Dodaj do ulubionych

27.07.2007 - po ślubie....

• pannax2 Re: 27.07.2007 - po ślubie.... 02.08.07, 12:26
      p r z e p i ę k n e z d j ę c i a!!!!

wyglądaliście ślicznie!! wszystko do siebie pasuje, jaby miało tak być od
      zawsze tylko czekało na właściwe osobysmile)

p.s. julka - czemu jesteś sierpniowa? ślub miałaś lipcowy - tak się
      zastanawiamsmile)
      • sierpniowa_julka Re: 27.07.2007 - po ślubie.... 02.08.07, 13:08
        początkowo ślub był planowany na 25.08.07. Ale organizacyjnie trochę nam się
        noga obsunęła i przełożyliśmy wszystko na termin bez "r". Woleliśmy wcześniej,
        niż niepotrzebnie czekać rok. Co prawda miała to być sobota 28.07 (moje
        urodziny), ale ponieważ zmienialiśmy ciągle zdanie w kwestii lokalu na wesele,
        to koniec końców zostaliśmy z piątkiem. Ale nie żałuję... Wszystko spokojniej
        można było załatwiać. No i pogoda była duuuużooooo lepsza niż w sobotę (w Wawie
        w sobotę było chłodno i ciągle padało)... smile))
    • agawia84 Re: 27.07.2007 - po ślubie.... 02.08.07, 13:46
      Juleczko super gratuluję bardzo serdecznie!!!!!
      Pięknie wyglądaliście smile
    • postka Re: 27.07.2007 - po ślubie.... 02.08.07, 17:38
      No w końcusmile)) Codziennie kurka szukałam postu od Ciebie a tu jak na złość
      wczoraj pół dnia poza netem, a dzisiaj w biurze awaria.. BOSKO po prostu BOSKO
      wygądaliście!! Zdjęcia cudne, sukniawink cudna, nastrój cudny, sala teżsmile No i
      tort! Wywalczyłaś sobie w końcu TEN tort, gratulacje!!! Baaardzo zazdroszczę
      świetnej imprezy!!
      • sierpniowa_julka do Postki 03.08.07, 14:46
        hej! Walczyć o niego nie musiałam tak bardzo. smile Jejku, ale sobie nie wyobrażasz
        nawet, jaki pyyyysznyyyyy był ten tort. Chyba liczby powiedzą same za siebie:
        przy 79 osobach zostało zjedzone 10kg!!! A tort - z tego co mówił pan R. ma
        szansę wejść do stałej oferty Villi. I nasze ustawienie stołów również. Bardzo
        się cieszę, że tańce zrobiliśmy w głównej sali. Polecam takie rozwiązanie!
        Jak masz ochotę obejrzeć więcej zdjęć z przyjęcia, to zajrzyj na moją www. Nie
        chcę tutaj umieszczać zdjęć z Villi, bo są na nich goście... sama rozumiesz. smile
    • sierpniowa_julka więcej zdjęć 03.08.07, 14:47
      wrzuciłam jeszcze na picasę kilka fotek, jakbyście były nadal zainteresowane... big_grin
      • virtuosska Re: więcej zdjęć 03.08.07, 14:55
        czy mozesz podeslac fotki swojej fryzury?smilena gazetowego bylabym ci bardzo
        wdzieczna..planuje stylizoowac swoj slub bardzo podobnie do twojego nawet auto
        mamy prawie takiwe same zamowionesmile wdzieczna bylabym za blizsze fotki twej
        fryzurki smile

dzieki

pozdreawiam
        • sierpniowa_julka fryzura 03.08.07, 15:07
          Twoja prośba o zdjęcia fryzury z bliska już jest chyba trzecią. Przejrzałam
          foty, które mam i niestety nie znalazłam żadnych zbliżeń fryzury. To niestety są
          amatorskie zdjęcia, więc nikt z robiących zdjęcia nie myślał o robieniu takich
          szczegółów, jak fryzura... Na profesjonalne przyjdzie mi pewnie poczekać ok. 3
          tygodni. Może tam znajdą się zdjęcia, jakie Was interesują. Jeżeli możecie tyle
          poczekać, to napiszcie mi maile na gazetowego, żebym o żadnej z Was nie
          zapomniała. Kiedy tylko coś będę miała, to obiecuję, że prześlę. Pozdrowienia. smile
          • mayagaramond sierpniowa_julka 03.08.07, 23:34
            Dopiero teraz zobaczylyma Twoje zdjecia.

No poprostu bomba! Genialne zdjecia, juz Gioseppe napisala, ze wygladaja jak z
            kadru, ale Wy jestescie tez bardzo fotogeniczni, piekna z Was para smile))

Wszystkiego najlepszego!
    • bacha1979 Re: 27.07.2007 - po ślubie.... 03.08.07, 15:02
      Pięękna pani młoda z Ciebie.smile
      Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Was obojga...
      • angka2 zespół. 03.08.07, 16:02
        A jaki mieliście zespół? POproszę o jakieś namiary.
        • kartynka Re: Gratulacje 03.08.07, 23:40
          Czesc Julka! I gratulacje przede wszytskim! Wygladaliscie przeslicznie!!!!
          Zdjecia piekne, piekna mloda para! Wszytskiego naj na nowej drodze!!!!

X
          • mam6lat Re: Gratulacje 04.08.07, 00:30
            GRAULUJę!
            miło Ciebie zobaczyć smile
            pieknie, kto Wam robił fotki?
            • sierpniowa_julka Re: Gratulacje 04.08.07, 14:13
              foty są od znajomych. Trochę tylko niektóre przerobiliśmy w phothoshopie. Od
              profesjonalistów jeszcze nie mamy... i pewnie przez najbliższe trzy tygodnie nie
              będziemy mieli, gdyż jeszcze nie zdążyliśmy nawet zrobić pleneru. smile
              • mayagaramond koszula Mlodego 04.08.07, 19:46
                Male pytanie w imieniu mojego N - jakiej firmy to koszula?
                • sierpniowa_julka do mayagaramond 05.08.07, 11:15
                  koszula jest z vistuli. grubsza (tj. nieprzeźroczysta, więc dobrze wygląda bez
                  kamizelki), w jodełkę, kolor ecry.
    • slona28 Re: 27.07.2007 - po ślubie.... 04.08.07, 14:07
      Jestem pod wielkim wrażeniem - wszystko wyglądało idealnie smile
      Bardzo, bardzo gratuluję!
      A zespół mieliśmy mieć ten sam (ale koszty dojazdu mnie powaliły), zatem
      wyobrażam sobie jak się bawiliście smile
      • mary_popins Re: 27.07.2007 - po ślubie.... 04.08.07, 19:08
        Julka, możesz mi powiedzieć co to za suknia? Jestem dopiero na etapie planowania
        przymiarek, więc się jeszcze nie orientuję w temacie a suknia bardzo mi się
        podoba. Mam wrażenie, że już ją widziałam na stronie z pronovias, ale teraz
        znaleźć nie umiem na www.
        • sierpniowa_julka do mary_popins 05.08.07, 11:34
          hej mary. Tę suknię mogłaś zobaczyć na stronie La Sposy. To Sala z tegorocznej
          kolekcji.
          suknie-slubne.pl/pl/lasposa.php?s=sala&nr=1
    • minica Re: 27.07.2007 - po ślubie.... 04.08.07, 22:53
      Pięknie!
      GRATULACJE!!!
      Ja właśnie kilka miesięcy temu przeprowadziłam się do Warszawy- dla tego
      Jedynego!! Ślub planujemy na przyszły rok i będę dozgonnie wdzięczna za namiary
      na stylistę i band.
      Pozdrawiam serdecznie,
      • sierpniowa_julka do minica 05.08.07, 11:28
        zespół znaleźliśmy przez stronę internetową: www.zespoly.com Ale od razu
        uprzedzam, że z tradycyjnymi zespołami weselnymi oni nie mają kompletnie NIC
        wspólnego.
        A stylista (masz na myśli fryzjera?) jest z Atelier Czajki na Nowogrodzkiej.
        • minica Re: 05.08.07, 14:37
          Bardzo dziękuję za informacje.
          Co do zespołu... szukam właśnie czegoś nietradycyjnego! Nie zniosę na własnym
          weselu disco -polo! Czytajac Twój opis kapeli pomyślałam że szukam właśnie
          czegoś takiego-stąd moja prośba o namiary.
          Wielkie dzięki!
          I jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
          • sierpniowa_julka Proszę :) 05.08.07, 15:03

• salsa.loca Re: 27.07.2007 - po ślubie.... 05.08.07, 20:28
      gratulacje
      • karolina988 Re: 27.07.2007 - po ślubie.... 30.08.07, 16:20
        Gratulacje Julka !!! dopiero teraz, bo od 2 dni ogladam Wasze
        zdjęcia.Dołączam się do innych i pytam o fryzurę smile Pamiętasz jak
        była robiona?
        • kc_mc Re: 27.07.2007 - po ślubie.... 30.08.07, 16:41
          Az mi dech zaparlo ...
          Slicznie, nie jestem w stanie wiele napisac, bo jestem pod urokiem, Twoim,
          Twojego Meza jak i ogolnie tej calej otoczki, wyglada to tak pieknie.
          ( Nie wazelinuje smile)))
          Ale dawno nie widzialam tak pieknego i oryginalnego Slubu.
          Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Zycia ! smile))))))
          P.s.
          Siedzieliscie na tych krzeslach co chcialam do domu kupic, ale mi sprzatnal
          gosciu sprzed nosa w sklepie smile))) tongue_outPP
    • sierpniowa_julka Fryzura 31.08.07, 18:17
      dziewczyny, strasznie mi głupio, bo po ślubie obiecałam wkleić zdjęcia od
      profesjonalnych fotografów, na których widać dobrze by było fryzurę. Jednak...
      sad tych zdjęć nie zobaczę jeszcze ze dwa miesiące... buu! Od kiedy wkleiłam link
      do mojej galerii, to trochę ją powiększyłam. Może któreś z zamieszczonych tam
      fot Wam się przydadzą. I wklejam dodatkowo opis procesu tworzenia fryzury, który
      już raz zamieściłam na strefaslubna.pl Mam nadzieję, że przyda się choć trochę
      zainteresowanym. smile
      Wybaczcie raz jeszcze, że nie mogę na razie bardziej Wam pomóc.

Fryzjer zrobił mi tę fryzurę przy pomocy najzwyklejszej w świecie lokówki.
      Nakręcał mi pasma. Wyglądałam po tym jak pastereczka z burzą loków na głowie.
      Utrwalił mi to wszystko lakierem i dwoma innymi sprayami, a następnie zbierał po
      kilka takich sprężynek i formował z nich fale. Następnie w zagłębienia tych fal
      wpinał długaśne klipsy. Potem podpiął mi włosy z boku pod spód (bo w
      rzeczywistości miałam włosy aż do łopatek) i całość znowu spryskał masą
      specyfików. Zostawił mi na głowie część klipsów mówiąc, że mam je wyjąć dopiero
      przed samym ślubem. Fryzura dotrwała do 4 rano... Z grubsza, bo jeden niesforny
      kosmyk z tyłu głowy wyśliznął się pod koniec wesela... ale już wtedy mi się nie
      chciało go poprawiać. tongue_out
      • stworzenje brawo! 31.08.07, 18:33
        bardzo ladnie i w dobrym guscie wszystko wygladalo,zero kiczu smile, mamy
        nadzieje,my wlasnie dopinamy wszystko na ostatni guzik-wielki dzien 15 wrzesien smile.
        • sierpniowa_julka trzymam kciuki! 31.08.07, 18:40
          na pewno będzie pięknie! i pogoda ponoć ma się do tego czasu poprawić. smile
    • ana_11 Re: 27.07.2007 - po ślubie.... 31.08.07, 19:15
      świetnie wystylizowany ślub, widać miłość i radość w waszyzh
      oczach smile Najlepsze życzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka