emeelka 10.10.07, 08:44 Gdzie będziecie miałay? Polećcie dobrego fotografa.... Sprawa dosyć pilna. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakki13 Re: Zdjęcia studyjne - Warszawa 10.10.07, 09:20 My mieliśmy zdjęcia studyjne w studio Kocewiak na Stokłosach al. KEN 97 - bardzo polecam Zdjęcia bardzo naturalne, zero kiczu, nawet znawcy fotografii orzekli, że bardzo dobre Ceny nie pamiętam dokładnie, ale cos koło 65-75 zł za pozę (3 zdjęcia) Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: Zdjęcia studyjne - Warszawa 10.10.07, 09:31 nie robię tam zdjęć, ale foty z atelier mają chyba jedne z lepszych: www.slowohonoru.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: Zdjęcia studyjne - Warszawa 10.10.07, 09:42 przyznam, że nie pamiętam... napisz do nich. Albo zadzwoń. Albo umów się na spotkanie - pracownię mają koło Ząbkowskiej (Wawa) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: Zdjęcia studyjne - Warszawa 10.10.07, 09:49 ja juz miałam, są na tym forum, jak chcesz szczególy to pls o maila na justyna.e@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emeelka Re: Zdjęcia studyjne - Warszawa 10.10.07, 15:40 Może ktoś jeszcze pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
koko-szanelll Re: Zdjęcia studyjne - Warszawa 13.10.07, 23:17 ja bede miała u Darka Stawskiego plener i studio .Tutaj sa jego fotki studyjne. www.darekstawski.com/slubne/kolorowe/kolorowe.html Odpowiedz Link Zgłoś