kasienka80 23.08.07, 20:00 Pilnie poszukuje namiarow na sprawdzonego striptizera w Warszawie na wieczor panienski. Z gory dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike2005 Re: Striptiz meski Warszawa PILNE 26.08.07, 01:03 kasienka80 napisała: > Pilnie poszukuje namiarow na sprawdzonego striptizera w Warszawie na > wieczor panienski. > > Z gory dzieki za pomoc Jeżeli mi się odpowiednio odwdzięczysz, mogę się dla ciebie/was rozebrać w rytm muzyki. Przyjmuję tylko gratyfikację w naturze Odpowiedz Link Zgłoś
zir-ka2 Re: Striptiz meski Warszawa PILNE 07.09.07, 13:30 Witam Mam namiary na świetnego striptizera. Organizowałam swojej przyjaciółce wieczór miałam naprawdę dylemat jest naprawdę duzy wybór a ja nie mam dobrych wrażeń z ostatnich imprez.Ale udało się było super . Swietnie wygląda dobrze się rusza ma wyczucie.Jestem instruktorką fitness mam zboczenie zawodowe na punkcie dobrego tańca jeśli facet nie czuje muzyki i nie umie sie ruszać odrazu to widzę.Z całą odpowiedzialnością mogę polecić.Niestety pamiętam tylko numer o stronę musisz się dopytać.Tomek 660-307-814 Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
bibita Re: Striptiz meski Warszawa PILNE 09.09.07, 11:49 Poszukaj ogłoszeń w akademikach. Wiem, że studenci tak sobie dorabiają. Odpowiedz Link Zgłoś