iosellin 03.08.07, 18:54 ja mam w niedziele a Wy? ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiunia62 Re: wieczor panienski... 04.08.07, 07:17 kiedy ja mam zrobić? ślub 1 wrzesnia! tak się cieszę, bo juz 9 sierpnia będę miała klucze do mieszkania i będę mogla zrobić imprezkę w domku,..ale jak to wszystko zaaranżować? winko, tance, pogaduchy.... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_k Re: wieczor panienski... 04.08.07, 15:39 Ja mam ślub 1 września, a wieczór panieński organizują mi kochane dziewczyny już za tydzień 11 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: wieczor panienski... 05.08.07, 15:03 MOj w piatek 10. Troche sie boje, bo kumpela organizujaca impreze stara sie byc zbyt perfekcyjna, co nie zawsze idzie w parze z dobra zabawa, wyluzowaniem oraz spontanicznoscia. Mam nadzieje, ze nie zabraknie smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: wieczor panienski... 06.08.07, 03:06 hehe moj wieczor jednak odbyl sie w sobote Dziewczyny nakombinowaly sie, zeby mi zrobic totalna niespodzianke Ale tyle sciem i kombinowania na mojej osobie to chyba nigdy nie bylo W kazdym razie - wieczor panienski polecam wszystkim niezdecydowanym, jesli tylko maja taka fajna swiadkowa jak ja Niezapomniane przezycie Odpowiedz Link Zgłoś