bogusiag 16.08.07, 11:06 Proszę o namiary na dobrego fryzjera w Przemyślu. Będę tam na weselu, włosy obetnie mi moja fryzjerka z Wwy, ale tam chcę się dać uczesać Proszę o kontakty, ew. z nazwą ulicy i nr telefonu, jesli macie. Dzięki za wszelkie sugestie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasolka1980 Re: Fryzjer w Przemyślu 16.08.07, 12:03 Hej, Polecam salon RED przy ul Władycze 4, tel 016-676-0649. Mnie zawsze czesze p.Gosia (blondynka), ale inne dziewczyny tez sa fajne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka1980 Re: Fryzjer w Przemyślu 17.08.07, 13:02 samo czesanie zwykle (nie subne) kosztuje ok 30 zl bodajze. Ja za slubne zaplacilam w Redzie ok 100 zl. Najlepiej zadzwon tam i zapytaj.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: Fryzjer w Przemyślu 16.08.07, 17:41 Moja szwagierka robila fryzure slubna w Soleil na Krasinskiego (nr 26 prawie na skrzyzowaniu z Borelowskiego - zobacz w zumi.pl). Cena to cos kolo 100 ale fryzura trzymala sie caly wieczor. Szczerze odradzam salon na Grunwaldzkiej (skrzyzowanie ze sw. Jana) - fryzura zaczela mi sie rozwalac zaraz po wyjsciu z salonu (zreszta co to za fryzjerka co robi fryzure weselna trzymajaca sie na zabkach zamiast na wsuwkach) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalinska Re: Fryzjer w Przemyślu 17.08.07, 12:54 ja zapisalam sie na slubna na 3go Maja (na przeciwko gimnazjum) do Kamili. Niestety nie moge powiedziec jak robi slubne fryzury, musze sie umowic na probna no i wtedy zobaczymy co dalje, czy zmienie fryzjera czy nie Natomiast moja do niej chodzi juz 3 lata no i jest zadowolona. slyszalam ze jest dobra, no ale zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: Fryzjer w Przemyślu 17.08.07, 15:08 A kiedy masz probna? Ja jeszcze nie wybralam (licze na Soleil na razie ale zawsze to jeden kontakt wiecej). Zamiesc zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
magdalinska Re: Fryzjer w Przemyślu 17.08.07, 15:23 wlasni ejeszcze nie wiem slub 22 wrzesnia, wiec troche czasu jeszcze mam, ale ten wieczny brak czasu... mysle ze do konca sierpnia jednak zdaze ok, zdjecia zamieszcze, mam nadzieje ze zrobi mi tak jak chce... Odpowiedz Link Zgłoś