mika99 30.07.07, 13:41 postawiłam na mocny makijaż proszę o opinie picasaweb.google.pl/avenida3/PrBnyMakija Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika9983 Re: makijaż próbny 30.07.07, 13:44 mi się bardzo podoba, bardzo ładna kobietka z Ciebie, jaką suknie masz? i jaki bukiet do tych fioletów?? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe no wlasnie, jaka suknia? 30.07.07, 13:52 wybralas juz bukiet? img411.imageshack.us/my.php?image=sdfghnjmxg2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no wlasnie, jaka suknia? 30.07.07, 13:55 gioseppe ty jesteś boska w te klocki... ja też chcę żebyś mi zrobiła takie zestawienie plisssssss suknia jest tu wraz z niektórymi bukietami które mi się podobają mika9983.fotosik.pl/albumy/233967.html Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: no wlasnie, jaka suknia? 30.07.07, 14:09 daj linka do sukni i napisz jakiego jest koloru Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no wlasnie, jaka suknia? 30.07.07, 14:13 suknia jest w tym albumie który podałam wcześniej i kolor szmapana, niektórzy nazywają ten kolor kolorem strego złota albo mocne ecru Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe moze takie 30.07.07, 14:36 mika9983 napisała: > suknia jest w tym albumie który podałam wcześniej i kolor szmapana, niektórzy > nazywają ten kolor kolorem strego złota albo mocne ecru img504.imageshack.us/my.php?image=11419841dm7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: moze takie 30.07.07, 14:39 dziękuję piękne zestawienie, najbardziej podobają mi się te zwisające i ten bukiet z czerwonymi różami i z kuleczkami?? jak się nazywają te zwisające i te czerwone kuleczki?? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: moze takie 30.07.07, 14:44 mika9983 napisała: > dziękuję piękne zestawienie, najbardziej podobają mi się te zwisające i ten > bukiet z czerwonymi różami i z kuleczkami?? jak się nazywają te zwisające i te > czerwone kuleczki?? tak, bardzo ladne to jest i pasuje do Twojej sukni. nie wiem czy do Ciebie te zwisajace to chyba sa gozdziki a o te czerwone kuleczki musisz zapytac w kwiaciarni - nie znam moze dzika roza? moze dziurawiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: moze takie 30.07.07, 14:47 na zdjęcie mam specjalnie zakrytą twarz bo obecnie mam inny kolor włosów - blonnd z brązem i tak już zostanie bo włosy całkowicie brąz to była pomyłka i bardzo źle wyglądałam na tym zdjęciu, dziękuję ci za to zestawienie buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: no wlasnie, jaka suknia? 30.07.07, 13:58 mika99 napisała: > dzięki super !!!!!!!!!!!!!! na zdrowie ladna suknia mozesz poszalec z bukietem Odpowiedz Link Zgłoś
mika99 Re: makijaż próbny 30.07.07, 13:54 dzięki bardzo, suknie to white one 205 www.suknie-slubne.pl/pl/whiteone.php co do kwiatków jeszcze nie mam pomysłu, może storczyki nie wiem pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: makijaż próbny 30.07.07, 13:57 widzę że mamy podobny gust, ta suknia też była w grupie moich faworytek, jest piękna i bardzo dobrze się układa, bukiety zaproponowane przez gioseppe będą super pasowały Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: makijaż próbny 30.07.07, 13:54 dla mnie bardzo ładny makijaż i nie wydaje mi się, że za mocny, taki ładniej wychodzi na fotkach, jeśli makijaż jest b.delikatny to po paru godzinach go już prawie nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
mamurzyca Re: makijaż próbny 30.07.07, 13:57 super, wcale nie taki mocny! i owszem po paru godzinach i tak znormalnieje, a na zdjeciach bedzie pieknie podkreslal urode bo taki "nie mocny" to zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 piękny!!! Mam jeszcze pytanie... 30.07.07, 14:00 masz niebieskie oczy? Dobrze mi sie wydaje? makijaż jest piękny. Opisz teraz wszystko po kolei, bo jestes moją inspiracja, muzo... Odpowiedz Link Zgłoś
mika99 Re: piękny!!! Mam jeszcze pytanie... 30.07.07, 14:59 oczy mam zielone-piwne zależy os światła, dzięki myślałam że trochę mocny ale skoro wam sie podoba to git!!!! mogę podać namiar na wizażystkę, sama niestety nie wiem co mam opisać.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: makijaż próbny 30.07.07, 14:03 img154.imageshack.us/my.php?image=2051gt3.jpg najbardziej podoba mi sie ten na dole po lewej Odpowiedz Link Zgłoś
any29 Re: super!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.07, 15:11 strasznie podobają mi się te róże i fiolety, też tak chcę ale czy będą pasować do mojej sukni od ecri do capuccino, myslałam o makijażu w tonacjach różowo-fiolet., w brązach kiepsko wyglądam,jestem blondynką, nibieskie oczy, w takim jak umaluję się na róż/fiolet to co z bukietem ??? jaki kolor byłby najlepszy, a już myślałam że dobrabyłaby tonacja pomarańczowa, ale teraz to chyba nie byłby to dobry pomysł, mój N. ma garnitur w słabowidiczne fioletowe pasy, ojej za dużo tego .... Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: super!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.07, 15:22 any29 napisała: > strasznie podobają mi się te róże i fiolety, też tak chcę ale czy będą > pasować do mojej sukni od ecri do capuccino, myslałam o makijażu w tonacjach > różowo-fiolet., w brązach kiepsko wyglądam,jestem blondynką, nibieskie oczy, > w takim jak umaluję się na róż/fiolet to co z bukietem ??? jaki kolor byłby > najlepszy, a już myślałam że dobrabyłaby tonacja pomarańczowa, ale teraz to > chyba nie byłby to dobry pomysł, mój N. ma garnitur w słabowidiczne fioletowe > pasy, ojej za dużo tego .... mozesz dopasowac bukiet do makijazu jest tyle mozliwosci kolorowe bukiety sa piekne. najlepiej sprobuj sie pomalowac sprobuj ciemny fiolet, roz, pomarancz, złote ecru, pokombinuj troche ewentualnie złote ecru, brąz, pomarańcz Odpowiedz Link Zgłoś
any29 Re: super!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.07, 15:24 wysłałam Ci maila w tej sprawie jak możesz to prześlij mi te różowo-fioletowe bukiety na maila, one są takie piękne Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: makijaż próbny 30.07.07, 14:18 I bardzo dobrze, też jestem brunetką i miałam równie mocny makijaż, który zwłaszcza na zdjęciach prezentował się perfekcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziaba6 Re: makijaż próbny 30.07.07, 14:21 jeśli Ty uważasz że to jest mocny makijaż to nie wiem co byś powiedziała na ten który ja miałam a był granatowy troche rozświetlony koło nosa doklejane czarne rzęsy. niestety nie mogę wkleić zdjęcia bo jeszcze jestem w proszku po podruży poślubnej może niedługo mi się uda Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: makijaż próbny 30.07.07, 15:42 bardzo pięknie wyglądasz - ja bym już na Twoim miejscu nie zmyła do ślubu, bo bym się bała, że mi nie powtórzą tak samo hehe a co to za makijażystka? jesteś może z Krakowa? bo mam wrażenie, że gdzieś widziałam Twoją twarz ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
mika99 Re: makijaż próbny 30.07.07, 19:07 niestety jestem z warszawy makijażystka Marzena Calska zresztą reklamowana tu na forum Odpowiedz Link Zgłoś