0kowita 20.12.03, 20:12 ........jesteś jak czosnek w słoiku z ogórkami. Czosnek, którego ani zgyźć ani zjeść się nie da...... ale bez niego wszystkie ogórki w słoiku są niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_z_a_k Re: Adaś, jesteś jak czosnek........... 21.12.03, 13:27 0kowita napisała: > ........jesteś jak czosnek w słoiku z ogórkami. Czosnek, którego ani zgyźć > ani zjeść się nie da...... ale bez niego wszystkie ogórki w słoiku są > niesmaczne. .....jesteś jak ziele angielskie w bigosie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Wolne wnioski o opowiadaniach..do Adasia 25.12.03, 20:31 Naszych opowiadań nikt nie pochwalił..... przepraszam,... pochwalił Gadacz ....ale chyba tylko z uprzejmości. Nikt też nie skrytykował.... czyli co, "ignor" ? Mnie się to spodobało ( nie sądziłam, że tak umiem)....ale Tobie chyba się znudziło bo nie uwolniłeś Ambrożego i Adasia przed świętami.. a więc : Proszę mnie więcej nie wciągać jeśli Cię ta zaawa nudzi !!! Proszę mnie nie uzależniać od pisania takich tekstów bo...... będzie mi znowu czegoś brakować. WRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Wolne wnioski o opowiadaniach..do Adasia 25.12.03, 22:02 TO JEST W STYLU MOJEJ KOCHANEJ CHMIELEWSKIEJ :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Wolne wnioski o opowiadaniach..do Okowity 30.12.03, 19:16 0kowita napisała: > Naszych opowiadań nikt nie pochwalił..... Nikt nie jest prorokiem we wlasnym kraju.Norwida doceniono dlugo po jego smierci i pochowku w zbiorowej mogile. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Adaś, jesteś jak czosnek........... 29.12.03, 19:39 ..a myslalem, ze jestem jak zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Adaś, jesteś jak czosnek........... 29.12.03, 19:46 Martwiłam się o Ciebie... myślałam....czyżby myszy zjadły Adasia.... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Adaś, jesteś jak czosnek........... 29.12.03, 19:49 To mile z Twojej strony... Ale ile trzeba mnie cenic dowie sie w koncu tylko ten, kto mnie stracil, no nie? Mialem imieniny(24.12) i urodziny(25.12) a potem dlugo dochodzilem do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Adaś, jesteś jak czosnek........... 29.12.03, 20:03 Taaaaaaak, ten kto Cię stracił..... eeee tam,....do dupy. Imieniny.......hmmmmmm. Urodziny.....coś mi się wydaje, że bliżej wiosny... jak zwykle ...nawijasz hihi. Czy wiesz, że ostatnio czytam nie tylko swoje horoskopy ale i Twoje... ..choć to(te horoskopy) to tylko kit..he. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Adaś, jesteś jak czosnek........... 29.12.03, 20:05 0kowita napisała: > Czy wiesz, że ostatnio czytam nie tylko swoje horoskopy ale i Twoje... A ja ostatnio czytam rubryki z nekrologami. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Adaś, jesteś jak czosnek........... 29.12.03, 20:41 W nekrologach mnie nie szukaj...... jestem długowieczna ...mój Ty obrzydliwcze. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Adaś, jesteś jak czosnek........... 29.12.03, 20:43 Alez mia bella donna, szukam zachodzacych slonc moich przyjaciol, skadze te pesymistyczne zalozenia ze czekam na wacpanny skonanie? Odpowiedz Link Zgłoś