsz odpicowana na wysoki połysk, spódniczka, szpilki,
                    intrygujący dekolt, make up. A gdy w weekend wyjeżdża z ludźmi z pracy za
                    miasto i ubiera sportowe spodnie, trampki, czapkę z daszkiem i t-shirt to
                    zbiera od wszystkich facetów komplementy, że na luzie wygląda mega
                    sekskownie... Nie ma reguł...
                    • mayagaramond Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:52
                      No wlasnie, nie kazdemu facetowi podoba sie to samo. Poza tym jak ide na rower
                      albo polazic po gorach, to przeciez nie zaloze szpilek...
              • sweedee Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:27
                no ja raczej nie wyobrażam sobie rybaczek do butów na obcasie...
                • np1979 rybaczki+obcasy:) 23.07.07, 14:42
                  www.girlscene.nl/images/library/articles/christina_aguilera.PNG
                  mi się podoba!
                  • sweedee Re: rybaczki+obcasy:) 23.07.07, 14:47
                    kurczę, ale jestem dzisiaj zakręcona, cały czas pisząc o rybaczkach, miałam na
                    myśli... bojówki :o
    • kate.zet1 poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:11
      Coś na rozluźnienie....i poprawę humoru
      picasaweb.google.com/kate.zet1/GdyModelkaZmyjeMakija?authkey=JpURbneL-fI
      • kongool Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:14
        nieeee! to nie mogą być te same laski. no... może oprócz tej ostatniej wink
        • kate.zet1 Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:16
          A jednak!!!!!!!!!!!! smile
          • kongool Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:29
            chociaż z drugiej strony... jakby zestawić zdjecie moje slubne z tym jak
            wyglądam dzisiaj... efekt podobny wink
      • sweedee Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:17
        dobre! smile
      • np1979 Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:18
        a na tym ostatnim to które zdjęcie jest z makijażem a które bez? wink
        • kate.zet1 Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:20
          hahahaha sama sie zastanawiam - dobre pytanie smile
      • inkageo Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:23
        Dobresmilesmilesmilesmile Ja bez makijażu nie lepiej wyglądamsmilesmilesmile
        • kate.zet1 Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:26
          No nie gadaj takich rzeczy Inka...proszę smile
          • kate.zet1 Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:29

Zastanawiam się czy ślubny makijaż mnie też tak odmieni hahaha!
            • kate.zet1 Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:31
              byle nie tak jak na ostatnim zdjęciu - tego bym już nie zniosła!!! Ciekawe czy makijażystka przyjmuje reklamacje!!!
              • kongool Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:36
                pewnie przyjmuje, tylko pytanie w jakim terminie wink

co do makijazu - to zależy jak na co dzień chodzisz. ja się prawie nie maluję,
                więc nawet jak się trochę maznę podkładem to już inaczej wyglądam wink
                • sweedee Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:53
                  Samo pomalowanie rzęs już bardzo dużo daje!
                  Kiedyś mi przysłali mailem podobną galerię znanych "ślicznotek" smile można się
                  wyzbyć wszelkich kompleksów!
                  • mayagaramond Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 16:05
                    To nie tylko makijaz, ale tez obrobka w photoshopie i Co. Kiedys dostalam
                    zdjecia Jane Fondy z tego filmu z J. Lo (cos o tesciowej), obrobione i
                    nieobrobione. Na tych 1. Fonda wygladala jak 30-latka, zadnych zmarszczek, nic.
                    • mayagaramond zaraz zasne... 23.07.07, 16:09
                      Nic sie dzis w tej robocie nie dzieje. Pije juz 3. kawe, a i tak zaraz mi chyba
                      leb na klawiaturze wyladuje, dobrze, ze spadam zaraz do domu, ale co z tego jak
                      o 18 lekcje...
                      • gioseppe Re: zaraz zasne... 23.07.07, 16:26
                        mayagaramond napisała:

> Nic sie dzis w tej robocie nie dzieje. Pije juz 3. kawe, a i tak zaraz mi chyba
                        > leb na klawiaturze wyladuje, dobrze, ze spadam zaraz do domu, ale co z tego jak
                        > o 18 lekcje...
                        >
                        a ja właśnie wróciłam z zakupów smile
                        gorąco jak cholera!
                        od tego upału głowa mnie rozbolała..
                        jestem szczęśliwa że mogę siedzieć w domu i popijać pycha soczek tongue_out
                  • kongool Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 16:27
                    widziałam kiedyś taką galerię. niewiarygodna różnica. niektóre modelki były
                    wręcz jak szpetne trolle.
                    to tak na podładowanie samooceny można sobie obejrzeć i podsunąc facetom,
                    którzy się slinią do zdjęć z pisemek wink
    • kongool jeszcze 4 dni i... 23.07.07, 16:31
      URLOP!!!!
      jak ja się cieszę! calutki okrąglutki roczek czekam na ten moment wielkiej
      ekscytacji, ostatnich zakupów, załamek, że mam za mało klapek - japonek (no bo
      przecież nie mam jeszcze zielonych wink), że przydałby się jeszcze jedne kostium
      i w ogóle brakuje mi koszulek zwiewnych.
      I chwalę sie jeszcze raz (chociaż ktoś mnie zaraz ścignie, że już gdzieś o tym
      pisałam)... robimy KURSIK NURKOWY OWD PADI w Sharmie. Dzika radość mnie
      ogarnia wink)))))
      O ile moje dziury w zębach nie dadzą się we znaki i powiedzą eeeeee: nurkowania
      w tym roku nie ma ;-(
      • mayagaramond wieczorne atrakcje 23.07.07, 21:58
        Mialam dzis, jak zwykle w poniedzialek, lekcje. Kurs odbywa sie w budynku szkoly
        podstawowej i trwa od 18.30 do 21. Kolo 20.00 wyszlismy na dwor na krotko
        przerwe i... juz nie moglismy wejsc, bo drzwi sie zatrzasnely. Nigdy sie to
        wczesniej nie zdarzylo. Wszystkie nasze rzeczy, moj odtwarzacz plyt byly w sali.
        Probowalismy wejsc przez okno, ale bylo tylko uchylone i nie dalo sie
        przecisnac. Dziewczyny nawet poszly szukac dziecka, ktore by sie przecisnelo,
        ale bez rezultatu - po drodze spotkaly tylko emerytow i rencistowwink

No wiec czekalismy jak te kolki na dworzu, az przyjdzie ciec, bo zawsze
        przychodzi o 21 i i robi obchod. Dobrze, ze nie padalo...
        • maraxela Re: wieczorne atrakcje 23.07.07, 23:35
          jakie lekcje??ja dzisiaj zaliczylam protokul ufffff
          • mexx100 Re: wieczorne atrakcje 23.07.07, 23:37
            Aż tak strasznie było?
          • maraxela Re: wieczorne atrakcje 23.07.07, 23:42
            nie no ksiadz cos zaczal wnikac w to gdzie mieszkamy(mieszkalismy) bo chcial am
            zapowiedzi tez wyglaszac ,amy w ciagu 5 lat sie rpzerowadzilismy z 6 razy no i
            wkoncu zwatpil bo wyszlo mu ze te zapowiedzi musialy by byc w 8 miejscachsmile
            • mexx100 Re: wieczorne atrakcje 23.07.07, 23:46
              Nas tez to czeka niebawem mam nadzieje ze będzie ok
              • maraxela Re: wieczorne atrakcje 23.07.07, 23:48

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka