Dodaj do ulubionych

bielizna slubna

25.07.07, 10:53
hej dziewczyny wlasnie jestem na etapie szukania slub tuz tuz a ja nadal
niewiem na co sie zdecydowac gorset stanik itd
a co wy zakupilyscie pochwalcie sie
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • shellerka Re: bielizna slubna 25.07.07, 11:21
      kupilam gorset, pas do ponczoch, stringi i jeszcze dwa staniki na wypadek gdybym
      jednak nie chciala gorsetu (troche mnie zalamuje mysl ze bedzie mi "nieco"
      ciepło w tym gorsecie i gorsecie sukienkowym. Acha. Panie w sklepie triumpha
      mnie zirytowały, bo pytalam o taki gorset siegajacy nie do pasa (taki wlasnie
      kupilam) tylko do bioder. Uwazam ze na fotkach wyglada seksowniej i ładniej
      "robi sylwetkę"
      a one stwierdzily ze nigdy nie slyszaly i nie widzialy takich gorsetow i ze
      gorsety sa tylko takie jakie one maja czyli do pasa. grrrrrrrr specjalistki od
      siedmiu boleści
      • zuzia_8 shellerka 25.07.07, 11:40
        o coś takigo Ci chodziło?
        www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=764&kategoria=ac&PHPSESSID=4b51f598df479a682f
        74d4eba8ba3831#powiekszenie
        • shellerka Re: shellerka 25.07.07, 11:56
          nie. to jest body, mi chodzilo o gorset konczacy sie na biodrach. taki wciety w
          talii i siegajacy do bioder, najlepiej z paskami do ponczoch
          • suziliu Re: shellerka 25.07.07, 12:15
            chodziło o cos takiego?

www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=EV-8902&mci=&size=&colour=&image=r243-p5452-p5477-p5481-style
            www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=CH-ZA009&mci=&size=&colour=&image=r315306-p323586-front
            www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=CH-ZA009&mci=&size=&colour=&image=r315306-p394334-p394431-front
          • zuzia_8 Re: shellerka 25.07.07, 12:25
            body jest na samej górze. niżej jest gorset. nie ma bezpośredniego linka tylko
            do gorsetu smile
            • shellerka Re: shellerka 25.07.07, 12:33
              a faktycznie. no coś w ten deseń ale jeszcze ciut dłuższe. a te trzy linki z
              góry mi sie nie chca otworzyc. no i powiedzcie dziewczyny jak na zdjeciach
              widze, to znaczy chyba ze istnieje "takie coś" big_grin
              • shellerka Re: shellerka 25.07.07, 12:35
                o otworzyly mi sie linki. no wlasnie o cos takiego mi chodzilo, tylko zeby bylo
                z przejrzystej białej koronki. bo te na fotkach wygladaja jak z gumy wink i gdzie
                mam tego szukac?
                • zuzia_8 Re: shellerka 25.07.07, 12:40
                  gdzie się da.
                  nie wiem skąd jesteś to ci nie doradzę sklepu. ale jak widać w necie można coś
                  takiego znaleść. Popatrz jeszczze na stronie www.belissima.com.pl - tam jest
                  więcej modeli takich gorsetów. może któryś ci przypasuje.
                  • stworzenje pewnie ze sa takie gorsety :-) 25.07.07, 12:59
                    zuzia_8 napisała:

> gdzie się da.
                    > nie wiem skąd jesteś to ci nie doradzę sklepu. ale jak widać w necie można coś
                    > takiego znaleść. Popatrz jeszczze na stronie www.belissima.com.pl - tam jest
                    > więcej modeli takich gorsetów. może któryś ci przypasuje.

sama taki nosze normalnie do spodnic,bo rajstopy mnie gryza,dluzszy gorset z
                    paskami do ponczoch,fajna sprawa smile
                • suziliu Re: shellerka 25.07.07, 13:50
                  Gorsety z mojego poprzedniego linka miały na celu raczej podtrzymanie biustu i
                  modelowanie sylwetki. jęsli szukasz czegoś bardziej 'przyjemnego' dla oka, to
                  może cos takiego:

www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=PE-3417&mci=&size=&colour=&image=r1667-p139312-p0002-style
                  www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=AU-B692&mci=&size=&colour=&image=r375592-p375858-front

lub po prostu zwykły stanik i pas do pończoch:
                  www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=AU-C252&mci=&size=&colour=&image=r431381-p431427-p431414-style
                  www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=LY-6771&mci=&size=&colour=&image=r383353-p444058-p0000-style

Wszystkie linki są ze sklepu internetowego, wysyłają do Polski. Sama kilka
                  staników od nich kupiłam, nie ma żadnych problemów
        • eva_luna2 Re: shellerka 25.07.07, 12:02
          trzeba zjechac na dol strony smile ponizej jest gorset, nawet mi sie podoba.
    • adamarianska Re: bielizna slubna 25.07.07, 11:31
      Ja zakupiłam gorset , majtki wycięte i do tego stanik usztywniany ale gładki ,
      bieliznę zakupiłam w Triumphie i polecam serdecznie.
      Miałam ślub 14.07.07 i byłam bardzo zadowolona z bielizny można powiedzieć , że
      wcale jej nie czułam.
      Pozdrawiam
      Ada
    • sukniagala Re: bielizna slubna 25.07.07, 11:36
      Hej,
      ja chcialam cos max wygodnego i ładnego - zaznaczam ze mam odwieczny problem ze
      zbyt małym biustem wink) Po długich a ciężkich znalazłam cos odpowiedniego -
      stanik z kolekcji slubnej Triumpha (bardzo fajnie trzyma sie bez szelek gdyz ma
      podszyte takie paseczki - silikonu chybawink ) i do tego najzyklejsze w swiecie
      majtki + ponczochy samonosne. Stwierdzam ze bylo mi bardzo komfortowo,
      zwazywszy ze pogoda byla raczej letnia smile)
      • lilianna82 Re: bielizna slubna 25.07.07, 11:41
        Gorsetu nie kupiłam bo bym sie udusiła z gorąca, niedojrzy sukienka to jeszcze
        gorset, zapociłabym sie na śmierć smile
        Mam elegancji stanik do tego stringi smile)))
    • suziliu Re: bielizna slubna 25.07.07, 11:44
      Ja kupiłam ten stanik:
      www.bravissimo.com/products/details.aspx?pid=FA17&colour=White
      Bardzo wygodny, świetnie trzyma nawet większy biust
      • mayagaramond Re: bielizna slubna 25.07.07, 11:49
        Gorset odradzam, jesli masz slub latem, ugotujesz sie. Majtki juz mam, tak
        wygladaja, ale sa biale:
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8d358286ef2f0eb6.html
        Musze sie rozejrzec za stanikiem, ale mi sie nie chce...
        • adrianna79 Re: bielizna slubna 25.07.07, 12:04
          ja tez mialam wielki problem z bielizna. postanowilam ze pod sukienke zaloze
          majtki w lekko niebieskim kolorze (cos niebieskiego) a stanika nie bede musiala
          miec bo sukienka bedzie miala wszyte miseczki - zobacze jak to z nimi bedzie
          juz za dwa tygodnie. jezeli cos bedzie nie tak, to po prostu zaloze stanik
          mojej ulubionej firmy - calvin klein - bardzo dobrze trzyma. a na noc poslubna
          zakupilam stanik i ladne stringi koronkowe w kolorze ivory tez z tej samej
          firmy smile
          • nantu Re: bielizna slubna 25.07.07, 12:47
            ja kupilam sobie taki biustonosz..teraz w sobote na przymiarce sukni okaze sie
            czy on sie nadaje...
            img124.imageshack.us/img124/7958/stanikuy6.jpg
          • stworzenje moja jest taka :-) 25.07.07, 12:48
            biustonosz i figi Corin Perla-na fotce jest ecru, moj komplet jest bialy

www.intymna.pl/katalog/complets.php?ctk=show_prod&page_id=search&cat_id=0&mid=0&id=5719&page=0&sizeslt=0&sess_id=c79941934d79adca42ba230c4e1f74cf

i pas do ponczoch jak na zdjeciu biały+niebieskie haftowane kwiaty co by miec
            cos niebieskiego,a te niebieskie podiwazki takie oklepane wiec wymyslilam to
            wlasnie tak smile

www.intymna.pl/katalog/complets.php?ctk=show_prod&page_id=search&cat_id=0&mid=0&id=6942&page=0&sizeslt=0&sess_id=c79941934d79adca42ba230c4e1f74cf
    • liste_k Re: bielizna slubna 25.07.07, 12:55
      Ja na swoim ślubie miałam wszyty stanik do sukienki za 15 zł smile + poduszeczki.
      Do tego pończochy samonośne firmy Gatta - rewelacyjne.
      Bez gorsetu (jako bielizny) i tak mi było strasznie gorąco smile
    • ewa.wie Re: bielizna slubna 25.07.07, 17:10
      Ja jestem bardzo zadowolona ze swojego nowego ślubnego stanika smile Mam mały
      biust, a w dniu ślubu chciałam, by był choć o rozmiar większy i niestety
      musiała być bardotka, bo suknia nie ma ramiączek. Mierzyłam staniki z Triumpha,
      w tym beznadziejną bardotkę z wyjmowanymi wkładkami, który polecany jest
      wszystkim tym z małymi biustamismile Moim zdaniem bardzo zniekształca i do niczego
      się nie nadaje. Już w desperacji miałam kupować przez internet taki jak ma
      inkageo (bo miała ten sam problem smile ale znalazłam idealną bardotkę Atlantic,
      która nie dość że tania, to jeszcze idealna, i przede wszystkim naturalnie
      powiększająca biust smile
      • pysia1231 Re: bielizna slubna 25.07.07, 22:07
        A co to jest bardotka??
        • gina28 Re: bielizna slubna 25.07.07, 23:08
          biustonosik z fiszbinką (drutem pod piersią), podnoszący piersi i robiący z
          nich za pomocą gąbek "jabłuszka", tak zakonczony, że można nosić z i bez
          ramiączek
    • morrighan80 Re: bielizna slubna 25.07.07, 20:34
      Kuurcze, ja sie zastanawiam nad gorsetem zeby sie nie garbic (eh te godziny przy
      komputerze wink )ale jak mam sie gotowac w kiecce i gorsecie to juz nie wiem sad
    • pumeczka Re: bielizna slubna 26.07.07, 09:45
      w gorsecie to bym miała już chyba fińską łaźnię parową na ciele, pod metrami
      satyny, na szczęście stanik mam mieć doszyty do sukienki (chińska precyzja za 10
      zł)smile, więc pozostaje zakup tylko dolnej części bielizny, podobają mi się
      koronkowe szorty, ale jakoś mam taką budowę anatomiczną, że źle się układają,
      jestem wybredną klientką, bo potrzebuję czegoś ładnego, ale z bawełny, bo
      poliestry i inne sztuczne włókna mnie uczulają i chyba zadrapałabym się na śmierćsmile
      pozostaje mi więc wzór klasycznych fig i tego chyba szukam,
      dobra podpowiedź z niebieskim kolorem bielizny, pomyślę o tym skoro trzeba mieć
      go na liście obowiązkowego stroju ślubnegosmile i skoro niebieskiej podwiązki nie
      planuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka